Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menajere Experienta: Fara experienta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Caut menajera la casa in Calea Girocului pentru intretinerea curateniei , pus rufe la spalat , calcat . Luni , miercuri , vineri -6 ore

 • 7

  Companie de prestari servicii curatenie, angajam urgent operator curatenie in zona de productie - locatie Dalli Production (calea Stan Vidrighin nr 5D)! -Program : Luni-Vineri in 1 sau 2 schimburi, -Loc de munca stabil -Salariu + Tichete de masa -Contract de munca full-time Pentru mai multe informatii sunati de luni pana vineri in intervalul orar 08:00-16:00.

 • 3

  Angajam Femeie servici curatenie depozit productie, vestiare, camere odihna, bucatarie, toalete, aflate în incinta ferma ferma Valea Mare Dâmbovița. Ofer Cazare.

 • 3

  Cautam doamne serioase cu varsta cuprinsa 27-50 ani pt curatenie scari de bloc in Piatra Neamț. Program 8-16 de luni pana sâmbătă. Detalii la numarul

 • 3

  Descrierea jobului: Experienta nu este necesara! Vei lucra pentru o companie ce ofera servicii de curatenie hotelurilor, parcurilor de vacanta si institutiilor din Olanda. Fiind un loc de munca unde vei interactiona si cu turisti, compania pune foarte mare accent pe atitudinea deschisă și prietenoasă a angajatilor sai, pe aspectul ingrijit, pe discretie si profesionalism. Aceastea sunt cele mai importante cerinte pentru a fi angajat! Vei face curatenie in camerele de hotel & parcuri de vacanta. (dormitor, baie, bucatarie) Vei schimba asternuturile si prosoapele, vei face paturile; Aspiri si speli podelele; Cureti spatiile publice din parcurile de vacanta; Cand nu este cerere in domeniul ospitalitatii se face curatenie in birouri, scoli, institutii medicale, asadar este necesar sa fii flexibil! Se lucreaza in ture! Deobicei Luni si Vineri vei lucra in parcuri de vacanta, iar in restul zilelor in hoteluri. Programul de lucru se actualizeaza si se confirma cu o saptamana inainte. CERINTE: AVANTAJ pentru cei ce vorbesc engleza sau spaniola (trebuie sa fie cel putin un vorbitor intr-un grup de patru persoane pentru a facilita comunicarea cu superiorii si pentru ceilalti din grup) AVANTAJ pentru cei ce au permis de conducere (trebuie sa fie cel putin doua persoane cu permis intr-un grup de patru persoane, pentru a conduce masina pusa la dispozitie de companie pentru deplasarea intre locatii) Trebuie sa stiti sa mergeti pe bicicleta (in parcurile de vacanta, va deplasati intre bungalouri folosind bicicleta) Oferim: Contract de angajare olandez Plata saptamanala Cazare la cerere (2 pers/camera; utilitati incluse) Salariu 13,07 euro/ ora brut (cu banii de vacanta inclusi)

 • Gradinita KERMIT-Dobroesti, zona spital Fundeni angajeaza ingrijitoare. Atributii:curatenie, ingrijire si supraveghere copii; ajutor la servirea mesei, igienizare bai. Program: luni-vineri 08.00-17.00.

 • 15

  Caut o menajera pentru servicii de menaj curatenie, spalat, calcat, la casa 4 camere in Iasi Jobul oferit este part-time, program flexibil, permanent si stabil!! Program part-time flexibil la mica intelegere!! Ii decontez complet, separat, saptamanal sau lunar transportul, in afara de salariu!! Telefon: Catalin

 • Sunt o persoana harnica,atenta la detalii,responsabila ,aștept mesajele dumneavoastră în privat..nu răspund la mesaje care sunt vulgare și fara sens.Multumesc!!

 • femeie fara obligatii /menajera nefumatoare pentru lucrari diverse de la curatenie la ajutor casa plata negociabila /la zi dupa fiecare timp lucrat poate fi si cu foeme plinute caci treaba e treaba sa se miste /nu sa alerge! menaj part time/de cam 2 ori pe saptamana program flexibil harnicutele primesc si bonus !

 • 5

  Căutam personal Pflegehilfskraft pentru infirmerie mobila. Se cere: - Carnet de conducere clasa B - De preferat, puțină limba germana - Nu este necesară diploma in acest domeniu - Angajament, empatie și responsabilitate față de persoanele in vârsta cu dizabilități pentru care veți lucra Oferim: - Program flexibil - Cazare - Salar între 15-16 pe oră - Mașină pe timpul programului de muncă - Atmosferă de lucru familiară in care te vei simți confortabil - Ajutor pentru acomodare in echipă Cum arată o zi de muncă: Deplasarea acasă la pacient, iar acolo in funcție de nevoile lui acționăm: Menaj, tratament, dacă pacientul are nevoie de medicamente, sau duș, plimbare, cumpărături, depinde de nevoile fiecărui pacient. Dar toate aceste lucruri trebuie și ne dorim să fie făcute cu empatie și respect față de pacient. Pentru mai multe detalii pentru cei interesați contactați-mă: Mobil Telefon Email: Vizitați și pagina online www.uniquecare24.com

 • 2

  buna ziua mă numesc Mariana caut loc de muncă menajera

 • Salveaza cautarea