Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Bucuresti Sector-6 Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Angajam muncitor productie tamplarie PVC, sector 6, program luni- vineri 8- 17. Contract de munca perioada nedeterminata. Informatii suplimentare .

 • 1

  Posesia carnet auto categoria B reprezinta un avantaj. Descrierea jobului - Executie materiale publicitare folosind materiale specifice domeniului : plexiglas, pvc , bond , profile aluminiu , metal , led-uri , autocolante etc.; - Sa poata executa operatiuni diverse de productie publicitara, inscriptionari cu autocolant, confectii diferite, mic mobilier pal / lemn / pvc, productie si montaj semne luminoase, panouri etc.; -Operarea echipamentului CNC cu freza, imprimanta , cutter plotter -Cunostinte Corel draw, Art Cam Descrierea companiei: Firma de productie publicitara care produce o gama larga de produse publicitare: - Mobilier mic pal / lemn / pvc , stand uri expozitionale; - Print-uri indoor si outdoor , decorare cu autocolante; - Sisteme afisaj interior si exetrior; - Casete luminoase, totem-uri, litere volumetrice; - Display plexiglas, stand -uri;

 • 1

  Cerinte: Experiență relevantă în mecanica de mentenanță Cunoștințe de mecanică, electrică și pneumatică Persoană organizată Seriozitate Descriere: Diverse operațiuni de intretinere utilajelor din cadrul sectiilor de productie Setarea/ajustarea și instalarea mașinilor Program de lucru: luni-vineri, 7.00 - 15.30 Detalii la sediul RADOX: Bdul Timisoara 80, sector 6. In fata sediului, se afla statia RADOX - tramvai 8, 25, 35 si autobuz 221.

 • 1

  STIVUITORIST cu experienta pe reach truck si pe stivuitor frontal de curte. 2100 lei salariu net, bonuri, masa calda la pranz. Program 8.00-16.30, L-V. Detalii la sediul RADOX Bd Timisoara nr 80, sector 6.

 • 1

  Candidatul ideal: Persoana responsabila, serioasa, harnica, organizata. Spirit pentru munca in echipa. Cunostinte privind gama de culori RAL. Buna capacitate de comunicare. Fara antecedente penale. Descrierea jobului: Pregatirea radiatoarelor inaintea vopsirii - stergere,agatare pe rama de vopsit . Vopsirea propriu-zisa cu pulberi in camp electrostatic. Depozitarea si aranjarea produselor in spatiu adecvat. Pregatirea produselor pentru livrare catre punctul de control. Program de lucru: luni-vineri, 7.00 - 15.30 Ca localizare, societatea RADOX se afla pe Bulevardul Timisoara din sectorul 6. In fata sediului, se afla statia RADOX - tramvai 8, 25, 35 si autobuz 221.

 • 3

  Service Camioane si Remorci Bucuresti - Militari angajam ELECTRICIAN AUTO cu experienta si ASISTENT ELECTRICIAN AUTO. Beneficii: - venituri atractive; - conditii foarte bune de lucru; - locatie aflata la doar 200 metri de statia de metrou Preciziei - Militari. - scule speciale de lucru si echipamente, softuri specializate. Va rugam CV la resurseumane @ edparts.ro sau un mesaj in platforma cu CV atasat.

 • 1

  Angajam ELECTRICIAN AUTO cu experienta, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • 1

  APTITUDINI: - Efectuarea lucrarilor de diagnoza si reparatii. - Urmarirea starii tehnice a mijloacelor de transport si anuntarea sefului direct la sesizarea unor defectiuni; - Stabilirea necesarului de piese de schimb si emiterea comenzilor necesare catre seful direct; - Executa si alte sarcini conform specificului locului de munca solicitate de seful direct sau de conducerea companiei. - Raspunde de efectuarea corecta si la timp a reparatiilor mijloacelor de transport; - Executa operatiile necesare astfel incat orice client sa fie multumit, avand o atitudine pozitiva. CERINTE: - Calificare profesionala in domeniu; - Experienta pe un post similar de minim 3 ani; - Permis auto - categoria B. - Cunostinte minime limba engleza - constituie un avantaj. *Automat cafea la dispozitia angajatilor. *Wi-Fi gratuit. *Salariu motivant. Tipul jobului: Perioada nedeterminata Contacte-mail:

 • 2

  Angajam MECANIC AUTO cu experienta, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • 5

  Angajam mecanic auto cu experienta, OPERATOR GEOMETRIE ROTI, salariu motivant si atractiv, negociabil in functie de cunostinte si pricepere. Rugam seriozitate. Atelierul este multimarca, dotat cu toate sculele si echipamentele necesare. Gometrie 3D Ravaglioli, nou achizitionata. (Excludem doritorii si consumatorii de bauturi alcoolice, in special in timpul programului) Locatia : Bucuresti, sector 6, str. Lujerului, nr. 32/34 (la 3-5 minute de statia de metrou Lujerului). Condiții: Pricepere, seriozitate, disponibilitate, mobilitate (de preferinta cu permis de conducere). Responsabilități: Intretinerea si repararea autovehiculelor (autoturisme si autoutilitare).

 • 9

  Spalatorie auto zona Grozavesti angajeaza personal eventual cu experienta in domeniu Salariu 1200-1500 net ( bani in mana ) + comisioane ( degresari, pachete de servicii ), 20% comision la curatat tapiterie , polish Cautam persoane sociabile, responsabile .Mai multe detalii la interviu CAZARE, contract de munca, Cerem si oferim SERIOZITATE

 • 6

  Angajam tehnician pentru instalatii electrice. Cerinte: studii medii, abilitatea de a lucra in echipa, seriozitate. Nu este necesara experienta. Permisul de conducere reprezinta un avantaj. Program: 08-17, cu pauza de masa. Contact: 0722.684.285.

 • 12

  Societate comercială angajează electrician cu experiența in Instalatii electrice interioare pentru clădiri rezidențiale, birouri, hale, spații comerciale. Se oferă toate formele legale, mediu de lucru plăcut, salariu motivant! Anunțul vizează atât persoane cu experiența cat si persoane tinere, dornice sa învețe meseria de electrician.

 • 6

  Angajam ingineri, tehnicieni electromecanici și munictori necalificați, cu experiență sau fără, posesori de carnet de conducere cat. B, pentru activitate de montaj ascensoare, service si deranjamente în București și în afara Bucureștiului. Se asigură salariu, telefon de serviciu și bonuri de masă. Așteptăm răspunsuri la tel. 0771.261.005 și la e-mail.

 • International Human Resources, recruteaza Electrician pentru mentenanta si reparatia utilajelor care produc tevi din plastic. Locul de munca este in sectorul 6 - zona Preciziei Programul de lucru este de Luni- Vineri, de la si 2 Sambete / luna Salariu este de 600 euro net + 100 euro prima de prezenta Tichete de masa: 15 lei / zi lucrata Contract de munca perioada nedeterminata; Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic la sau sa ne transmiteti cv-ul pe adresa de e-mail: si sa treceti in subiect numele postului pentru care aplicati "ELECTRICIAN'

 • 2

  Angajez manipulant distribuție marfă: SE OFERA: - Salariu fix si bonus; - Loc de munca stabil; - Posibilitate de promovare; CERINTE : -Corectitudine; -Rezistența la efort; -Persoane responsabile si dornice sa lucreze; -Domiciliul in Bucuresti, Chiajna, Ciorogarla, Bolintin Deal, Bolintin Vale. RESPONSABILITATI MANIPULANT: Verificarea integritatii marfurilor si a ambalajelor acestora inainte de incarcare/descarcare in/din autovehicul; Asigurarea marfurilor in autovehicul pentru a preveni deteriorarea acestora pe durata transportului . Manipularea si asezarea produselor in spatiile special destinate cu ajutorul caruciorului de marfa.

 • 1

  Conditii necesare ocup rii postului: - studii medii: scoala profesionala sau studii medii cu profil mecanic - capacitate de concentrare in conditii de stres si zgomot - capacitate de relationare interumana si de lucru in echipa - spirit de observatie, precizie, atentie, indemanare, rigurozitate, abilitati de tehnice de reglare si utilizare a sculelor si utilajelor specifice Responsabilitati: Persoana care va ocupa acest post, va avea urmatoarele atributii: - prelucrarea metalelor la presa; - capacitatea de a regla stanta; - sa stanteze; - sa intretina stantele(matritele) si utilajul; - sa raspunda de calitatea produsului in conformitate cu specificatia tehnica. Beneficii: - salariu fix - tichete de masa (valoare 15 lei/zi) - prima de vacanta - transport decontat

 • 8

  Cerinte: - Studii medii /scoala profesionala de specialitate; - Cunostinte tehnice, electrice si electromecanice; - Experienta in domeniul industrial minim 5 ani; - Aptitudini de comunicare; - Aptitudini de lucru individual si in echipa. Obiectivul postului: Asigura buna functionare a instalatiilor electrice la parametrii ceruti /corespunzatori precum si a utilajelor. Responsabilitati principale: - Verifica zilnic conform procedurii starea tehnica a utilajelor din productie - In lipsa sefului direct efectueaza reparatii de urgenta, la solicitarea Coordonatorului de Productie / Sefului de tura sau operatorului liniei astfel incat sa evite orice pericol de accident de munca si distrugere de echipamente si produse; - Intretinerea utilajelor si instalatiilor dpdv electric conform specificatiilor tehnice ale liniilor si instalatiilor date de producator - Efectueaza revizii si reparatii sub coordonarea inginerului electrician conform planului de intretinere; - Propune solutii de imbunatatire a functionarii instalatiilor si echipamentelor,precum si solutii de reducere a consumului de energie electrica. Beneficii: Salariu 3000 lei net;; Tichete de masa 300 lei (15 lei valoarea unui tichet) ; Servicii medicale Regina Maria; Se ofera echipament de lucru ( salopeta, bocanci); Contract de munca perioada nedeterminata. Program de lucru de luni pana vineri in doua schimburi: Schimbul I : 6:30-14:30; Schimbul II : 14:30-22:30;

 • 4

  Angajez mecanic auto cu sau fără experiența pentru mai multe detalii la telefon 0766569144 Cristian

 • Salveaza cautarea