Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Menaj si ingrijire persoane Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Pentru persoane din municipiul Suceava. Primesc in gazda doamna sau domnișoară pentru a avea grijă de mama mea. Ofer gazda,mâncare și 750 lei lunar.

 • Agenția SANITARIA SOLITARIA 2.0 Soc.Coop Via Brunacci caută doamne pentru îngrijire bătrâni

 • Bună,în cazul în care nu aveți unde lăsa copilul pe timpul vacantei de vara,a-și fi disponibila sa stau cu un copil sau doi la domiciliul meu. - Am condiții foarte bune - Stau la curte - Am mai lucrat cu copiii - Orar flexibil. Plata accesibilă! Pentru mai multe detalii la nr de tel:

 • 6

  Caut femeie serioasa,fara obligatii,interna,pentru a avea grija de o casa in apropiere de Campulung Moldovenesc.Telefon:07408363613

 • 2

  Ofer gazda unei doamne sau domnisoare din sfera medicala. Mama mea locuieste cu mine si nu am cucine sa o las cand am de mers undeva.Pretul va fi de 250 de lei dar vom discuta mai mult despre oferta la telefon, sau pe email la Anuntul e valabil pentru judetul Suceava dar sunt deschis si spre alte judete.

 • Caut bona pentru 2 copii in Radauti. Mai multe detalii despre program si salariu va pot oferii la telefon!!

 • 2

  Nu aveți deja prea multe griji pe cap? De ce sa va mai încărcați cu încă o sarcina atât de dificila cum e curățenia casei? Sunați-ne ACUM și veți vedea ca merita! Matilde srl oferă servicii profesionale de curățenie în Suceava, Fălticeni,, Gura Humorului etc Societatea noastră oferă servicii de curățenie atât persoanelor fizice , cât si persoanelor juridice : - Spatii comerciale - Birouri - Instituții - Cabinete -Scări de Bloc; -Targuri,Evenimente. - Totodata, oferim și servicii curățenie case și curățenie vile, precum și în ansamblurile rezidențiale. Serviciile de curățenie se pot executa pe baza de contract : zilnic , săptămânal , lunar sau permanent , ocazional , adaptându-ne mereu după cerințele și preferințele fiecărui client în parte .

 • DORESTI UN LOC DE MUNCA STABIL? SUNSET ESTE SOLUTIA ..FIIND O FIRMA PUTERNICA SI STABILA DIN 2004 .DACA CUNOSTI LIMBA GERMANA LA NIVEL CONVERSATIONAL , DACA AI SATISFACTIA DE A TRATA SUFLETE CARUNTE CU RESPECT SI EMPATIE , POTI CASTIGA PANA LA 1600 DE EURO NETTO LUNAR PLUS BONUSURI .CAZARE GRATUITA IN CELE MAI BUNE CONDITII, MANCARE GRATUITA , INTERNET GRATUIT , SUPORT PERMANENT DIN PARTEA ECHIPEI SUNSET .ZERO TAXE .ZERO COMISIOANE .DACA AI DISPONIBILITATEA DE A LUCRA IN GERMANIA SUNATI LA ..

 • 13

  Caut urgent o doamna serioasa pentru ingrijire o batranica permanent la malini jud. Suceava 1800 roni. Pentru informati sa-u .

 • Cauti un loc de munca ? Firma SUNSET MSH este solutia , fiind o firma puternica si stabila di 2004 . Daca ai varsta intre 16 si 65 de ani ,daca ai cunostinte la nivel conversational de LB GERMANA , si ai satisfactia de a trata suflete carunte cu empatie , respect , demnitate poti castiga 900 E pana la 1600 E.NETTO lunar plus bonusuri . Transport gratuit , cazare gratuit in cele mai bune conditii internet gratuit,suport permanent din partea echipei SUNSET .Zero taxe , zero comisioane . .Daca ai disponibilitatea de a lucra in Germania de la 1 luna pana la 3 luni sunati va rog la Tel . .s au Watsapp .Va asteptam cu drag .

 • CAUTI UN LOC DE MUNCA ? SUNSET ESTE SOLUTIA., FIIND O FIRMA PUTERNICA SI STABILA DIN 2004 .DACA AI VARSTA INTRE 18 SI 65 DE ANI , DACA AI CUNOSTINTE LA NIVEL CONVERSATIONAL DE LB.GERMANA SI AI SATISFACTIA DE A TRATA SUFLETE CARUNTE CU EMPATIE RESPECT , DEMNITATE , POTI CASTIGA DE LA 900 E PANA LA 1600 EURO NETTO PE LUNA , PLUS BONUSURI . TRANSPORT GRATUIT , CAZARE GRATUIT , INTERNET GRATUIT , SUPORT PERMANENT DIN PARTEA ECHIPEI SUNSET .PLUS ZERO TAXE , ZERO COMISIOANE .DACA AI DISPONIBILITATEA DE A LUCRA IN GWRMANIA DE LA 1LUNA PANA LA 3 LUNI SUNATI LA TELEFON .: S AU WATSAPP . VA ASTEPTAM CU DRAG .

 • 4

  Caut femeie serioasa,fara obligatii,mai in varsta,pentru a avea grija de o casa in apropiere de Campulung Moldovenesc.Relatii la tel;

 • AGENȚIA SANITARIA SOLITARIA 2.0 SOC.COOP caută doamne pentru lucru (badante)detalii la tel Mateo

 • 9

  Caut doamna serioasa pentru ingrijire o batranica la domicilio permanent 1800 roni. In com.malini jud.suceava. Pentru informati s-au

 • 4

  Caut bona anglia salar 400 lire un copil cazare masa asigurata Transport în privat Urgent Timp liber suficient Program flexibil Contact WhatsApp Nu necesita engleza

 • Am grija,supraveghez,ajut la teme daca este cazul de 1-2 copii de orice varsta in weekend.

 • 4

  Caut o doamna serioasa, interna, pentru a ingriji o persoana in varsta de 85 de ani deplasabila de sex feminin in municipiul Suceava. Cer si ofer seriozitate Mai multe detalii la numarul de telefon:

 • 2

  SUNSET MSH INGRIJITOR GERMANIA - 900 BIS 1600 NETTO PE LUNA . CAUTI UN LOC DE MUNCA ? SUNSET ESTE SOLUTIA., FIIND O FIRMA PUTERNICA SI STABILA DIN 2004 . DACA AI VARSTA INTRE 18 SI 65 DE ANI, DACA AI CUNOSTINTE LA NIVEL CONVERSATIONAL DE LB .GERMANA SI AI SATISFACTIA DE A TRATA SUFLETE CARUNTE CU EMPATIE ,RESPECT, DEMNITATE .POTI CASTIGA 900 EURO PANA LA 1600 E NETTO LUNAR PLUS BONUSURI. TRANSPORT GRATUIT , CAZARE GRATUIT INTERNET GRATUIT.SUPORT PERMANENT DIN PARTEA ECHIPEI SUNSET.PLUS ZERO TAXE ZERO COMISIOANE . DACA AI DISPONIIBILITATEA DE A LUCRA IN GERMANIA 1 LUNA PANA LA 3 LUNII SUNATI LA TELEFON .. .S AU WATSAPP .

 • 2

  Caut femeie serioasa pentru menaj si companie pentru mama mea 83 ani telf mail rog seriozitate

 • 3

  Caut bona Anglia salar 450 lire lunar Fara menaj sau gatit 5 zile lucrate 3 libere Urgent Transport in private Contact WhatsApp Un singur copil

 • Salveaza cautarea