Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  Sc Expert auto speed srl angajeaza personal cu sau fara experienta pentru urmatoarele posturi: Montaj folie auto Montaj folie cladiri Polish faruri Folie faruri/Stopuri Reparatii parbrize Inscriptionari oglinzi Esti candidatul nostru ideal, daca: - Esti fascinat de lumea masinilor; - Esti meticulos si pretentios cu cea ce faci; - Esti sociabil, te integrezi bine in echipa si iti place lucrul in echipa; - Iti place sa inveti mereu lucruri noi; - Esti serios, punctual si atent la solicitarile clientilor si solicitările angajatorului. Cerinte: Permis de conducere Disponibilitate de lucru in echipa Creativitate, rabdare, atitudine pozititiva, ingrijit și cu bun simt. Oferim salariu atractiv + comision + ore suplimentare platite + tips Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactați Facebook: AutoNext.ro Tel: www.folieautoprofesionala.ro

 • 19

  Căutăm personal necalificat pentru fabrica de procesat carne. Citiți tot anunțul! Nu percepem taxe sau comisioane! Nu se cere limba! Nu se cere calificare sau experiența pe domeniu! Oferim un loc de muncă stabil și sigur. Salariile încep de la 11 euro/ ora brut și pot creste semnificativ. Se oferă echipament de lucru gratuit. Se lucrează de luni până vineri, plus 2 sâmbete pe luna. Programul este de 8 ore/ zi și se lucrează în 2 schimburi. Oferim concediu platit Cazarea este 150 euro/ persoana/ lună și se achita la salariu. Sunt camere de 2 persoane, foarte bine amenajate. Oferim asigurare medicala tuturor angajaților. Va ajutăm cu obținerea alocațiilor pentru copii. Se face test covid când ajungeți în Germania. Testul este achitat de către angajator. Organizam săptămânal transport Romania - Germania. Nu achitam și nu decontăm transportul. Se cere (obligatoriu): - cazier curat - condiție fizică bună - seriozitate și punctualitate. Pentru mai multe detalii, ne puteți suna la numărul din anunț.

 • 1

  Depozit băuturi artizanale angajează manipulant marfa. Program de luni pana vineri.

 • 1

  Angajam personal atat barbati cat si femei pentru lucru in depozitul de articole textile Only din Germania orasul Berlin! Se ofera : Transport și cazare asigurate GRATUIT! Scolarizare, asigurare medicala, pensie si toate drepturile contractuale. Contract de lucru nemțesc direct de Germania. Salariu Net 1700 (bani in mana) Program de lucru flexibil de 8 ore pe zi, 5zile pe saptamana! Limba Germana nu este obligatorie dar constituie un avantaj. Acest job se adresează strict persoanelor ce dau dovada de seriozitate! Pentru mai multe detalii telefonice, ZBL vanzari Stefan Lazar, nr contact :

 • Angajam personal atat barbati cat si femei pentru lucru in depozitul de articole textile Only din Germania orasul Berlin! Se ofera : Transport și cazare asigurate GRATUIT! Scolarizare, asigurare medicala, pensie si toate drepturile contractuale. Contract de lucru nemțesc direct de Germania. Salariu Net 1700 (bani in mana) Program de lucru flexibil de 8 ore pe zi, 5zile pe saptamana! Limba Germana nu este obligatorie dar constituie un avantaj. Acest job se adresează strict persoanelor ce dau dovada de seriozitate! Pentru mai multe detalii telefonice, ZBL vanzari Stefan Lazar, nr contact :

 • 2

  Angajam personal atat barbati cat si femei pentru lucru in depozitul de articole textile Only din Germania orasul Berlin! Se ofera : Transport și cazare asigurate GRATUIT! Scolarizare, asigurare medicala, pensie si toate drepturile contractuale. Contract de lucru nemțesc direct de Germania. Salariu Net 1700 (bani in mana) Program de lucru flexibil de 8 ore pe zi, 5zile pe saptamana! Limba Germana nu este obligatorie dar constituie un avantaj. Acest job se adresează strict persoanelor ce dau dovada de seriozitate! Pentru mai multe detalii telefonice, ZBL vanzari Stefan Lazar, nr contact :

 • 1

  Programul 5 zile pe săptămână în doua schimburi.

 • 2

  Locuri de muncă în Cehia, mai exact în Plzen, la depozit. Oferim: -contract de muncă pe perioadă nedeterminată; -cazare; -asigurare medicală ; -transport (acesta va fi ulterior retras din primul salariu) -test covid; -la cerere se poate oferi și un avans; Programul este de 12 ore, de Luni până Vineri. Pe ora o să câștigați la început 115 koroane. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon.

 • 2

  Atelier înramari profesionale angajeaza barbati in productie montaj tablouri. Program de 8 ore de luni pana vineri.

 • 7

  Program Luni-Vineri 9:00-18:00 Weekendul liber Responsabilități: Pregătirea comenzilor pentru livrare, aranjare marfa pe raft ,încărcare și descărcare marfa Ambalare comenzi și pus AWB Cerințe: Persoane organizate , responsabile , răbdare și atenție la detalii Forma fizica buna Beneficii: Contract de munca pe perioada nedeterminata cu perioada de proba. Salariu 2300-2500 Pregătire sustinuta și suport intern pentru atingerea obiectivelor. Oferim instruire la locul de munca , suport pentru creșterea profesionala. Te așteptăm în echipa noastră.

 • Caut un loc de munca pt timpul liber,cateva ore pe zi,zilier,,munca pt acasă ,sau pe weekend.

 • 1

  Femeie 49 ani,Caut loc de munca program de L -V de 8 ore..Preferabil ambalatoare,sec 4 sau 5.

 • SC RS BEST LOGISTICS angajează manipulant marfa pentru depozitul din București, sector 2.

 • Salut am 20 de sunt din bucuresti sector 6 am doar 8 clase.

 • Tiparitor cu experienta. Salariul incepand de la 3.200 ron in mana, plus bonuri. Posibilitate ore suplimentare. Contract, bonuri masa, conditii bune, cladire noua, firma 13 ani, zona Splaiul Unirii, Confort City.

 • Atelier de mobilier PAL angajeaza tamplar cu minim experienta. Candidatul Ideal: -persoana dinamica, punctuala, serioasa si respectuoasa, care adopta un vocabular si o tinuta ingrijita. -conditie fizica buna. -EXPERIENTA in montajul sistemelor Blum (clip top, tandem, etc). Descrierea Job-ului: -manipularea/prelucrarea materiei prime cu unelte electrice. -asamblare corpuri pe bancul de lucru - montaj la domiciliul/sediul beneficiarului. Avantajele Job-ului: -contract individual de munca pe perioada nedeterminata. -salariu atractiv -program fix L-V 08-17:30 cu respectarea sarbatorilor legale. -mediu de lucru placut. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul

 • 20

  Angajez doamna pentru sortare haine second hand, 50 lei pe zi, lunea si martea, cate 3-4 ore pe zi

 • Atunci când locuiești la bloc trebuie sa te preocupe atât apartamentul în care te afli, cât și lucrările exterioare. Pentru a opta pentru cele mai bune hidroizolații de terase bloc este nevoie să ceri sfaturile unui specialist constructor. Lucrările ieftine, fără prea multe cunoștințe nu sunt durabile. În peste 80% din cazuri, materialele ieftine folosite, dar și lucrările făcute doar pentru a fi realizate nu vor rezista decât câțiva ani, după care problemele inițiale cu care te-ai confruntat urmează să reapară. Specialiștii în hidroizolații terase bloc vă vor oferi cele mai bune soluții. Aceștia vor concepe un plan de elaborare al lucrării și vor executa potrivit celor mai înalte norme de calitate. În plus, vor oferi și garanția lucrării, astfel toată investiția făcută va avea siguranța rezistenței vreme mai lungă. Cum să faci cele mai bune hidroizolații terase bloc? Mai înainte de a trece la treabă este bine să aveți un plan dinainte stabilit, să cunoașteți cum anume să începeți lucrarea, care este grosimea stratului de hidroizolații, ce anume să îndepărtați din vechea hidroizolație și, mai ales, ce mai rămâne de folosit. Îndepărtați pietrișul de pe terasa blocului și refaceți hidroizolația folosindu-vă de o gamă largă de materiale. Membrana bituminoasă, emulsia de bitum, membrana bituminoasă cu fibră de sticlă sunt câteva dintre materialele pe care specialistul vi le va oferi drept indiciu. În funcție de grosimea planșeului, dar și de pierderile de căldură, constructorul va calcula grosimea stratului de polistiren extrudat. De obicei, se recomandă o grosime de minim 10 cm. Proprietățile polistirenului extrudat sunt numeroase. Pe de o parte are rol hidroizolator, iar pe de altă parte este un bun termoizolant. Fiind perfect impermeabil, nu va permite pătrunderea apei în interior, astfel terasa blocului este pusă la adăpost. După aplicarea polistirenului extrudat se va poziționa un strat geotextil, iar la final se va așeza la loc un strat gros de pietriș. Timp de execuție hidroizolații terase bloc În cazul în care se va opta pentru acest tip de lucrare, timpul necesar finalizării va fi destul de redus. În numai trei-patru zile, în funcție și de suprafața terasei blocului, lucrarea va fi finalizata. Hidroizolația cu bitum Pentru etanșarea foliilor bituminoase ale acoperișului, casante de cele mai multe ori, se recomandă aplicarea unei soluții pe bază de bitum, extrem de ușor de folosit. Aceasta se caracterizează printr-o acoperire pe scară largă. După aplicare și uscare, soluția nu va permite impregnarea apei. În plus, stratul nu se va deteriora, fiind rezistent împotriva substanțelor agresive în raport cu betonul. Înainte de aplicare, se va folosi o amorsă. Fiecare strat va fi ferit de umezeală, aplicarea următorului strat se va face doar după ce vechiul substrat va fi uscat. Nu se va aplica acest tip de hidroizolație atunci când temperaturile scad sub 5 grade Celsius, ori sunt mai mari de 35 grade Celsius. Avem reducere de 10%.

 • 7

  Firma de import si distributie, paste faioase, cosmetice, angajam lucrator in depozit, numai cu Contrat de Munca. Salariu 2.500 lei, plus Bonuri de Masa. Program, luni-vineri, 8-16:30, nu se fac ore suplimentare, nu se lucreaza in weekend. Locatia depozitului se afla in Sector 3, zona Pallady, Metrou Anghel Saligny. Relatii la tel

 • 4

  Recrutam Mecanic Mentenanta / Operator CNC - Bucuresti, sector 6 Salariul: 3000 lei - 5000 lei net (in functie de experienta) Program: Luni - Vineri; Contract de munca perioada nedeterminata; Bonusuri de performanta; Se poate asigura cazare intr-un apartament aproape de locul de munca conditii foarte bune (se poate locui cu familia); Ce se cere: Experienta de min. 3 ani pe un post similiar; Studii medii finalizate - preferabil domeniu tehnic; Permis categoria B; Disponibilitate deplasari Seriozitate. Ne puteti transmite cv-ul la adresa: sau ne puteti contacta la numarul de telefon:

 • Salveaza cautarea