Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Manipulanti marfa Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • S.C. angajeaza operator logistica: Candidatul trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte : - Experienta in functia de operator logistica si stivuitorist; - Atestat ISCIR; - Permis categoria B, constituie avantaj. Program de lucru: L-V: 8.30-17.00 Asteptam CV-ul dvs. pe e-mail:

 • 8

  Sibiu,se ofera: salariu motivant -contract pe perioada nedeterminata, -bonus de prezenta si vechime. -proiecte plătite foarte bine. Felul muncii: -soratore deseuri -dezmembrari auto -muncitori presa balotat -taietori cu autogem Cine doreste lasa mesaj in privat cu nr de telefon pentru contactat sau relatii de Luni-Vineri 8.00-17.00

 • 2

  Anuntul este valabil pentru filiala noastra din: Str. Distributiei nr. 1, Sibiu Oferta: - Vei fi platit la timp, in fiecare luna - se acorda avans si lichidare - Vei castiga un salariu fix garantat + spor de weekend motivant - se lucreaza 2 sambete / luna program scurt, pana la pranz + tichete de masa - Vei lucra doar ziua, fara schimb de noapte sau duminici Candidatul ideal: - Studii medii finalizate / scoala profesionala; - Experien ă in manipularea marfii avantaj; - Cuno tin e de operare programe gestiune si lucrul cu scanner - avantaj; - Persoană serioasă, organizată, responsabilă. In caz ca nu ai lucrat pana acum cu scanner-ul sau cu un soft de gestiune, fii fara grija! Te invatam noi! Descriere job: - Efectuarea recep iei fizice a mărfii la intrarea în depozitul firmei cu ajutorul lizelor, carucioarelor, transpaletelor; - Ambalarea i securizarea mărfurilor în vederea livrării; - Respectarea programului de livrări. - Participarea activa la inventare, cand este nevoie

 • Profil Montator/Manipulator Materiale Publicitare Descriere Schwarz Gruppe Int recrutează personal pentru montaj și manipulare pentru Departamentul de Producție Publicitară. Locația postului Sibiu . Echipa noastră înseamnă fețe zâmbitoare, comunicare familiară, respect și încredere. Ne place să învățăm zilnic unii de la alții (angajați, clienți, parteneri) și vrem să te sprijinim pe tine să-ți maximizezi potențialul și să contribui într-o echipă entuziastă. Ne bucurăm de implicarea continuă în proiecte inovative și nu avem timp să ne plictisim. Căutam persoane îndemanatice, cu simț practic pentru sarcinile atribuite. Lucrul presupune implicarea atât în faza de execuție dar și montaj pentru lucrări de semnalistică, litere volumetrice, panouri publicitare și aplicare autocolant, realizare casete luminoase, termolipiri, etc. Este un avantaj experiența anterioară însă nu este obligatorie pentru cei care își doresc să fie specializați în acest domeniu. Pentru asta oferim și o periodă de pregătire și asistență până când cunoștiințele tehnice vor atinge nivelul corespunzător acestui post. Profilul candidatului Carnet de conducere categoria B, cu experiență; Îndemânare și pricepere în a lucra cu o varietate de materiale; Capacitatea de a implementa soluțiile oferite la asamblări și de a identifica soluții noi; Organizat, capabil să își fixeze priorități și să le aducă la îndeplinire; Capabil să coordoneze mai multe proiecte simultan, respectând termenele; Capacitatea de asumare a responsabilită ii si de a lua decizii; Disponibilitate la deplasare în țară și adaptabilitatea la program prelungit. Descrierea postului Pe scurt, vei ajuta colegii de la departamentul de Grafică la activități ce necesită dibăcie, în primul rând: Măsurători de mici și mari dimensiuni pentru: lietere volumetrice, panouri publicitare și de atenționare, semne de atenționare/ avertizare; Montaj: casete luminoase, folie autoadezivă, colantare, panouri de mici și mari dimensiuni, local și în țară; Finisaje: tăiere, vopsire, biguire, capsare, prinderi diverse etc.; Preluare comenzi: deplasare pe teren conform cererilor ce vin de la clienți și obținere detalii necesare executării celor mai sus menționate; Deviz lucrări; Inventar periodic. Beneficii Salariu: fix + bonusuri de performanță; Bonuri de masă; Ore suplimentare plătite; Măriri salariale anuale, în funcție de performanțe; Mediu de lucru profesionist; Program full-time și stabilitate pe termen lung; Posibilitatea de-a crește împreună cu noi. Dacă vrei să ne cunoști, să începi un nou capitol profesional în care să înveți și să te dezvolți, trimite-ne un CV pe: sau contactează-ne la: . Te așteptăm în echipa noastră.

 • Firma IWO Personaldiensleistung GmbH din Germania caută muncitori ajutor în producție (m/f/d) pentru un producător de acoperișuri din aluminiu, pereți glisanți și elemente de fereastră. Sarcinile dvs.: Activități ușoare în domeniul prelucrării metalelor, precum tăiere, ambalare etc. Muncă în depozit Profilul dvs.: Dexteritate manuală Cunoștințe de limba germană cel puțin la nivel de conversație sunt obligatorii Permis de conducere categoria B Seriozitate, flexibilitate, corectitudine Dispus la ore suplimentare (se lucrează numai în schimbul de dimineață) Vă oferim: Contract de muncă german nelimitat cu opțiunea preluării de către client Tariful pe oră este 12,00 EUR brut 25% spor pentru ore suplimentare Concediu 2 zile pe luna lucrată Cameră proprie, mobilată pentru 290,00 EUR pe lună cu toate utilitățile incluse și internet Mașină de firmă gratuit pusă la dispoziție pentru deplasarea la locul de muncă Haine de lucru gratuit Va rugam aplicați prin mesaj la acest anunț. Persoane de contact: d-na Karin Mueller sau d-na Teodora Gurita. IWO Personaldienstleistung GmbH Molkereistr. 37 47589 Uedem Germania Program de lucru birou: Luni-Vineri: 8:30 16:00 ora Germaniei Despre noi: Firma IWO GmbH (www.iwo-gmbh.com) din Germania orasul 47589 Uedem, vă ajută să vă acomodați în județul Kleve (Nordrhein-Westfalen) și să vă simțiți bine aici, fie temporar fie definitiv! Remunerația bună este unul din elementele de bază, iar faptul că vă însoțim pașii pentru integrarea socială este al doilea criteriu, la fel de important. Nu percepem nici un fel de taxe sau comisioane. Informația privind protecția datelor personale o găsiți pe pagina noastră de internet.

 • Kober srl angajeaza gestionar pentru depozitul P.L Sibiu.Programul este de luni pana vineri de la 8-16:30.Pentru detalii suplimentare apelati

 • 2

  Firma IWO Personaldiensleistung GmbH din Germania cauta urgent muncitori ajutor (m/f/d) in productie pentru o fabrica producatoare de pietre de pavaj si produse de constructie exterioare (garduri, ornamente etc.) in Germania. Se lucreaza in hale de productie si afara in incinta firmei Sarcinile dvs.: Sortat de pietre la banda, EURO-Paletele pregatite pentru transport etc Munca de curatenie in curtea fabricii: maturat, EURO-Paletele sortate si stivuite etc. Profilul dvs.: Apt pentru munca fizica, dexteritate manuala Cunostinte de limba germana nivel conversational Permis de conducere categoria B Dispus la ore suplimentare ( se lucreaza numai in schimbul de dimineata) Va oferim: Contract de munca german nelimitat Tariful pe ora este 11,50 EUR brut 25% spor pentru ore suplimentare 2 zile concediu pe luna lucrata Camera proprie, mobilata pentru 290,00 EUR pe luna cu toate utilitatile incluse si internet Masina de firma gratuit pusa la dispozitie pentru deplasarea la locul de munca Haine de lucru gratuit Va rugam aplicați prin mesaj la acest anunț. Persoane de contact: d-na Karin Mueller sau d-na Teodora Gurita. IWO Personaldienstleistung GmbH Molkereistr. 37 47589 Uedem Germania Firma IWO GmbH (www.iwo-gmbh.com) din Germania orasul 47589 Uedem, va ajuta sa va acomodati in judetul Kleve (Nordrhein-Westfalen) si sa va simtiti bine aici, fie temporar fie definitiv! Remuneratia buna este unul din elementele de baza, iar faptul ca va insotim pasii pentru integrarea sociala este al doilea criteriu, la fel de important. Nu se percep nici un fel de taxe sau comisioane. Informatia privind protectia datelor personale o gasiti pe pagina noastra de internet.

 • Suntem in cautarea unui nou coleg pentru postul de Operator Depozit.  Ne dorim alaturi de noi o persoana proactiva, dinamica si implicata. Sunt necesare studiile medii, cunostinte de operare calculator si ca avantaj, experienta pe un post similar, intr-o companie de productie. Printre principalele activitati ale postului: efectueaza receptionarea marfii si verifica corectitudinea marfii primite cu documentele justificative care o insotesc; inventariaza stocurile din depozit; pregateste marfa pentru livrare si organizeaza spatiul de depozitare; alimenteaza liniile de productie cu materie prima; efectueaza receptionarea produselor finite in depozit; efectueaza pregatirea si incarcarea produselor finite pentru livrare, conform comenzilor de livrare. Pe langa programul in 2 schimburi, transport asigurat, prime si atmosfera de lucru primitoare, te invitam la un interviu sa afli mai multe despre beneficiile angajatului Polycontact.

 • 2

  Firma distribuitoare de bauturi alcoolice si nealcoolice angajam manipulant marfa (sortare ambalaj). Oferim si rugam seriozitate. Mai multe infomatii la tel.

 • Salveaza cautarea