Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Arad Arad

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Șofer Spania 2900-3100 euro

  Firma de transport angajeaza sofer profesionist pe comunitate la prelată. Țările tranzitate sunt: Spania-Franta CERINTE: permis categ. C,E card tahograf atestat transport marfa aviz medical si psihologic valabil experiență minim 6 luni OFERIM: - venituri lunare 2900 ( compus din salar pe țară + diurnă) - transport gratuit la camion si de la camion inapoi acasa(decontat) - dispecerat in limba romana - Contract de România -Peste 14.000 de kilometri 0.15 centi pe kilometru Tel. -Baze in Catalunya si Madrid

 • 9

  Tehnician Proces

  angajam Tehnician Proces Productie Sarcini: - Reglarea și ajustarea echipamentelor si masinilor pentru producție conform specificatiilor de productie - Monitorizarea fluxului de productie si ajustarea echipamentelor si masinilor în consecintă Cerinte: - Absolvent Liceu - Cunostiinte operare PC - CUnostiinte minime limba Engleza - Capacitati de organizare, planificare - Se ofera formare la locul de munca - Disponibilate munca pe 3 schimburi Beneficii: - Salariu 4000 net - Tichete de masa 40 lei zi - Bonusuri de performanta, prezenta - Ore suplimentare platite 200% Transport asigurat pe ruta Sanmartin-Macea-Curtici-Sofronea-Arad

 • 10

  Angajez muncitori calificati in constructii

  Angajez muncitori calificati in constructii , pentru detalii sunati la numarul de telefon afisat in anunt

 • 4

  Automacaragiu

  D&D angajează Automacaragiu cu experiența disponibil pt deplasări

  Repostat automat
 • 10

  Caut salahor in constructi

  Caut salahor in constructi dacă cauți de lucru contacteazama

 • 18

  Hop Acasă angajează agent de vânzări!

  Angajăm muncitori calificați și necalificați, cu experiență, pentru muncă în construcții. Șantierele noastre sunt în municipiul Satu Mare, în Carei și împrejurimile acestor orașe. Firma are o vastă experiență și un colectiv de peste 30 de muncitori, majoritatea angajați de minim 3 ani. Facem lucrări mari - cartiere rezidențiale, blocuri, hale, etc, dar deservim si beneficiari privați de la stadiul de proiectare până la cheie. Informații la telefon sau prin mesaje pe platformele de mesagerie.

 • 4

  Angajez sofer transport marfa categoria C+E

  Angajez sofer camion 40t pentru transport intern marfa Curse tur -retur Salariu fix Pentru detalii sunati la

 • 2

  Tehnician

  Emdep Group este un furnizor mondial pentru echipamente de testare a asamblării și software specific pentru producătorii de cablaje auto. Obiectivul Emdep este acela de a oferi echipamente si servicii de inalta calitate pentru a obține satisfacția totală a clienților. Responsabilitati: Instaleaza si programeaza toate echipamentele EMDEP în fabricile EMDEP și pentru clienții EMDEP. Face start-up-uri pentru echipamentele EMDEP și validarea acestora cu clienții. Efectuaza servicii de întreținere și asistență tehnică pentru clienți conform planurilor definite; Raporteaza serviciile efectuate. Cerinte: Diponibilitate pentru efectuarea deplasarilor la clienti; Minime cunostiinte electrice si de programare; Experienta in industria automotive reprezinta un avantaj. Oferim: Oferta salariala atractiva, in functie de experienta Contract de munca pe perioada nedeterminata Bonuri de masa (30 ron zi) Transport intern decontat (pe mijloacele de transport din oras) Asigurare medicala privata

 • 1

  Montator aparatura electrica

  Emdep Group este un furnizor mondial pentru echipamente de testare a asamblării și software specific pentru producătorii de cablaje auto. Obiectivul Emdep este acela de a oferi echipamente servicii de inalta calitate și sprijin pentru a obține satisfacția totală a clienților. Cerinte studii medii in domeniul electrotehnic electromecanic electric sau scoala profesionala curs de electrician citirea interpretarea corecta a schemelor electrice capacitatea de a lucra in echipa si independent cunostinte strungarie, frezare, sudura constituie avantaj experienta in domeniul productiei de echipamente electrice, constituie avantaj Responsabilitati efectueaza lucrari de montare si asamblare a bancurilor de test pentru cablajele auto conform documentatiei tehnice (tensiuni mici 12V 24V 220V) asigura executia lucrarilor in intervalul de timp stabilit si cu respectarea normelor de calitate impuse interpreteaza corect schemele electrice, simbolurile si normele electrice de baza rezolvă avariile si incidentele din reţeaua electrica interna creaza si executa planul de intretinere al echipemantelor din fabrica Beneficii Oferite: Oferta salariala atractiva, in functie de experienta, Contract de munca pe perioada nedeterminata Bonuri de masa (30 ron zi), asigurare medicala privata Transport intern decontat (pe mijloacele de transport din oras)

 • 73

  Angajare Germania

  Firma germana cauta 2 Calificați rigipsari și tapetari cu experiența , permisul este un avantaj. Venit nett , se asigura și cazare

 • 3

  Agent Imobiliar - Arad

  Descrierea companiei: ELEGANCE IMOBILIARE este o Agentie Imobiliara care ofera intermediere si consultanta profesionala in domeniul Real Estate. Candidatul ideal: - Dornic sa invete si sa se perfectioneze continuu; - Optimist și focusat pe rezultate; - Responsabilitate, seriozitate, punctualitate și cu spirit antreprenorial; - Bune abilitati de comunicare si negociere; - Tinuta office (business); - Detinator de permis conducere categoria B si autoturism; - Promptitudine in realizarea sarcinilor, abilitati de munca in echipa; - Experienta in vanzari constituie un avantaj; Atributii: - Prospectarea pietei imobiliare in vederea crearii unui portofoliu cu imobile/terenuri/spatii comerciale; - Organizarea de vizionari cu potentialii clienti in vederea achizitionarii imobilelor/terenurilor/spatiilor comerciale; - Administrarea bazei de date cu proprietati; - Promovarea ofertelor prin intermediul mijloacelor de comunicare puse la dispozitie; - Promovarea proprietatilor din portofoliu in mediul online; Beneficii: - Contract de colaborare - Comision atractiv in functie de performante; - Program de lucru flexibil; - Telefon de serviciu; - Acces gratuit la toate materialele/platformele detinute de Agentie; - Promovare gratuită în cadrul celor mai importante site-uri de vanzari imobiliare din Romania; Aveti spirit antreprenorial si va place interactiunea cu oameni noi? S-ar putea sa fiti noul nostru Agent Imobiliar! Aplica acum!

 • 7

  Post la banda-necalificati,ajutam cu transportul

  Angajam muncitori necalificați pentru prelucrarea produselor din carne , munca la banda . Abatorul se afla in Germania. AJUTĂM CU TRANSPORTUL ! BENEFICII: -salariul este intre 1500-2000 de euro, bani ramasi dupa retinerea cazarii si a utilitatilor; -contract de munca -asigurare medicala -spor de noapte 25 % -duminica și zilele de sărbătoare legale plătite cu spor 25% -alocat ii pentru persoanele care au copii minori 219 -concediu pla tit 24 zile pe an -al 13-le-a salariu -primă de Crăciun -instruire s i formare profesionala -nu percepem nici un fel de comision de angajare -echipament de lucru gratuit Descrierea postului : -post la banda , etichetare,ambalare -programul de lucru este de 6 zile pe săptămâna ,8 ore cu posibilitatea de a se face ore suplimentare -disponibilitatea de a lucra pe ture (zi și noapte ) -cazare in camere de 2 persoane camera de cuplu Cerint e : -persoane serioase, ba rbat i,femei sau cupluri obis nuite sa lucreze in 2 schimburi cu va rsta cuprinsa i ntre 18-55 de ani. -cazier curat -apt i de munca MODALITĂȚI DE PLATA : -plata salariului se efectueaza prin transfer bancar pe data de 10 a fiecărei luni -salariul este 12,41 brut pe ora efectiv lucrata FIRMA SE OCUPA DE TOATE ACTELE NECESARE : -cont bancar; -asigurare de sănătate; - Anmeldung. Drumul din Roma nia pana in Germania este de 190 care este suportat de firma s i vi se va retrage din primul salariu . Avem pleca ri sa pta ma nale din urma toarele oras e : Brasov,Sibiu,Deva,Timis oara ,Arad . Pentru informat ii suplimentate sunat i la numa rul de telefon de luni -sa mba ta i ntre orele 9-17.

 • 19

  Receptionera sala sport

  Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la Recepția Smartfit sala din Ziridava, ești invitat să ne transmiți CV-ul tău . Căutăm persoane care se simt bine în sală, apreciază interacțiunea cu oamenii și își doresc să contribuie la misiunea noastră, prin abilitățile lor. Experiența nu e obligatorie.

 • 1

  Muncitori retele apa canal.

  Sc Raul Global Srl angajeaza muncitori cu sau fara experienta in domeniul -retele edilitare-apa,canal.Se ofera salariu atractiv,incepand de la 3150 lei in mana,conditii foarte bune de munca.Se asigura transport,daca este cazul,cazare. Mai multe informatii la nr de telefon ..

 • 2

  Angajam la Mesopotamia Atrium Mall Arad

  - Programul de lucru este pe baza orelor de funcţionare a Mall-ului. Se va lucra 2 zile, cu 2 zile pauză - în unele săptămâni se va lucra 3 zile, în altele 4 zile. - Nu este o problemă dacă nu ai experiență, instruirea se va face de la 0 pentru fiecare post în parte: Casier, pizzar, Ajutor bucătar, tăietor de carne, Barman Meso's, preparator. - Salariu net: 2400 2500 lei în funcție de experiența + tichete de masă în valoare de 600 lei aprox. - 2 mese pe zi asigurate Nu angajăm minori sau part-time. Pentru un interviu:

 • 1

  Ingrijire batrani Germania locuri de munca

  ** Oportunitate de muncă în Germania - Îngrijire bătrâni! ** Suntem în căutare de persoane dedicate pentru a se alătura echipei noastre de îngrijitori de bătrâni în Germania. Dacă ești o persoană serioasă, determinată și atentă la nevoile clienților, te așteptăm să aplici! **Ce oferim:** - Contract de muncă - Asigurare medicală - Mediu de lucru propice și suportiv - Salarii atractive începând de la 1600 EUR, în funcție de complexitatea cazurilor **Ce căutăm:** - Seriozitate și determinare - Atenție și grijă față de clienți - Cunoștințe de limbă germană la nivel mediu **Contact:** Telefon: 0 0 4 0 7 2 8 6 1 3 6 8 4 sau 0 0 4 9 1 7 6 8 4 8 2 2 6 6 6 (disponibil și pe WhatsApp) Așteptăm CV-urile la adresa de email: pflegezeit247@ gmail.com Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem și să colaborăm!

 • 14

  angajez sofer autobasculanta arad

  Angajez șofer pe cap tractor daf euro 5 automat+semiremorca basculabila. Curse pe ruta Arad-Ungaria-Arad intre 90-140 km/sens. Șofer doar cu experienta pe basculanta și din municipiul Arad. Mai mult detalii la telefon .

 • Angajez Sofer profesionist cu experienta :

  Am nevoie sa detii: -permis de conducere cat. C+E; -cartela de tacograf -atestat de transport marfa -aviz medical -aviz psihologic -fisa de aptitudine -adeverinta medic de familie apt de munca Camioane : Renault T EURO 6 ( cutii automate, dotate cu frigidere și tot ceea ce este necesar pentru buna desfășurare a activității ) Pachet salarial: 2700E ( salariu pe România Inclus ) Descrierea jobului : Baza se afla in Spania Se lucrează doar singur pe cabină Cursele sunt din Spania catre Franta ,Benelux, Germania, Italia cu retur către Spania Cursele 80 % sunt fixe Camioanele sunt dotate cu aparat de taxare pentru toate tarile tranzitate Card pentru alimentare cu motorina si ADblue Se face doar o incarcare si o descarcare Transportul din Romania si catre Romania asigurat ( AVION sau AUTOCAR ) Angajarea se face pe Romania Mai multe informații la telefon sau whatsapp

 • Secretara - Asistent manager

  Cautam asistent manager, cunostinte operare PC office si limba engleza. persoana implicata, responsabila, atenta la detalii. Permis cat B prezintă avantaj Program flexibil, poate fi studenta. Nu este necesara experienta. CV+foto pe email sau pe whatsapp Experienta administrare birou si asistenta organizare management reprezinta un avantaj

 • Angajez meseriasi

  Angajez meseriasi constructii Cautam un muncitor calificat t,pentru constructii din judetul Arad. Cu angajare, cautam un baiat serios, fara alcool pe santier! Mai multe detalii la telefon.

Salvează căutarea