Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Prahova Ploiesti

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Angajez cioban 4000 de lei+ CARTE DE MUNCA

  Angajez cioban 4000 de lei+ CARTE DE MUNCA Jud. Prahova Nu mulg animalele doar iesit cu ele pe camp Ofer cazare Rog seriozitate Sunati la tlf pt mai multe detalii

 • 3

  Bucatar ajutor bucatar part time

  Cautam colaborare cu ajutor de bucatar. Suntem o firma de catering si avem nevoie luni, miercuri si vineri de o persoana care sa ne ajute in bucatarie. Programul este de 8 ore incepand cu ora 7 . Ne aflam in Ploiesti in partea de sud a orasului, zona Democratiei.Daca ai experienta si iti doresti un program mai lejer contacteaza-ne si hai in echipa noastra.

 • Electrician

  Fotosolar.ro , firma care se ocupa cu montarea sistemelor fotovoltaice angajeaza ELECTRICIAN cu experienta. Căutăm un electrician calificat pentru a se alătura echipei noastre. Canditatul ideal: - a absolvit minim o formă de învățământ medie (liceu, profesională etc.); - deține un certificat de calificare profesională ca electrician. Cerinte: Permis conducere Responsabilitati: Modificari Instalatii Electrice (JT 230-380V) Salariul este motivant. Program de lucru de Luni - Vineri

 • 23

  Manager in domeniul sănătății și nutritiei

  Companie multinationala in domeniul sanatate - nutritie selecteaza persoane dinamice , perseverente , instruibile (intr- un domeniu nou) cu abilitati de comunicare si spirit antreprenorial, oferindu- le de la un venit suplimentar pana la independenta financiara si cariera in domeniu. Oferta se adreseaza persoanelor de peste 28 - 30 de ani cu capacitate de adaptare la schimbare si viziune clara a propriului viitor. . Se ofera posibilitatea de a lucra part- time sau full - time . Asteptam cv

 • 35

  Asistent manager - colaborare

  Oferim in industria de Sanatate si Ingrijire Personala: - sansa de a va ingriji de sanatate - activitate part time/full-time - program flexibil; - munca in echipa, dezvoltand propria afacere, - venituri progresive, in functie de implicare; - experienta minima; - formare si instruire gratuita la standarde inalte; - dezvoltare personala si profesionala, - castiguri motivante chiar din prima luna de activitate, proportional cu efortul depus. Daca sunteti o persoana motivata sa traiasca sanatos, decent, serioasa, perseverenta, dispusa sa munceasca sustinut in parteneriat cu o companie internationala - lider mondial in domeniu wellness, fitness si productie de suplimente alimentare cu ingrediente naturale, asteptam CV-ul dvs sau telefonul.

 • 10

  Antreprenor Part - Time

  Profil cautat: - peste 25 ani - abilitati de comunicare, de relationare, de conducere - persoana cu influenta solida in cercul apropiat de cunostinte - perseverenta - dorinta de schimbare si avansare rapida - pasiune pentru munca in echipa - obiectiv propriu: dezvoltarea propriei afaceri Beneficii: - mediu dinamic, facil dezvoltarii personale - sistem functional, recunoscut de formare si instruire la nivel mondial - domeniu de activitate: sanatate si ingrijire personala(segment cu rata mare de crestere) - venitul progresiv, in functie de implicare si nivelul de dezvoltare , poate ajunge de la 200 euro pana la mii de euro pe luna. - locatie si sursa informationala de calitate Numai daca va este clar anuntul atunci puteti trimite un mail care sa contina : - CV ( nr. de telefon si adresa de mail) - Motivul dezvoltarii unei activitati pe cont propriu si ce puncte forte considerati ca aveti. Respect seriozitatea raspunsurilor, iar mailurile care nu contin pe langa CV si celelalte doua cerinte nu vor primi raspuns.

 • 8

  Angajam Schelari Olanda

  Se cere : - VCA si DNV - Limba Engleza - Se prefera schela Layher Se ofera; - Tarif orar de 17 euro net pentru First Builder cu DNV - Posibilitatea de a face ore overtime - Colaborare pe o perioada indelungata - Cazare asigurata( singur in camera) - Transport International Contractul este Romanesc cu detasare. Cei care doresc o colaborare sa imi lase un nr de telefon pentru contact sau sa sune la nr de whatsApp.

 • 9

  angajez vanzatoare , modelator covrigi, ajutor de patisera

  Angajez vanzatoare, modelator covrigi, ajutoare patisera pentru o patiserie covrigarie, program luni vineri 5 -14 si sch 2 program 10 - 19, sambata 7-14 (una da , una nu), duminica liber. Patiserie se afla vis a vis de Maternitate. Angajam pentru o perioada lunga de timp. Tel:

 • 9

  Angajam ingineri geodezi, tehnicieni cadastristi, desenatori autocad, topografi, cadastristi

  Angajăm: INGINERI GEODEZI, Studenti , Tehnicieni Topografie Cadastru (Ploiesti, Prahova) Ce ai avea de făcut in functie de ce stii si ce ti ar placea sa faci? A. În departamentul scanare laser 3D & LiDAR: - să efectuezi măsurători de scanare laser 3D; - să efectuezi masuratori topografice - să efectuezi post-procesarea măsurătorilor topo efectuate - să realizezi planuri 2D în conformitate cu standardele și procedurile companiei; -Zboruri cu drona, iar dacă nu știi te învățăm noi. B. În departamentul fotogrametrie de joasă altitudine - să efectuezi zboruri cu drona; - să efectuezi măsuratori GPS; - să procesezi măsurători GPS; - să procesezi datele LiDAR sau imaginile obținute din zboruri cu drone. C. În departamentul de Topografie: -Lucrari de cadastru sistematic la birou sau la teren in functie de preferinta si priceperea ta. - să execuți ridicări topografice daca ai mai facut asta; - sa realizezi planuri in Autocad si documentatiile de specialitatea Cadastru/Topografie; -Autocad, Microsoft Office: - studii superioare în inginerie geodezică sau aproape finalizate; -cunoștinte în utilizarea programelor de desenare tip CAD 2D - reprezintă avantaj 3D; -expertiza in lucrul pe teren cu echipamente topo va crea un avantaj salarial; Dacă acest anunt nu prezintă interes pentru tine, dar știi pe cineva căruia i s-ar potrivi, ne-am bucura să dai de veste mai departe. 4. desenator in Autocad Așteptăm CV-ul tău la adresa: ; mobil , detalii la www.toping.ro PS: putem oferi salarii nete intre 3000 lei si 16000lei negociabile la sustinerea interviului in functie de priceperea , disponibilitatea si aportul stabilit contractual. Te asteptam sa ne contactezi.

 • 26

  Angajez montatori pavaj

  Angajez montatori pavaje , dale și borduri. Angajez necalificați. Angajez meseriaș în activitatea de renovări interioare- exterioare.

 • SC ANGAJARI

  SC Angajez muncitorii în domeniul construcțiilor .Seriozitate și profesionalism. Salariu motivant

 • 14

  Consultant Asigurări Generali Romania

  Ne marim echipa! Dacă ai bune abilitati de comunicare, dacă ești dornic sa oferi consultanta personalizata clienților, sau dacă ești în căutarea unui job care sa îți aducă venituri suplimentare și posibilitatea de a lucra de acasă, hai sa ne cunoaștem și stabilim toate detaliile! Cerinta minima: diploma de bacalaureat

 • 22

  Angajam tâmplar mobila pal melaminat

  Angajez tâmplar/ajutor tâmplar cu sau fara experiență în pal melaminat in PLOIESTI. Relatii la telefon

 • 1

  Cautam muncitor necalificat finisaje interioare

  Cautam muncitor necalificat,pentru domeniul constructiilor - finisaje interioare ,rezidențiale și industriale. Experienta in amanejari interioare constituie avantaj. Cerem si oferim seriozitate, punctualitate, buna conduita. Pentru detalii va rog sunați la tel.

 • 1

  Angajam Cuplu in Belgia

  Angajam cuplu serios pentru ingrijirea unei doamne partial paralizate si menaj la domiciliul acesteia in Belgia.Cerem seriozitate, experienta, cunostinte de limba engleza, franceza sau olandeza la nivel conversational, disponibilitate pe termen lung.Oferim contract legal de munca 2600Euro net pentru cuplu + bonuri de masa, cazare si masa concediu platit.Pentru detalii sunati la sau ( se poate si pe whats aap) .

 • 38

  Mega Shop & Go angajeaza lucrator casier

  Vino in echipa MEGA SHOP & GO Ploiesti, ZONA CENTRALA - str. Stefan Greceanu Angajam, cu sau fara experienta, lucrator comercial, casier, sef de tura si sef de magazin Salariu motivant + Bonuri de masa + Prime in functie de performanta + Bonusuri Rugam seriozitate si stabilitate !

 • 2

  Angajez Vanzatoate Magazin Alimentar

  Magazin alimentar din Ploiesti cauta colega noua cu experienta pentru locatia din zona de Nord Asteptam persoane cu experienta. Program 2 zile cu 2 libere. Se cere si ofera maxima seeriozitate.

 • 5

  Angajez personal spălătorie auto

  Angajez personal la spălătorie auto, experienta constituie avantaj, se oferă salariu atractiv și bonusuri zilnice

Salvează căutarea