Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Ingrijitori batrani Brasov Brasov

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Ingrijire batrani

  Îngrijesc bătrâni la domiciliu în Brașov experienta 7 ani calificare infirmiera

 • 17

  îngrijire bătrâna bolnava de parkinson

  Căutam persoana pentru îngrijire la domiciliu pentru vârstnică cu parkinson part-time sau full-time.

 • 42

  Cautam persoana pentru ingrijire bolnava de Parkinson

  Cautam persoana pentru ingrijire bolnava de Parkinson, dependenta total. Acceptam si varianta interna. Oferim si cerem seriozitate. Daca sunteti interesata va rugam sa ne contactati.

 • 19

  Îngrijire persoane vărsnice Brașov .

  Bună ziua doresc să îngrijesc o bunică ,să nu fie imobilizată la pat .Mă ocup de gătit ,curățenie ,cumpărături ,administrat medicația ,schimbat pempărs dacă este necesar .Programul este pe timpul zilei ,locația să fie în Brașov inclusiv cartier Noua .Am și recomandare dacă este necesar .Pot fi contactată la telefon: .Elisabeta .

 • ingrijire batrani

  Îngrijesc batrani la domiciliu ,cumpărături, gătit ,menaj ,exclus pempars ,doar în brasov .

 • 27

  Top job-ingrijire batrani mobili-Belgia si Germania-1800

  TOP JOB Stimate doamne/Stimati domni, Sarbatorile trec-asigurati-va de pe acum job incepere imediata ! Pacientii sunt mobili, ingrijirea corporala facuta de infirmiere, fara munca de noapte. Cei interesati sunt rugati sa ma contacteze pe mess sau la nr. pt. informatii legate de fiecare pacient sau pacienta. Va voi prezenta fisa postului in detaliu.Va rog maxima seriozitate! Va multumesc! , Firma germana din Aachen-Germania angajaza urgent cu contract german legal de munca DOAMNA/DOMN cu FRANCEZAsau GERMANA pt. ingrijire PACIENTI MOBILI . Aachen este la 6 km . de Belgia. Firma are filiala in Belgia si Franta. Salariul 1800 Incepere -imediata Acest anunt este numai pt. doamnele/domnii care doresc sa lucreze legal , cu contract german de munca.Nu se lucreaza la negru.Nu se accepta cupluri. Firma va plateste toate contributiile sociale-pensie , sanatate, somaj , accidente. Se ofera: : Un contract legal de muncă german Asigurare de sănătate germana Asigurare suplimentara de accident pt. strainatate Contribuțiile plătite de angajator: pensie, sănătate și pierderea locului de muncă, asigurarea de șomaj, asigurare VGB și PROVIKMO in caz de accident, plus, desigur asigurare de ingrijire. Toata perioada lucrata este considerata vechime in munca si este luata in calcul la asigurarea pensiei D-voastre Un salariu competitiv. Sprijin individual și asistență pentru fiecare angajat în muncă. Transport gratuit la locul de muncă și înapoi la locul de plecare. Plată lunară în timp util. Durata minima a contractului esta de 2 luni cu opțiunea de reînnoirea contractului.Transport.

 • 8

  Top job-ingrijire batrana mobila-Bruxelles-1800

  Stimate doamne URGENT, URGENT! Firma germana cu sediul in AAachen angajaza urgent,DOAMNA FRANCEZA pt. ingrijire batrana mobila in Belgia.Firma are filiala si in Belgia, Aachen este la 6 km de Belgia. Incepere imediata! Salariul 1800 euro Pt. informatii suplimentare - sau pe Mess! Va rog maxima seriozitate!Multumesc!

 • 23

  Top job-ingrijire batrani mobili-BELGIA si Germania-1800 euro

  TOP JOB Stimate doamne/Stimati domni, Sarbatorile trec-asigurati-va de pe acum job incepere imediata.Pacientii sunt mobili, ingrijirea corporala facuta de infirmiere, fara munca de noapte. Cei interesati sunt rugati sa ma contacteze pe mess sau la nr. pt. informatii legate de fiecare pacient sau pacienta. Va voi prezenta fisa postului in detaliu.Va rog maxima seriozitate! Va multumesc! , Firma germana din Aachen-Germania angajaza urgent cu contract german legal de munca DOAMNA/DOMN cu FRANCEZAsau GERMANA pt. ingrijire PACIENTI MOBILI . Aachen este la 6 km . de Belgia. Firma are filiala in Belgia si Franta. Salariul 1800 Incepere -imediata Acest anunt este numai pt. doamnele/domnii care doresc sa lucreze legal , cu contract german de munca.Nu se lucreaza la negru.Nu se accepta cupluri. Firma va plateste toate contributiile sociale-pensie , sanatate, somaj , accidente. Se ofera: : Un contract legal de muncă german Asigurare de sănătate germana Asigurare suplimentara de accident pt. strainatate Contribuțiile plătite de angajator: pensie, sănătate și pierderea locului de muncă, asigurarea de șomaj, asigurare VGB și PROVIKMO in caz de accident, plus, desigur asigurare de ingrijire. Toata perioada lucrata este considerata vechime in munca si este luata in calcul la asigurarea pensiei D-voastre Un salariu competitiv. Sprijin individual și asistență pentru fiecare angajat în muncă. Transport gratuit la locul de muncă și înapoi la locul de plecare. Plată lunară în timp util. Durata minima a contractului esta de 2 luni cu opțiunea de reînnoirea contractului.Transport.

 • 15

  Top job-ingrijire batrana mobila-Belgia si Germania-1800-incepere imediata

  Firma germana angajaza urgent o doamna/un domn cu limba germana sau franceza pt. ingrijire batrani mobili in Belgia si Germania, zona Aachen. Se ofera contract german legal de munca, fara firma de intermediere. Firma germana va plateste toate contributiile sociale. Salariul 1800 euro. Contract de minim 2 luni cu drept de prelungire cat doriti.Pt. detalii VA ROG SUNATI LA sau lasati un mesaj cu un nr. de telefon pt. a va putea contacta. Nu se lucreaza la negru !Nu se accepta cupluri! VA ROG MAXIMA SERIOZITATE

 • 5

  Ingrijire bătrână în Brașov

  Cautăm doamnă pentru îngrijirea zilnică a unei bunici care are nevoie de îngrijire. Locația este in Brasov, zona Astra. Condițiile, programul și plata se stabilește de comun acord. Detalii suplimentare se pot oferi telefonic în intervalul orar 9 - 19.

 • Caut Persoana Ingrijire batrana

  Caut Persoana Ingrijire batrana persoana respectiva trebuie sa locuiasca in Comuna Sanpetru.

 • 1

  Batrani

  Caut doamna îngrijire bătrână.

 • 2

  Îngrijire bătrân brasov

  MA ANGAJEZ SA ÎNGRIJESC BĂTRÂN PENTRU TOT RESTUL VIEȚII, ÎN SCHIMBIL CEDĂRII LOCUINȚEI CU ACTE LA NOTAR CLAUZA ÎN BRAȘOV. OFER ȘI CER SERIOZITATE

 • 2

  Caut ingrijire bătrână

  Caut femeie ingrijire bătrână în intervalul orar 8.00 -16.00. Rog seriozitate.

 • 1

  Ofer sevicii de bona ingrijitoare copii batrani persoane bolnave

  Va pot ajuta cu servicii de bona pentru copii, pot sa ii ajut la teme, sa avem activități interactive, sa le prepar și dau mancare, sa ii duc aduc de la școală, sa ii duc în parc etc. De asemenea pot îngriji și persoane vârstnice sau bolnave, pot sa le dau medicamentele, sa fac cumpărături, mancare, sa le fac igiena, la nevoie. Program part time, 3-4 ore pe zi, sau 2-3 zile pe săptămână la nevoie.

 • Caut îngrijitoare pentru tatăl meu

  Aș avea nevoie de îngrijire la domiciliu pentru tatăl meu cam 2-4 ore pe zi, de la 8 dimineața. În Brașov, zona Tractorul. Tatăl meu are 65 de ani, a suferit de curând un AVC, este diabetic și nu se poate deplasa. Este nevoie de ajutor și pe partea de igienă și Pampers. Mulțumesc!

 • Îngrijesc persoană în vârstă!

  Asistentă, îngrijesc persoană în vârstă, în zona Maternitate- Prund.

 • Îngrijesc vârstnic

  îngrijesc vârstnici cu probleme 6-7 ore zi.

 • 6

  Îngrijire doamna în vârstă

  Doresc o doamna pt îngrijire doamna în vârstă, și ajutat să meargă cu cadru , 4sau 6 ore dimineața în Brașov

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Brasov

Localități

Brasov
Salvează căutarea