Vei fi notificat de câte ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Calarasi Calarasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Macargiu_Martifer Calarasi

  ATRIBUŢIILE PRINCIPALE ŞI SARCINILE SPECIFICE: Asigura fluxul de materie prima necesar productiei (table,profile pentru masinile de debitat),noteaza in foile specifice; Scoate resturile ramase in urma debitarii in parcul de materiale si le depoziteaza conform planului prestabilit (resturi table in rastele, resturi profile pe randuri),si noteaza in formularele specifice, dupa care aduc la cunostinta superiorului aceste foi/informatii; Descarca materialele primite de la furnizori , verifica cantitativ si numeric marfa descarcata si au obligatia de a scrie cu marker permanent ( in vederea identificarii ) pe materialele receptionate informatiile notate in aviz de catre gestionar (numar proiect, dimensiuni si calitate) ; Asigura inventarierea materialelor intregi si a resturilor rezultate in urma debitarii; Asigura curatenia locului de munca si respectarea optimizarii parcului de materie prima. NIVEL DE STUDII: studii medii CURS CALIFICARE :macaragiu (de preferat autorizat)

 • 14

  MERE Angajeaza

  Supermarchet MERE angajeaza: - Sef departament marfuri - casiera sefa, - casiera, - stivuitorist, cu atestat ISCIR

 • 25

  Personal pentru angajare MERE

  Se caută: Casier sef si casiera

 • 7

  ce Angajam mecanic, strungar, operator/programator ma sini CNC. Salariu intre 3300 si 3700 net.

  Angajam mecanic, frezor, strungar, programator masini CNC. Salariu intre 3300 si 3700 lei. In Calarasi. Relatii la tel.:

 • 1

  Lucrator stingatoare cu permis auto cat. B

  Angajam lucrator stingatoare (verificare, incarcare, reparare) cu permis de conducere categoria B Cerinte: - seriozitate si dorinta de munca - permis conducere categoria B - domiciliul stabil in mun. Calarasi - experienta in domeniul constituie avantaj, dar nu este obligatorie Cei interesati sunt rugati sa trimita un CV in vederea programarii unui interviu. Salariu atractiv. Multumim!

 • 3

  NOU! Angajam cu relocare la BRASOV operatori productie, cupluri sau necalificati-CAZARE GRATUITA

  NOU! Angajam cu relocare la BRASOV operatori productie, cupluri sau necalificati-CAZARE GRATUITA Angajam pe termen lung operatori productie, controlori calitate, muncitori necalificati, inclusiv cupluri, la o companie multinationala din Brasov in domeniul asamblarii componentelor auto. NU SE CERE EXPERIENTA! Oferim: -cazare gratuita la apartamente complet utilate, pentru cupluri oferim garsoniere; -formare profesionala la locul de munca; -contract de munca pe termen lung pe durata nedeterminata; -posibilitatea de a face ore suplimentare; -utilitati platite de firma, transport local asigurat; -pachet financiar minim garantat de 3.100 lei net (in mana) compus din salariu plus alte beneficii; -ore suplimentare platite cu 200%, spor de noapte 125%; -posibilitati de promovare. Cerinte: -cazier curat; -disponibilitatea de a lucra pe 3 schimburi; - minim 8 clase Relatii la telefon: zero sapte cinci noua sase doi doi zero sase zero DORA

 • Mecanic - Fundulea

  Căutăm o persoană pentru postul de MECANIC pentru noua fabrică de reciclare anvelope situată în FUNDULEA Beneficii: Salariu intre 5000-5500 lei in functie de experienta Program de lucru: Bonus de performanta Sporuri pentru orele de noapte/ weekend/ sarbatori legale/ ore suplimentare Decontare transport Abilități: Experiență anterioară în domeniul întreținerii și reparației utilajelor; Cunoștințe solide în mecanică si electricitate; Responsabilități: Efectuarea inspecțiilor asupra utilajelor pentru a identifica eventualele defecțiuni și necesități de întreținere; Diagnosticarea și remedierea problemelor mecanice, electrice și hidraulice ale utilajelor; Efectuarea reparațiilor și înlocuirilor de piese necesare pentru a asigura funcționarea optimă a utilajelor; Completarea rapoartelor și a documentației cu privire la activitățile de întreținere si a defecțiunilor identificate, reparațiile realizate, piesele înlocuite etc.

 • 2

  -firma SC Delta Gas Cov angajeaza manipulant

  -firma angajeaza 2 persoane pentru functia de manipulant

 • Stivuitorist - Instalatie de reciclare Cauciuc Fundulea

  Căutăm o persoană pentru postul de Stivuitorist pentru noua fabrică de reciclare anvelope situată în Fundulea. Oferim: Salariu atractiv Posibilitate decontare transport Program fix, 8H/zi Cerinte: Autorizatie ISCIR Experienta anterioara pe un post similar Spirit organizatoric, simt al raspunderii, Persoana onesta, ordonata, riguroasa Abilitatea de a lucra in echipa Respectarea procedurilor si regulilor companiei Spirit de observatie, atentie Energic, atitudine pozitiva Descrierea jobului: Incarcarea-descarcarea materiei prime cu Stivuitorul Organizarea generala a depozitului Receptionarea marfurilor in depozit Pregatirea marfurilor pentru livrare Etichetarea marfurilor Pastrarea curateniei spatiului de depozitare.

 • 8

  Mecanic service Ilfov, Ialomita-Calarasi

  Angajam urgent mecanici pentru intretinere parc auto. Nivel se studii minim 10 clase Experienta nu este obligatorie Stare de sanatate buna. Apt de lucru si pentru inaltime. Seriozitate, punctualitate, responsabilitate. Permis categoria B constituie avantaj Pachet salarial atractiv Daca aveti intrebari privind modalitatea in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal, aveti posibilitatea de a ne transmite o solicitare in atentia Responsabilului cu protectia datelor la adresa de e-mail: Va puteti retrage consimtamantul oricand in cazul in care nu mai doriti sa participati la procesele de recrutare si selectie ale agentiei de recrutare, ingineri.com.ro.(Societatea Agribusinessjob Tech S.R.L.) Retragerea consimtamantului va avea drept rezultat stergerea datelor dumneavoastra si imposibilitatea participarii la procesele de recrutare si selectie din cadrul agentiei.

 • 2

  NECALIFICAT - Fabrica Reciclare Cauciuc - Fundulea

  Căutăm persoane pentru noua fabrică de reciclare anvelope situată în Fundulea. BENEFICII: Salariu atractiv Program fix, 8h/zi CANDIDATUL IDEAL Seriozitate Punctualitate Deschidere la feedback și colaborare Cazierul curat RESPONSABILITĂȚI: Sortarea si manipularea deseurilor de cauciuc Sprijin tehnicieni/lacatusi mecanici

 • 22

  Supermarket angajează

  Supermarketul MERE angajeaza: Casier sef si casiera

 • Salveaza cautarea