Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Calarasi

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • TTS PORTURI FLUVIALE SRL-Punct de Lucru OLTENITA, angajeaza MACARAGIU in urmatoarele conditii: -cunostinte si notiuni teoretice in domeniul automacaralelor (autorizatie grupa A); -disponibilitate de a lucra in schimburi; -domiciliul in Oltenita sau in imprejurimi; Beneficiile postului: -salariu brut 5000 lei; -tichete de masa; -sporuri acordate conform legislatiei in vigoare; -premiere de Craciun si Paste. CV-urile se pot transmite la adresa: Persoana de contact :

 • HELLEN HAS DONER SRL - Jud. Calarasi angajeaza 2 posturi manipulant marfuri Cod COR 933303 si 2 posturi ambalator manual Cod COR 932101 . CV-urile se depun pana la data de 08.03.2021 ora 18:00 iar interviul/ selectia va avea loc in data de 09.03.2021 ora 13:00. Relatii pentru depunerea CV-urilor / informatii despre selectie la tel: .

 • 1

  Angajam gestionar/contabilitate primara, strungar, operator/programator masini CNC. In Calarasi. Relatii la tel.:

 • 1

  FNC Nutritie Pietroiu angajeaza pentru sectia de productie personal care realizeaza ambalarea produselor, paletarea, infolierea paletilor si transferul acestora in depozit. Jobul presupune efort fizic, stat in picioare si ridicat pungi/saci de la 5 pana la 20 kg.

 • 1

  SOCIETATE ANGAJEAZA AMBALATORI MANUAL. CERINTE: -CUNOSTINTE MINIME LIMBA ARABA 3 POSTURI VACANTE CV LA NUMARUL DE FAX

 • Responsabilitatile locului de munca: - efectueaza analizele chimice la materiile prime vrac si materiile prime insacuite - efectueaza analizele chimice la produsul finit vrac si produsul finit insacuit - efectueaza analize micotoxicologice la materia prima si la produsul finit - intocmeste buletine de analiza - elibereaza declaratii de conformitate si buletine de analiza pentru fiecare mijloc de transport livrat - efectueaza analize chimice (duritate, pH) la apa ce intra in cazanul de la centrala termica si inregistreaza aceste analize - verifica intocmirea corecta a dispozitiilor de cantatire pentru aditivi si fisele de palet - intocmeste registrul de lotizari produs finit si materii prime - arhiveaza documentele ce atesta calitatea materiilor prime si a produsului finit - pastreaza probele martor conform termenelor de valabilitate al produselor - identifica si eticheteaza loturile de materii prime insacuite - intocmeste graficul privind conditiile de depozitare a probelor de materi prime si produs finit. Cerinte: - abilități de comunicare și lucru în echipă - cunostinte PC (Word,Excel) - nu necesita experienta in domeniu - putere de concentrare, atenție la detalii - flexibilitate și adaptabilitate si dorinta de invatare - studii superioare/ medii - reprezinta avantaj studiile in domeniu Beneficii: - salariu motivant - bonus performanta - bonuri de masa - contract perioada nedeterminata

 • 1

  SC Vitall SRL angajeaza pentru mecanic mentenanta utilaje fabrica pentru Fabrica de furaje din Lehliu, jud. Calarasi. Oferim: - salariu 3200 lei net Informatii la numarul de telefon afisat sau la sediul nostru din Com. Dor Marunt, Sat Ogoru.

 • caut loc de munca,detin permis cat B

 • 4

  Agentia de recrutare WP XAWAX czech s.r.o Angajeaza din Romania pentru Cehia personal necalificat,barbati,cupluri,femei, pentru fabrici din Cehia. Transport din tara(Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad), Cazare si scolarizare GRATUIT, oferim avans dupa prima saptamana de lucru. Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii, Nu percepem comision,sau taxe. Detalii,inscrieri si rezervari la numarul 0742530624

 • Salveaza cautarea