Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Controlori calitate Bihor

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  SGP angajeaza operatori productie pe mai multe faze. Se lucreaza in 2 schimburi. Salarizare 1840 Lei NET ( Incadrare plus Bonus ). Bonuri de masa 12 Lei. Transport asigurat. Se lucreaza intr-un mediu curat si ordonat fara substante toxice. Pentru detalii sunati de Luni pana Vineri intre 9 si 18

 • 3

  Descrierea jobului -sa auditeze ceea ce are la postul de lucru si sa verifice daca s-a inteles (sinoptic, instructiuni tehnice, metode de control, fisa de ambalare, catalog de defecte) -sa verifice posibilele modificari aparute in "Mejora of" -sa dea aprobarea produsului pentru productia in serie -sa realizeze controalele conform planului de control al fiecarei referinte, instructiuni de lucru. -sa inregistreze datele obtinute in fisierele corespunzatoare -sa identifice cu etichete galbene sau rosie piesele necorespunzatoare -sa completeze datele corespunzatoare in fisierul corespunzator etichetelor galbene -sa schimbe la masa debavuratorii de la masini, in colaborare cu dept. productie -sa centralizeze defectele care au aparut in timpul fabricatiei -sa propuna posibilele imbunatatiri in Mejora of , -sa efectueze controlul final si sa-l inregistreze in registrul de control final, arhivand foaia de flux -pastrarea pieselor de visto bueno in laborator pana la urmatoarea fabricatie -gestionarea si controlarea calibrelor-controlul intrarii/iesirii calibrelor din laborator -controlul calibrelor( verificare identificare calibre ) -controlul calitatii produselor (ex:aluminiu) de la furnizori - sa controleze categoria furnizorilor (certificate, audit intern) -realizarea receptiei materialului venit de la furnizori si inregistrarea acesteia Informatii suplimentare la telefon , sau mail:

 • 5

  Depozit de logistică din zona industrială angajează manipulant marfă Program: Luni-Vineri în 2 schimburi Salariu: 1800 lei net (în mână) + bonuri de masă de 10 lei pentru fiecare zi muncită Transportul asigurat gratuit în Oradea cu microbuzele depozitului. Vă rugăm să ne sunați pentru detalii.

 • 2

  Sigma Services International, companie cu peste 12 ani experienta in domeniul controlul calitatii, industria automotive, angajeaza controlori calitate, industria automotive in Oradea Locatie: fabricile aflate pe Calea Borsului Oferim: contract pe durata nedeterminata Tichete de masa transport decontat Spor ore de noapte si ore suplimentare platit conform legii Instruire la locul de munca Salariul se discuta in cadrul interviului Cerinte: minim 12 clase seriozitate dexteritate si acuitate vizuala disponibilitate de a lucra in 3 schimburi si weekend disponibilitate pentru deplasari de scurta si medie durata Detaii job Activitatea se desfasoara in cadrul fabricilor producatoare de componente si consta in controlul vizual( ex: identificarea defectelor de suprafata -zgarieturi, lipsa material/exces de material) si/ sau diverse retusuri( indepartea cu ajutorul cutter-ului a surplusului de cauciuc) -conform instructiunilor de lucru.

 • Salveaza cautarea