Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Manipulanti marfa Prahova Ploiesti Companii

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Operator Banda Manipulant

  Responsabilitati: - Utilizeaza echipamentul conform prescriptiilor tehnice si a instructiunilor primite - Foloseste echipamentul individual de lucru si de protectie - Efectueaza activitati de manipulare manuala a bunurilor - Manipuleaza marfurile in cadrul depozitului - Efectueaza operatiuni de sortare Beneficii: SALARIU NET: 2700 RON Tichete masa de 30 RON zi Bonus Paste si Craciun Contract pe perioada nedeterminata. Program de lucru 12 24 Transport asigurat din Ploiesti

 • Angajam manipulant marfa

  Candidatul ideal: Experienta in activitatea de manipulare de minim 1 an; Autorizatie ISCIR pentru stivuitor - constituie avantaj. Descrierea jobului: Executa activitati de depozitare si manipulare a marfurilor in depozit; Pregateste marfa pentru expeditie in conformitate cu comenzile primite; Participa activ la activitatea de inventariere a marfii in depozit. Oferim: Contract de munca pe perioada neterminata; Salariu motivant; Program de lucru L-V 09:00-17:30 Posibilitatea de avansare in cazul dovedirii de performante tehnice.

 • 5

  Angajare manipulant marfa si sofer depozit Ploiesti

  Persoana organizata, responsabila, motivata, eficienta, flexibila si punctuala. Persoana dornica de a lucra intr-un mediu corect si civilizat. Stabilitate la locul de munca si seriozitate. Disponibilitatea pentru munca fizica, dinamica. Capacitate de a lucra individual si in echipa. Descrierea jobului Sortarea si aranjarea marfii pe raft. Manipularea și verificarea mărfii, identificarea si selectarea produselor. Pregatirea marfurilor pentru livrare in conformitate cu planificarile si comenzile zilnice. Livrarea comenzilor catre clienti Verificarea mărfurilor sosite în depozit cantitativ si calitativ (deteriorate). Participarea la inventarierea marfurilor din gestiune. Program de lucru Luni - Vineri 8:30 - 17:00 Salariu net (in mana) 3200 - 3700 lei Prime de sarbatori Bonuri de masa

 • 24

  Angajam personal pentru aeroportul Henri Coanda Otopeni!

  ANGAJAM!!! Se recruteaza personal pentru aeroport ca manipulant bagaje! Cerintele postului: -incarcarea si descarcarea bagajelor din avion (4-5 avioane pe zi) -permis categoria B reprezinta un avantaj -respectarea programului de lucru Beneficiile postului: -Salariul incepand de la 3700 -Transport asigurat tur-retur Ploiesti-Bucuresti -Program flexibil 12 24-12 48 Extra: Spor de noapte Spor de weekend+Spor pentru orele suplimentare+Bonus prezenta Asteptam CV-urile celor interesati pe adresa de mail. Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon.

 • Angajare muncitori necalificati

  SC Alpaccess SRL (servicii industriale) angajeaza muncitori necalificati din Bucov si localitatile invecinate. Cerinte: disponibilitate pentru lucrul in mediul industrial si deplasari, apt lucru la inaltime. Beneficii: - contract pe durata nedeterminata - salariu net 3150 lei - bonuri de masa (40 lei zi) - transport asigurat - program luni-vineri Relatii la tel:

 • 11

  Manipulant Mărfuri - Depozit Ploiesti (f m)

  În cadrul depozitului logistic Kaufland din Ploiești, Șos. Ploiești - Târgoviște, DN 72, km 8  Pentru detalii sau pentru a aplica, sună la 0372 090 504 sau depune-ți CV-ul online pe cariere.kaufland.ro. Beneficiile tale Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 4900 lei brut (pentru un program de lucru full-time) Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale Posibilitatea de a beneficia de transport gratuit până la depozit Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc Asigurare de sănătate privată garantată Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională Profilul tău Studii generale Flexibilitate în privința unui program de lucru în schimburi Rezistenţă la stres și responsabilitate față de atribuții Capacitate de a face faţă unui ritm alert și a unui volum mare de lucru Sarcinile tale Pregătești comenzile de marfă sosite de la magazinele Kaufland Așezi manual pe palet sacii, lădițele, baxurile, cutiile, mărfurile din zonele alocate Îți poți desfășura activitatea la departamentul mărfuri alimentare-nealimentare, fructe și legume + 9 + 12 sau produse proaspete -1 -2 Ești responsabil de depozitarea corectă a paleților în cadrul departamentului Participi la activități de curățenie și inventar

 • 3

  Manipulant marfa

  SC TIRAL EVENTS SRL organizeaza in data de 02 Mai 2024,ora 10:00 concurs pentru ocuparea a 8 posturi de Manipulant marfa, cod COR 933005.

 • 1

  Manipulant Marfa Line feeder - Ploiesti

  Responsabilitati: - Alimentare linii; - Predare fractii din linii; - Manipulare paleti; - Folosirea lizei electrice. BENEFICII: Salariu : 2100 Net luna; Tichete de masa: 30 lei zi; Transport asigurat pe rutele companiei; Program de lucru in 3 schimburi, Luni - Vineri.

 • 5

  Angajam manipulant marfă în Parcul Industrial Ploiesti!

  Angajam manipulant pentru fabrica noastra de confectii metalice din Parcul Industrial Ploiesti! Responsabilități: -încărcarea/descărcarea mărfurilor și manipularea acestora în depozit/curte -aranjarea mărfurilor pe rafturi în depozit/curte -menținerea curățeniei și ordinii la locul de munca ,fabrica de productie/curte Cerințe: - Permis de conducere categoria B. - Seriozitate,responsabilitate la locul de muncă - Disponibilate pentru munca fizică - Capacitate de a lucra individual și în echipă Beneficii: - Pachet salarial 3000-3200 - Decont transport - Contract de munca pe perioada nedeterminată.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Prahova

Localități

Ploiesti
Salvează căutarea