Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Ingrijitori batrani Bucuresti Sector 3 Persoane

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Îngrijire bătrân Angajăm doamnă INTERNĂ sau EXTERNĂ pentru îngrijire persoană vârstnică

  Căutăm doamnă INTERNĂ sau EXTERNĂ vârstă 50+ pentru îngrijire persoană vârstnică. Dorim să colaborăm cu o doamnă răbdătoare, înțelegătoare, comunicativă și dinamică, punctuală și de încredere. Persoana care necesită îngrijire: - femeie, 93 ani - început Alzheimer - sănătate fizică bună - are autonomie mișcare (cadru, baston) - NU este imobilizată la pat - DA se poate hrăni și spăla singură - FĂRĂ pampers - locuiește singură la bloc București sector 3 Titan Atribuțiile doamnei îngrijitoare față de persoana care necesită îngrijire și locuința acesteia: Ajutor pentru activitatile de baza ale vietii zilnice: - igienă generală, corporală - îmbrăcare şi dezbrăcare - hrănire şi hidratare (IMPORTANT!!! mobilizare să mănînce) Ajutor pentru alte activitati ale vietii zilnice: - prepararea hranei, curățenie în bucătărie - administrarea de medicamente conform prescripţiei medicului curant - facilitarea deplasării în exterior (IMPORTANT!!! mobilizare să facă mișcare) - companie - activităţi de menaj (aspirat, igienă podea, șters praful, curățenie baie, schimbarea lenjeriei de pat, spălarea hainelor la masina automata). Program în funcțe de regim INTERN sau EXTERN. Indemnizație negociabilă in funcție de regim INTERN sau EXTERN. Bogdan Iacob

 • 1

  îngrijitoare

  Doresc un loc de muncă, îngrijire bătrâni în București cu sau fara pempars!

 • Angajez îngrijitor îngrijitoare în regim intern

  Cautam îngrijitor in regim intern pentru un bărbat în vârstă de 67 ani, cu probleme locomotorii, în comuna Afumati. tel.

 • Ingrijire batrana

  Cautam doamna pe termen lung care sa aiba grija de o batrana deplasabila, in varsta de 80 ani ZONA DRISTOR SECTOR 3 BUCURESTI, FARA CUMPARATURI , CURATENIE SI GATIT. ATRIBUTII; Servirea mesei , medicamentatie zilnica -Ajutata la IGIENA PERSONALA [ dus baie ] si pus la masina de spalat haine care se strang dupa igiena corporala , inclusiv asternuturile . De pus pampers pentru noapte -PLIMBARI SCURTE cand vremea este favorabila PROGRAM 08 ;00 - 16;00 DE LUNI PANA SAMBATA - -SALARIU Atractiv Pentru mai multe detalii telefon

 • 8

  Angajăm infirmiere pt cămin de bătrâni

  Cămin de bătrâni în sectorul 3 în apropiere de stația de metrou M.Bravu , angajăm infirmiere și îngrijitoare.

 • 19

  Cautam persoana pentru curatenie, gatit, mici cumparaturi

  Cautam persoana care locuieste in zona Ozana, sector 3 Bucuresti, pentru urmatoarele activitati: - ingrijire batrana cu Alzheimer stadiu sever la pat - mici cumparaturi - curatenie Program: doua ore dimineata (8-10), seara (18-19.30) inclusiv in weekend Persoana de contact: Oros Cristina

 • 4

  Angajăm bucatar

  Angajăm bucătar pt un cămin de bătrâni.Caminul se află în sector 3 lângă stația de metrou M.Bravu.

 • 1

  Îngrijire vârstnici București

  Angajez persoană pentru ajutor menaj și îngrijire batrana în București sector 3. Rog, bun-simț!

 • Ingrijire de specialitate batrani la domiciliu

  Ingrijire Batrani de specialitate la domiciliu de

 • tuns gratuit!

  Bună ,caut modele (barbati )pentru tuns gratuit .Tunsul se realizează sub supravegherea colegilor.Pentru mai multe detalii sunati

 • 3

  Angajare infirmiera

  Camin de bătrâni in sector 3 Bucuresti angajam infirmiera sau îngrijitoare .

 • 3

  Bucuresti ,sector 3 .Persoana privata angajeaza Infirmiera Interna

  Persoana privata angajeaza infirmiera interna ,numai cu experienta in ingrijirea varstnicilor,empatica, calma,serioasa, nefumatoare pentru batranica de 90 de ani, fragila, cu mobilitate redusa. Variante de lucru si alte detalii la telefon. Location este in Bucuresti , sector 3 ,chiar langa Auchan 1 Decembrie.

 • 8

  Infirmiere si ingrijitoare

  Camin de batrani, angajam numai cu contract de munca infirmiere si ingrijitoare cu sau fara experienta. Program flexibil si salariu motivant. Detalii la telefon.

 • 2

  Ingrijire la domiciliu

  Ofer ingrijire la domiciliu pentru persoane varsnice "menaj, gatit, administrare tratament" Sunt o persoana calma cu multa rabdare pt mai multe detalii ma puteti contacta. (sunt baiat)

 • 1

  ingrijitoare batran

  Cautam o persoana sa aiba grija de un batran de 89 ani, in Bucuresti. Este semi-mobil, merge cu cadrul. Oferim cazare si salariul de 3800 lei.

 • 4

  Asistent ingrijire domiciliu

  Solicitam asistenta periodica pentru ingrijirea unei persoane imobilizata la pat-Parkinson, program flexibil, atat in functie de disponibilitatea dvs cat si de programul pacientului. Zona Matei Basarab Traian Unirii.

 • Servicii ingrijire batrani

  Postez acest anunt sa ajut o doamna care cauta de lucru: "DOAMNA CU EXPERENTA 22 ANI NUMAI CU ALZHAIMAR, DEMENTA PARCHINSON , CU RECOMADARI ,2 SAPTAMANI LUCRATE 2 LA SCHIMB CU ALTA COLEGA. STIU SA DAU TRATAMENT, SA GATESC, FIRE CALMA , CU RESPECT PTR PACIENTI BLANDA "

 • 2

  Angajez ingrijitoare interna

  Angajam îngrijitoare regim intern pentru supraveghere 2 bătrâni- 100% deplasabili,lucizi , in Bucuresti zona Dristor. Atribuții principale: administrare medicamente, menaj ușor, ajutor igiena personala , socializare. Mai avem o doamna care vine de 3 ori pe saptamana ptr gatit. Buget 3000 lei lunar.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti

Localități

Sector-3
Salvează căutarea