Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Maramures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Firma producatoare de arcuri in domeniul mobilierului, angajam Operator Productie(Utilaje CNC) Pachet salarial atractiv(Prime si Bonusuri) Tichete de masa in valoare de 20lei/zi Oferim transport si masa calda Firma este localizata in Baia Mare Se lucreaza in 3 schimburi Pentru detalii va rog sa sunati la nr. tel:

 • 10

  Producator suplimente alimentare, extracte naturale ,angajam personal pentru picking în depozitul nostru de suplimente alimentare (produse naturiste) situat în Tăuții de Sus, Foretierului 65, Baia Sprie. Cerințe: * persoana serioasa, atenta, responsabila; * experienta in domeniu constituie un avantaj * absolvenți studii medii sau superioare Responsabilități: * participarea la operațiuni de recepție a mărfii; * colectarea marfurilor utilizand scannerul si pregatirea comenzilor pentru livrare; * manipularea și așezarea produselor în spațiile special destinate, în funcție de sortimente; * asigurarea depozitării mărfurilor în condiții de siguranță; * participarea la operațiuni de inventariere a mărfii; * menținerea și asigurarea curățeniei/igienei în depozit. Vărugăm trimiteti CV . Mai multe informații la telefon.

 • 13

  ANGAJAM ambalatoare persoana pentru activitate de impachetat in pungi sau pe umerase pantaloni si geci avand in vedere specificul firmei se prefera spre angajare femei nu se solicita experienta SE OFERA transport gratuit la locul de munca - cu microbuz . program de lucru intr-un singur schimb orar 7:30 16:00 de luni pana vineri. salariu motivant 2200 - 2500 RON NET , plus tichete de masa ,premii / nu se plateste la faza INFORMATII LA TELEFOANELE: 062/490497, SI

 • Angajam personal asamblare piese elctrice. Program Luni-Vineri 8 ore/zi Sambata otional. Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel:

 • Cautam barbati si cupluri cu varsta cuprinsa intre 18 - 50 de ani, pentru depozite in Germania. Se lucrează pentru: LIDL, KAUFLAND, NETTO, REWE, PENNY. Zonele în care avem locuri disponibile sunt: Krefeld, Kerpen ,Köln, Bonn, Frankfurt, Bad Wunnenberg, Stuttgart, Magdenburg , Stafenhagen, Bottrop. Daca sunteti în căutarea unui Job stabil, care să va ofere posibilitatea de dezvoltare, avansare si siguranta va stam la dispozitie. Se incepe pe un salariu de bază (între 10,50 -12,00 euro/ ora/ brut) , crescător (în funcție de performanțe), plus bonusuri și sporuri atașate. Salariul per lună orientativ : Între 1.300 și 1.800 net per lună (în funcție de ore efectuate și bonusarea obținută). Cazarea oferita de angajator , contra cost , intre 220 - 240 Euro/ luna (cu toate utilitățile incluse). Se întocmesc toate actele necesare pentru a avea o angajare de succes în conformitate cu regulamentul statului German: - Anmeldung - Asigurare medicală - Card bancar Contractul de munca va fi incheiat direct cu angajatorul German. Nu se percep taxe sau comisioane! Contractul este realizat pe o perioadă de un an de zile cu posibilitate de prelungire și preluare directa a candidatului de catre depozite. Training adecvat în limba română (pentru a integra fiecare candidat la locul de muncă). Siguranță salarială, mediu de lucru în concordanță cu regulamentul german, posibilitate de avansare și dezvoltare in domeniul logistic.

 • Angajam operator depozit si alimentare linii de productie (baiat). Program de luni pana vineri. Sambata optional. Detalii la nr. de tel:

 • 1

  Societate comerciala angajeaza lucrator in fabrica.Se ofera pachet salarial atractiv.

 • Firma Rogher cauta muncitori in domeniul confectiilor metalice. Oferim: - pachet salariar atractiv - bonusuri de performanta - calificare la locul de munca - program de lucru fix: 7.00 - 15.00, Luni - Vineri Ne puteti contacta la numarul de telefon .

 • 1

  Firma producatoare de arcuri si saltele, angajam Operatori Productie. Experienta nu este necesara, instruirea se face la locul de munca. Oferim pachet salarial motivant: - Bonus de Prezenta - Ore suplimentare platite 200% - Tichete de masa in valoare de 20 lei/zi - Masa calda oferita zilnic - Transport Asigurat - Instruire si promovare la locul de munca - Bonus de recomandare Telefon contact:

 • 10

  Firma producatoare de arcuri in domeniul mobilierului, angajam Stivuitorist Pachet Salarial Atractiv(Prime si Bonusuri) Tichete de masa in valoare de 20lei/zi Oferim transport si masa calda Firma este localizata in Baia Mare Se lucreaza in 3 schimburi Cernte: Atestat stivuitor sau experienta in munca cu stivuitorul Pentru detalii va rugam sa ne contactati la Tel:

 • Receptia si pregatirea materialelor de constructii pentru livrare

 • 1

  2000 RON plus taxe l a program de 8 ore

 • Țară: Suedia Locație: Stockholm Șofer categoria C 7,5 tone camion distribuție produse alimentare depozit - magazin alimente . Cerințe: Bărbați,femei și cupluri Se muncește în colectiv de români. SALARIZARE: Program de muncă 8 ore Luni - Vineri. Să pot muncii ore suplimentare în weekend și în timpul săptămânii. Se pot muncii ore suplimentare peste programul zilnic maxim până la 12 ore pe zi,opțional,nu este obligatoriu. Se muncește prin contract de muncă nedeterminat semnat cu angajatorul străin. Cazarea este asigurata de firma. Firma asigură diurnă zilnică bani pentru mâncare și cheltuieli personale.

 • 1

  Țară: Suedia Locație: Stockholm Tipul muncii: Muncă la bandă în fabrică de procesare a zahărului. Munca constă în aranjarea la bandă sortarea etichetarea și scanarea produselor finite ambalate greutăți mici muncă ușoară în mediu plăcut. Cerințe: Femei,bărbați si cupluri Se muncește în colectiv de români. Nu se cer limbi străine. SALARIZARE: Salarizarea se face o dată la două săptămâni respectiv de două ori pe lună. Banii se dau pe card în cont bancar sau numerar. Se primește avans pentru început primele două săptămâni. Program de muncă 8 ore Luni - Vineri. Să pot muncii ore suplimentare în weekend. Se pot muncii ore suplimentare peste programul zilnic maxim până la 12 ore pe zi,opțional,nu este obligatoriu. Se muncește prin contract de muncă nedeterminat semnat cu angajatorul străin. Cazarea este asigurata de firma. Transportul dus-intors la locul de muncă este asigurat. Banii se dau la 2 săptămâni dar se poate cere avans.

 • 3

  Candidatul ideal - Cunoștințe de desen tehnic, citire si interpretare; - Cunostinte in operare utilaj CNC; - Cunoștințe despre limbajul MACH 3 reprezinta un avantaj; - Cunostinte anterioare in programare pe freza CNC reprezinta un avantaj; - Cunoștinte in utilizarea corespunzatoare a aparatelor de măsurat cote (șubler, micrometru, coloana de masurat, etc.); - Capacitate de concentrare sporita si atenție la detalii; - Precizie, rigurozitate, perseverență. Descrierea jobului - Citirea si intelegerea documentelor de lucru, desenelor tehnice, a instructiunilor si planului de verificare; - Operare/Programare utilaj CNC (freza) - Realizarea/incarcarea si accesarea programelor cu comanda numerica; - Pregatirea materiei prime pentru prelucrare; - Control dimensional si calitativ al pieselor realizate. Oferta noastra: - Program de lucru in 2 schimburi; - Salariu NET 3.000 - 3.200 LEI functie de cunostinte si experienta.

 • 10

  Participa la depozitarea materialelor de pe departamentul de parchet, respectiv pregatirea acestora pentru livrare Program de lucru 2 schimburi Tichete de masa Decont transport

 • 6

  Program de lucru 2 schimburi Tichete de masa Decont transport

 • 4

  Descrierea locului de munca Candidatul ideal - Capacitate de concentrare si atenție la detalii; - Precizie, rigurozitate, perseverență. - Cunostiinte minime de mecanica. Descrierea jobului - Pregatirea materialului pentru presare (debitare si cantarire). - Operarea preselor dupa programe prestabilite. - Asistarea activa la schimbarea matritelor. - Mentenanta zilnica si curatenia utilajului. Oferta noastra: - Program de lucru in 2 schimburi; - Salariu NET 2.400 - 2.800 LEI functie de cunostinte si experienta. Pentru mai multe detalii sunati la numarul

 • Societate comerciala angajeaza Lucrator Panificatie.Se ofera pachet salarial atractiv.

 • 5

  Firma montaj electromecanic angajează operatori productie -minim 18 ani -seriozitate Se oferă -condiții de munca foarte bune -un loc de munca sigur -salariu motivant -bonuri de masa -decontare transport CV-urile se depun la sediul firmei pe strada Bazaltului nr. 3A. Informatii la tel. .

 • Salveaza cautarea