Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Ingrijitori batrani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  Un salariu cuprins intre 1,500 si 2,000 EUR pe luna este oferit persoanelor cu varste cuprinse intre 18 si 55 de ani care au un nivel bun/ foarte bun de engleza si care doresc sa lucreze in Nursing Homes din Anglia. Angajatorul britanic ofera training pentru aceste posturi precum iar unele azile ofera si cazare. In acest moment, sunt preferati candidatii care se afla deja in Regatul Unit si care au o experienta de Infirmier de cel putin 3 luni. Asteptam cu interes CV-urile dvs. in engleza.

 • 3

  Firma Austriaco-Româna, angajam femei cunoscătoare de limba germana, pentru ingrijire persoane vârstnice în Austria. Oferim contract de munca, salar 1500-1600 + asigurările plătite, test covid și transportul decontate de catre familie. Oferim si cerem seriozitate !

 • Un azil de batrani din Timisoara este in cautare de personal. Conditii bune si colegi amabili. Salariu considerabil.Pentru mai multe detalii sunati la numarul -bucatar -infirmiera -asistenta -asistent si alte pozitii, hai sa discutam sa aflam ca ce te putem angaja

 • la domiciliul lor ,in timisoara sau limitrof sunati la tel

 • Oferim locuri de munca tuturor persoanelor interesate sa lucreze in regim de lucru INTERN ( Permanent ), unde se ofera : ( Cazare + masa + Salariu 3000 Ron/ luna + 2 Weekend-uri libere / luna ). Se doreste femei serioase , harnice , cu experienta si recomandari ( Daca aveti ! ). Cerinte obligatorii : [ Cazier + adeverinta medic de familie + Copie CI/BI ] Informatii si detalii la telefon :

 • 1

  Se doreste o femeie serioasa, calma, energica, cu experienta in domeniu pentru ingrijirea unei doamne invarsta la domiciliu in regim de lucru INTERN ( Permanent ), unde se ofera : ( Cazare + Masa + 3000 Ron/ luna + 2 Weekend-uri libere/ luna ). Persoana nu este mobilizata la pat, dar are nevoie de ajutor ! Persoanele interesate ne pot nuna zilnic la numarul de telefon .

 • Caut urgent sa ingrijesc o bătrână în oraș Buzău, program parttime, am experienta și referințe. Nu ezitați sa ma contactați la numărul de telefon afișat în anunț. O zi frumoasă vă doresc!

 • 21

  Grupul Cosmea Pflege oferă îngrijire ambulatorie si semi stationara (la domiciliu) în 15 locatii din Germania. Oferim asistență medicală și îngrijire pentru vârstnici, servicii de îngrijire și activități de menaj până la îngrijire paliativa. În caz de boală, accident sau bătrânețe, oferim îngrijire la domiciliu. Ofera: - angajare pe termen lung, legală și sigură - contract de muncă pe perioada nedeterminata - asigurări sociale, de pensii și de sănătate - posibilitatea de a lucra imediat și fără comisioane intermediare de agenție - sporuri de duminica, de sarbatori si de noapte - suport profesional și asistență pe parcursul întregii cooperări - personal placut și de ajutor al companiei noastre pe care te poți baza întotdeauna Pentru personalul din Ambulatoriu se solicita carnet de sofer. Pentru tot personalul angajat se solicita cunostinte de limba germana si disponibilitate pentru colaborare de lunga durata. Relatii la tel: sau trimiteti un CV pe adresa de e-mail:

 • AI CUNOSTINTE DE LIMBA GERMANA ? . AI EXPERIENTA IN DOMENIUL ÎNGRIJIRII? VINO IN ECHIPA NOASTRĂ. SUNSET ESTE O COMPANIE PUTERNICA SI STABILA INCA DIN 2004 . SALARIU ATRACTIV .CONTRACT DE MUNCA . TRANSPORT LA LOCUL DE MUNCA .PLECARI IMEDIATE. PENTRU DETALII SUNATI LA : S AU WHATSAPP

 • 2

  Caut o persoana serioasa care sa aibe grija de doua persoane vârstnice, timpul de lucru este de 2x pe Săptămână, persoanele interesate pot suna la numărul de telefon pe WhatsApp pentru mai multe informații. Mulțumesc!!!

 • 2

  Cautam îngrijitori femei și bărbați pentru îngrijit batrini în Austria și Germania. Salariul motivant. Experienta în domeniu și limba germana .

 • vand afacere camin de bătrâni in Bucuresti

 • 23

  Firma Româno-Austriaca angajam femei pentru îngrijire bătrâni în Austria. Salar intre 1300 - 1700 , în funcție de caz. Transportul, masa și cazarea asigurate + toate asigurările medicale plătite de catre familie. Cerinte: SERIOZITATE și Cazier curat. Cunoasterea limbi germane este un mare avantaj. Relații la tel

 • Caut persoana pentru ingrijire/ ajutor pentru un varstnic de 90 ani, in zona Pantelimon- Mega Mall. Plata in functie de disponibilitate/program.

 • 4

  Căutăm femei pentru îngrijire persoane vârstnice la domiciliu în Austria. Se cere cunoașterea limbii germane la nivel conversațional și experiență în domeniu (Gewerbe). Salariul net 1500 - 2000 de euro. Detalii la nr de tel (luni-vineri).

 • Doamna serioasa cu multa experienta in ingrijirea persoanelor, credincioasa, caut o persoana varstnica ca sa o ingrijesc din toata inima. Ofer si rog seriozitate.

 • 1

  Agentie recrutare din Craiova cauta bone, menajere, ingrijitoare pentru batrani, in Craiova! Detalii la: .

 • 3

  Fundatia Seniorenbetreuung cauta personal calificat sau cu exeperienta in servicii de ingrijire persoane la domiciliu pentru Germania. Conditie obligatorie vorbitor de limba germana nivel mediu. Informatii suplimentare la numarul de telefon 0354100690 intre orele 09:00- 17:00 de luni pana vineri.

 • 1

  Cautam doamna pensionara pentru insotirea si ingrijirea unei persoane cu handicap : insotire la toaleta , masa , administrare medicamente , efectuare gimnastica medicala . Program : luni - vineri 8 - 18 . Zona Berceni.

 • Camin de batrani din Popesti Leordeni angajeaza infirmiera. Pentru detalii apelati:

 • Salveaza cautarea