Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menajere Bihor

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut menajera zona Rogerius pentru un apartament mic. Zilnic de la 9 - 14, duminica liber, sa stie sa gateasca pentru o persoana in virsta, iesit cu ciinele la plimbare si tinut in ordine casa. Informatii intre orele 10-20 la nr. , doar PERSOANE SERIOASE.

 • 2

  Asociatie de proprietari , Parcul Traian Oradea, angajam femeie de servici, cu 16 ore pe luna, 2 ore pe zi , de doua ori pe saptamana, contract de munca, salar 300 lei net.

 • 1

  Angajez personal în domeniul curățenie program 2 ore pe zi in Oradea programul începe la ora 22: 00

 • Caut loc de munca 2, 3 ore dupa masa

 • 29

  Angajam operatori productie in domeniul fabricarii volanelor auto Se ofera: - pachet salarial atractiv - contract de munca pe perioada nedeterminata - stabilitate la locul de munca - analize gratuite la angajare si anuale - experienta nu este necesara - formarea personalului se face la locul de munca !!! - sansa de a lucra intr-un mediu curat si stabil. Pentru mai multe informatii, puteti sa ne contactati la nr de tel: 0359 411 177 ; 0259 41 66 40

 • 23

  Angajam personal, experienta nu este necesara. Se ofera scolarizare si instruire direct la locul de munca, avem posturi atat pentru femei cat si pentru barbati la: * Montare si lipire piele * Cusut * Finisat * Control Calitate Lucram intr-un singur schimb, de luni pana vineri, 8 ore pe zi. Pentru mai multe informatii: sau direct la sediul firmei.

 • 4

  Companie in domeniul curateniei angajeaza doamna pentru menaj . Descrierea postului : * Activitatea principala de curatenie se desfasoara la blocuri (cladiri rezidentiale) si se efectueaza lucrari de intretinere al acestuia de exemplu ( maturat,sters balustrada,depaianjenit,spalat pe jos,curatat usi,spalat geamuri) * Obiectivele sunt in locatii fixe si impartie pe zone pentru fiecare zi Cerinte obilgatorii: * Punctualitate * Seriozitate * Spirit de a lucra in echipa * Perseverent Exista posibilitatea de a avansa in cariera . PROGRAM 8H si este de dimineata Salar in functie de realizari cuprins intre 1700-2100 ron cu transport inclus .

 • 3

  Buna.Caut o femeie din zona Nufarul,pentru zilele de luni si vineri,2 ore de lucru pe zi(10-12).In acest timp persoana trebuie sa mearga la cumparaturi si din timpul care mai ramane sa faca curatenie prin casa.(Activitati super usoare).12 lei/h.Cei interesati va rog sa lasati mesaj pe publi 24 cu numarul de telefon pentru a va contacta.

 • 4

  Compania noastra recruteaza doamna pentru menaj (curatenie) scari de bloc programul este de Luni pana Vineri de dimineata. Colegii pe care dorim sa recrutam dorim sa fie comunicativi,punctuali si sa poata lucra in echipa daca este cazul. Pachet salarial atractiv in functie de realizari . Bonusuri de performanta oferim si prime de sarbatori . Candidatura ta o asteptam pe mail [email protected] sau telefonic

 • 1

  Angajam doamne in menaj curatenie la blocuri. program de luni pana vineri . salarizare intre 1800 -2200 ron

 • Salveaza cautarea