Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Gestionari depozit Bucuresti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 14

  Candidatul ideal - Atestat ISCIR vizat pe anul in curs; - Experienta in manevrarea stivuitorului cu lame laterale-reach truck; - Rezistenta la efort fizic si la temperaturi scazute (2 6 grade celsius); - Disponibilitate de a lucra in schimburi; RESPONSABILITATI - Vei folosi stivuitorul cu lame laterale pentru a urca sau cobora paletii cu marfa de pe rafturile depozitului. - Vei confirma urcarea/coborarea paletului prin scanner. BENEFICII: -Iti oferim st bilitate, printr-un contract cu o p rioada n d terminat ; -Salariu 2500 RON NET; - Bonus temperatura controlata 200 lei NET; -Se acorda tichete de masa in valoare de 200 lei ( 9,57 lei valoarea unui tichet) / dupa 3 luni (15 lei valoarea tichetului); -Spor ore lucrate de noapte 25% -Se asigura transport de la gura de metrou Pacii; -Posibilitati de dezvoltare personale si profesionale. Posibilitati de promovare. Locatie: Bolintin Deal, Km 23 al autostrazii Bucuresti-Pitesti Program: S1: 6:00-14:30 / S2: 13:30-22:00 / S3: 21:30-6:00 , se lucreaza 5 zile din 7 (sambata intotdeauna zi libera, a doua zi libera poate fi duminica sau in cursul saptamanii) Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de telefon

 • Suntem în căutare de lucrători în depozit pentru o companie din București, ce se ocupă de comercializarea produselor online. Ești candidatul ideal dacă ai: studii medii min. 10 clase; cel puțin o lună experiență în #logistică / lucrul în #depozit; cunoștințe medii de utilizare a computerului și a scannerului; condiție fizică bună și disponibilitate la efort fizic. Ce vei face: Te vei ocupa de pregătirea și împachetarea coletelor; Vei fi responsabil de recepția și depozitarea mărfii; Vei utiliza scannerul pentru a actualiza stocurile în baza de date internă. Ce așteptăm de la tine: Seriozitate, implicare și atenție la detalii; Respectarea regulamentului de ordine interioară și a normelor de securitate; Disponibilitate pentru program în ture. Ce îți oferim: Salariu competitiv; Bonuri de masă; Transport asigurat pe mai multe rute; Bonus de performanță. Dacă vrei deja să aplici, apasă direct pe butonul Aplică , iar noi revenim la tine în timp util. Sau trimite direct cv-ul tău la adresa diana.costea . Pentru detalii, ne poți suna la . Succes!

 • 2

  Locuri de muncă în Cehia, mai exact în Plzen, la depozit. Oferim: -contract de muncă pe perioadă nedeterminată; -cazare; -asigurare medicală ; -transport (acesta va fi ulterior retras din primul salariu) -test covid; -la cerere se poate oferi și un avans; Programul este de 12 ore, de Luni până Vineri. Pe ora o să câștigați la început 115 koroane. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon.

 • 4

  Recrutam Lucratori in depozit pentru o cunoscuta companie ce se ocupă de comercializarea produselor online. Sunt necesare studii medii, conditie fizica buna si disponibilitate la efort, iar experienta anterioara in depozit si cunostintele de lucru pe computer reprezinta avanataj. Program de lucru in 2 sau 3 schimburi, cu tura de noapte. Se asigura transport pe mai multe rute. Pentru mai multe detalii si stabilire interviu, ma puteti contacta la numarul de telefon

 • Profi Print Production, societate de print publicitar de mari dimensiuni, angajeaza: gestionar cu experienta de minim 2 ani, Conditii : - Atestat motostivuitor minim 6 luni; - Conditiile salariale si programul de lucru se discuta in cadrul interviului, intre orele 9:00-17:00 la sediul nostru din Branesti-Ilfov- Sos. Garii Nr. 8. Poti trimite cv ul tau la adresa de email sau il poti aduce personal la sediul firmei. Ne gasesti pe Sos Garii,nr 8,Branesti,ilfov. Hai in echipa noastra!

 • Persoana de contact / detalii: Radu Barba Descrierea jobului: - Coordonarea echipelor de montaj proprii si externalizate, si organizarea departamentului de servicii montaj in scopul optimizarii activitatii acestuia. Cerinte: - Experienta in coordonarea si comunicarea cu echipele de montaj usi, parchet mobile; - Experienta in prestari servicii in domeniul finisajelor in constructii; - Abilitati de a stabili relatii cu echipe externalizate de montaj; - Abilitati in gestionarea si coordonarea montajelor la proiecte rezidentiale; - Abilitati de comunicare clienti finali, constructori, dezvoltatori; - Permis categoria B; - Persoana organizata, atenta la detalii; - Disponibilitate la deplasari in tara; - Programul: Luni-Vineri 9-18, Sambata: 10-14 (2 sambete/luna). Oferta: - Pachet salarial motivant in functie de performanta; - Mediu de lucru dinamic; - Masina serviciu; - Training periodic. Persoana de contact / detalii: Radu Barba Descrierea companiei Delta Studio reflecta pasiunea pentru arta locuirii printr-o oferta ampla de produse de inalta calitate. Colaborarea cu furnizori de top din intreaga lume asigura o permanenta aliniere la tendintele globale in amenajari interioare, iar atentia fata de spiritul romanesc se manifesta prin parteneriate cu profesionisti locali si dezvoltarea de noi capacitati de productie. In cei peste 20 de ani de la infiintare , Delta Studio s-a implicat in mii de proiecte de design interior, imprimandu-si de fiecare data entuziasmul pentru detalii si executii impecabile.

 • Important: Asteptam cv-ul atasat aici la mesaj. Revenim la cei care vor corespunde! Succes! Principal furnizori de produse, echipamente, ambalaje si piese de schimb pentru industria vinului din Europa de Est. Activitatea se va derula 100% la depozitul societatii, situat in Bd. Timisoara, sector 6, langa Dedeman, Bucuresti. Cerinte: Experienta pe un post similar; Cunostinte MS Office; Cunostinte utilizare Wizzcount poate fi un avantaj; Organizarea gestiunii depozitului. Responsabilitati: Efectuarea receptiei cantitativa si calitativa a marfurilor; Aranjarea produselor pe rafturi, pastrarea bunurilor potrivit prescriptiilor tehnice si a celor igienico-sanitare; Implicarea in activitatile depozitului alaturi de cei 2 colegi lucratori depozit; Manipularea marfurilor in conditii optime, asigurarea livrarilor produselor in ordinea intrarilor si cu respectarea regulilor FIFO; Inregistrarea in timp util a primirilor si eliberarilor de bunuri, gestionarea si arhivarea corecta a documentelor, Folosirea eficienta a spatiilor de depozitare, pastrarea curateniei in depozit. Oferta: Contract nedeterminat cu norma intreaga; Program L-V, 9-18.00; Salariu negociabil 2700-3000 lei net; Bonuri de masa in valoare 300 lei; Asigurare medicala privata. Important: Asteptam cv-ul atasat aici la mesaj. Revenim la cei care vor corespunde! Succes!

 • Atributii si sarcini ale postului: Sarcina principala pregatirea comenzilor pentru livrare , cu asigurarea ordinii si regulilor de depozit. Asiguram Contract de munca pe durata nedeterminata, medicina si protectia muncii , conditii de lucru corespunzatoare (vestiar, sala pentru masa, dusuri , toalete, toate moderne). Program de functionare depozit: 6.00-22.00 , luni-vineri, weekend liber; activitatea este organizata in 2 shimburi, prin rotie saptamanala. Salariul net garantat este de 2400 lei(include bonurile de masa , 20 ron/zi lucrata ). Plata drepturilor salariale pe card, inclusiv valoarea bonurilor de masa. Constituie un avantaj experienta intr-o activitate precedenta similara , pentru o integrare mai rapida si posibilitatea de a performa si a avansa mai repede. SC Dinamica , distribuitor de produse ambalate food si petfood (Mars, Boromir, Orkla , Agritrans(seminte Djili), Natural,Nestle, Mondelez, etc), punct de lucru Bucuresti, secor 1, str Stefan Holban, nr 40 (reper IKEA Baneasa, 400 m in spatele magazinului Mega Image cu Decatlon Baneasa) . Pentru programarea unui interviu, va rog sunati la nr. tel. , sau trimiteti CV la adresa de e-mail:

 • 5

  Angajam Gestionar pentru depozitul nostru aflat in zona Republica Detalii anagajare la numarul de telefon: . - Lucian Cristea Ne dorim o persoana: - serioasa, energica, care sa isi doreasca o colaborare pe termen lung; - experienta intr-un depozit reprezinta un avantaj; - cunoasterea unui program WMS reprezinta un avantaj; Competente necesare: -experienta de minim 1 an in mediul de depozit; -bine organizat; -un simt dezvoltat de responsabilitate; -abilitati de gestiune a timpului; -competente de baza operare PC (in medii precum Microsoft Office); -orientat spre firma, orientat spre client; Competente care constituie un plus: -Certificat/Autorizatie de motostivuitorist; Descrierea jobului Sarcini: -responsabil de gestiunea stocului scriptic/faptic; -responsabil de siguranta stocului; -responsabil de activitatile de incarcare/descarcare si aranjare marfa; -responsabil de predarea scriptica si faptica a marfurilor spre livrare, sau direct catre client; Beneficii: - salariu net 3200 ron (3000 in perioada de proba care este de 3 luni); - plata orelor suplimentare; - decontarea transportului; - posibiltati de dezvoltare profesionala; Program: Luni-Vineri 9.00-18.00 Sambata 10.00-14.00 (se lucreaza 2 Sambete pe luna)

 • 1

  Angajam Stock Controller pentru depozitul nostru aflat in zona Republica Cerinte: Studii medii; Experienta pe un post similar: minim un an; Cunostinte medii de utilizare al calculatorului; Cunostinte medii de lucru cu aplicatiile pachetului Microsoft Office (excel obligatoriu). Avantaje: Cunostinte de lucru cu programe de gestiune , aplicatii de tip WMS sau utilizarea terminalelor mobile(scannere / palmuri); Trebuie sa fii deschis pentru noi provocari , obisnuit cu lucrul in echipa , obisnuit cu livrarea taskurilor in termenele stabilite. Responsabilitati: Inventare partiale zilnice (interogari stoc / corectari stoc); Introducere / reintroducere produse in stoc; Migrare stocuri de marfa intre locatii; Analiza stocuri si raportare; Participa activ la inventarele generale; Propune metode si solutii pentru fluidizarea activitatii. Beneficii: Salariu net 3200 ron (3000 in perioada de proba care este de 3 luni); Plata orelor suplimentare; Decontarea transportului; Posibiltati de dezvoltare profesionala. Program: Luni-Vineri 9.00-18.00 Sambata 10.00-14.00 (se lucreaza 2 Sambete pe luna) Contact: Lucian Cristea:

 • 1

  Angajam lucrător depozit corpuri iluminat Cerințe: permis cat B avantaj experiență condus duba 3.5t Deschis către a învăța lucruri noi Dorința unui loc de muncă stabil Optimism și orientare către a rezolva problemele apărute Apt pentru munca fizica. Se va oferi training. Ce oferim: Posibilitate de promovare Salariu 2500 Ron net Program 9-18 L-V Responsabilități: Să facă recepția mărfii Să țină gestiunea Să livreze marfa către clienți în București 2-3 ori pe săptămână.

 • Unul dintre cele mai mari depozite de distributie marfuri din tara isi mareste echipa de gestionari. CANDIDATUL IDEAL : Barbat Cazier curat Experienta 1 an pe un post similar Cunostinte operare SAP OFERIM : VENIT LUNAR MINIM 3600 - 3750 lei net Salariul net 2900 lei Bonus de prezenta 200 lei / luna Tichete de masa de 15 Lei Transport asigurat din Ploiesti, Moara Vlasiei si Sectoarele 1 si 3 Program : 5 zile / saptamana in 2 ture ( 12:00 - 22:30 si 22:30 - 7:00 ) Locatie : Otopeni Pentru interviu sunati la !

 • Angajam lucratori gestionari in cel mai mare magazin online din tara. Cerinte : - minim 8 clase; - disponibilitate la efort; - disponibilitate la ore suplimentare; Ce oferim: - salariu de baza de 1500 lei; - bonus de prezenta 300 lei; - tichete de 15 lei/zi; - ore suplimentare 175% ; - ore de noapte 25 % ; - se lucreaza in 2 schimburi, 5 zile pe saptamana; Daca vrei sa afli mai multe detalii despre activitate -

 • Angajam lucratori gestionari in cel mai mare magazin online din tara. Cerinte : - minim 8 clase; - disponibilitate la efort; - disponibilitate la ore suplimentare; Ce oferim: - salariu de baza de 1500 lei; - bonus de prezenta 300 lei; - tichete de 15 lei/zi; - ore suplimentare 175% ; - ore de noapte 25 % ; - se lucreaza in 2 schimburi, 5 zile pe saptamana; Pentru mai multe detalii,sunati la

 • Salveaza cautarea