Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Maramures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  Bună ziua, Se caută urgent operatori de mașini și sisteme in producția de lemne și motostivuitoristi în Bromskirchen / Germania Salariu pt motostivuitorist 11,38 brut pe oră + diurna de 35 net pe zi .(salariul net 2000 - 2200 EUR / lună) Salariul pt operatori de mașini și sisteme 10,82 brut pe ora + diurna 35 net pe zi. (salariul net 2000 - 2200 EUR / lună) Spor de noapte și ore suplimentare 25% Munca duminicală: spor 50% Sărbători legale: spor 100% Licență de motostivuitor Permis de conducere și mașină Limba Germană la nivel conversațional spre mediu B1 Se pleacă organizat cu autocarul Miercuri și Sâmbătă din toate orașele României.

 • 2

  Firma din Baia Mare cu parc propriu de utilaje caut colaborator pentru vopsire / intretinere utilaje Detalii la telefon sau mesaj

 • 1

  Atelier prelucrare piatra naturala angajează muncitori calificați și necalificați. Salar motivat Mai multe detalii la telefon nr

 • 23

  Angajam muncitori (femei si barbati) cu contract de munca pentru reciclare plastic si hartie in Germania.Conditii:deținerea permisului auto categoria B .Mai multe relatii la nr.de telefon 00491731951509.

 • 1

  SC Electronica PMA angajeaza 30 de femei pe post de muncitor necalificat pe parte de productie. - nu se cere experienta in domeniu - se lucreaza pe 2 schimburi, de la 06.00-14.00 respectiv 14.00-22.00 - transportul este asigurat pe raza orasului Baia Mare - pe langa salar se ofera tichete de masa - se dau prime de productie in baza normelor facute - sambetele lucrate sunt platite dublu - se lucreaza stand jos pe scaune - la 4 si la 7 ani lucrati se adauga la salar si spor de vechime In caz ca sunteti interesata va asteptam cu un CV la sediul firmei pe bld.Independentei nr. 55 in timpul saptamanii intre orele 08.00-16.00, sau pentru detalii puteti suna la numarul de telefon . Va multumesc!

 • 6

  SC Electronica PMA angajeaza 30 de femei in departamentul productie. Se cere disponibilitate de a lucra in 2 schimburi si transportul este asigurat pe raza orasului Baia Mare. Pentru detalii in legatura cu salarul sau alte tipuri de informatii va rog sa sunati la numarul de telefon . CV-uri se pot depune la sediul firmei pe bld. Independentei 55, intre orele 08.00-16.00 de luni pana vineri. Va multumesc!

 • 7

  S.C. ATROM angajeaza operator pentru linie productie capse si cuie electrosudate. Cerinte: - cunostinte minime de mecanica - disponibilitate lucru in 2 schimburi Adresa: str. Fabricii nr.13, Baia Mare

 • 2

  Pentru o companie care se ocupa cu fabricarea de condensatoare, rezistoare, bobine, transformatoare si alte inductoare angajam operator asamblare. Se asambleaza motorase electrice pentru industria auto, farma si mobilier. Program de lucru intr-un singur schimb (8 ore), Luni-Vineri Cerinte: -Atentie la detalii; -Minim 8 clase absolvite. Beneficii: -Bonus de productivitate; -Tichete de masa; -Asigurare medicala privata -Prime Paste, Craciun, 8 Martie; -Premii de fidelitate dupa 6 luni -Se asigura transport din Baia Mare si pentru localitatile limitrofe se deconteaza transportul. Mai multe detalii la:

 • 9

  Societate comerciala producator de carne si preparate din carne angajeaza operator fabrica cu posibilitate de calificare la locul de munca.Se ofera pachet salarial atractiv.

 • 64

  Angajam muncitori operatori fabrica Baia Mare Cerinte: - Seriozitate; - Cazier fara sarcini; Prezinta avantaj: - Experienta in unitati de productie; Se ofera: - Pachet salarial motivant incepand de la 2.500,- lei NET; - Tichete de masa si transport.

 • Cautam order picker pentru Olanda. Ca i order-picker: - Alegeți comenzile cu un scaner folosind sistemul de preluare, - Conduceți un EPT, - Încărcați și descărcați containere, - Împachetați și verificați expedierile înainte de încărcare. Oferim: - Plată săptămânală, - Atenția unui coordonator român, - Cazare, - Asigurare de sănătate, - Transport la locul de muncă, - Posibilitatea cooperării pe termen lung, - Condiții de muncă stabile, - Plată suplimentară pentru schimburi. Cerinte: - Cuno tinta limbii engleze, nivel conversațional, - Motivația pentru muncă, - Persoana energetică, - Stabilitate. Daca sunteti interesati va rog sa sunati la: .

 • Angajăm operatori producție! Deschidem rute noi de transport din Cehu Silvaniei, Horoatu Cehului, Biușa, Aluniș și Benesat! Puteți depune cererea de angajare la sediul nostru din Sârbi, str. Independenței, nr. 8, telefonic la numărul sau la adresa de e-mail

 • Candidatul ideal Disponibilitate la deplasări în țară; Îndemânare; Seriozitate; Posesor permis de conducere cat. B Descrierea jobului Asamblare și montare mobilier; Montaj șine și galerii pentru perdele și draperii la locația clientului; Formare la locul de muncă. Cum îți răsplătim munca? Oferim salariu atractiv, bonuri de masă, diurne și bonusuri în funcție de performanțe. Crezi că ești compatibil cu profilul prezentat mai sus? Atunci, hai să ne cunoaștem! Trimite-ne CV-ul tău iar noi te vom contacta pentru a stabili un interviu. Descrierea companiei Delite este singura companie din domeniul utilărilor cu articole textile pentru Horeca care și-a propus, ca misiune principală, să schimbe percepția proprietarilor de hoteluri și restaurante asupra importanței textilelor achiziționate, astfel încât să realizeze impactul covârșitor al calității acestora asupra satisfacției clienților lor.

 • SC COZMIRCOM SRL angajeaza muncitori necalificati pentru sectorul industrial. Detalii si informatii se obtin la telefon sau la sediul firmei din strada Forestierului, nr. 213.

 • 5

  Angajam muncitori in constructii Cerinte - Seriozitate; - Cazier curat; Prezinta avantaj: - Experienta; Se ofera: - Pachet salarial motivant, actualizat.

 • 3

  Daca doresti sa lucrezi intr-o companie care ofera siguranta, dezvoltare profesionala si sa fii rasplatit corect pentru munca depusa? Te asteptam sa faci parte din echipa noastra. Responsabilitati: - Preluare marfa de la transportatori; - Receptia calitativa si cantitativa a produselor in baza documentelor de livrare; - Verificare marfa primita din punct de vedere calitativ si cantitativ; - Aranjare marfa pe rafturi; - Organizarea si utilizarea eficienta a spatiului de depozitare a marfurilor; - Pregatirea coletele pentru expediere. Impachetarea/ambalarea coletele pe baza facturilor si documentelor de expediere/awb; - Predarea coletelor catre curieri conform graficului de livrare; - Participarea la activitatea de inventar derulata de companie; - Aplicarea procedurilor pentru optimizarea activitatilor din depozit - Executarea opera iunilor în graficul stabilit; - Verificarea coletelor retur si procesarea acestora conform procedurilor companiei; - Respectarea conditiilor si standardelor de depozitare, legislatie de gestiune a stocurilor - Sa asigure sa fie ordine si curatenie in depozit; Beneficii: - Echipa tanara, mediu de lucru placut - Program de lucru 8 ore - Nu se lucreaza in weekend si sarbatori legale - Stabilitate. Pozitie pe termen lung - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Pachet salarial intre 2200 si 3000 Ron in functie de experienta Trimite CV-ul tau la adresa de e-mail:

 • 13

  Școala EUROTRAINING organizează cursul de Stivuitorist care face parte din domeniul occupational “Instalatii de ridicat”. Unități de competență: - .Respectarea normelor PM, PSI şi a prescripţiilor tehnice ISCIR, - Completarea documentelor, - Pregătirea şi verificarea vehiculului pentru lucru, - Efectuarea transporturilor şi manipulării mărfurilor, -Identificarea defectelor apărute, -Predarea utilajului şi a documentelor, Condiții înscriere: studii minime obligatorii Durata cursului: 6 săptămâni Certificat acreditat ANC (diploma) – se obține în urma absolvirii cursului . Certificatele obținute au valabilitate permanentă și sunt recunoscute la nivel NAȚIONAL si la nivelul UNIUNII EUROPENE. Jud. Maramureș, Baia Mare pentru mai multe informații vă stăm la dispoziție : nr. de telefon- 0732970180 site: scoalaeurotraining.ro NU RATA ȘANSA DE A TE CALIFICA ÎNTR-O MESERIE !

 • 6

  Ford Baia Mare, angajeaza mecanici auto.Program si salariu motivant in functie de realizari.Informatii la tel.0728110112

 • 1

  Tinichigiu-vopsitor auto angajam.Posibilitati restaurari auto. tel.0744571185

 • 3

  Descrierea postului Este necesar sa fi harnic, perseverent, onest, resonsabil si cel mai important, sa ai disponibilitate la efort fizic sustinut. DETALII POST VACANT: - program de lucru:8h (Luni-Vineri), orele : 8:00-17:00 cu pauza de masa; - posibilitatea de avansare in cadrul firmei; - bonusuri si pachete cu anumite ocazii; CERINTE: - depozitarea marfii in spatiile alocate; - participarea activa la operatiunile de incarcare/descarcare a marfii; - gestionarea cu atentie a marfurilor aflate in depozit si magazin; - carnet categoria B (minim 2 ani), fara antecedente rutiere; - efectuarea distributiei pe rutele stabilite; - grija pentru vehicului incredintat pentru transportul marfii; - desfasurarea activitatilor specifice de ordine si curatenie; - capabil de lucru in echipa; - PERIOADA DE PROBA: 1-2 luni; - AVANTAJ: cunostinte in domeniul instalatiilor; Mai multe detalii si informatii despre locul de munca vacant vor fi oferite in cadrul unui viitor interviu, dupa depunerea si selectia CV-ului. Pentru informatii suplimentare : Onit Monica) nit Alin)

 • Salveaza cautarea