Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bihor

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Fabrica de mobila din oradea Str.Matei Corvin nr 402 angajeaza 4 persoane necalificate pentru incarcare si descarcare camioane si mai angajam si : 20 tamplari cu experienta 50 montatori cadre mobila cu sau fara experienta 1 maistru calitate cu experienta 1 maistru productie Adresa firmei este in oradea strada matei corvin nr402 Se asigura transport Salarizare atractiva angajeaza 4 persoane necalificate pentru incarcare descarcare tiruri cu mobila.

 • 4

  Sofer TIR (prealata ) - cu autobaza in Novara - Italia! Activitatea se poate desfasura doar pe teritoriul Italiei sau doar pe teritoriul Germaniei, in functie de preferinta! Cerinte: - Permis cat. C+E; - Experienta de minim 4 ani pe comunitate; - Limba italiana la nivel conversational. Beneficii: - Se lucreaza de luni-vineri, curse mai mult de noapte; - Salariu 2.600 euro net (in mana); - Contract pe Romania; - La sediul firmei in Italia sunt amenajate dusuri, masina de spalat, bucatarie. - Celor care aleg sa lucreze in Germania li se asigura cazare pe week-end.

 • 5

  Recrutam operatori productie (mase plastice) in Oradea! Cerinte: - Studii medii; - Dexteritate si atentie la detalii; - Capacitate de concentrare si rabdare. Oferta: - Salariu: 2.000 ron net (in mana); - Tichete de masa: 15 RON/zi lucratoare; - Tichete cadou de Paste si Craciun. - Program de lucru: 12/24 si 12/48. Contact de luni-vineri, 09-17

 • 19

  Joburile sunt fara taxe, fara comisioane !!! Trimiteti prin mesaj numele intreg si un numar de telefon, apoi veti fi contactati pentru absolut toate detaliile. Angajarea este directa, nu sunt firme intermediare romanesti, contact direct cu partea britanica inainte de plecare, pentru coordonare la sosire. Procedura este foarte simpla. Daca locuiti in Anglia si va intereseaza acest job, trebuie sa stiti ca locurile de munca nu sunt in fiecare locatie, ca atare aplicati numai daca sunteti dispusi sa va mutati. Cerinte: Se cere obligatoriu limba engleza, nivel mediu/conversational sau macar incepator Varsta de la 18 ani, la 55 ani Jobul se adreseaza atat barbatilor, cat si femeilor Se accepta mereu si cupluri Stare de sanatate buna Numai persoane care pot pleca imediat, sau macar in cel mult 1,2 saptamani de cand ati fost acceptati Numai persoane care isi pot achita propria chirie la sosirea in UK, in spatiul de cazare (detalii ai jos in anunt) Detalii job: Locurile de munca se desfasoara in depozite cunoscute si foarte mari, de brand, din Marea Britanie. Se manipuleaza marfuri generale, alimentare si non-food. Detalii cand sunteti contactati. Salariu: incepe de la 8.20 lire/ora, la 9.20 lire/ora, 10 lire ora suplimentara, 11 lire/ora urgenta. Se plateste in cont bancar, saptamanal, prima data dupa 2 saptamani Se lucreaza minim 8 ore/zi, 5-6 zile/saptamana, in 2 sau 3 schimburi, prin rotatie si conform planificarii Se lucreaza numai cu contract legal de munca, Nino si asigurari de sanatate si sociale Cazarea: Este oferita de compania britanica, contra cost Fiecare persoana, numai dupa ce a ajuns in spatiul de cazare, plateste pe loc suma de 315 lire/persoana, nu de cuplu. Suma cuprinde chiria pe 2 saptamani, utilitati si depozit. Apoi se va plati din a 3-a saptamana in jur la 65 lire/persoana/saptamana, din salariu, cu utilitati incluse. Se locuieste in case, maxim 2 persoane/camera, cuplurile stau impreuna. Casele sunt dotate, mobilate, incalzire centrala, conditii decente si strctul necesar. Depozitul este rambursabil la plecarea din cazare, de catre compania britanica, cu un preaviz de 3 saptamani inainte. Plecarile se desfasoara individual sau in grup de prieteni/cupluri, cat de rapid posibil. Plecarile sunt saptamanale.

 • 12

  Companie de distributie locata in Oradea pe Soseaua Borsului 38X (dupa Parcul Industrial) angajeaza Facturist in depozit. Descrierea postului: - Operare Calculator - Emitere Facturi, Avize, CRM aferente livrarilor de marfa, etc. - Verificare receptii - Participa la sarcini commune specifice muncii - Ocazional ajuta la pregatirea marfii Cerinte: - Cunostinte operare calculator - Experienta in operarea intr-un sistem integrat (recomandat) - Atentie la detalii - Munca in echipa - Comunicare - Initiativa Se ofera: - Mediu de lucru placut - Transport asigurat Va rog trimiteti CV-ul la adresa

 • 1

  - Diagnosticarea si repararea echipamentelor industriale de tip nacele, de lucru la inaltime, actionare electrica, hidraulica, mecanica. - Intervine pentru rezolvarea defectiunilor tehnice la utilaje. - Asigura mentenanta preventiva a echipamentelor. - Este responsabil cu gestionarea pieselor de schimb a utilajelor. Cerinte: - studii medii sau superioare - permis de conducere cat "B" - experienta in domeniu - capacitate rapida de a lua decizii. - limba engleza - nivel mediu reprezinta un avantaj. Descrierea jobului Asigura functionarea echipamentelor industriale si a utilajelor. Efectueaza lucrari de intretinere si mentenanta. Se lucreaza doar schimbul 1. Activitatile de mentenanta sau participarea la activitati de investii. Asigura lucrari de mentenanta; evaluează permanent utilajele si echipamentele pentru a anticipa / preintampina defectiuni tehnice. • Analizeaza cauza si factorii care au contribuit la aparitia defectiunii si stabileste masuri preventive. • Planifica activitati si resurse necesare lucrarilor de mentenanta / reparatii • Comanda, direct sau prin colaboratori, piese de schimb / materiale / consumabile si pastreaza relatii profesionale cu furnizorii de materiale. Descriera firmei: Suntem o companie care se ocupa cu comercializarea si inchirierea nacelelor. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra pe adresa: Tel:+40 720 623 624

 • 1

  Căutăm STIVUITORIST pentru o companie din zona Salonta. Candidatul ideal: - Atestat ISCIR; - Disponibilitate de lucru în 3 schimburi; - Capacitate de lucru pe calculator; - Capacitate de învăţare rapidă; - Spirit de muncă în echipă; - Adaptabilitate şi flexibilitate; - Capacitatea de manevrare a stivuitoarelor laterale constituie avantaj. Descrierea jobului: - Realizarea de activităţi folosind stivuitoare electrice şi scanner; - Încărcare/ descărcare camioane; - Transferuri de marfă în cadrul depozitului; - Numărare/ împachetare/ etichetare/ repaletizare materiale. Clientul nostru este o companie italiană producătoare de aparate electrocasnice, lider global pe anumite segmente. Echipa este caracterizată prin spirit inovator, energie şi atitudine orientată spre reuşită.

 • Candidatul ideal -Sudii medii cu profil tehnic; -Disponibilitate de a lucra în trei schimburi; -Experienţă relevantă în domeniu; -Abilităţi tehnice; -Adaptabilitate; -Atenţie la detalii; -Abilităţi de organizare. Descrierea jobului -Participă la operaţiile de reparaţie în mod activ sub îndrumarea şefului de echipă; -Ajută la manipularea matriţelor; -Participă la demontarea componentelor mecanice ale matriţelor; -Participă activ la demontarea şi montarea şuruburilor; -Curăţă, lustruieşte şi ajustează la nivel de baza părţile active ale matriţelor de injecţie; -Execută diverse prelucrări mecanice cu scule de mână. Clientul nostru este o companie italiană producătoare de aparate electrocasnice, lider global pe anumite segmente. Echipa este caracterizată prin spirit inovator, energie şi atitudine orientată spre reuşită.

 • 5

  Candidatul ideal: - Experiență anterioară în activitatea de gestiune depozit; - Studii medii sau superioare; - Responsabilitate, seriozitate, spirit organizatoric și de echipă; - Atitudine proactivă; - Abilități de cooperare și comunicare; Descrierea jobului: - Preia marfa și se ocupă de recepția cantitativă și calitativă a mărfurilor; - Verifică și depozitează mărfurile recepțioante; - Răspunde pentru mărfurile aflate în gestiune; - Pregătește marfa pentru livrare și documentele de transport ( note – încărcare); - Gestionează și controlează marfa din depozit; - Responsabil pentru buna funcționarea a depozitului; - Respectă procedurile de lucru; - Coordonează echipa. Clientul nostru comercializează carne proaspătă, mezeluri şi semipreparate.

 • 1

  Candidatul ideal: -Studii medii profil tehnic; -Experienţă ca reglor în industria prelucrătoare de mase plastice; -Disponibilitate de a lucra în trei schimburi; -Orientare spre îmbunătăţirea continuă; -Iniţiativă, creativitate şi flexibilitate; -Bune abilităţi de organizare, comunicare şi gestionare a timpului. Descrierea jobului: -Montarea, demontarea matrițelor și asigurarea protecției și integrității acestora; -Reglarea parametrilor de injectie conform fișelor de setări; -Verificarea și supravegherea în timpul funcționării a elementelor de siguranță a mașinii de injecție și a aparatelor auxiliare (periferice); -Respectarea planului de lucru conform cu organizarea producției în secția de injecție mase plastice și livrarea produselor în timp util; -Urmărirea în timpul procesului de injecție a bunei funcționalități a utilajelor și a conformității produselor în raport cu desenele de execuție; -Colaborarea în permanență cu serviciul de control al calității, operatorii și logistica secției, intervenția în timp util asupra procesului de injecție pentru remedieri ori de cate ori este sesizat de către aceștia; -Analiza cauzelor dereglărilor, informarea și colaborarea cu departamentul de calitate și luarea tuturor măsurilor ce se impun, inclusiv schimbarea parametrilor de injecție și justificarea acestora în documentele aferente conform instrucțiunilor de lucru; -Urmărirea și luarea măsurilor de blocare a produsului neconform; -Executarea și urmărirea mentenanței matrițelor, utilajelor precum și a periferiilor acestora conforme cu planurile de mentenanță din cadrul departamentului. Clientul nostru este o companie italiană producătoare de aparate electrocasnice, lider global pe anumite segmente. Echipa este caracterizată prin spirit inovator, energie şi atitudine orientată spre reuşită.

 • 4

  Cautam muncitori in depozit din Cehia. Fara comisioane. Cerinta :limba engleza nivel conversational. Salar atractiv, plecari imediate din Romania. Transport gratuit asigurat. Informatii la nr. 0722.226869

 • 3

  Societate cu profil producție tricotaje pentru saltele angajează pentru unitatea de producție din Oradea manipulant marfa Ce ne dorim? - Disponibilitate pentru program de lucru in doua schimburi; - Corectitudine, spirit de echipa, responsabilitate și disciplina; Ce oferim. - Pachet salarial atractiv; - Tichete de masa in valoare de 20 Lei; - Bonus de productivitate lunar; - Bonus de fidelitate anual; - Plata orelor suplimentare in conformitate cu legislația in vigoare; - Transport asigurat din Oradea Pentru detalii : la telefon: , Lava Knitting este o companie belgiana cu o experiența de peste 100 de ani in industria textilelor, ce activează atât in Europa cat și America de Nord si Indonezia.

 • 9

  Cerinte pentru ocuparea postului: Studii medii. Conditie fizica buna, abilitati numerice. Disponibilitate pentru lucru in 3 sau 4 schimburi. Atestat ISCIR (stivuitorist) constituie avantaj, dar nu este obligatoriu. Oferta noastra: Conditii de lucru la standarde europene, intr-o echipa tanara. Posibilitati de dezvoltare si evolutie profesionala. Contract pe perioada nedeterminata. Pachet salarial atractiv Tichete de masa Decontarea transportului Majorari salariale bazate pe performanta Traininguri interne, curs de autorizare ISCIR. Contact: CV-urile se pot depune la sediul firmei din Oradea, str. Petre Carp, nr. 18 (parcul industrial) sau prin e-mail: Mai multe informatii la telefon: 0740 309 631 sau 0359 088 212

 • 27

  Angajam urgent OPERATORI MASE PLASTICE, cu sau fara experienta. OFERTA FINANCIARA: – Salariu motivant, in functie de calitatea muncii prestate – Tichete de masa – Decontarea transportului – Majorari salariale bazate pe performanta AVANTAJE: – Conditii de lucru la standarde europene, intr-o echipa tanara. – Posibilitati de dezvoltare si evolutie profesionala. – Program de lucru in 3 sau 4 schimburi. CV-urile se pot depune la sediul firmei din Oradea, str. Petre Carp, nr. 18 (parcul industrial) sau prin e-mail: Mai multe informatii la telefon: 0740 309 631 sau 0359 088 212

 • 21

  Angajam URGENT in Oradea CONTROLOR CALITATE Responsabilitati: -Efectueaza verificarile produselor conform planului de control -Urmăreşte şi răspunde pentru identificarea stadiului de verificare al produselor pe flux. -Răspunde pentru identificarea adecvată a produselor. -Întocmeşte fişele de neconformitate şi acţiune corectivă în cazul constatării unor abateri. -Participă la analiza reclamaţiilor clienţilor. -Verifică condiţiile de impachetare (cantitativ) ale produselor. CERINTE: - Disponibilitate pentru lucru in 3 sau 4 schimburi AVANTAJE: – Salariu motivant – Tichete de masa – Decontarea transportului – Majorari salariale bazate pe performanta – Conditii de lucru la standarde europene, intr-o echipa tanara. – Posibilitati de dezvoltare si evolutie profesionala CV-urile se pot depune la sediul firmei din Oradea, str. Petre Carp, nr. 18 (parcul industrial) sau prin e-mail: Mai multe informatii la telefon: 0740 309 631 sau 0359 088 212

 • 2

  SC Evalstar Serv SRL Beius isi propune angajarea a 4 noi persoane conform 4 posturi nou create si anume: 3 persoane pt operator CNC-operator la masini unelte cu comada numerica, 1 persoana pt.postul de Programator CNC-operator la masini unelte cu comada numerica, strict pe sectorul productiv-2815-Fabricarea lagarelor,angrenajelor,cutiilor de viteza si a elementelor mecanice de transmisie.Echipa de management a societatii a considerat oportuna crearea a 4 locuri de munca cu norma intreaga,pe perioada nedeterminata. Experienta in domeniu este obligatorie. Salariu atractiv. Cei interesati ne pot contacta telefonic sau la sediul societatii.

 • 1

  Angajam coleg pe postul de Preparator Vopsele: Candidatul ideal Studii Medii Atitudine pozitiva Seriozitate Spirit de echipa Pozitia oferita nu necesita experienta in domeniu, oferim formare profesionala specific postului Descrierea jobului -Prepaprare baituri si vopsele pentru lemn -Reproducere culori dupa mostra clientului -Operare programe informatice proprietare Program de lucru de luni-vineri 8:30-17.00 Posibilitate de avansare Oferim tichete de masa Asteptam candidatul ideal intr-o echipa tanara, dornic de a invata lucruri noi. Cautam persoane dornice de a lucra pe termen lung, intr-o companie in continua dezvoltare si stabila. Descrierea companiei Companie de top in domeniul comercializarii produselor pentru finisarea profesionala a lemnului Cazarmii 17, Oradea, Romania Asteptam Cv-urile pe adresa lomiluxbh arond gmail.com

 • 13

  Shinheung Electronics angajeaza operatori mase plastice. Program de lucru: 12/24 - 12/48 Transport: decontat Tichete de masa Orele suplimentare platite dublu Pentru mai multe informatii: 0751 516 856

 • Salveaza cautarea