Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Calarasi Calarasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 15

  Se caută: Sef departament vanzari, casiere, cu sau fara experienta stivuitorist, cu atestat ISCIR

 • 14

  Supermarketul MERE angajeaza Sef departament vanzari, casiere stivuitorist, cu atestat ISCIR

 • 5

  Angajam mecanic, frezor, strungar, programator masini CNC. Salariu intre 3000 si 3500 lei. In Calarasi. Relatii la tel.:

 • 1

  Angajam urgent mecanici pentru intretinere parc auto. Nivel se studii minim 10 clase Experienta nu este obligatorie Stare de sanatate buna. Apt de lucru si pentru inaltime. Seriozitate, punctualitate, responsabilitate. Permis categoria B constituie avantaj Pachet salarial atractiv Daca aveti intrebari privind modalitatea in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, aveti posibilitatea de a ne transmite o solicitare in atentia Responsabilului cu protectia datelor la adresa de e-mail: Va puteti retrage consimtamantul oricand in cazul in care nu mai doriti sa participati la procesele de recrutare si selectie ale agentiei de recrutare, ingineri.com.ro.(Societatea Agribusinessjob Tech S.R.L.) Retragerea consimtamantului va avea drept rezultat stergerea datelor dumneavoastra si imposibilitatea participarii la procesele de recrutare si selectie din cadrul agentiei.

 • 3

  Supermarchet MERE angajeaza: - sef departament vanzari - casiera

 • Start up cu obiect de activitate producție materiale compozite angajează 3 persoane cu experienta in meseria de Laminator GRP. Experienta necesară in domeniul fabricației ambarcațiunilor de agrement de minim 3 ani .

 • 5

  Agentia de recrutare WP XAWAX czech s.r.o Angajeaza din Romania pentru Cehia personal necalificat,barbati,cupluri,femei, pentru fabrici din Cehia. Transport din tara(Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad), Cazare si scolarizare GRATUIT, oferim avans dupa prima saptamana de lucru. Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii, Nu percepem comision,sau taxe. Detalii,inscrieri si rezervari la numarul 0742530624

 • Salveaza cautarea