Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Bistrita-nasaud

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut loc de muncă sa fac curățenie la garsoniere ,apartamente (8-10lei pe oră)1-2ori pe săptămână .Sau bonă îngrijit 1-2copii (de la vârsta de 1an -9ani)sau îngrijit o bătrânică 8ore pe zi schimbul 1(de la ora 8-16)

 • Îngrijire la domiciliu: spalat, îmbrăcat, transfer. event. gătit PREȚUL ESTE ÎN FUNCȚIE DE GRAVITATEA BOLII ȘI DE DISTANTA DE SEDIU Serviciile de asistenta medicala la domiciliu. recoltare analize medicale tratament injectabil ingrijire escare, pansamente, etc monitorizare parametri fiziologici : temperatura, respiratie, puls, tensiune arteriala, saturație, glicemie. administrarea medicamentelor clisme Ingrijirea plagilor simple Ingrijirea plagilor suprainfectate Ingrijirea escarelor etc. .PREȚUL ESTE ÎN FUNCȚIE DE MANEVRA MEDICALA 30-70 RON.

 • 1

  Domn parțial mobil într-o casă de familie cu conexiune la internet în Moers va cauta sprijinul! SunSet oferă o nouă poziție pentru ingrijitoarele care cunosc foarte bine limba germană, sub forma unui parteneriat de afaceri(GEWERBE). Un domn de 94 de ani din Moers are nevoie de ajutorul tău. Domnul suferă de apariția demenței și a bătrâneții. Seniorul se deplasează de obicei într-un scaun cu rotile și, prin urmare, ingrijitoarea trebuie să stăpânească tehnologia de transmisie. Domnul are incontinență. Îngrijirea de noapte nu este necesară, doar ocazional. Seniorul este foarte drăguț și prietenos, hobby-urile sale sunt televizorul și să mearga la plimbare. Cazarea se face într-o casă de familie cu acces la internet. Ingrijitoarea are propria cameră cu baie. Recompensa pentru o schimbare de o lună este de 1288 EUR. Avantajele acestei oferte: - Turnus doar timp de o lună - Client amabil - Îngrijirea nocturnă este doar ocazională Lucrând cu noi câștigi, printre altele: - Un loc de muncă pe termen lung, legal și sigur, timp de 1-3 luni în Germania - Peste 200 de noi oportunități de angajare în fiecare lună - Familii dovedite cu referințe pozitive din partea îngrijitorilor noștri - Contract de muncă sau comerț, plătim taxele pentru dvs. - Posibilitatea de a asigura un venit stabil și regulat - Capacitatea de a alege o poziție de lucru care să se potrivească nevoilor dumneavoastră - Capacitatea de a lucra imediat și fără taxe de agenție - Servicii profesionale și asistență pe toată durata cooperării - Organizarea călătoriei către familia clientului de către specialiștii noștri - Personal plăcut și de ajutor de la compania noastră, pe care vă puteți baza oricând - 10 birouri în toată Europa. Ne puteți găsi în Slovacia (Bratislava, Nitra, ilina, Pre ov), Republica Cehă (Praga), Ungaria (Budapesta), Bulgaria (Sofia), Croația (Zagreb, Osijek) și România (Timișoara) Aruncați o privire la celelalte oferte ale noastre la https://ro.sunset24.eu/locuri-de-munca. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați. Contactați acum specialiștii noștri! SUNSET MSH

 • 1

  Caut o fata serioasa sa aiba grija de 2 copii in bistrita comuna maieru detalii la

 • ingrijire bătrână bolnavă de Alzheimer in sudul Spaniei chiar pe plajă in Benalmadena.Se va primi ajutor permanent de la fica acesteia.Salariul este de la 800 lunar in funcție de experiență .in rest totul gratuit inclusiv transport!

 • Caut loc de muncă ca bonă,la făcut curățenie 4-8ore pe zi schimbul 1,sau poștaș ,sau bonă de dus și de adus copil copii de la creșă,grădiniță , școală,sau la îngrijit o bătrânică de stat cu ea de dat mâncare și medicamentele 4-6-8ore pe zi tot schimbul 1.

 • 1

  Persoana operata de cocxatroza,are nevoie de ajutor pentru recuperare și ajutor în casa.

 • 1

  Cautam o persoana care sa stea în permanenta cu o bătrânică. Bătrânică nu este imobilizata la pat, se ridica singura, nu e nevoie de schimbat/spălat. Tot ce trebuie făcut e sa fie cu ea în casa, sa ii dea medicamentele și mâncare. Pentru mai multe detalii sunați la (Roza).

 • 1

  CAUT PERSOANĂ PENTRU INGRIJIRE LA DOMICILIU ȘI MENAJ ÎN SUSENII-BÎRGĂULUI, BISTRIȚA-NĂSĂUD. DETALII SUPLIMENTARE LA NUMĂRUL DE TELEFON .

 • Angajez menajera cu program normal de 8 ore , 5 zile pe saptamana sau program scurt de 8 ore , 3 zile pe saptamana.Conditii experienta in domeniu si seriozitate. Salar negocoiabil, se accepta si pensionara. Contact sau .

 • Caut de munca in domeniu curatenie interior si exerior nu doresc angajare doar cu ziua detalii la tel

 • Îngrijesc bătrâni sau bolnavi în Bistrița sau în alt judet tl .

 • Salveaza cautarea