Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Arad

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Caut femeie pt. Curatenie si ajutor in gospodarie la tara. Tel 0746688174

 • 9

  Angajam personal vorbitor de limba italiana cu experienta si recomandari pentru INGRIJIRE BATRANI in Italia cu contract. Avem oferte concrete de munca (veti sti exact toate detaliile referitoare la post )

 • In urma unui curs facut in Germania ( Tagesmutter Qualifikation ) si in urma mai multor interviuri din partea autoritatilor din orasul in care am locuit am obtinut dreptul de a ingriji pana la 4 copii la domiciliul meu. Acum locuiesc in Arad si doresc sa continui aceasta munca. Casa este spatioasa ,cu gradina . Ofer ingrijire pentru copii incepand cu varsta de sase luni. Mai pot prelua doi copii. Daca sunteti interesati ,va raspund cu placere la toate intrebarile pe care le aveti . Burduja Dorina

 • 3

  Angajam mai multe persoane pe perioada verii pe perioada determinate de o luna sau doua ca ingrijitoare persoane varstnice la domiciliu in Germania. Conditii de angajare:cunostinte de limba germane si experienta minima in domeniu. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati la nr.0753-430815,0744-549030,0749916283.

 • Angajez bona pentru copil mic de un an,in localitatea Dumbravita, jud.Timis.Programul de lucru va fi de 8ore/zi dar si cu disponibilitatea de a presta ore suplimentare dupa necesitati. Se solicita si insotirea familiei in concediu. Salariul este atractiv si se stabileste la interviu. Informatii la tel. dupa ora 17:30

 • 2

  Caut colega pentru a lucra in domeniul zugraveli.deratizari.curatenie. etc diferite activitati .Program 6-8 ore pe zi .Plata saptaminal la procent. Ofer si cer seriozitate.Tel

 • 2

  Ofer îngrijire, bolnavi ,bătrâni la domiciliu schimbat ,spalat etc

 • 1

  Vrei un loc de munca in Germania la ingrijire varstnici insa nu stii germana??Hai la cursul gratuit online de limba germana si iti oferim apoi si loc de munca in Germania la ingrijire varstnici! Suna-ne sau !!! Incepem cursul gratuit in Arad, se tine ONLINE, din 19 ianuarie ora 10! Cursul este gratuit, dureaza 1 luna, orar luni- joi 10-13:00 si apoi va oferim loc de munca in Germania la ingrijire varstnici! Transport gratuit, fara comision, perioade de sedere flexibile de la 1 luna in Germania cu 1 luna acasa pana la 4 luni in Germania cu 1 luna acasa! SUNA-NE si inscrie-te la curs sau sau vino in vizita LUNI-VINERI 9-17 IN Arad, Str Voluntarilor nr 2 bloc R22 ap 96 parter Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • 2

  Vorbești limba germană nivel mediu? Aplică acum pentru locurile noastre de muncă în Germania la îngrijire vârstnici! Telefon sau ferim: - Transport gratuit dus întors - Fara comision - Asigurare medicală în Germania și în România - Perioade de ședere flexibile între 1-4 luni în Germania cu 1 lună acasă - Plecări zilnice urgente sau planificate - Oferte salariale personalizate, cazuri variate Cerințe de bază: - Limba germană nivel mediu se da interviu de germana - Experiență în îngrijirea unei persoane chiar și în familie minim 3 luni Suna-ne acum sau și stabilim toate detaliile Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • Companie multinationala recruteaza Ingrijitoare Batrani in Germania la domiciliul pacientului acasa Se cere obligatoriu cunoasterea limbii germane si experienta in ingrijire minim 3 luni Se oferta: contract de munca legal salariu atractiv oferte foarte bune , dupa preferinta si experienta turnusuri lejere de minim 1 luna pana la 4 luni transportul este asigurat gratis de firma dus si intors asigurari de sanatate gratuite pe Romania si Germania cazarea si mesele sunt asigurate gratuit nu luam niciun fel de comision plata se face in cont bancar de euro Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la Administratorul datelor dvs. personale este Promedica Care Sp. z o.o. cu sediul la Varșovia (00-807) Al. Jerozolimskie 94, Polonia. Vă informăm cu privire la posibilitatea de retragere a consimțământului în orice moment trimițând un e-mail la: [E-mail ascuns] sau prin telefon la numărul: , sau în scris la adresa: Aleje Jerozolimskie 94, 00-807 Varșovia, Polonia sau personal. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării, care a fost făcută pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

 • caut sa fac curatenie la case private sau apartamente. 25 lei/ora.oferte serioase.informatii nr tel.

 • Caut urgent femeie pentru îngrijit bolnavă la pat,în județul Arad,program full time.Pentru informații telefon .

 • 3

  Ingrijim persoane varsnice la domiciliu schimbat dimineata si seara ,toaletat pansat escare

 • 4

  S.C Dolun-Nisi S.R.L oferim solutii rapide de recrutare si plasare personal atent selectat (cazier juridic, adeverinta medicala) pentru asistenta batrani . Jobul se adreseaza in special femeilor. Impreuna cu noi veti gasi postul si persoana potrivita! Suntem un popor muncitor, care respecta valorile familiei si valorile religioase, un popor modest si ospitalier si pe deasupra cu suflet mare. Telefon 00393287892521.

 • 8

  Muncă legală și sigură în Austria în domeniul îngrijirii / Se cere limba germană începător / Turnus de 14 - 21- 28 de zile / Transport pe cont propriu sau cu firmă recomandată de noi .Telefon :

 • Jobville Group este in cautarea unei bone pentru o familie din Arad care locuieste in Timisoara. Cerinte: - Varsta maxima 55 de ani; - Studii superioare; - Cunostinte bune de limba engleza; Responsabilitatile vor fi urmatoarele: - Grija unui copil de 7 luni (mancat, schimbat, spalat etc.); - Supravegherea unui copil de 4 ani dupa intoarcerea de la gradinita; Program: - Luni-Vineri 08:00-20:00 cu disponibilitate de a pleca in vacanta cu familia in weekend cand e cazul; Beneficiile oferite: - Salariu foarte motivant; - Se asigura chirie in apropierea locuintei (platita integral de catre familie); Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon din anunt.

 • 2

  Firma profesioanala de curatenie angajam operatori curatenie.

 • 7

  S.C Dolun-Nisi S.R.L ofera solutii rapide de recrutare si plasare forta de munca pentru un popor muncitor, care respecta valorile familiei si valorile religioase, un popor modest si ospitalier. SC Dolun Nisi SRL ofera solutii rapide de recrutare si plasare personal atent selectat (cazier juridic, adeverinta medicala). Locurile de munca ale firmei se axeaza pe asistenta batranilor si menaj.Persoana potrivita trebuie sa prezinte seriozitate si punctualitate.00393287892521.

 • 6

  angajam personal (badante femei) ingrijire batrane-batranii in nordul italiei, zona milano, bergamo, lodi, cremona, piacenza, pavia, brescia. oferim : contract italian si salariu de la 800 €uro !!! cerinte : seriozitate maxima, experienta minim 6 luni, cu cel putin una din urmatoarele bolii : altzhaimer, parkinson, diabet, dementa senila, insulina, imobilizati la pat, spirit de colaborare, limba italiana vorbit mediu, full time, stare buna de sanatate fizica si psihica. se cere depunerea c.v-ului cu foto, varsta intre 29 - 55 ani, prioritate au persoanele cu experienta in acest domeniu si care au mai lucrat in italia. va rugam sa cititi cu atentie anuntul !!! numai daca intrunitii cerintele atasati cv-ul dvs cu foto si nr.telefon !!! multumim pentrut colaborare

 • 4

  Gestionarea problemelor medicale din caminul de batrani. Program flexibil. Salarizare motivanta. Colectiv primitor.

 • Salveaza cautarea