Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Listă Grid
Listă Grid
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine si alți utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Controlori calitate

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 9

  Angajam Controlori Calitate in Oradea

  Vino în echipa noastră din Oradea! Căutăm controlori calitate! Dacă: Ai îndemânare și vedere bună; Ai disponibilitate de a învăța; Ești o persoană serioasă și responsabilă; Ai disponibilitate de a lucra în 3 schimburi. Responsabilități: Realizarea inspecției calitative a pieselor în baza instrucțiunilor de lucru primite; Identificarea defectelor de calitate; Întocmirea rapoartelor aferente inspecției de calitate. Oferim: Venit lunar 3400-3500 lei (format din salariu fix și alte beneficii); Instruire la locul de muncă; Plata orelor suplimentare și de weekend cu spor de 75%, dacă este cazul; Plata orelor de noapte cu spor de 25%; Bonus anual vechime; Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.

 • 18

  Angajam Controlori Calitate in Cluj

  Vino în echipa noastră din Cluj! Angajăm Controlori Calitate! Dacă: Ai îndemânare și vedere bună; Ai disponibilitate de a învăța; Ai disponibilitate de a lucra în schimburi; Ești o persoană serioasă și responsabilă. Responsabilități: Realizarea inspecției calitative a pieselor în baza instrucțiunilor de lucru primite; Identificarea defectelor de calitate; Întocmirea rapoartelor aferente inspecției de calitate. Oferim: Venit lunar 3500-3600 lei NET (format din salariu fix și alte beneficii); Plata orelor suplimentare și de weekend cu spor de 75 la sută (dacă este cazul); Plata orelor de noapte cu spor de 25 la sută; Transport asigurat/decontat; Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET; Instruire la locul de muncă; Contract pe perioada nedeterminată. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.

 • 6

  Controlori Calitate in Iasi

  Vino în echipa noastră din Iași! Suntem în căutare de controlori calitate! Ești potrivit dacă: Ai îndemânare și vedere bună; Ai disponibilitate de a învăța; Ai disponibilitate de a lucra în 3 schimburi. Responsabilități: Realizarea inspecției calitative a pieselor în baza instrucțiunilor de lucru primite; Identificarea defectelor de calitate; Întocmirea rapoartelor aferente inspecției de calitate. Oferim: Venit lunar 3400-3500 lei NET (format din salariu fix și alte beneficii); Plata orelor suplimentare și de weekend cu spor de 75 la sută (dacă este cazul); Plata orelor de noapte cu spor de 25%; Transport asigurat Bonus anual vechime; Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET; Instruire la locul de muncă. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.

 • 3

  Cautăm operator asamblare pentru un mediu placut de lucru placut cu salariul atractiv

  Angajam operatori linie productie în industria automotive cu sau fără experiență si magazineri cu sau fara ISCIR Oferta: Salariu încadrare pentru operator producție 3900 - 4211 brut (in functie de experienta) Salariu încadrare pentru magaziner 4211 (fara ISCIR) - 4548 (cu ISCIR) - Tichete de masă în valoare de 35 lei/zi lucrată; - 25% spor pentru turele de noapte; - Bonus lunar pentru performanță - Ore suplimentare plătite dublu; - Al 13-lea salariu; - Majorare salarială după evaluare - Transport asigurat gratuit asigurat pe ruta : Jamu Mare - Moravita - Stamora Germana - Denta - Deta - Voiteni - Jebel - Sag

 • 1

  Angajam controlori de calitate - salariul 4500 brut

  Manpower angajează pentru o companie din Timisoara controlori de calitate Oferim : - Salariul brut lunar: 4500 Ron - Bonus de productie - Tichete de masă 30 Ron zi lucrată - Transportul asigurat gratuit de companie - Tichete cadou cu ocazia sarbatorilor - Concediu: 25 zile an - Asigurare de sanatate privata - Program de lucru 12 24 ; 12 48 In prima faza contractul de munca se incheie pe perioada de 3 luni. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • Angajam Controlor Calitate Curtea de Arges

  Angajam Controlor Calitate pentru o companie cu renume in domeniul industriei alimentare din Curtea de Arges. Se ofera: -Salariu de incadrare de 3427 lei brut -Tichete de masa de 30 de lei/zi lucrata -Ore de noapte platite cu sporul de 25% -Ore suplimentare platite cu 200% -Transport gratuit si asigurat din: PIETROSANI, STANESTI, SLANIC. Cerinte: -Experienta ca si controlor calitate sau un curs in domeniul alimentar -Program in 3 schimburi Pentru detalii si programari la interviu sunati la numarul de telefon: 0729 600 713.

 • 1

  Controlor calitate Oarja - Cateasca

  Angajam controlor calitate pentru unul dintre clientii nostri din domeniul automotive: Căutam candidați cu: - experienta in calitate minim 6 luni, avantaj automotive; - disponibilitate pentru lucru în 3 schimburi; - capacitate de a lucra stand in picioare, seriozitate, dexteritate; Oferim: - Pachet salarial; - Tichete de masă de 28 lei zi ; - Bonus de prezenta; - Marire salariala dupa 6 luni; - Prime de sărbători și de vacanță. Transport asigurat din: Pitesti, Catanele, Oarja, Ciresu, Stefanesti, Valeni, Vranesti, Calinesti, Topoloveni, Coseri, Leordeni, Cateasca, Ratesti, Patuleni, Furduiesti, Priboieni, Bogati sau decont transport Telefon de contact: 0729 800 109

 • 22

  Operatori calitate in Sibiu - 2 schimburi

  Esti in cautarea unei provocari profesionale cu un viitor promitator in industria auto? Daca raspunsul este DA, te asteptam in echipa FORMEL D ROMANIA - furnizorul global de servicii pentru industria auto. Suntem in cautarea unor colegi, Operatori calitate, pentru proiectele noastre din Sibiu. Cerinte: - disponibilitate pentru lucrul in 2 schimburi. Responsabilitati: - verifica piesele din punct de vedere calitativ Ce oferim: - pachet salarial competitiv; - tichete de masa; - abonament la clinica privata de sanatate; - formarea și dezvoltarea într-o companie internațională; - alte beneficii salariale în funcție de performanțe. Descrierea companiei: Grupul Formel D, furnizor global de servicii în industria auto, a fost fondat în 1993, în orașul Troisdorf din Germania, de către o echipă de 63 de persoane. Suntem tare mândri că am evoluat, în ultimele trei decenii, într-o companie recunoscută la nivel global, care operează acum în peste 20 de țări, iar echipa noastră a crescut de la 63 de angajați la peste 10.000. Suntem o companie globală, cu o echipă unită, în ciuda distribuției geografice a locațiilor noastre. Integrarea și diversitatea sunt cheia forței noastre, cu membri ai echipei din diverse culturi și cu experiențe variate care aduc noi idei, perspective și oportunități pentru Grupul Formel D. Devotamentul, pasiunea și implicarea au fost esențiale pentru a face din Grupul Formel D un lider înfloritor al industriei, cu o reputație excelentă.

 • 8

  Operatori Masini Popesti-Leordeni

  Anuntul se adreseaza exclusiv barbatilor, varsta intre 21 si 50 ani Locatie: Popesti-Leordeni Salariu lunar de 3300 lei net ( sunt incluse bonurile si bonusurile). supravegheaza productia si se asigura ca masinile de productie functioneaza normal. Pentru detalii referitoare la salarii și locații, vă rugăm să ne contactați în privat la numerele de telefon: sau . Vă mulțumim!

 • 1

  Sudori retus piese metalice - automotive

  Cerințe: Absolvent studii medii Diploma de sudor; Experiență anterioară intr-un domeniu bazat pe sudura MIG-MAG prezinta avantaj; Disponibilitate pentru lucrul în 3 schimburi; Capacitate de a lucra stand in picioare; Seriozitate si dexteritate. Responsabilități : Reglarea aparatelor de sudura sinergice; Sudarea materialelor in regim MIG-MAG; Depistarea cordoanelor de sudura ce necesita retus. Oferim: Salariu de inceput 4300 brut; Majorare salariala dupa 6 luni si anuala; Bonus pezenta, Bonus Paste , Vacanta, Craciun; Orele suplimentare platite 175%; Spor de noapte 25%; Tichete de masa de 28 ron zi; Transport asigurat pe rute prestabilite; Va asteptam in echipa noastra ! Tipul jobului: Cu normă întreagă

 • Operator Fabricatie -firma Asevi -sector 4

  - Realizarea fabricatiei (amestecurilor) la termenul si calitatea stabilite; - Indeplineste rapoartele de calitate stabilite; - Curatarea si intretinerea aparatelor de masurat si cantarit aflate in custodie; - Efectueaza curatarea si intretinerea echipamentelor folosite in procesul de fabricatie; - Efectueaza cantarirea materiilor prime conform retetei de fabricatie. Competente: - Responsabil; - Organizat; - Metodic; - Gestionarea buna a timpului. Program de luni pana vineri de la 8:00 la 16:30 (cu pauza de masa). Experieta pe un post similar constituie un avantaj.

 • 17

  Angajam controlori de calitate in BRASOV

  TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul automotive, angajeaza in Brasov controlori de calitate: CE TREBUIE SA FACI? Sa controlezi piesele conform unei instructiuni de lucru. UNDE O SA LUCREZI? Noi suntem prezenti in toate fabricile automotive din Brasov CATE SCHIMBURI? 3 schimburi CE ESTE NEVOIE? Atentie la detalii; Atentia concentrata si distributiva bine dezvoltate; Flexibilitate; CE OFERIM? Salariu pana la 3000 lei net cu sporuri si bonusuri incluse; Tichete de masa- 30 lei/zi si 35 lei/zi din luna ianuarie; Asigurare de sanatate full (consultatii, analize, RMN, CT etc); Prime de Paste si Craciun; Bonus recomanda un prieten- 1000 lei; Transport asigurat. Pentru informatii suplimentare:

 • 1

  Confectioner armaturi

  Ceres Interim, firma franceza prezenta in piata de profil de peste 20 de ani, angajeaza in perioada urmatoare 2 echipe de cate 2 fierar-betonisti pentru un atelier situat in zona Chambery. Noii colegi se vor ocupa de confectionarea armaturilor conform specificatiilor din planul tehnic. Experienta anterioara in domeniul este obligatorie. Candidatul trebuie sa cunoasca plan tehnic si sa asambleze prin punct de sudura CO2 diferitele elemente necesare. CE CAUTAM - Persoane serioase, muncitoare, in cautarea unei colaborari pe termen lung - Apt medical pentru munca in atelier - Permis de conducere - OBLIGATORIU -Cunoasterea limbii franceza, nivel conversational CE OFERIM -Contract de munca francez -Program de lucru de 35 de ore/saptamana + ore suplimentare, platite in plus -Cazare oferita (contra cost -350 de euro) de intreprindere -Masina de serviciu pusa la dispozitie de intreprindere (combustibil platit de membrii echipei care o folosesc) -Salariu : 1800-2000 euro net/luna (dupa plata chiriei) + ore suplimentare. Nu se percepe comision. Contact : (L-V, 9h00-18h00) sau

Salvează căutarea