Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Manipulator marfa Sibiu - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Olanda - Depozit: Incarcare descarcare

  Atributii: În prezent, pentru clientul nostru din Olanda, recrutăm candidați pentru postul de:Incarcarea si descarcarea containerelor cu colete . Incarcarea si descarcarea containerelor cu colete. Descarcarea si incarcarea coletelor de 5-30 kilograme. Noi oferim: Cazare Contra-Cost: 300Euro Lunar cu utilitati incluse. In camera se sta maxim 2 persoane. Asigurare Medicala. Contract de muncă Olandez. Dreptul la concediu: minim 24 zile an. Îndrumare și consiliere din partea echipei noastre. Acces gratuit la muncă cu mașina de serviciu. Plata se face Lunar cu posibilitate de avans saptamanal. Salariu incepand de la 13.77 Brut h. ( Cu posibilitate de crestere in functie de experienta si performanta). Program de munca 8 Ore Luni-Vineri 2 Schimburi. Bonusuri de Sarbatori. Bonus de productivitate. Spor de ore suplimentare. Spor de noapte. Spor de weekend. Cerinte: Cunoașterea limbii Engleze,Poloneze,Olandeze Nivel Mediu. Motivația și capacitatea de a lucra în echipă. Disponibilitate de a lucra pentru o perioadă mai lungă.

 • 17

  Angajam operator linie imbuteliere

  SC Best SRL , principalul producator de bauturi nealcoolice angajaza : - operator linie imbuteliere - preparator bauturi - operator ambalare - stivuitorist Oferim -salarii conform pregatirii si responsabilitatii postului. -ore suplimentare si de noapte platite corespunzator -tichete masa 630 lei luna - decontare sau asigurare transport pe rutele :Talmaciu, Talmacel, Sadu, Vestem, Mohu, Selimbar, Sibiu, Rasinari Pentru detalii suplimentare va rog contactati : Adrian Trifan

 • 16

  Angajam Maniupulant- program de noapte in Sibiu

  Transilvania Post- firma de curierat rapid- angajam manipulanti- sortatori colete la punctul de lucru din Sibiu, str. Stefan cel Mare nr. 193. Program de lucru L-V orar: 22 - 03. Se ofera contract de munca perioada nedeterminata si salarizare incepand de la 2200 net + tichete masa in valoare de 30 ron/ zi.) in functie de experienta. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau sa atasati aici CV.

 • 3

  Angajam manipulant fabrica

  Angajam manipulant in fabrica. Se lucreaza un schimb. Necesita munca fizica. Asiguram transport pe rutele :Talmaciu, Talmacel, Sadu, Vestem, Mohu, Selimbar, Sibiu, Rasinari, Cristian Oferim salariu atractiv plus bonuri masa 630lei luna.

 • 4

  Operatori productie in fabrica

  Angajam Operatori productie la o fabrica de transformatoare din Sibiu. CERINTE: - atestat ISCIR - minim 8 clase terminate - cunostinte in domeniul mecanic electromecanic - prezinta avantaj - disponibilitate de a lucra in 2 sau 3 schimburi: 06.00-14.00 14.00-22.00 22.00-06.00 RESPONSABILITATI: - alimentarea productiei cu marfa de la magazie BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - cantina subventionata - bonusuri de performanta - bonuri de masa in valoare de 40 lei - decont transport Tursib sau transport asigurat pe ruta: Mosna - Medias - Sibiu Persoanele interesate ne pot contacta la nr 0751 366 964 0723 626 048 sau ne puteti trimite Cv-ul pe adresa:

 • 30

  Muncitori necalificati/incarcatori salubritate

  SC SOMA SRL ANGAJEAZA MUNCITORI NECALIFICATI BENEFICII: - Tichete de masa de 15 lei; - Transport asigurat; - Plata orelor suplimentare - Program de 8 ore, schimbul 1 CERINTE: - Seriozitate; - Dorinta de a lucra pe termen lung

 • Angajare muncitori

  SC TRANS C.V.R EMILIANOS SRL Angajeaza: - manipulant marfa: 2 persoane CV pe e-mail

 • 3

  Angajam stivuitorist

  Angajam stivuitorist pentru sectie productie. Putem asigura curs de obtinere atestat. Asiguram transport pe marea majoritate a zonelor limitrofe Sibiului.

 • 21

  Sortator colete, program de noapte, depozit curierat Sibiu

  Angajăm sortatori colete pentru depozitul de curierat Cargus din Sibiu, zona industrială vest (Aeroport) Postul presupune activități de sortare colete la bandă, scanare și recântărire colete, pregătire colete pentru transport. Program de lucru de luni până vineri, în intervalul 22:30 - ferim: salariu net 3300 lei cu bonuri de masă incluse decontare abonament Tursib sau combustibil în limita a 200 lei lună posibilitate venituri suplimentare duminica, 520 lei lună contract pe perioadă nedeterminată condiții foarte bune de muncă Cerințe: disponibilitate la efort fizic minim 18 ani cazier judiciar curat domiciliu sau chirie la maxim 20km distanță de depozit minim 8 clase. Angajările se fac pe bază de interviu cu programare telefonică în prealabil.

 • 1

  Angajam stivuitorist

  Experiență de lucru pe stivuitor de minim 1 an; Atestat ISCIR; Seriozitate; Atenție la detalii. Cerințe: Disponibilitate la efort și muncă fizică Este răspunzător de operațiuni de descărcare a materiei prime; Manipularea paleților și a produselor finite de pe linia de asamblare; Aprovizionarea liniei de asamblare Beneficii: - salariu motivant ; - bonuri de masă; - program : 8:00-17:00; Luni-Vineri Te așteptăm în echipa noastră! Descrierea companiei Firma este în activitate din anul 1992 și se ocupă cu distribuirea PAL-ului melaminat, MDF, blaturilor de bucătărie si a accesoriilor pentru mobilier. Activitatea se va desfășura la sediul din Sibiu Strada Ștefan cel Mare 199, Sibiu 550316 www.darel.ro

 • 1

  Angajam Manipulant Marfuri

  Responsabilități: Recepționarea, depozitarea și expedierea mărfurilor; Pregătirea comenzilor conform documentelor de însoțire; Operarea stivuitoarelor și a altor echipamente de manipulare a mărfurilor; Menținerea curățeniei și ordinii în depozit; Respectarea procedurilor de siguranță și securitate a muncii. Cerințe: Experiență anterioară ca manipulant marfuri constituie un avantaj; Abilitatea de a ridica și transporta greutăți; Capacitate de organizare și planificare a timpului; Atitudine pozitivă și spirit de echipă. Oferim: Salariu net 2300 lei; Tichete de masă 30 lei zi; Program de lucru flexibil (2 schimburi, luni-vineri):09:30 17:30 21:00 05:00 Pentru a aplica: contactează-ne telefonic la numărul 0722 500 495.

 • 2

  Operator stivuitor

  Cerințe: experienta de minim 1 an, reprezinta un avantaj; spirit de echipa; atestat ISCIR avizat; seriozitate; rezistenta la stres. Condiții: venituri incepand cu 1700 euro lunar; program de lucru flexibil, se negociaza perioada care se sta la munca si perioada care se sta acasa; contract de munca; deplasarea si cazarea asigurate, gratuite; servicii sociale si medicale asigurate Responsabilități: incarcarea si descarcarea remorcilor; depozitarea marfurilor; activitati generale de depozit.

 • angajam necalificati

  SC ROMFIER INVEST SRL, centru de colectare deseuri feroase angajeaza persoane necalificate , pentru detali informatii la nr de tel: .

 • Operator stivuitor Franta

  Cerințe: experienta de minim 1 an, reprezinta un avantaj; spirit de echipa; atestat ISCIR avizat; seriozitate; rezistenta la stres. Condiții: venituri incepand cu 1700 euro lunar; program de lucru flexibil, se negociaza perioada care se sta la munca si perioada care se sta acasa; contract de munca; deplasarea si cazarea asigurate, gratuite; servicii sociale si medicale asigurate Responsabilități: incarcarea si descarcarea remorcilor; depozitarea marfurilor; activitati generale de depozit.

 • 3

  Curățătorie textile ( Hotex Austria - Tirol, Kartitsch )

  Se lucrează in hală special amenajată in condiții normale la bandă , prosoape lenjerii de pat si alte materiale textile care provin din Hoteluri( materialele textile vin pe banda ,trebuie sortate). Menționez ca nu sunt firma de recrutare , sunt persona fizica ,mai exact sunt un simplu angajat care lucrez in domeniu de aproximativ 4 ani si am fost imputernicit sa aduc oamenii la munca. Se oferă cazare 2 persoane cameră, cazarea este oferită in mod gratuit de catre angajator, se plătesc lunar doar utilitățile. Salariul lunar net 2.500 euro, banii din care se retrag lunar utilitățile de la cazare. Se lucrează de luni pana vineri program de 8 ore de dimineață de la ora 9:00 pana la orele 17:00 cu pauza de masa 30 minute. Se ofera banii in avans pentru nevoi personale care se retrag din prima luna de salarizare , maxim 500 euro. Data plecarii 4 iunie 2024 dar se poate pleca si mai devreme. Transportul este asigurat de catre angajator si se retrage din prima luna de salarizare. Mentionez ca este contract european , care se inregistreaza la ITM unde trebuie platit 100 de lei taxa impusă de catre stat , acești banii se duc in mod direct catre ITM. Acte necesare: Copie buletin. Adeverinta medicala. Cazier judiciar.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Sibiu
Salvează căutarea