Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Manipulanti marfa

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  SC Geraico Prod Com SRL -angajează 1 stivuitorist 3 manipulanți marfa 2 șoferi livratori Se recrutează doar din orașul Reșița ! Oferim : - oferim salariu net 2500 RON + Bonus + bonuri de masa - pentru șofer Livrator -oferim salariu net 2200 RON - bonuri de masa - pentru manipulant marfa Cerinte : bine organizat ,seriozitate , punctualitate , spirit de echipa Nu răspund la mesaje , detali doar la telefon

 • VINO ALATURI DE NOI, daca: Iti doresti sa cresti pe plan profesional si personal si un loc de munca stabil Iti doresti sa faci parte dintr-o companie multinationala cu valori solide care isi respecta oamenii si mediul inconjurator Ce oferim viitorilor colegi: Pachet salarial: salariu + multiple beneficii extrasalariale (Salariul poate creste rapid prin invatare si implicare) -> bonus de performanta ce poate ajunge pana la 1200 Ron /lunar, -> spor weekend, spor ore suplimentare, tichete de masa -> prima de Craciun, prima de Pasti, -> spor de vechime, prima de recomandare, prima vacanta; - Asigurare medicala privata; - Transport gratuit; - Transparenta si claritate in ceea ce priveste posibilitatea de promovare; - Un loc de munca sigur si posibilitatea de a creste si promova, Cerinte: Autorizatie ISCIR valabila; Disponibilitate de lucru in 3 schimburi; Orientare spre cresterea si dezvoltarea profesionala, atentie, seriozitate, implicare; Experienta in domeniu reprezinta un avantaj;

 • 4

  Depozit legume-fructe angajează manipulant cu normă întreagă.

 • Pentru clientul nostru cautam Manipulant Liză Electrică: Locatie : Brasov, Se lucreaza in 3 schimburi de luni până vineri; Tichete de 15 lei pe zi lucrată, Bonus de prezentă, Decont transport.

 • Selectionam persoane serioase, muncitoare si stabile pentru manipulare, sortare si scanare marfa depozit firma de curierat.

 • Motive sa alegi personal din Nepal - persoane harnice, muncitoare - persoane respectuoase - persoane oneste si loiale - costuri reduse de salarizare, comparativ cu personalul din Romania. - obisnuiti cu conditii de munca grele In vederea colaborarii cu noi,va precizam cateva informatii: - De toate formalitățile se ocupă firma noastră, iar plătile se fac direct pe firma dumneavoastră; - Contractul de angajare se face direct pe firma dumneavoastră, timp în care angajatii nostrii nepalezi ofera mediere și consiliere pentru orice situație; - Asiguram garantie pe toata perioada contractului; Daca nu sunteți mulțumiți de unii dintre angajați, vă vom înlocui muncitorii, in mod gratuit; - Muncitorii pot fi mutati oriunde în țară în funcție de punctul dumneavoastră de lucru. Mai multe detalii la telefon.

 • Pentru o companie ce comercializeaza produse alimentare si non-alimentare premium cautam manipulanti marfa pentru locatia Berceni, Bucuresti. Responsabilitati - Pregatirea comenzilor de marfa ce urmeaza a fi livrate a doua zi, conform facturii proforme - Incarcarea si descarcarea marfurilor in mijloacele de transport - Primirea si aranjarea produselor pe raft in ordine corespunzatoare - Primirea, pastrarea, incarcarea bunurilor sa se realizeze numai cu acordul sau avizul sefilor ierarhici Profilul cautat - Persoana serioasa, responsabila, cooperanta - Permis de conducere cat. B - Lucrul in echipa - Persoana capabila sa invete in timp ordinea produselor pe raft - Program - Luni - Vineri 09.- 18.00 - Depozitul este situat in zona Grand Arena/Metalurgiei

 • Bărbat 41 ani caut job am lucrat în pază pe moll în magazine în pază feroviară transport combustibil aj de bucătar trei ani și bucătar un an inclusiv la fabrica de medicamente zentiva ca operator chimist tel 0737710698 / 0727243992

 • 44

  Importator direct, angajam permanent manipulant in echipa amenajari pentru depozit de gresie, faianta si expozitii magazine. Disponibilitate la deplasari in tara.Decontare abonament naveta .Constituie un avantaj posesia permisului categoria B si domiciliul stabil in orasul Constanta. Salariu 2500-3200 lei. Pentru informatii sunati la numarul afisat de Luni-Vineri, interval orar 1 0.0 0 - 1 6.0 0 .

 • 5

  O diplomă de calificare,înseamnă mai multe șanse în găsirea unui loc de muncă , mai bine plătit. In colaborare cu Patronatele din Romania , organizăm cursuri de calificare,autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul educației ,in meserii cerute pe piața muncii. in curând incepe cursul de STIVUITORISTde scurtă durată (o lună și jumătate ) , două treimi fiind practica Costul este de 1200 lei Plata in rate Sprijinim angajarea cursanților Program flexibil .. Lectori cu experiență Asigurăm baza materială și teoretică De ce să ne alegi pe noi ? Pentru că avem o experiență de 21 de ani in calificarea adulților și aproximativ 15 000 de absolvenți . In acest moment mai organizăm cursuri de SUDOR CONSTRUCTOR AGENT SECURITATE BUCATAR OSPATAR BARMAN LUCRĂTOR COMERCIAL MĂCELAR BRUTAR COFETAR PATISER FRIZERIE COAFURA MANICHIURA PEDICHIURA STILIST PROTEZIST UNGHII CROITOR CONFECȚIONER INFIRMIERA TEHNICIAN MASEUR ȘI REFLEXOTERAPIE INFORMAȚII SUPLIMENTARE LA TF INTRE 9.00 - 19.00 SCOALA DE MESERII Mulțumim !

 • 1

  SC. STIL AMBALAJ SRL angajeaza incarcatori - descarcatori ( manipulant marfa) pentru depozitul nostru din Stefanestii de Jos, Ilfov. Cautam persoane serioase, ordonate, punctuale, curate, cu initiativa si cu simtul raspunderii pentru o colaborare de lunga durata!!! Cerinte: - abilitati numerice - abilitati de comunicare si de lucru in echipa - capacitate de adaptare la solicitarile specifice postului. Oferim conditii avantajoase !!!

 • Firma cu experienta in prestarea de servicii de reciclare intr-o fabrica din Sibiu, suntem in cautare de lucratori sortatori. Oferim: - Pachet salarial atractiv: venit net (in mana) intre 2300 - 2700 lei. - Tichete de masa (20 lei/tichet) - Decontarea transportului pana la suma de 150 Ron - Contract pe perioada nedeterminata - Tichete cadou de Craciun si de Paste - Bonus pentru recomandare/recrutare colegi Program de lucru in 3 schimburi.

 • societatea noastra angajaeaza la depozitul din Ghimbav , Brasov , stivuitorist cu atestat si manipulant marfa societatea noastra se ocupa cu inportul sidistributia de piatra naturala Pentru cei interesati tel intre orele 9:00 si 16:00

 • 6

  Descriere Cerinte: domiciliu stabil in Timisoara sau localitatile limitrofe ; disponibilitate la program prelungit; disponibilitate la efort; Beneficii: salariu fix + tichete de masa, contract de munca pe durata nedeterminata. Candidaturile se pot depune la telefonla sediul din Timisoara, str. Gh. Lazar nr.24 (Fructus Plaza), sau la adresa de mail: Prin aplicarea la aceasta pozitie va exprimati acordul ca datele dvs cu caracter personal sa fie colectate, prelucrate si stocate de catre SC Retim Ecologic Service SA in scopul inscrierii in baza de date , recrutarii, selectiei, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin transmiterea datelor dvs personale prin corespondenta electronica adresata Retim sau prin aplicarea in cadrul unei platforme online de locuri de munca si prin intermediul platformelor media (Facebook, LinkedIn, etc), va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de catre SC Retim Ecologic Service SA.

 • 2

  SC MasterPlast SRL , Angajeaza manipulant marfa cu atestat de stivuitorist cu experienta minim 1 an . Program de lucru 8 ore/zi de Luni -Vineri ,in doua schimburi, Sambata -Duminica nu se lucreaza . Schimbu 1 de la 8-16:30 de Luni -Vineri Schimbul 2 de la 16:30 -01:00 de Luni -Vineri Transport asigurat pe oras . Bon de masa. Bonus de incarcari . Salar fix.

 • 4

  Societate Comercială cu sediul in Doraly P6 ,angajam urgent băiat pt depozit. Relații la nr de tel 0766309990

 • Rom Grup Development SRL angajeaza: Manipulanti paleti Descriere: - Salariu atractiv si bonusuri in functie de performanta, tichete de masa, transport asigurat - Program de lucru 8 ore/zi, de luni pana vineri 7-16, incluzand pauze de masa - Detalii la telefon : , sau direct la sediul firmei: soseaua Ploiesti-Targoviste (DN72), Aricestii Rahtivani.

 • 13

  DB Schenker Logistics angajeaza Manipulant marfuri si Stivuitorist pentru depozitul din Parc Logistic Cefin, str. Ogorului, zona Industriala Sud, Arad. Cerinte: Personal calificat/necalificat; Experienta in depozit logistic - preferabil; Persoană dinamică și responsabilă; Pentru stivuitorist - Atestat ISCIR/autoriza ie vizată si experien ă pe stivuitor cu lame laterale. Responsabilitati - manipulant marfuri: Sortarea i manipularea produselor în depozit, conform comenzilor primite; Pregătirea i ambalarea mărfurilor; Verificarea cantitativă i calitativă a pale ilor de marfă. Responsabilitati - stivuitorist: Participarea activă la încărcarea i descărcarea mărfurilor din depozit; Efectuarea comenzilor de marfă conform instruc iunilor primite; Utilizarea echipamentelor în mod corespunzător; Respectarea procedurilor opera ionale la nivel de depozit. Beneficii: Tichete de masă; Acces la traininguri în funcție de aplicabilitatea în activitățile zilnice; Abonament Bookster; Pachet - discount la furnizorii Schenker; Evenimente dedicate angajaților. Program de lucru: 3 ture - L-V. Pentru a programa un interviu, vă rugăm să trimiteți un mesaj sau să sunați la numărul de telefon .

 • 11

  Atributii • Pregatire comenzi de livrare catre clienti • Aranjare marfuri la raft si operatiuni de intretinere • Pregatire colete pentru livrare Cerinte • Perseverenta • Spirit de echipa Ce oferim • Pachet salarial atractiv: 2000 RON net plus bonusuri in functie de randament. • Posibilitate de promovare in echipa de Vanzari • Lucrul intr-o echipa tanara si dinamica Programul de lucru este in 2 ture: - 08:30-17:00 (30 minute pauza de masa) - 11:30-20:00 (30 minute pauza de masa) Contract pe perioada nedeterminata; Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati.

 • Salveaza cautarea