Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Ilfov Popesti-leordeni Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Tipografie angajeaza: -STIVUITORIST Salariu motivant , bonuri de masa, conditii de lucru la standarde europene.

 • TTipografie flexografica cu sediu in Popesti Leordeni, Nr. 161L BIS, Ilfov angajeaza tipograf. Candidatul ideal: Responsabilitate, seriozitate, dorinta si capacitate de munca si invatare Abilitate de lucru in echipa, persoana bine organizata, atentie la detalii Nivelul de pregatire solicitat sa fie absolvent de liceul cu cunoștințe de bază pentru operare pe calculator. Descrierea jobului: Se ocupă în principal cu tiparirea materiei prime conform specificatiilor din fisa produsului si BT-ului. Respectarea planificarii productiei conform normelor de timp Completează raportul de producție pentru fiecare lucrare Program de lucru de luni până vineri, in ture cu pauza de masa, nu se lucrează sâmbăta sau duminica Contract de muncă Relatii la numerele de telefon:

 • Responsabil CTC Tipografie cu sediul in Popesti-Leordeni angajeaza Responsabil Controlul Calitatii. Responsabilitati: controlul calitatii materiillor prime si al produsului finit si intocmirea rapoartelor de verificare, inregistrarea masuratorilor specifice si pastrarea de esantioane semnificative. Program de lucru in 3 schimburi, prin rotatie saptamanala. Cerinte: studii minime bacalaureat Experienta anterioara reprezinta un avantaj CV trimis prin e-mail in vederea stabilirii unui interviu on line (skype) Locatie: Strada Leordeni, Nr. 161 L BIS, Popesti Leordeni, Ilfov SALARIU ATRACTIV! Relatii la:

 • 1

  Magazin materiale de constructii, angajam muncitori necalificati/manipulant marfuri. Salariu 2000lei. Detalii la

 • Angajam tinichigiu auto cu experiența în domeniu, serios și cu simt de raspundere. Salariul se va oferi în funcție de experiența și pricepere. Punctul de lucru se afla în zona Popesti-Leordeni Program de lucru: luni-vineri, 09:00-18:00 Ce asteptam de la tine? - Seriozitate; - Pasiune pentru munca; - Dragoste pentru masini; - Spirit colegial, comunicativ si de echipa; - Dorinta de invatare si perfectionare; - Riguros si atent in indeplinirea sarcinilor.

 • Angajam MUNCITORI DEPOZIT Locație: Sos de Centură nr.107, între Popești Leordeni și Sos. Berceni Program lucru: luni-vineri 8.00-17.00 cu o ora pauze de masa Se asigură transportul de la metrou Apărătorii Patriei sau din Popesti Leordeni. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Pentru detalii sunați la numărul de telefon Adriana Neagu, Sunati doar între orele 8-17.

 • Esti in cautarea unui loc de munca? Noi te invitam sa cunosti echipa din depozitele Vivre! Poti fi parte din comunitatea Vivre daca: -ai experienta in domeniul logistic (manipulare si gestiune marfa); -ai abilitati si cunostinte tehnice de baza/PC; -ai experienta in utilizarea echipamentelor: transpaleta manuala, scanner, tableta; -esti atent la detalii; - ai disponibilitate pentru manipularea fizica a produselor; Cum iti vei petrece timpul la noi: -vei fi responsabil de receptia si procesarea produselor returnate; -vei scana, verifica si introduce AWB-urile in sistemul nostru de operare; -vei verifica produsele in stoc; -te vei ocupa de controlul calitativ si cantitativ al marfurilor; Totul vine la pachet cu beneficii: -salariu NET intre 2300 - 2800 lei (salariul include tichetele de masa, bonus de performanta); -ore suplimentare platite; -concediu de odihna conform legislatiei in vigoare; -bonus pentru recomandarea unui prieten; -zile libere pentru evenimente speciale; -Program: Luni-Vineri in intervalul 09: min pauza de masa) -Locatie: DNCB Nr. 37, Popesti Leordeni -Transport asigurat de la Metrou Aparatorii Patriei Te asteptam sa ne cunoastem, de luni-vineri, de la ora 09:00 la depozitul nostru. Despre Vivre : Vivre este principalul retailer online de produse home-deco din Sud-Estul Europei. Am început activitatea în anul 2012 în București, România. Opt ani mai tarziu, ne-am extins in noua tari (Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia), am reusit sa crestem de la 4 persoane intr-o singura camera, la peste 330 de angajati si construim in continuare cu aceeasi pasiune si implicare. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, contacteaza-ne!

 • 1

  Descriere Indeco Grup este o firma ce activeaza in domeniul protectiei mediului si asigura servicii integrate pentru managementul deseurilor industriale La punctul de lucru de la Popesti Leordeni (jud Ilfov), angajam Operator Calculator Depozit Cerinte: studii medii cunostinte foarte bune de operare PC (Word, Excel, Outlok) spirit organizatoric, punctualitate, seriozitate discernamant si capacitatea de a rezolva problemele Atributii: asigura cantarirea tuturor mijloacelor de transport care intra sau ies din societate si inregistreaza aceste operatiuni emite note de cantar intocmeste avize de iesire introduce avize in program, emite NIR-uri scaneaza avize si anexe de intrare si le ataseaza in system indosariaza avize de intrare si iesire asigura monitorizarea camerelor de supraveghere video din perimetrul cantarului rutier urmareste expeditia marfurilor (deseuri), conform aprobarii conducerii, prin graficul de transport intocmeste si supune spre aprobare referatele de aprovizionare-tinand cont de stocurile existente, de consumurile specifice si de solicitari asigura evidenta primara a bunurilor intrate in gestiune asigura primirea-pastrarea si eliberarea in/din magazia tehnica a bunurilor specifice (materiale, echipamente, scule, dispozitive, carburanti, lubrifianti, piese de schimb, accesorii etc.)

 • 2

  Esti in cautarea unui loc de munca? Noi te invitam sa cunosti echipa din depozitele Vivre! Ce vei primi la noi: Pachet salarial net: intre 2300 - 2800 lei, care include: - salariu fix - 2000 lei net; - tichete de masa - 15 lei/zi; - bonus de performanta - pana la 500 lei net; - 1 zi libera/ an in luna in care te-ai nascut - cadou cu ocazia zilei tale de nastere; - 5 zile libere/an pentru evenimente speciale - in plus fata de zilele de concediu; - bonus pentru recomandarea unui prieten; - transport asigurat tur-retur pe ruta: Soseaua Giurgiului- complex Grand Arena- metrou Aparatorii Patriei-Popesti Leordeni; Locatie si program: - Program - Luni - Vineri in ture - Locatie - DNCB Nr. 37, Popesti Leordeni Cum vei contribui: - vei fi responsabil de manipularea produselor conform procedurilor de lucru; - vei sorta coletele in functie de criteriile prestabilite; - vei receptiona, eticheta, stoca, colecta si vei ambala produsele de mobilier/decoratiuni de casa. Experienta: - experienta de lucru intr-un depozit; - experienta in utilizarea echipamentelor de tipul transpaleta manuala, scanner, laptop, tableta. Despre Vivre Povestea Vivre, principalul retailer online de mobilă și decorațiuni, a început în 2012 cu o echipă mică, dar cu ambiții mari. Opt ani mai târziu, compania a devenit cel mai mare magazin online din industria home deco din centrul și estul Europei, după ce s-a extins în nouă țări România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia, Grecia. Ne mandrim cu o echipa tanara si un mediu dinamic unde invatam în fiecare zi de la colegii, clientii și furnizorii nostri sa abordam situatii provocatoare si sa imbunatatim experienta utilizatorului. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, contacteaza-ne!

 • SC Kern Liebers Romania SRL, companie multinationala avand ca domeniu de activitate fabricarea articolelor din fire metalice, fabricarea de lanturi si arcuri din sarma pentru industria de automobile, angajeaza operatoare productie. Descrierea jobului: - Operarea masinilor conform instructiunilor tehnologice si a procedurilor de lucru pentru fiecare produs in parte; - Verificarea dimensionala si calitativa a produselor; Cerinte: Studii - scoala profesionala sau liceu; Cunostinte desen tehnic - nivel basic; Lucru in 3 schimburi; Experienta minim un an in industrie; Capacitatea de a intelege fluxul de productie.

 • 2

  Depozit accesorii florale situat in Popesti Leordeni angajam personal pentru procesare comenzi online Salariu atractiv!!!!

 • Salveaza cautarea