Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Sector-3

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1109 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • zona ozana buhusi, auchan titan, angajam persoana serioasa ingrijire batrana Alzheimer pentru ingrijire , toaleta, hrana, medicatie, o ora jumatate dimineatza si o ora seara, 50 lei/zi contact

 • Buna ziua. Numele meu este Daniel Am o masina marca Golf 5 Daca aveti nevoie sa va duc undeva sau vreti sa fiu soferul Dumneavoastra personal va stau la dispozitie nu fac UBER chesti de gen,doar ajut persoanele ce au nevoie de o masina care sa poata cara si anumite bagaje ce pot incape in masina. Nu va suparati daca: Refuzul meu catre client Exemplu nu-mi covine ce se vrea sa caram cu masina sau are un drum foarte lung ciudat etc. Nu sunt firma si de acea am tot dreptul de a-mi alege clienti. Va doresc o zi frumoasa. PRETUL SE STABILESTE LA TELEFON IN FUCTIE DE CE TRASEU SE DORESTE.

 • 1

  Angajez lucrator comercial cu experienta la Shop&Go in Pantelimon ( sect 3). Rog seriozitate.

 • 1

  cu experienta pe masini de frezat universale , pentru societate producatoare echipamente,situata in zona Th. Pallady,statia metrou N.Teclu.se ofera contract de munca nelimitat,bonuri de masa,ore suplimentare platite,bonusuri,activitate cu preponderenta in atelier.Salariul este negociabil in functie de experienta,aptitudini si cunostinte tehnice.Angajam si pensionari.

 • Cautam băieți și fete cu experienta pentru Spălătorie auto, Spălătoria se afla în sector 3 Bulevardul Energeticienilor, nr. 112-126 mai multe detalii la nr de telefon salariu atractiv. Va așteptăm cu drag

 • Expert contabil membru CECCAR ofer servicii financiar contabile : CONSULTANTA FINANCIARA ANALIZA FINANCIARA CENZORAT - Contabilitate financiara si de gestiune; - Intocmirea registrului jurnal, registrului inventar, registrului de evidenta fiscala, jurnalelor de TVA; - Intocmirea balantei de verificare lunare; - Stabilirea obligatiilor de plata lunare si trimestriale, intocmirea documentelor pentru plata acestora; - Servicii personal : contracte , Revisal , state salarii , Declaratia 112; - Intocmirea si depunerea bilantului contabil ; - Depunere declaratii fiscale ; - Consultanta si asistenta pentru organizarea contabilitatii primare; - Reprezentarea in relatiile cu organele de control ; - Ridicarea actelor contabile de la sediu clientului sau de la punctele de lucru ale acestuia; In cazul in care se doreste tinerea contabilitatii la sediu clientului un reprezentant al firmei de contabilitate se deplaseaza si verifica actele contabile 2 - 5 zile pe luna.

 • Expert contabil, cu experienta, ofer servicii de contabilitate completa: intocmirea balantei lunare/situatii financiare , inchei si certific bilantul anual / semestrial, depunerea declaratiilor lunare/trimestriale online - inregistrarea documentelor in evidenta contabila computerizata in conformitate cu principiile contabile, - salarizare completa : intocmire contracte, decizii ,acte aditionale, inregistrare in REVISAL Efectuam urmatoarele servicii: a.efectuarea contabilitatii lunare si intocmirea balantei de verificare; b.intocmirea registrelor si jurnalelor contabile care sunt in sarcina executantului; c.intocmirea si depunerea declaratiei privind impozitul pe profit/venit; d.intocmirea si depunerea decontului de TVA; e.intocmirea si depunerea decontului privind obligatiile de plata la bugetul de stat; f.intocmirea si depunerea declaratiei privind obligatiile la Bugetul Asigurarilor Sociale si Fondurile Speciale; g.evidenta operatiunilor cu ITM (asistenta in pregatirea dosarelor de angajare/inchidere a contractelor de munca, depunerea si ridicarea documentelor la/de la ITM, completarea Registrului de Evidenta a salariatilor, intocmirea statelor de plata pe baza pontajelor trimise); h.intocmirea si depunerea raportarii semestriale; i.intocmirea si depunerea bilantului anual; j.alte situatii financiar-contabile conform legislatiei in vigoare, acolo unde este cazul.

 • 21

  Caut persoana dinamica (studenta sau cu studii superioare) pentru pozitia de asistenta pe probleme tehnice si administrative in cadrul unui start-up nou infiintat, in domeniul opticii tehnice. Activitatile vor fi atat de natura tehnica, constand in organizarea si intretinerea atelierului/ laboratorului + activitati propriu-zise de pregatire si montaj a componentelor optice cat si de natura administrativa, constand in participarea la pregatirea si implementarea proiectelor pentru accesare de fonduri pe programe de finantare nationale (gen, fonduri stucturale sau start-up nation) si / sau fonduri europene dedicate cercetarii. In primele doua luni, colaborarea va fi in regim de "intership".

 • 18

  Caut studenta in an terminal sau absolventa studii tehnice pentru un program part-time de asistenta intr-un laborator de analiza, pregatire si montaj componente optice si mecanice. Nu este obligatorie experienta, dar se solicita seriozitate, devotament si disponibilitate pentru a invata. Este posibila asigurarea locuintei pentru persoanele din provincie. Rog CV atasat mesajului.

 • 14

  Restaurant Fast Food in Mall, angajeaza Vanzator, Salatier, pentru prepararea alimentelor, servirea clientilor, cu deschidere inspre nevoile acestora, persoane dornice sa invete

 • MONTEZ O GAMA DIVERSIFICATĂ DE MOBILA DE LA ORICE FURNIZOR DE MOBILIER DIN ȚARĂ. PRETURILE SUNT AVANTAJOASE PT ORICE BUZUNAR.

 • 6

  Urgent angajez Electromecanici - activitate de mentenanta! Cerinte: - Minim un an de experienta ca Electromecanic, activitate de mentenanta; - Disponibilitate imediata pentru inceperea activitatii; - Atestat profesional in meseria de Electromecanic; - Permis de conducere - categoria B, reprezinta un avantaj; Oferta: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Pachet de servicii medicale private, - Mediu de lucru placut si colectiv unit; Au un mare avantaj persoanele cu experienta de lucru pe un post de Electromecanic!

 • 4

  Salon infrumusetare angajaza personal calificat pe postul de frizerie,coafura,cosmetica cu experienta Conditii optime de munca program flexibil.

 • 2

  Angajez doi baieti in constructii si anume termoizolatii placari cu poliestiren. Se placheaza cu poliestiren, se trage masa de spaclu (adeziv plus plasa)Este o munca usoara asa ca se accepta si incepatori..care vor sa invete.Santierele se afla in București. Cazarea si transportul sunt gratuite. Salarizarea incepe de la 130 lei pe zi si creste functie de expierienta si seriozitate. Se ofera avans saptamanal pt cheltuieli..plata se face avans si lichidare.deci din doua in doua saptamani. Informatii la 0771151235sau 0753161642(watshaap)

 • Inter Cleaning RO-GER cauta colegi, ingrijitori cladiri doar cu permis auto categoria B. Program full time. Iti propunem: un salariu de 2300 lei platit intotdeauna la timp, abonament metrou sau STB, zile legale libere, zi de nastere libera. Tu trebuie sa fii de treaba, responsabil si cu bun simt. Contact la

 • 2

  TAMPLAR MOBILA EXPERIENTA de 12 ani de zile Montez mobilier KIKA ,JYSK ,DEDEAM ,IKEA ,CASA RUSU DECUPEZ ,BLATURI PT PLITA ,GHIUVETA ,HOTA ,BATERII GHIUVETA ......MODIFIC MOBILA PALL ,MDF SI DIFERITE TIPURI DE MOBILIER MA DEPLASEZ IN AFARA BUCURESTIULUI ,INCLUSIV IN AFARA TARIII SUNT DISPUS PT OFERTE DE COLABORARE IN TARA SAU EUROPA Detalii pe site web www.transport-marfa-mobila.ro www.transport-marfa-mobila.ro Acesati siteu web

 • iV aesthetic caută recepționeră .Salonul se află in ParkLake Mall. Pentru detalii : Te așteptăm in echipa noastra!

 • 1

  Angajez soferi Uber, Bolt, Clever, Black cab, Free Now Beneficii: Carte de munca, auto si card de combustibil

 • BMB Multifunctional SRL Partener GLOVO ANGAJAM Curieri pentru Bucuresti activarea contuluise face in 2 zile comisionul este fix 10% tot ce ai nevoie este un smartphone android sau ios o masina, scuter sau bicicleta experienta nu este necesara castigul poate fi 4 ore 100 lei 8 ore 200 lei iar 10ore 250-290 lei castigurile sunt reale si dupa primele3 zile va puteti da seama din realizarile voastre zilnice. Bonusuri saptamanale de la 30 la 400 lei in functie de numarul de comenzilivrate intr-o saptamana. in plus oferim asistenta non-stop pentru a invata aplicatia si a rezolva problememle intampinate. pentru orice informatie nu ezitati sa ne contactati

 • 4

  Cerinte: Experienta in domeniu constituie un avantaj. Lucru in echipa Persoana sociabila Seriozitate Punctualitate Receptivitate Conditii: Program de lucru 8-17 de luni pana vineri; Carte de munca; Bonusuri in functie de performanta; Concediu conform legislatiei - 21 zile; Pachet salarial atractiv Responsabilitati: - sa- si ia sculele si/sau utilajele necesare desfasurarii activitatii - sa transporte materialele la frontul de lucru, magazie, punct de lucru, etc. - sa pregateasca frontul de lucru - sa aplice materialele conform cerintelor tehnice si de calitate, cu respectarea tehnologiei impusa de geometria supafetei - sa controleze calitatea pe toata suprafata aplicata, imediat dupa aplicarea ei, cu remedierea imediata a eventualelor defecte - sa faca curatenie la locul de munca la sfarsitul programului, zilnic - sa asigure transportul sculelor, utilajelor si materialelor la locul destinat depozitarii dupa terminarea programului, zilnic. SC angajeaza montator tamplarie aluminiu, pvc, fatade ventilate, balustrada sticla, partitii sticla securizata, etc. Experienta prezinta un avantaj.

 • Salveaza cautarea