Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijitori batrani Arad

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Îngrijire bătrâni Germania 2500 euro

  Angajăm cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată personal cu experiență pentru îngrijire persoane vârstnice în Germania. Oferim: - Salarii de la 1430 euro pana la 2500 euro net; - Respectăm salariul minim brut pe branșă; - Plătim drumul dus-întors și testul COVID - Sprijinim gratuit persoanele care doresc să își îmbunătățească nivelul de limbă germană; - Susținere permanentă pe toată perioada delegării la client; - Asigurăm Cardul European de Sănătate și garantăm asigurarea de sănătate și în pauza dintre turnusuri; - Organizăm cursuri de calificare pentru cei care nu dețin certificatul de îngrijitor. Cerințe: - Experiență în îngrijire; - Limba germană la nivel conversațional; - Seriozitate și atitudine corectă față de locul de muncă. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr de tel. sau de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 - 17.00. Va multumim

 • 15

  Angajam personal azil

  Personal pentru azil în germania. Asistenți , Asistente Infirmieri , Infirmiere Fete la curatenie Detalii la wapp sau tel

 • 12

  Asistenta batrani,badante.

  S.C Dolun-Nisi S.R.L ofera solutii rapide de recrutare si plasare forta de munca pentru un popor muncitor, care respecta valorile familiei si valorile religioase, un popor modest si ospitalier. SC Dolun Nisi SRL ofera solutii rapide de recrutare si plasare personal atent selectat (cazier juridic, adeverinta medicala). Locurile de munca ale firmei se axeaza pe asistenta batranilor si menaj.Persoana potrivita trebuie sa prezinte seriozitate si punctualitate.00393287892521.

 • 1

  Caut femeie pt. îngrijit persoanâ la dom. în Germania, vorbitoare lb. germanâ nivel conversational

  Dacă ești o femeie cu experientâ în domeniu și îți dorești să ai grijă de o persoanâ vârstnicâ în Germania, nu ezita ! Cerinte: - limba germanâ la nivel conversational - experientâ în domeniu - persoanâ cu râbdare, serioasâ, sensibilâ, harnicâ Anunț valabil pentru toată România !

 • Îngrijire bătrâni Austria

  Agentie cu ediul în Austria caut personal pentru îngrijire vărstnice la domiciliu. Nu precepem comision nu avem transport impus. Se oferă: salariul începînd de la 1600 Euro pe lună+svs f r pauză+bani de transport. Se cere: limba germană la nivel conversațional sau mediu, experiență în domeniu îngrijire persoane vărstnice la domiciliu. Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție la numărul de Telefon .

 • 7

  Ingrijire batrani (asistente familiare )

  S.C Dolun-Nisi S.R.L oferim solutii rapide de recrutare si plasare personal atent selectat (cazier juridic, adeverinta medicala) pentru asistenta batrani . Jobul se adreseaza in special femeilor. Impreuna cu noi veti gasi postul si persoana potrivita! Suntem un popor muncitor, care respecta valorile familiei si valorile religioase, un popor modest si ospitalier si pe deasupra cu suflet mare. Telefon 00393287892521.

 • Vand scaun de dus pentru persoane cu handicap sau batrani

  Vand scaun de dus pentru persoane cu handicap sau batrani Pret 580 lei tel

 • Vand scaun de dus

  Vand scaun pentru dus persoane cu handicap sau batranii Pret 580 lei tel

 • 6

  Caut femeie pt. îngrijit persoanâ la dom. în Germania, vorbitoare lb. germanâ nivel conversational

  Descriere Dacă ești o femeie cu experientâ în domeniu și îți dorești să ai grijă de o persoanâ vârstnicâ în Germania, nu ezita ! Cerinte: - limba germanâ la nivel conversational - experientâ în domeniu - persoanâ cu râbdare, serioasâ, sensibilâ, harnicâ Anunț valabil pentru toată România !

 • Îngrijesc persoane bolnave

  Îngrijesc persoane bolnave cu pampersi sau fără pampersi doar pe zona Vlaicu Fortuna Uta Arad tel

 • 12

  Ingrijire batrani Austria

  Agenție cu sediul în Austria caută personal la îngrijirea personelelor vârstnice,avem cazuri disponibile. Limba germană la nivel mediu!! Nr de telefon sau

 • Loc de munca in Germania infirmiera/asistenta

  Se doreste o infirmiera/asistenta medicala, cu diploma,cunostinte de baza in limba germana A1,nu sunt insa obligatorii, pentru un loc de munca la o clinica in apropiere de Karlsruhe. Peroanele interesate sunt rugate sa trimita un e-mail cu un CV si o poza actuala,pe adresa de mail :

 • 1

  locuri munca Germania plecari rapide

  Iti cauti un loc de munca in Germania la ingrijire varstnici? Te descurci cu limba germana si ai mai avut grija de varstnici? Suna-ne 0357630017 sau 0745212960 Asiguram noi tot, drum dus intors gratuit, asigurari medicale si fara comision! Ne ocupam noi de tot de la A la Z. Sute de cazuri disponibile! Oferta salariala se face dupa un interviu telefonic de germana. Suna-ne acum si iti rezolvam rapid plecarea sa obtii un venit rapid. 0357630017 sau 0745212960----------------------------------------------------------------------------- Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: +40316302347, sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • Oferta de munca la ingrijire varstnici - 1600 EURO/luna

  Oferte de munca in GERMANIA - ingrijire batrani la domiciliu +40 771 544 748 (inclusiv Whatsapp) SALARIU 1600 EURO / LUNA BONUS pentru schimbarea agentiei 200 EURO BONUS pentru recomandare 150/200/250 EURO Iti oferim: -transport gratuit dus - intors -asigurare privata de sanatate -contract legal si sigur -salarii atractive -plecari rapide pentru perioade flexibile -cazuri în funcție de experiența și cunoștințele dumneavoastră de limbă germană NU PERCEPEM NICI UN FEL DE COMISION SAU TAXA

 • 1

  Îngrijesc persoane bolnave

  Îngrijesc persoane bolnave cu pampersi sau fără pampersi doar pe zona Vlaicu Arad tel

 • 5

  ofer servicii de îngrijire pentru o persoană vârstnică- par time

  ofer servicii de îngrijire pentru o persoană vârstnică sau bolnavă, curățenie, spălat, mâncare dacă dorește-3-4 ore pe zi, doresc seriozitate maximă.

 • 3

  ingrijitoare persoană în vârstă

  Caut femeie pt îngrijire persoană în vârstă de 83 de ani puțin deplasabilă informații la telefon

 • 2

  Îngrijire la domiciliu part-time

  Caut o doamna serioasă program redus, part-time , îngrijire doamna (51 ani) bolnava la pat care se deplasează foarte greu spre mai deloc ,are nevoie de menaj ușor, gatit sau preluare comenzi , ajutor igiena personala, o vorba pt a ridica moralul,însoțire la spital la nevoie. Pt mai multe informații , va rog lasă-ți mesaj, Mulțumesc!

 • 4

  Caut doamna îngrijire doamna la domiciliu program redus

  Caut o doamna serioasă program redus part-time , îngrijire doamna (51 ani) bolnava la pat care se deplasează foarte greu spre mai deloc ,menaj usor, gatit la nevoie sau preluare comenzi ,cumpărături,ajutor igiena personala , o vorba buna pt a ridica moralul, însoțire la spital la nevoie. Pt mai multe informații , va rog lasă-ți mesaj, Mulțumesc !

 • Salveaza cautarea