Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Controlori calitate Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Sigma Services International, companie cu experienta de peste 12 ani in domeniul controlul calitatii, industria automotive, angajeaza controlori calitate in Sibiu Cerinte: experienta minim 1 luna pe acelasi post atentie deosebita la detalii dexteritate flexibilitate activitatea se desfasoara in 2 schimburi(1 si 2) Oferim: contract pe durata nedeteriminata Salariul 1800 Net Prime cuprinse intre 100 si 200 Lei net tichete de masa transport decontat instruire la locul de munca conditii de munca la standarde europene Detalii job: Activitatea se desfasoara in cadrul fabricilor producatoare de componente auto- Zona Industriala Vest Sibiu si consta in controlul vizual(ex:identificarea defectelor de suprafata -zgarieturi, lipsa material, exces material)/ verificare cu diferite aparate de masura si control(ex:subler digital) ,conform instructiunilor clientului; Ne puteti contacta de Luni pana Vineri in intervalul 09-17.

 • Ne marim echipa! Firma Manpower cauta personal cu experienta minima in control calitate componente auto pentru punctul de lucru din Sibiu. Se pune accent pe: -calitatea serviciilor prestate de angajati -verificarea calitatii componentelor/pieselor -identificarea deficientelor de calitate Cerinte: - minim 3 luni experienta in domeniu - constituie avantaj - acuitate vizuala sporita,dexteritate, - studii medii sau scoala profesionala - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi Oferim: - salariu motivant - ore suplimentare platite dublu (spor de 200%) - transport decontat de client - echipament de lucru - bonus de performanta - tichete de masa 13 lei/zi Pentru detalii suplimentare sunati la .

 • Descriere Ne marim echipa! Firma Manpower cauta personal cu experienta minima in control calitate componente auto pentru punctul de lucru din Sibiu. Se pune accent pe: -calitatea serviciilor prestate de angajati -verificarea calitatii componentelor/pieselor -identificarea deficientelor de calitate Cerinte: - minim 3 luni experienta in domeniu - constituie avantaj - acuitate vizuala sporita,dexteritate, - studii medii sau scoala profesionala - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi Oferim: - salariu motivant - ore suplimentare platite dublu (spor de 200%) - transport decontat de client - echipament de lucru - bonus de performanta - tichete de masa 13 lei/zi Pentru detalii suplimentare sunati la .

 • 7

  TRIGO, angajeaza in SIBIU controlori de calitate (cu sau fara experienta): SE OFERA - Salariu de incadrare 2800 lei brut - Ore suplimentare platite 200 % ( dublu); - Spor de noapte 25 %; - Spor de weekend 10 %; - Tichete de masa in valoare de 15 lei pentru fiecare zi lucrata; - Bonus lunar de performanta; - Prime de PASTE si de CRACIUN; - Asigurare privata de sanatate; - Bonus de recomandare; - Reducere la abonamentele salilor de FITNESS. -Transport asigurat sau decontat CERINTE Studii medii; Atentie la detalii; Atentia concentrata si distributiva bine dezvoltate; Flexibilitate; Disponibilitate pentru: • a lucra in 3 sau 4 schimburi • ore suplimentare • a lucra la fabrica clientului

 • Salveaza cautarea