Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti Experienta: Experienta peste 3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Tehnicieni sisteme de curenți slabi pentru București si Timișoara

  Suntem o companie românească ce furnizează soluții complete de telecomunicații și servicii de tip B2B, prezenți pe piața telecomunicațiilor din 1992. Angajam : - tehnicieni sisteme de curenți slabi pentru proiectele din București și județul Ilfov pentru proiectele din Timișoara - Arad Responsabilități - Instalarea și punerea în funcțiune a sistemelor de curenți slabi (antiefracție, control acces, supraveghere video, detecție incendiu) - Instruirea beneficiarului asupra utilizării și întreținerii soluției instalate - Mentenanță preventiva și service pentru sistemele instalate la sediul clienților - Operațiuni tehnice de extindere a sistemelor existente la beneficiari - Realizarea documentației tehnice si asigurarea suportului tehnic pentru intervențiile de service executate - Colaborează cu Dispeceratul de service pentru gestionarea și rezolvarea solicitărilor de intervenție Cerințe - Minim studii medii cu diploma de Bacalaureat; - Experiența minim 2 ani în domeniul instalarea și întreținerea sistemelor de curenți slabi (efracție, incendiu, control acces, CCTV, sonorizare etc.) - Experiența în lucrări de cablare structurata și curenți slabi, conectare și configurare echipamente, etc - Cursuri de specialitate, certificări și autorizări în domeniu reprezintă avantaj - Disponibilitate pentru anumite deplasări și intervenții în afara orelor normale de lucru și pentru deplasări la sediul clienților - Carnet de conducere: categoria B Beneficii - Pachet salarial motivant, - Asigurare medicală privată - Participare la cursuri de pregătire - Lucrul într-o echipa dinamica - Oportunități de promovare Adresa jobului: București - zona metropolitană, Timisoara - Arad

 • 3

  Faur bucuresti angajeaza frezori si muncitor pt. intretinerea instalatiilor de apa

  SC FAUR SA CU SEDIUL IN BUCURESTI ANGAJEAZA URGENT MUNCITOR PT. INTRETINEREA INSTALATIILOR DE APA-CANALIZARE.

 • 1

  Angajăm Montator Mobilă

  Cerințe: -Experiență profesională minim 2 ani în domeniul producției de mobilier. -Cunoașterea tipurilor de materiale: PAL, MDF; PFL. -Cunoștințe elementare de interpretare a desenelor tehnice. -Capacitatea de a învăța repede. -Perseverență și determinare în obținerea de rezultate excelente. -Organizat, eficient și atent la detalii. -Sociabil și capabil de a lucra în echipă. -Seriozitate și punctualitate -Permis de conducere categoria B. Responsabilități: -Montarea mobilierului pe baza schiței tehnice. -Manipularea cu grijă a produselor de mobilier. -Folosește diverse utillaje pentru tăiat, găurit, frezat. -Găsește soluții în remedierea situațiilor neprevăzute. -Respectă procedurile din cadrul companiei. -Abordarea unei atitudini în măsura promovării companiei. -Păstrează confidențialitatea informațiilor legate de firmă. Beneficii:: -Îmbunătățirea cunoștințelor în domeniu și creșterea profesională. -Mediu de lucru plăcut. -Salariu motivant. Descrierea companiei: Compania WOODGRAY înființată în anul 2018, oferă clienților săi servicii de înaltă calitate. Se pune accentul pe detalii și întotdeauna atenți la dorințele clienților noștrii. WOODGRAY se ocupă cu realizarea proiectelor atăt pentru persoane fizice căt și pentru firme. Fiecare proiect este atent lucrat, reprezentănd o adevărată provocare pentru echipa noastră. Mobilierul se realizează din diferite materiale (lemn, sticla,metal), iar rezultatele sunt întotdeauna peste așteptările clientilor noștrii.

 • 1

  cautare loc de munca/angajare mase plastice

  muncitor extrudare mase plastice

 • Lucrator/Operator Depozit - Administrativ

  - Salariu net 2500 - 3000 lei - Decontarea transportului in limita a 200 lei / luna - Program orele 09:00 18:00, de luni pana vineri - O echipa de oameni entuziasti Localizare: Bucuresti, Sector 4 Cerințe: - O persoana responsabila, serioasa, organizata si atenta la detalii - Apreciem abilitatea de a lucra in echipa si de a-si sincroniza activitatea cu ceilalti colegi - Carnetul de conducere este un plus Responsabilități: - Preluarea si depozitarea tuturor materialelor care sosesc in agentie conform instructiunilor Managerilor de proiect - Verificarea cantitativa si calitativa a materialelor receptionate in agentie - Optimizarea spatiului din depozit - Mentinerea ordinii si a curateniei depozitului si spatiului de preluare materiale - Intocmirea listei de necesare administrative pentru depozit si spatiu de birou - Inventarierea periodica a materialelor din depozit - Pregatirea materialelor care urmeaza sa iasa din depozit pentru diverse proiecte - Participa activ la operatiunile de incarcare / descarcare / pregatire a materialelor pentru desfasurarea proiectelor - Transmite catre superiorul ierahic / Manager de proiect neconcordantele ce pot aparea in legatura cu preluarea / predarea / pregatirea materialelor, starea materialelor la primire, starea depozitului. - Transmite catre superiorul direct orice neregula intalnita la punctul de lucru in legatura cu exercitarea functiei sale. - Efectueaza lucrari minime de intretinere/mentenanta si interventii si reparatii necesare in depozit / birou in limita cunostintelor pe care le are si in limita necesitatii interventiei unui specialist. Rename Advertising este o agentie de publicitate cu divizie de logistica integrata.

 • Angajam Macaragiu pod rulant categoria C sau E

  Prosider INT L Trading SRL angajeaza Macaragiu pod rulant categ C sau E (pachet salarial 3000 lei net) pentru depozitul de produse metalurgice din Bucuresti, Bd. Metalurgiei, Sector 4. Detalii in intervalul luni-vineri, intre orele 9-17. Tel:

 • Angajam pregatitor vopsitorie lemn si MDF

  Cautam pregatitor pentru vopsitorie, se lucreaza la banc si in cabina de vopsit pentru toate etapele de productie. Experiență în domeniu de minim 2 ani - obligatoriu; Responsabilitate, seriozitate, implicare. Condiții: Program de lucru full-time; Contract de muncă; Concedii conform legislației; Salariu motivant. Responsabilități: Îndeplinirea sarcinilor si a termenelor de livrare in conditiile proiectelor in derulare astfel incat sa nu fie afectat fluxul de productie; Asigurarea calitatii produselor in conditiile nivelului de calitate asteptat si impus de catre client.

 • Operator CNC pentru Olanda

  1. Operator CNC Frezare Locatia: Gelderland, Olanda Detalii generale: - Operarea mașinilor unelte CNC freze 4/5 axe pentru unicate și serii mici; - Realizarea diferitelor repere după un desen tehnic si veti face corecțiile necesare; - Experienta de operare in sistemul Fanuc, Heidenhain, Siemens și Okuma - Limba engleza la nivel conversational bun; - Permis de conducere cat. B. Se ofera: - cazare (singur in camera) - asigurare de sanatate; - salariul 14 euro/ ora net; - se lucreaza in 3 schimburi. 2. Operator CNC Strunjire Locatia: Groenlo, Olanda Detalii generale: - Experienta de operare CAD/CAM - Fanuc and Edgecam; - Limba engleza la nivel conversational bun; - Permis de conducere cat. B. Se ofera: - cazare (singur in camera) - asigurare de sanatate; - salariul 13.50 euro/ ora net - se lucreaza in 2 schimburi

 • 1

  Mecanic service auto - Geometrie roti 3D - angajam.

  Angajam mecanic auto cu experienta, OPERATOR PRICEPUT GEOMETRIE ROTI, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. Gometrie 3D Ravaglioli. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6. Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare). Program de lucru 09:00-18:00. O sambata da si una nu. Sambata : 08:00-14:00.

 • Israel - Operator imprimanta KBA Metal star 3, 3500-4900 euro net!

  ANUNT NR.2206 -ISRAEL - Operator imprimanta pentru productie ambalaje metalice ( KBA Metal Star 3 printer 1st in the line) Salariu 3500-4900 euro net. Posturi vacante: 3 Funcționare eficientă a mașinii de imprimat (Alimentator, linie de imprimare UV 4 culori, turn de acoperire UV) Asigurarea functionarii eficiente a liniei Lucrul cu sistemul de inspectie AVT Asigurarea calitatii productiei Schimbarea grafică, a culorii și a dimensiunii, pornirea, configurarea și reglarea tuturor mașinilor Depanarea utilajelor Controlul deteriorării Efectuarea de intretinere preventiva a liniei Asigurarea mediului de siguranta Mentinerea unui mediu de lucru sigur si curat Conducerea echipei din linie Instruirea si perfectionarea operatorilor de linie Lucrează în conformitate cu mediul și reglementările HACCP. Trimiteti-ne C.V cu detalii despre experiență și specificați numărul jobului vacant pentru care aplicați la adresa de e-mail : al doilea pas este - Interviul online cu angajatorul. Procesul de recrutare până la sosirea în Israel durează aproximativ 15-30 de zile din momentul în care sunteți selectat. Doar solicitanții cu cetățenie/pașaport din următoarele țări: România, Portugalia, Bulgaria, Letonia, Polonia, Croația, Cipru, Slovacia, Ungaria, Estonia, Lituania, Republica Cehă, Slovenia, Grecia, Malta, Andorra. pot aplica pentru job.

 • Israel Operator linie de producție 3500-4900 euro net!

  Oferta NR. 2204- ISRAEL Operator linie de producție - Pentru companie producătoare ambalaje metalice . Salariu 3500-4900 euro net. Posturi vacante: 3 Funcționarea eficientă a liniei de producție Tipuri de mașini de lucru -Tăiere, sudura (Soudronic cu pulsar și monitor), Pulbere internă, Lac, Can-O-Mat, Neckers, Flangers, Seamers, testere și paletizoare. Asigurarea eficientei liniei Asigurarea calitatii productiei Schimbarea diametrului și înălțimii, pornirea, setarea și reglarea tuturor utilajelor Depanarea utilajelor Controlul deteriorării Efectuarea intretinerii preventive a liniei Asigurarea mediului de siguranta Mentinerea unui mediu de lucru sigur si curat Conducerea echipei din linie Instruirea si perfectionarea operatorilor de linie Lucrează în conformitate cu mediul și reglementările HACCP. Cerințe pentru angajat: Experiență în fabrica de ambalaje metalice Limba engleza nivel conversational Experienta anterioara in domeniu obligatorie Trimiteti-ne C.V cu detalii despre experiență și specificați numărul jobului vacant pentru care aplicați la adresa de e-mail : al doilea pas este - Interviul online cu angajatorul. Procesul de recrutare până la sosirea în Israel durează aproximativ 15-30 de zile din momentul în care sunteți selectat. Doar solicitanții cu cetățenie/pașaport din următoarele țări: România, Portugalia, Bulgaria, Letonia, Polonia, Croația, Cipru, Slovacia, Ungaria, Estonia, Lituania, Republica Cehă, Slovenia, Grecia, Malta, Andorra. pot aplica pentru job.

 • Salveaza cautarea