Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Controlori calitate Brasov Brasov

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 23

  Angajam controlori de calitate cu experienta in BRASOV

  TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul automotive, angajeaza in Brasov controlori de calitate: CE TREBUIE SA FACI? Sa controlezi piesele conform unei instructiuni de lucru. UNDE O SA LUCREZI? Noi suntem prezenti in toate fabricile automotive din Brasov CATE SCHIMBURI? 3 schimburi CE ESTE NEVOIE? Experienta pe domeniul calitatii este obligatorie; Atentie la detalii; Atentia concentrata si distributiva bine dezvoltate; Flexibilitate; CE OFERIM? Salariu brut- 4000 lei, majorare la 4250 (dupa 3 luni); Tichete de masa- 35 lei zi; Ore suplimentare platite dublu; Spor de noapte- 25%; Spor de weekend- 10%; Bonus de performanta lunar- pana la 15% din salariu; Prime de Paste si Craciun; Bonus recomanda un prieten- 1000 lei; Asigurare de sanatate full (consultatii, analize, RMN, CT etc); Transport decontat din Sibiu. Pentru informatii suplimentare:

 • 18

  Angajam operator cu ISCIR in Brasov

  TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul automotive, angajeaza operatori cu ISCIR (stivuitorist) in Brasov. CE TREBUIE SA FACI? Sa utilizezi transpaleta liza electrica, milkrun (trenulet de marfa) si stivuitor. Sa preiei comenzile de la segmentele care fac cerere. Sa incarci si descarci piesele. UNDE O SA LUCREZI? Fabrici automotive din Brasov CATE SCHIMBURI? 3 schimburi. CE ESTE NEVOIE? Atestat ISCIR; Atentie la detalii; Flexibilitate. CE OFERIM? Salariu brut- 4600 lei, majorare la 4800 lei (dupa 3 luni); Tichete de masa- 35 lei zi lucrata; Spor de noapte- 25%; Spor de weekend- 10%; Spor ore suplimentare- 200%; Bonus lunar de performanta- pana la 15% din salariu; Prime de Paste si Craciun; Bonus recomanda un prieten- 1000 lei; Transport asigurat din Brasov si imprejurimi.

 • Controlor Calitate

  Jobville Group recurtează Controlori Calitate (3 schimburi) pentru o companie multinațională din Brașov. Cerințe: - Studii medii - Acuitate vizuală - Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi Oferta salarială: - 4500 Brut - Tichete de masă în valoare de 40 RON - Ore suplimentare plătite dublu - Spor de noapte 50% - Asigurare medicală privată - Transport asigurat* Date de contact: Numere de telefon: Adresa de e-mail: *Transport pe următoarele rute: Rupea Homorod Hoghiz Măieruș Rotbav Feldioara Stupini Codlea Zărnești Tohanul Vechi Râșnov Cristian Dumbrăvița Mina 1 Mai Vulcan Măgurele Săcele Dârste Micșunica Sânpetru Augustin - Apața

 • Angajăm în Brașov - Controlor Calitate - 3 schimburi

  Angajăm în Brașov - Controlor Calitate Cerințe: - Cunoștințe de desen tehnic; - Cunoștințe în utilizarea instrumentelor de măsurare (micrometru, alezometru, șubler); - Urmărirea și verificarea tuturor condițiilor de calitate ale pieselor; - O bună capacitate de organizare și atenție la detalii; - Disponibilitate de a lucra în trei schimburi. Beneficii: - transport asigurat; - tichete de masă în valoare de 30 de lei; - prime de randament; - prime de fidelitate; - Card Medlife.

 • 3

  Coordonator SSM santiere - Caut colaborare

  - absolvent curs Coordonator SSM santiere (90 ore) - absolvent master in securitate si sanatate in munca (2 ani) - curs specialist SSM (80 ore) - curs cadru tehnic PSI (136 ore) - absolvent studii superioare - domeniu tehnic - posesor carnet conducere categ. B - disponibil si ptr. deplasari in interes de serviciu - curs manager resurse umane - abilitati in utilizarea calculatorului - experienta in protectia muncii pe santiere - 6 ani (7 santiere pana in prezent) Sunt interesat de un loc de munca in Brasov. Poate fi un job atat cu norma intreaga cat si part-time. Astept oferte la nr. de telefon din anunt.

 • 1

  Inspector Control Calitate

  Limex Total Group, lider în domeniul prelucrărilor mecanice CNC și tăiere laser, cu o tradiție în industria prelucrării metalelor, este în căutarea unui Inspector Control Calitate pasionat și dedicat, gata să se alăture echipei noastre din Brașov. Responsabilități principale: Efectuarea inspecțiilor de calitate și raportarea oricăror abateri de la standardele de producție; Utilizarea echipamentelor de măsurare pentru verificarea preciziei componentelor fabricate; Colaborarea cu departamentul de producție pentru implementarea măsurilor corective; Monitorizarea proceselor de producție pentru asigurarea conformității cu standardele de calitate; Păstrarea documentației de control calitate actualizată și accesibilă. Cerințe: Studii medii sau superioare într-un domeniu tehnic relevant; Experiență într-un rol similar, preferabil în industria prelucrării metalelor; Cunoștințe solide de desen tehnic și utilizarea instrumentelor de măsurare; Atenție la detalii și capacitatea de a identifica rapid soluții la problemele de calitate; Abilități bune de comunicare și lucru în echipă; Cunoașterea limbii engleze constituie un avantaj. Oferim: Un mediu de lucru dinamic și provocator într-o companie în plină expansiune; Pachet salarial competitiv, adaptat experienței și competențelor tale; Oportunități de dezvoltare profesională și avansare în carieră; Acces la tehnologii de ultimă oră în domeniul prelucrărilor mecanice și tăiere laser.

 • 6

  Angajare Brasov-Ghimbav

  Suntem în căutarea de colegi noi pentru a se alătura echipei noastre în rolul de: Controlor calitate Reglor Operator CNC Tehnician mentenanță Șef de schimb Beneficii: Salariu atractiv, negociabil în funcție de experiență Bonuri de masă în valoare de 600 lei Asigurare medicală privată Al 13-lea salariu Transport asigurat din Sacele, Fagaras, Codlea, Zarnesti, Brasov Pentru mai multe detalii sunați la numerele de tel sau

 • 11

  Angajam controlori de calitate in Brasov

  TRIGO, lider mondial in oferirea de servicii de calitate in domeniul automotive, angajeaza in BRASOV controlori de calitate: CE TREBUIE SA FACI? Sa controlezi piesele conform unei instructiuni de lucru. UNDE O SA LUCREZI? Noi suntem prezenti in toate fabricile mari din Brasov. CATE SCHIMBURI? 3 sau 4 schimburi (depinde de fabrica unde lucrezi) CE ESTE NEVOIE? Atentie la detalii; Atentia concentrata si distributiva bine dezvoltate; Flexibilitate; Experienta in domeniul Automotive constituie un avantaj. CE OFERIM? Salariu pana la 3000 lei net, cu sporuri si bonusuri; Tichete de masa de 35 lei zi; Asigurare de sanatate full (consultatii, analize, RMN, CT etc); Prime de Paste si Craciun; Bonus recomanda un prieten- 1000 lei; Transport asigurat. Pentru informatii suplimentare:

 • 2

  Analist calitate in fabrica

  Angajam Analist calitate la o fabrica din Brasov. CERINTE: - lb engleza nivel avansat - auditor intern pe TS16949, ISO, ISISISO1400 - experiență pe un post de inginer calitate sau auditor intern: minim 1 an - studii superioare finalizate - Ingineria și managementul calității (TCM, IT, aeronautică, mecanică, SIM, fizică, inginerie economică) RESPONSABILITATI: - coordonarea pregătirii pentru auditurile externe (împreuna cu MFT - supravegerea calificării proceselor - suport la auditurile externe și interne - realizarea Verificarea instrucțiunilor - documentarea analizei în formularul PPS - coordonarea PFMEA cu echipa MFT și participarea ca membru al echipei în ședințele pentru actualizare CP - raportarea neconformităților identificate, la ședința zilnică SQCDP - realizarea auditurilor Go, look&See - supravegerea zonelor de carantină din ariiile de producție în responsabilitate - contribuie activ la îmbunătățirea continuă a indicatorilor de performanță și la identificarea modalităților de îmbunătățire a activităților și de reducere a costurilor BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - asigurare medicala - subventie la cantina - program de lucru: 08.00-16.30 - bonuri de masa in valoare de 30 lei - prima de productivitate, de prezenta - transport asigurat: Sacele, Brasov, Zarnesti, Rasnov, Codlea, Ghimbav, Sanpetru, Bod Colonie.

 • 2

  Angajam controlori calitate - Brasov -Timisoara

  Angajam controlori calitate, fara experienta, in fabrica de componente auto din Brasov și Timișoara. Oferim: -Instruire la locul de munca; -Contract de munca; -Posibilitatea de cazare in apartamente mobilate,utilate (plata utilitatilor si a chiriei este asigurata de societatea noastra); -Transport asigurat sau decontat; -Ore suplimentare platite dublu (200%); -Ore de noapte platite 25 %; -Program de lucru de 8 h zi - in 3 schimburi. Pentru mai multe detalii sunați direct la numarul:

 • 1

  Tehnician control calitate

  BADR URB Rulmenţi S.A., cu sediul în Braşov, str. Zizinului nr. 111, angajează TEHNICIAN CONTROL CALITATE. Cerințe: - Absolvent studii medii profil tehnic - Cunoștințe tehnice despre rulmenți constituie avantaj - Abilități pentru utilizarea instrumentelor de măsura și control - Experiență pe un post similar - minim 1 an - Persoană proactivă, cu inițiativă și cu bune abilitați de comunicare, spirit de observație, atenție la detalii Responsabilități: - Verifica calitatea rulmenților - Efectuează verificări calitative în conformitate cu Regulamentul de recepţie și a cerințelor de calitate - Întocmeşte declaraţii de conformitate şi garanţie

 • 1

  Operator Calitate in Brasov | de la 2700 lei net (bani in mana)

  RubyBee recruteaza Operatori Calitate pentru clientul sau, o companie ce are ca obiect de activitate oferirea de servicii de calitate a pieselor din industria Automotive. Locatie: Ghimbav, Brasov Salariu incepand de la 2700 Lei Net (bani in mana); Tichete de masa in valoare de 35 lei zi; 3 schimburi Transport gratuit si asigurat (Brasov-Zizin-Tarlungeni-Cristian-Ghimbav-Codlea-Harman-Dumbravita-Holbav-Vulcan) Descrierea jobului: Departament: Productie, Control; Se asigura formare la locul de munca; Se asigura echipament de protectie; Disponibilitatea de a lucra in schimburi; Se lucreaza in 3 schimburi; Activitate: Verificarea produsului controlat; Aranjarea pieselor verificate; Citirea si urmarirea instructiunii pentru verificare defectelor; Se lucreaza in mod independent sau in echipa in functie de etapa produsului fabricat; Se ofera training pentru formare; Candidatul ideal: Absolvent de studii medii (minim 8 clase) Experienta anterioara in fabrica sau control este necesara; Abilitati de comunicare, angajament si deschidere catre echipa; Proactivitate si deschidere catre nou; Beneficii: Salariu incepand de la 2700 Lei Net (bani in mana); Tichete de masa în valoare de 35 lei zi (700 lei luna); Prime de sarbatori; Bonus de performanta; Bonus de recomandare; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Asigurare medicala privata; Posibilitati de promovare si formare; Ore suplimentare platite dublu; Transport gratuit si asigurat (Brasov-Zizin-Tarlungeni-Cristian-Ghimbav-Codlea-Harman-Dumbravita-Holbav-Vulcan)

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Brasov

Localități

Brasov
Salvează căutarea