Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Maramures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Cu plecari saptamanale cautam femei si barbati pentru munca la banda la Fabricia de ciocolata, panificatie si munca in depozit din Germania - Hamburg. La banda se lucreza la ambalare, etichetare, vidare si in depozit ca magazioneri. Limita de varsta: 18-50 de ani Se ofera contract de munca pe 3 luni cu posibilitate de prelungire Se ofera echipament de lucru Salar aprox.1600-1750 euro net / luna + orele suplimentare Cazarea este asigurat din partea societatii angajatoare, dotate cu toate cele necesare pentru confortul muncitorului Program de lucru 8-12 ore / zi , 5-7 zile pa saptamana Nu se cere limba germana .Pentru detali va rog sa lasati mesaj pe what s app la numarul:

 • 13

  Cautam colaboratori pentru participarea la un inventar duminica, , in cadrul unui magazin de haine din Sighetu Marmatiei. Activitatea va incepe dupa-amiaza/seara si se va desfasura intr-un interval de 9 ore (8h munca, 1h pauza). Colaborarea presupune numararea produselor din magazin folosind un scanner si rearanjarea produselor numarate si scanate, conform instructiunilor de munca. ! Avem nevoie de persoane responsabile, rapide si atente. Este nevoie de rezistenta la munca in picioare si la munca de noapte. ! Lucram cu contract de munca temporara. Plata se face prin virament bancar dupa finalizarea activitatii.

 • 5

  Angajam muncitori in constructii Cerinte - Seriozitate; - Cazier curat; Prezinta avantaj: - Experienta; Se ofera: - Pachet salarial motivant, actualizat.

 • 54

  Angajam muncitori operatori fabrica Baia Mare Cerinte: - Seriozitate; - Cazier fara sarcini; Prezinta avantaj: - Experienta in unitati de productie; Se ofera: - Pachet salarial motivant incepand de la 2.500,- lei NET; - Tichete de masa si transport.

 • 10

  Școala EUROTRAINING organizează cursul de Stivuitorist care face parte din domeniul occupational “Instalatii de ridicat”. Unități de competență: - .Respectarea normelor PM, PSI şi a prescripţiilor tehnice ISCIR, - Completarea documentelor, - Pregătirea şi verificarea vehiculului pentru lucru, - Efectuarea transporturilor şi manipulării mărfurilor, -Identificarea defectelor apărute, -Predarea utilajului şi a documentelor, Condiții înscriere: studii minime obligatorii Durata cursului: 6 săptămâni Certificat acreditat ANC (diploma) – se obține în urma absolvirii cursului . Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute la nivel NAȚIONAL si la nivelul UNIUNII EUROPENE. Jud. Maramureș, Baia Mare pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție : nr. de telefon- 0732970180 site: scoalaeurotraining.ro NU RATA ȘANSA DE A TE CALIFICA ÎNTR-O MESERIE !

 • 3

  Caut inspector ITP asociere,angajare.

 • 4

  Societate comerciala producator de carne si preparate din carne angajeaza operator fabrica cu posibilitate de calificare la locul de munca.Se ofera pachet salarial atractiv.

 • 21

  Angajam muncitori (femei si barbati) cu contract de munca pentru reciclare plastic si hartie in Germania.Conditii:deținerea permisului auto categoria B .Mai multe relatii la nr.de telefon 00491731951509.

 • Daca ai experienta in acest domeniu si iti doresti sa lucrezi intr-o echipa prospera, te asteptam in echipa noastra ! Pentru mai multe detalii nu ezita sa te contactezi la numarul de telefon :

 • Daca ai experienta in acest domeniu si iti doresti sa lucrezi intr-o echipa prospera, te asteptam in echipa noastra. Pentru mai multe detalii te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon

 • 4

  Ford Baia Mare, angajeaza mecanici auto.Program si salariu motivant in functie de realizari.Informatii la tel.0728110112

 • 1

  Tinichigiu-vopsitor auto angajam.Posibilitati restaurari auto. tel.0744571185

 • 3

  SC CPG TUR SRL Baia Mare angajeza electricieni/ eletromecanici constructii montaj! Detalii la nr.de tel 0722526871 sau trimiteti un CV pe adresa cpgbaiamare@yahoo.com

 • 2

  SC CPG TUR SRL Baia Mare angajeza electricieni/ eletromecanici constructii montaj Detalii la nr.de tel sau trimiteti un CV pe adresa

 • bună ziua numele meu este Edi am vârsta de 29 de ani locuiesc în Baia Mare și sunt în căutarea unui loc de muncă stabil și sigur unde să îmi primesc corect salariul locuri de muncă anterior manipulant marfă și necalificat nu am permis de conducere orice propunere este binevenită aștept a fi contactați la numărul de telefon Mulțumesc anticipat

 • 3

  Firma productie angajeaza sudor, lacatus , strungar. Mai multe informatii la numerele de telefon : 0731318560 0745611541

 • S.C. BLACHOTRAPEZ S.R.L., producator invelitori din tabla, angajeaza stivuitorist la punctul de lucru din Baia Mare. CV-urile se trimit pe adresa de e-mail sau prin mesaj. Detalii la telefon , de luni pana vineri in intervalul orar 08:00-16:00. Cerinte: atestat.

 • 9

  Societate comerciala angajeaza personal pentru productie-operatori asamblare. Se ofera: -conditii de lucru foarte bune, -program de lucru de 8 ore, un singur schimb, de luni pana vineri, de la ora 07.00 la ora 15.30, -pauze prestabilite la intervale regulate, -salarizare adecvata, -bonusuri in functie de realizari, -premii de fidelitate dupa 6 luni -premii de 8 Martie, Paste, Craciun -tichete de masa in valoare de 18 ron -asigurare medicala privata -transport asigurat/decontare mijloc de transport in comun. Pentru orice detalii va stam la dispozitie la sediu nostru din Busag, de luni pana vineri intre orele 08.00 - 16.30, strada 112 nr 93 sau la numarul de telefon afisat pe pagina anuntului. cv-urile se vor depune la adresa de email specificata pe pagina anuntului.

 • 3

  Operatori in fabrica unde se produc piese de aluminiu, se slefuiesc, vopsesc si se ambaleaza in Cehia pe langa Liberec, localitate Jablonec. Putem ANGAJA muncitori necalificati si calificati cuplur, femei sau barbati, in aceasta fabrica. Se lucreaza 8ore in 3 schimburi. Nu este necesara experienta si nici cunoasterea vreunei limbi straine; Oferim: - salarizare 100 coroane ora curat (salar se da o data pe luna pana in 25a lunii) - cazarea asigurata GRATUITA - transport asigurat din Oradea GRATUIT - contract legal de munca pe o perioada nedeterminata cu proba de 3luni; - posibiliate de avans dupa 1sapatamana de munca. Cerinte: - diponibilitate de a lucra in schimburi de 8 ore - indemnare si responsabiliate - dorinta de a lucra pe perioada lunga - varsta pana 48ani. - avantaj experienta in Fabrica RELATII LA TEL 0742530624 ,Marian

 • 11

  Producator suplimente alimentare, extracte naturale ,angajam personal pentru picking în depozitul nostru de suplimente alimentare (produse naturiste) situat în Tăuții de Sus, Foretierului 65, Baia Sprie. Cerințe: * persoana serioasa, atenta, responsabila; * experienta in domeniu constituie un avantaj * absolvenți studii medii sau superioare Responsabilități: * participarea la operațiuni de recepție a mărfii; * colectarea marfurilor utilizand scannerul si pregatirea comenzilor pentru livrare; * manipularea și așezarea produselor în spațiile special destinate, în funcție de sortimente; * asigurarea depozitării mărfurilor în condiții de siguranță; * participarea la operațiuni de inventariere a mărfii; * menținerea și asigurarea curățeniei/igienei în depozit. Vărugăm trimiteti CV . Mai multe informații la telefon.

 • Salveaza cautarea