Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti Sector-6 Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Cerințe: Persoana stabila, serioasa interesata de colaborare pe termen lung- Experienta buna pe lacatuserie in montare. Minim 8 clase/ scoala profesionala Usor adaptabil la munca in echipa Condiții: Salariu atractiv, negociabil in funcție de evoluția angajatului Masă de prânz asigurată, din partea firmei, în zilele lucrătoare Program L -V 8:00 -17:00 zona Chiajna Posesor Permis auto - asigurata mașina de firmă pentru lucrari Cazare (la cerere), angajatul care beneficiază de ea fiind nevoit să plătească doar utilitățile Responsabilități: Cautam un lacatus montator pentru partea de confectii metalice. Experienta buna pe lacatuserie in montare. Vei realiza repere de inox (tocuri de usa, tevi, sudura de flanse) in atelierul de sudura si confectii. Tip de sudura: sudura electrica si cu argon. Sustinere din partea echipei si deplasari la lucrari ulterior, pentru a face montajul. Există oportunități de avansare.

 • 3

  Firma autorizata, cautam persoane cu experienta, serioase, organizate, capabile sa faca lucruri de calitate; Experienta de lucru in domeniu de minim 1 an; - Experienta in domeniul instalatiilor de gaze naturale: executie instalatii, verificari si revizii tehnice periodice; - Experienta in sudura electrica, conducte de otel ; Permis de conducere cat. B (avantaj masina persoanala) Diplome cu certificari /Calificari/ Autorizatii - constituie un avantaj Descrierea jobului - Executie verificari si revizii tehnice periodice gaze naturale - Verificari / reparatii centrale termice , autorizatii ISCIR - Executie instalatii gaze naturale - Montaj centrale termice - Executie instalatii termice si sanitare Asteptam CV la adresa: scmastergaz@yahoo.com

 • 2

  Angajam bobinator cu experiență, full-time, de luni pana vineri, în cadrul firmei SC Tehnic Serv Com 94 SRL, Bd. Timișoara 60-62, București, sector 6. Salariul este determinat de nivelul de experienta si diversitatea motoarelor pe care stiti sa le bobinati. Pentru mai multe detalii va rugam sunati la numarul de telefon

 • Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara si plina de viata? IT Genetics angajeaza coleg pentru depozitul din strada Mehadia nr 43. Vino direct la depozit sau suna-ne la numarul de telefon . Programul este de luni pana vineri intre 9 - 18, o ora pauza de masa; salariul 2.000 lei + bonuri de masa ( valoare bon 20 lei/zi ).

 • 3

  firma de mase plastice angajeaze muncitor necalificat post incarcator descarcator zona militari sect 6 Bucuresti pentru detalii sunati la nr de tel

 • 2

  NE DORIM CA VIITORUL NOSTRU COLEG: sa fie o persoana cu spirit tehnic si mecanic, atent la detalii, riguros, cu putere de munca; sa aiba studii medii tehnice finalizate; sa aiba experienta de minum 3-5 ani pe un post similar in cadrul unei fabrici; experienta in lacatuserie/ prelucrare profile PVC/montare termopane constituie avantaj. CE VEI FACE IN ECHIPA GEALAN? Vei executa operarea, in fabrica, pe utilaje de caserat/extrudat in scopul obtinerii profilelor PVC prin produsul de productie specific; Vei executa operatiunile de aprovizionare cu materiale de ambalat si materii prime in functie de masina/linia pe care este alocat; Vei executa operatiuni de masurare a produsului finit in functie de masina/linia pe care este alocat si completeaza fisele de activitate specific sectiei; Vei raporta orice deviatie de la standard a consumului de materiale si semifabricate sefului de formatie in cel mai scurt timp; Vei executa toate operatiunile specifice fazei de lucru in care este alocat. CE ITI OFERIM? Contract de munca pentru perioada nedeterminata; Program de 8 ore in schimburi cu pauza de masa; Echipa de oameni primitori si dinamici cu peste 10 ani experienta; Posibilitate de formare profesionala (calificari); Asigurare privata de sanatate; PACHET SALARIAL - salariu: 2700 lei/net (2000 lei/net + 35% prevederile OUG Constructii) - tichete de masa: 15 lei/zi lucrata (aprox 300 lei/net); - ore suplimentare platite - decontare transport la si de la locul de munca (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr.612-614, Sector 6).

 • 1

  CE VEI FACE IN ECHIPA GEALAN? • Vei pregati sortimentele de rebut (rezultate din procesul de fabricare tamplarie din PVC); • Vei efectua procesul de tocare rebut; • Vei utiliza stivuitorul pentru realizarea unor activitati suport. NE DORIM CA VIITORUL NOSTRU COLEG: • Sa fie un om muncitor, serios, apt pentru efort suplimentar prelungit; • Sa aiba atestat de stivuitorist- obligatoriu; • Sa aiba experienta pe un post similar in cadrul unei fabrici (constituie avantaj). CE ITI OFERIM? • Contract de munca pentru perioada nedeterminata cu un salariu 2700 lei/net (2000 lei/net+700 lei/net prevederile Ordonantei de urgenta nr. 43/2019) + tichete de masa: 15 lei/zi lucrata (aproximativ 300 lei/net); • Program de 8 ore in schimburi (Luni pana Vineri) cu pauza de masa (06.00 – 14.00, 14.00 – 22.00, 22.00 – 06.00); • Asigurare privata de sanatate; • ore suplimentare platite, sporuri si bonusuri de performanta; • decontare transport la si de la locul de munca conform procedurii interne (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr.612-614, Sector 6); Puteti aplica direct, puteti sa ne scrieti pe , sa ne contactati la 0214042708 sau va asteptam la sediul GEALAN Romania din Bld. Iuliu Maniu 612-614 Bucuresti (Militari).

 • 3

  NE DORIM CA VIITORUL NOSTRU COLEG: Sa fie o persoana cu spirit tehnic, atent la detalii, riguros, cu putere de munca si rezistenta la efort prelungit; Sa aiba minim studii medii finalizate; Sa aiba experienta pe un post similar in cadrul unei fabrici (constituie avantaj). CE VEI FACE IN ECHIPA GEALAN? Vei identifica produsele comandate (profile PVC) in stivele din depozit, le vei sorta, le vei manipula manual la locul de pregatire a comenzii sau in container (in vederea manipularii mecanizate), in conformitate cu comanda beneficiarului si tinand cont si de dispozitiile Sefului de Depozit; Vei utiliza numai mijloacele tehnice puse la dispozitie de Companie in activitatea pe care o desfasoara (unelte manuale, scari, transpaleta hidraulica, etc); Vei intretine starea de curatenie a spatiilor de depozitare interioare si exterioare ale Depozitului pe tot parcursul lucrului. CE ITI OFERIM? - Contract de munca pentru perioada nedeterminata; - Program de 8 ore cu pauza de masa (L-J si V ); - Echipa de oameni primitori si dinamici cu peste 10 ani experienta; - Posibilitate de formare profesionala (calificari); Pachet salarial: - salariu: 2700 lei net (2000 lei/net salariu lunar + 700 lei/net conform OUG Constructii); - tichete de masa: 15 lei/zi; - decontare transport la si de la locul de munca (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr.612-614, Sector 6); - ore suplimentare platite. Puteti aplica direct pe site-ul nostru: https://www.gealan.de/ro/cariera sau va asteptam direct la sediul GEALAN Romania SRL din Bld. Iuliu Maniu 612-614 Bucuresti (Militari).

 • Electrician tablouri electrice: -Realizeaza cablajul tablourilor electrice in sectia de montaj, conform schemelor monofilare si multifilare. -Realizeaza cu exactitate bare de cupru utilizand masina speciala de prelucrat bara de cupru, conform schitelor si desenelor. -Executa decupaje mecanice pentru montarea aparaturii pe dulapurile electrice -Citeste si interpreteaza corect schemele si proiectele de instalații electrice; -Cunoaste si respecta normele de securitate si sanatate în munca; -Constituie avantaje: experienta in domeniu si permis de conducere cat. B -Salariul se negociază în functie de cunostinte si indemanare.

 • 1

  Ai experienta in mediul industrial/productie si iti doresti o schimbare? Cautam Operatori productie pentru o companie multinationala cu sediul in Bolintin-Deal. Cerinte: studii medii profil tehnic (scoala profesionala/liceu); experienta anterioara in productie - minim 6 luni; persoana atenta la detalii, cu abilitati de calcule matematice; cunostinte minime utilizare calculator; disponibilitate pentru program de lucru in 3 schimburi. Oferim: pachet salarial motivant; diverse beneficii: tichete de masa, spor de ture, prime de sarbatori, asigurare medicala privata transport asigurat Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon www.randstad.ro

 • 13

  Societate comerciala angajeaza operator pentru masini de extrudare prin suflare mase plastice. Salariu 2.900 brut + bonuri de masa Pentru cei din provincie, oferim cazare. Relatiila tel : Cv email :

 • 5

  Societate comerciala angajeaza reglor pentru masini de extrudare prin suflare mase plastice. Salariu atractiv + bonuri de masa Pentru cei din provincie oferim cazare. Relatiila tel : Cv email :

 • 15

  Angajam muncitori pentru productie,cu virsta 20-40ani , pe termen lung ,carte de munca, seriosi si punctuali Cei interesati pot veni la interviu de luni pana vineri intre orele 10-12 in Militari ,Sector 6 Bucuresti. Nu necesita experienta.NU SE DAU DETALII LA TELEFON Orar de lucru:8 ore/zi;5 zile /saptamana.

 • Suntem în căutare de lucrători în depozit pentru o companie din București, ce se ocupă de comercializarea produselor online. Ești candidatul ideal dacă ai: studii medii min. 10 clase; cel puțin o lună experiență în #logistică / lucrul în #depozit; cunoștințe medii de utilizare a computerului și a scannerului; condiție fizică bună și disponibilitate la efort fizic. Ce vei face: Te vei ocupa de pregătirea și împachetarea coletelor; Vei fi responsabil de recepția și depozitarea mărfii; Vei utiliza scannerul pentru a actualiza stocurile în baza de date internă. Ce așteptăm de la tine: Seriozitate, implicare și atenție la detalii; Respectarea regulamentului de ordine interioară și a normelor de securitate; Disponibilitate pentru program în ture. Ce îți oferim: Salariu competitiv; Bonuri de masă; Transport asigurat pe mai multe rute; Bonus de performanță. Dacă vrei deja să aplici, apasă direct pe butonul Aplică , iar noi revenim la tine în timp util. Sau trimite direct cv-ul tău la adresa diana.costea . Pentru detalii, ne poți suna la . Succes!

 • 5

  Responsabilitati - Descarcare si incarcare a masinilor sosite cu marfa la rampa - De colectat marfa de la raft in vederea expedierii, picking - De ambalat marfa pregatita in vederea expedierii - De aranjat marfa la raft - Se ofera si bonuri de masa

 • 1

  Angajam manipulant marfă în depozit frigorific. Salariu 2300 lei + bonusuri intre 1000 si 1500 lei. Mai multe detalii la telefon.

 • Descriere job: Verificarea / etalonarea / calibrarea AMC-urilor (aparate de masura si control) i a dispozitivelor de masurare pentru domeniul lungimilor, utilizate in realizarea i controlul produselor in TMB. Urmareste planificarea echipamentelor ce intra in regim de verificare metrologica. Conform instructiunilor TMB intocmeste buletine de verificare metrologica si eticheteaza echipamentele vizate. Respecta si verifica modul de pastrare, folosire, existenta a echipamentelor de masurare si monitorizare. Propune masuri de securitate, anunta imediat orice lipsuri; Anunta responsabilul despre iesirea din domeniul de precizie, deteriorarea instrumentelor de masurare. Cerinte: Studii medii Experinta in domeniul metrologie / control calitate/ operare sau mentenanta masini unelte. Cunostinte operare PC; Cunostinte ISO, constituie avantaj; Cunostinte interpretare desen tehnic Lucru in echipa, aderent la respectarea documenta iei de lucru, disciplinat, muncitor. Experinta in domeniul metrologie lungimi / control calitate minim 6 luni reprezinta un avantaj. Beneficii oferite: -tichete de masa -vouchere de vacanta -asigurare medicala privata -prime de Paste si de Crăciun

 • Salveaza cautarea