Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ilfov Popesti-leordeni

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • TTipografie flexografica cu sediu in Popesti Leordeni, Nr. 161L BIS, Ilfov angajeaza tipograf. Candidatul ideal: Responsabilitate, seriozitate, dorinta si capacitate de munca si invatare Abilitate de lucru in echipa, persoana bine organizata, atentie la detalii Nivelul de pregatire solicitat sa fie absolvent de liceul cu cunoștințe de bază pentru operare pe calculator. Descrierea jobului: Se ocupă în principal cu tiparirea materiei prime conform specificatiilor din fisa produsului si BT-ului. Respectarea planificarii productiei conform normelor de timp Completează raportul de producție pentru fiecare lucrare Program de lucru de luni până vineri, in ture cu pauza de masa, nu se lucrează sâmbăta sau duminica Contract de muncă Relatii la numerele de telefon:

 • 1

  Tipografie cu sediul in Popesti-Leordeni angajeaza Responsabil Controlul Calitatii. Responsabilitati: controlul calitatii materiillor prime si al produsului finit si intocmirea rapoartelor de verificare, inregistrarea masuratorilor specifice si pastrarea de esantioane semnificative. Program de lucru in 3 schimburi, prin rotatie saptamanala. Cerinte: studii minime bacalaureat Experienta anterioara reprezinta un avantaj CV trimis prin e-mail in vederea stabilirii unui interviu on line (skype) Locatie: Strada Leordeni, Nr. 161 L BIS, Popesti Leordeni, Ilfov SALARIU ATRACTIV! Relatii la:

 • 4

  Te vrem in echipa noastra! Cum se va desfasura activitatea ta? - vei prezenta clientilor oferta noastra; - vei mentine relatia cu clientii in scopul atingerii obiectivelor de vanzare si incasare; - vei efectua simple rapoarte la inchiderea de zi; - vei pastra standardul de magazin. Ce vei primi in schimb? - training de specialitate, platit de noi; - salariu fix, bonuri de masa in valoare de 15 lei si bonusuri suplimentare; - majorari salariale anuale; - program de lucru flexibil, ca sa mai ai timp sa le faci si pe-ale tale; - tinem la sanatatea colegilor nostri, tocmai de aceea iti oferim gratuit asigurarea medicala Medicover; - iti oferim un bonus pentru ziua ta de nastere; - prime de sarbatori; - chiar poti promova daca iti doresti, pentru ca noi suntem cu ochii pe oamenii care “prind repede”; - iti facem contract de munca pe perioada nedeterminata, ca sa iti poti face planuri de viitor. Stii cine suntem? Activam pe piata jocurilor de noroc inca din 2013, fiind unul dintre cei mai cunoscuti operatori de pariuri sportive din Romania. Scopul nostru este de a oferi cele mai bune cote si servicii de pariere, devenind in scurt timp un lider pe piata pariurilor sportive. Suntem o echipa faina, oamenii sunt tineri, prietenosi si de treaba! Nu vrem sa ne laudam dar in anul 2016 am castigat titlul de “CEL MAI BUN OPERATOR DE PARIURI TRADITIONALE”. Trimite-ne CV-ul tau si hai sa povestim putin.

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 1

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Angajam, in conditii deosebite (ne marim echipa), inginer constructor, specializare constructii civile, responsabil finisaje interioare. Se ofera: Contract individual de munca incheiat pe perioada nedeterminata, cu venit real inregistrat Salariu atractiv in concordanta cu pregatirea profesionala, experienta dovedita, atitudinea si implicarea aratate si in functie de rezultatele obtinute, Program de lucru fix: 8:00 - 12:00 si 13 -17:00, de luni pana vineri si 8:00 -14:00 sambata, alternativ cu zile de sambata libere, indiferent de anotimp Colectiv bine inchegat de colegi tineri, ambitiosi, deschisi, ce asigura un cadru propice pentru lucrul in echipa si cu rezultate profesionale de exceptie Birou propriu, calculator (laptop), telefon mobil Se cere: Pregatire profesionala si experienta relevanta in domeniul finisajelor interioare pentru cladiri rezidentiale Experienta in coordonarea echipelor de muncitori si in lucrul cu oamenii, comunicare eficienta cu beneficiarii Seriozitate si corectitudine, responsabilitate, implicare, atitudine proactiva Utilizare computer (min. pachet Office, inclusiv Project Management) Permis de conducere categoria B Firma de constructii civile cu activitate specializata pe domeniul rezidential, avand in portofoliu multe lucrari realizate in cadrul unor proiecte mari, deja finalizate (Siena, Top Class, Astrelor, Young City etc.), si alte contracte de executie aflate in derulare, in zona de sud a Capitalei, inclusiv proiecte proprii, oferim servicii profesionale complete pentru realizarea de proiecte imobiliare de tip rezidential, inclusiv consultanta, consiliere si management de proiect. Detalii la: si

 • Candidatul ideal Persoana responsabila si atenta la detalii, dinamica, bine organizata, cu putere de analiza si decizie. Descrierea jobului Atributii SERIGRAFIST: -pregatirea sitelor serigrafice (emulsionare, expunere, recuperare); -prepararea cernelei serigrafice, inclusiv a codurilor Pantone acolo unde este cazul; -pregatirea si realizarea operatiei de imprimare conform fiselor de comanda; -stocarea si ambalarea materialelor imprimate; Atributii TAMPOGRAFIST: -pregatirea cliseului;-reglarea tampografului; -pregatirea amestecului de cerneala, inclusiv a codurilor Pantone acolo unde este cazul; -realizarea imprimarii finale conform fiselor de comanda; -stocarea si ambalarea materialelor imprimate; Ambele locuri de munca impun o experienta anterioara. Locatia se afla in Danubiana, Popesti-Leordeni, Ilfov.

 • Angajam vânzătoare magazin alimentar in zona P-ta Sudului. Program full-time/part-time. Persoana serioasa, responsabila, sociabila, cu inițiativă, activa fizic și intelectual. Tel:

 • lacatus sudor execut orice tip de confectii metalice precum si interventii pentru reparatii șasiuri,tinichigerie utilaje grele(macarale,tiruri...)

 • 2

  cat. C valabil, C. I., C. P. transport marfa cu cod 95 valabil. Analize medicale, psihologic, card tahograf, cazier rutier + judiciar, salariul este de 1.620 euro. Cunostinte limba engleza Transport marfuri pe comunitate. Se sta plecat 6 saptamani la lucru cu 12 zile de pauza. Se transporta marfuri generale cu camion de 7,5 tone IVECO euro 5 cu cabina dubla (prelata) cu maxim 2 incarcari / 2descarcari zilnice. Cunoasterea programului de condus eficient. NU SE FOLOSESTE MAGNET. Gestionarea eficienta a pauzelor si programului de condus. cunostinte in folosirea navigatiei Tine evidenta documentelor si a bonurilor fiscale. Indeplineste intocmai si la timp cerintele dispecerului. Eficienta in conducerea camionului (fara pauze nejustificate). Atitudine politicoasa si constructiva la locurile de incarcare/descarcare. Se accepta si soferi care nu au lucrat pe extern..se acorda 2 luni suport ptr initiere .. Salariul total este de 1620 euro pentru fiecare luna lucrata complet. De asemenea, pentru indeplinirea parametrilor de lucru se pot acorda bonusuri. Pentru lunile incomplete se pastreaza raportul de salarizare in functie de zilele lucrate. Salariul este compus din diurna + salariul pe tara. Salariul se vireaza prin banca (totul legal si corect). Descrierea companiei Transport marfuri generale

 • Permis cat. C valabil, C. I., C. P. transport marfa cu cod 95 valabil, Analize medicale, psihologic, Card tahograf, Cazier rutier+ judiciar, cont lei + euro. Se sta plecat 6 saptamani la lucru cu 2 saptamani d pauza. Cunoasterea programului d condus eficient. NU SE FOLOSESTE MAGNET. Gestionarea eficienta a pauzelor si programului d condus. Cunostinte in folosirea navigatiei ( aparatul GPS ) Tine evidenta documentelor si a bonurilor fiscale. Indeplineste cerintele dispecerului. Eficienta in conducerea camionului (fara pauze nejustificate). Atitudine politicoasa si constructiva la locurile d incarcare/descarcare ptr cei care nu au experienta se va asigura un suport ( ajutor ) ptr initiere .. Descrierea jobului Se tr nsporta m rfuri gen r le cu camion d 7,5 ton IVECO , uro 5 cu c bina dubla (pr lata) cu maxim 2 inc rcari / 2 descarc ri zilnice. Un ori se f c schimb de p l ti. Venitul total este de1620 euro pentru fiecare luna lucrata complet. Adica 45 euro / zi + salariul pe RO , 1346 lei = 1620 euro De asemenea, pentru indeplinirea parametrilor de lucru se pot acorda bonusuri. Pentru lunile incomplete se pastreaza raportul de salarizare in functie de zilele lucrate. Salariul este compus din diurna + salariul pe tara. Salariul se vireaza prin banca (totul legal si corect). Descrierea companiei Transport rutier de marfuri generale

 • Sc danemar Trans company SRL Angajează Sofer tir intern și local Garaj popesti Leordeni (

 • 3

  Angajez d-na calma, cu aplecare catre copii, nefumatoare, pentru baietel de 5 ani, zona Paraul rece Popesti Leordeni, la curte

 • Angajam MUNCITORI DEPOZIT Locație: Sos de Centură nr.107, între Popești Leordeni și Sos. Berceni Program lucru: luni-vineri 8.00-17.00 cu o ora pauze de masa Se asigură transportul de la metrou Apărătorii Patriei sau din Popesti Leordeni. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Pentru detalii sunați la numărul de telefon Adriana Neagu, Sunati doar între orele 8-17.

 • APT recruteaza pentru un important client din zona de productie. Cerințe: Experienta anterioara in industrii de volum Disponibilitatea de a lucra in ture Minime cunostinte de limba engleza Condiții: oferim instruire la locul de munca si formare, pentru acomodarea cu masinile automate; Program de lucru Luni-Vineri, 8 ore Pachet salarial fix, in functie de experienta + bonusuri de performanta Tichete de masa Transport asigurat (punct de lucru in Popesti Leordeni) sau decont transport Majorare salariala dupa 6 luni Responsabilități: Pregateste utilajul si realizeaza reglajele necesare pentru producerea ambalajelor conform fiselor tehnice; Este responsabil de calitatea produselor efectuate; Se asigura ca are toate uneltele/materialele necesare; Pentru mai multe detalii, va rugam sa sunati la

 • 2

  În curând deschidem un nou cămin pentru persoane vârtnice în comuna Jilava, județul Ilfov! Căutăm persoane serioase și responsabile pentru posturile de infirmieră, menajeră, asistent medical și bucătar. Beneficii: - salariu avantajos; - decontare transport; - bonuri de masă; - masa asigurată la locul de locul de muncă. Mai multe detalii se obțin în urma unui interviu. Sediu: str. Eclipsei, nr.13, Popești-Leordeni, jud. Ilfov. Telefon: (Dragomir Elena)

 • Restaurant în Popești Leordeni ,angajam bucatar cu experienta. Pt mai multe detalii ,sunați la numărul de telefon afișat

 • Restaurant în Popești Leordeni, angajează ospătar- barman Program 2 zile cu 2,pt mai multe detalii sunați la numărul de telefon!!

 • Restaurant în Popești Leordeni, angajează ; Bucatar cu experiență, pt mai multe detalii ,sunați la nr de telefon!!!

 • 1

  Restaurant în Popești Leordeni, angajează ajutor de bucatar. Pt mai multe detalii sunați la numărul de telefon afișat

 • Salveaza cautarea