Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Calarasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Angajam urgent mecanici pentru intretinere parc auto. Nivel se studii minim 10 clase Experienta nu este obligatorie Stare de sanatate buna. Apt de lucru si pentru inaltime. Seriozitate, punctualitate, responsabilitate. Permis categoria B constituie avantaj Pachet salarial atractiv Daca aveti intrebari privind modalitatea in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, aveti posibilitatea de a ne transmite o solicitare in atentia Responsabilului cu protectia datelor la adresa de e-mail: Va puteti retrage consimtamantul oricand in cazul in care nu mai doriti sa participati la procesele de recrutare si selectie ale agentiei de recrutare, ingineri.com.ro.(Societatea Agribusinessjob Tech S.R.L.) Retragerea consimtamantului va avea drept rezultat stergerea datelor dumneavoastra si imposibilitatea participarii la procesele de recrutare si selectie din cadrul agentiei.

 • Oferim: - Salariu 4.200 NET - Bonus in functie de performante - Bonus de sarbatori - Posibilitate de promovare - Flexibilitate - Seriozitate - Mediu de lucru placut Cerinte obligatorii: -Seriozitate -Spirit de echipa -Punctualitate -Focusat pe rezultate Program: Luni-Vineri 09-16 Pauza de masa: 45 Minunte. Daca esti interesat sa te alaturi echipei noastre te rugam sa ne trimiti un mesaj numai pe Whats-app la numarul 07 patru 777 doi 938.

 • Oferim: - Salariu 4.200 NET - Bonus in functie de performante - Bonus de sarbatori - Posibilitate de promovare - Flexibilitate - Seriozitate - Mediu de lucru placut Cerinte obligatorii: -Seriozitate -Spirit de echipa -Punctualitate -Focusat pe rezultate Program: Luni-Vineri 09-16 Pauza de masa: 45 Minunte. Daca esti interesat sa te alaturi echipei noastre te rugam sa ne trimiti un mesaj numai pe Whats-app la numarul 07 patru 777 doi 938.

 • 5

  SC angajează personal receptie/pregătire comenzi pentru depozit piese auto zona Pallady. Experiența minim 3 luni pe scanner/pistol. Program L-V,2 schimburi. Venit net cu bonuri incluse 3000ron(600euro)

 • 1

  Responsabilitati: - Participa la pregatirea procesului tehnologic de fabricatie si de respectare a fazelor obligatorii de control calitativ. - Verifica, la preluarea schimbului, starea utilajelor si a instalatiilor si se documenteaza in ceea ce priveste modul de functionare al acestora. - Tine evidenta orelor de functionare a utilajelor, facand propuneri privind echilibrarea timpilor de lucru ai acestora. - Participa direct la momentele cu grad inalt de complexitate (porniri, opriri, reglaje) ale instalatiilor. - Asigura controlul starii tehnice a instalatiilor, utilajelor si masinilor si respecta normele de exploatare si regimul de lucru. Cerinte: - Cunostine tehnice privind obiectul de activitate al companiei - Disponibilitatea lucrului in ture - Cunostinte de operare PC - Operare in domeniul chimic, dar si bune cunostinte mecanice si electrice - Spirit de lucru în echipă si respect fa ă de cei cu care intră în contact; Beneficii: - Asigurare de sanatate la Medicover - Asigurare de viata - Schema de beneficii prin intermediul Benefit Online (tichete de masa/ tichete de vacanta/ decontare transport) - Contract pe perioada nedeterminata

 • 17

  Se caută: Sef departament vanzari, casiere, cu sau fara experienta stivuitorist, cu atestat ISCIR

 • 17

  Supermarketul MERE angajeaza Sef departament vanzari, casiere stivuitorist, cu atestat ISCIR

 • 6

  Angajam mecanic, frezor, strungar, programator masini CNC. Salariu intre 3300 si 3700 lei. In Calarasi. Relatii la tel.:

 • 8

  Angajam muncitori necalificati pentru poducere ladite din lemn, calificare la locul de munca. Asiguram contract de munca si cazare pentru persoanele din provincie. Salariu motivant. Rugam seriozitate!!!

 • 6

  Supermarchet MERE angajeaza: - sef departament vanzari - casiera

 • Sunt în căutarea unui loc de munca

 • 5

  Agentia de recrutare WP XAWAX czech s.r.o Angajeaza din Romania pentru Cehia personal necalificat,barbati,cupluri,femei, pentru fabrici din Cehia. Transport din tara(Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad), Cazare si scolarizare GRATUIT, oferim avans dupa prima saptamana de lucru. Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii, Nu percepem comision,sau taxe. Detalii,inscrieri si rezervari la numarul 0742530624

 • Fabrica de mezeluri , situata in zona Bucuresti / Ilfov anagajam personal calificat cat si necalificat in vederea desfasurarii activitatii. Posturi vacante : fumaristi , transatori , ambalatori , personal curatenie. Oferim: cazare, mancare calda , salariu atractiv, bonuri de masa ! Asteptam propuneri din toata tara!

 • SOCIETATEA MARIA TRADING SRL OFERA SPRE ANGAJARE IN MUNCA 10 POSTURI DE INCARCATOR-DESCARCATOR.LOCUL DESFASURARII ACTIVITATII VA FI IN DRAGALINA, JUDETUL CALARASI.CONDITII DE ANGAJARE:CUNOSTINTE MINIME DE LIMBA ARABA. CV LA E-MAIL:

 • 4

  Postul are ca principal obiectiv realizarea activitatilor necesare pentru finalizarea produsului. Pentru ca suntem o firma de prestari servicii, iar activitatea depinde de nevoile clienților, contractul tau de munca va fi pe perioada determinata de 3 luni de zile care poate fi prelungita automat pentru perioade succesive de 3 luni, dacă rezultatul activității tale va asigura menținerea / creșterea nivelului de satisfacție a clientului. Sunt disponibile 6 posturi în orașul Călărași. RESPONSABILITATI: - Urmareste instructiunile de utilizare ale masinilor si echipamentelor care i-au fost alocate (pornire, inchidere, functionare in parametrii optimi, oprire fortata); - Verifica calitatea materialelor in procesul de productie; - Executa toate operatiile specifice fazei de lucru conform instructiunilor in timpul alocat; - Raporteaza orice defect de material si semifabricat superiorului direct; - Gestioneaza defectele produsului care se afla in curs de fabricare pe masina/linia unde este alocat; - Verifica si se asigura de respectarea standardelor privind calitatea si corectitudinea asamblarii individuale in conformitate cu instructiunile primite; - Completează documentația de urmarire, izoleaza si identifica produsele neconforme si le eticheteaza in mod corespunzator; - Întocmește rapoartele de productie / inspecție. CERINTE: - Îndemânare și atenție la detalii; - Persoană serioasă și responsabilă; - Experienta de lucru în mediu de productie (industria automotive constituie avantaj); BENEFICII: - Salariu de încadrare 2868 ron brut (1700 ron net) - Tichete de masa - 30 ron / zi lucrata; - Spor: ore suplimentare 75%, ore de noapte 25%, ore de week-end si sărbătorită legale 100% - Tichete cadou (200 Ron) acordate de patru ori pe an; - Prima de Craciun (250 Ron). - Se lucrează în 3 schimburi după cum urmeaza: 2 zile schimbul 1; 2 zile schimbul 2; 2 zile schimbul 3 și 2 zile libere Așteptăm cu interes CV ul Dvs. Descrierea companiei SLV INDUSTRIAL & CONSULTANCY SERVICES a fost înființată în anul 2012 pentru a oferii servicii de consultanță, asistență și evaluarea calități, pentru sectorul industrial. Activitatea noastră este îndreptată cu precădere spre sectorul automotive, aplicațiilor hidraulice, industria maselor plastice precum și industria electronică.

 • Salveaza cautarea