Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Manipulator marfa AradArad - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 40

  Angajam Sudor Lacatus mecanic pentru o firma din Germania

  Angajam Sudor Lacatus mecanic pentru o firma din Germania Program de lucru: 8 ore zi , in unul sau mai multe schimburi saptamana normala de lucru Responsabilitati: îndemânare, precizie, rigurozitate, deţinerea abilităţilor fizice necesare îndeplinirii atribuţiilor. Pachet salarial si de beneficii: Salariul este de 6 Euro ora + 35 euro diurna zi Cazare asigurata ; Majorare salariala dupa 3 luni si dupa 6 luni ; Analize medicale la angajare gratuite; Contractul se incheie pe perioada nedeterminata direct cu firma. Transport asigurat gratuit de catre societate; Telefon informatii suplimentare : .

 • 38

  Munca in productie Germania

  Firma germana cu sediul in zona Frankfurt angajeaza din 01.07.2024 muncitori necalificati pentru munca in depozit: Job 1. - depozit anvelope destinate autoturismelor: - se incarca descarca manual anvelope de diferite dimensiuni in din tir - munca destinata barbatilor - varsta: 20-45 ani - nu sunt necesare cunostinte de limba germana - permisul de conducere reprezinta un avantaj la angajare - seriozitate, flexibilitate Job 2 - munca in depozit cherestea - se lucreaza la banda - se preia scandura de pe banda si se pune pe paleti Job 3 - munca in depozit haine - se incarca descarca cutii cu haine si pantofi - se scaneaza, comisioneaza, eticheteaza, se pregatesc cutiile de carton x Se deconteaza contravaloarea biletului de transport din Ro-D Beneficii: - contract german pe o perioada nedeterminata - asigurare medicala, cont bancar, Anmeldung - cazare : 2 pers in camera - internet + toate utilitatile - masina de serviciu pentru naveta munca - program munca 8 h , L-V - salariu 1600-1700 eur net, 13,50 eur brut h Pentru mai multe informatii ne puteti contacta de L-V intre orele 09:00- 18:00 la nr:

 • 1

  Personal depozit firma curierat

  Firma de curierat angajam URGENT personal depozit cu sau fara experienta pentru scanare, sortare, manipulare colete.

 • 3

  Manipulant Marfa - 2 schimburi

  Jobville recruteaza in Arad, manipulanti marfa. Cerinte: - seriozitate; - minim studii liceale; - experienta nu este necesara Programul este: tura 1-9:00-17:00; tura 2-13: ferta salariala: - Contractul de munca este pe perioada nedeterminata; - Salariu - 2.600 NET - Tichete de masa - 30 lei zi - Ore suplimentare platite; - Transport asigurat sau decontat

 • 36

  angajare operator magazie

  Candidatul Ideal: -Absolvent a minim 8 clase; - Cunostiinte minime de utilizare calculator. Descrierea jobului: - Receptionarea si depozitarea in bune conditii a marfurilor primite(FIFO); - Incarcarea si descarcarea eficienta si in bune conditii a mijloacelor de transport; - Inmanarea soferilor a documentelor de transport necesare transportarii marfurilor; - Asigurarea ordinii si curateniei in zonele de logistica / depozitare; - Participarea la inventarele lunare; - Respectarea regulilor privind politica de calitate si de mediu a companiei, si de siguranta si securitate a muncii. Beneficii: - Salariul atractiv - Bonusuri lunare - Bonuri de masa - Alte beneficii - Se asigura scolarizare pentru obtinere atestat stivuitorist. Descrierea companiei Oportunitate de dezvoltare profesională in cadrul unei companii multinationale, producatoare de componente pentru industria auto, care ofera un mediu de lucru placut, intr-un colectiv tanar si dinamic, stabilitate si o prezenta indelungata in Arad.

 • 9

  Angajam operatori producție cu sau fără experiență în arad firma directă

  Angajez operatori producție cu sau fără experiență în zona industriala Arad. Contract pe perioadă nedeterminată din prima zi Firmă directă nu intermediari. Bonuri de masă 30lei Sporuri Bonusuri Asigurare privata Alianztiriac 30% reducere la mâncare,ore suplimentare 200% +Pița din partea firmei. Mărire salariu la 3 luni de la angajare + în fiecare an, Bani de concediu, Naștere copi Prima de Paște si de Crăciun,reducere abonament sporturi. Transport gratuit,mai multe detalii la tel: Avem transport doar:Arad, Sântana,Zimandcuz,Livada,Peregu Mare,Pecica,Sânpetru German,Iratos,Turnu Ghioroc,Sâmbateni,Vladimirescu,6Vanatori,Lipova, Păuliș,Sautul Nou,Curtici,Macea Șofronea Detalii la telefon:

 • 16

  Angajam drujbist din Arad

  Societate comerciala din Arad ,angajam drujbist din Arad,deoarece depozitul nostru este in Arad si nu asiguram nici transport si nici cazare. Se lucreaza de luni-vineri ,8 ore zi. Mai multe detalii la telefon.

 • 8

  sortator colete banda

  Fan Courier Arad angajeaza manipulant colete pentru depozitul din Arad. Oferim salariu atractiv, tichete de masa(valoare tichet 25 lei) si conditii de lucru la standarde ridicate, sortarea coletelor facandu-se automat. Pentru mai multe detalii sunati la

 • 7

  Angajam muncitori necalificați in Arad

  Societate comerciala cu sediul în Arad,angajăm muncitori necalificați pentru depozit de lemne . Mai multe detalii la tel:

 • Mecler si Mecler Industries SRL - Muncitori

  Mecler si Mecler Industries SRL angajeaza Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor cod COR 932906, 297 posturi si Manipulant marfuri cod COR 933303, 25 posturi. Cerinte: studii generale, limba engleza. Candidatii interesati sunt rugate sa trimita CV-ul la email

 • 68

  Munca pentru cupluri la pensiune in Germania

  Firma germana angajeaza direct muncitori necallificati la pensiune in zona Frankfurt din 27.05.2024 : - Daca sunteti seriosi si dornici de munca va asteptam sa faceti parte din echipa noastra. - va oferim un loc de munca stabil remunerat corespunzator cu munca depusa. Angajam urgent doua cupluri ca ajutor de bucatar la o pensiune langa Fulda. - curatati legume, spalati vase, - ajutati bucatarul la pregatirea meselor - nu sunt necesare cunostinte de limba germana - o persoana din cuplu trebuie sa detina permis conducere cat B Va oferim: -- decontare bilet transport din Romania - Germania -- contract de munca german pe o perioada nedeterminata -- veti lucra DIRECT penru angajatorul german, fara firme de intermediere romanesti -- asigurare medicala ,Anmeldung( luare in evidenta la Primarie) dupa o saptamana de proba -- conditii bune de cazare la casa, 2 pers in camera -- masina de serviciu pentru deplasare la munca ,internet nelimitat -- salariu atractiv, platit punctual, conform contractului de munca -- salariu net: 1500- 1700 eur ptr necalificati (13,50 eur h brut) -- posibilitatea de a lucra ore suplimentare -- pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic de L-V intre orele 09:00 - 18:00

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Arad

Localități

Arad
Salvează căutarea