Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Fabrica de mobila din Davideni, Comuna Tibucani, Judetul Neamt angajeaza cu carte de munca: - DIRECTOR DE PRODUCTIE - MAISTRU CONTROL CALITATE. - TAMPLAR / FREZOR / STRUNGAR IN LEMN Conditii obligatorii sunt experienta similara in domeniu de minim 5 ani si cunostinte riguroase de tehnologia prelucrarii lemnului. Oferim salariu motivant, bonusuri de indeplinire obiective, conditii de lucru excelente, un colectiv receptiv, motivat si interesat sa realizeze produse de cea mai inalta calitate. Nu ezitati sa ne contactati la pentru stabilirea unui interviu. Puteti trimite CV-uri la adresa de email De peste 25 de ani dam noblete lemnului masiv, piesele noastre de mobilier, usi de interior sau exterior, scari, punand in valoare manastiri si biserici, case, spatii de birouri, proiecte imobiliare de lux. Usile Davide inglobeaza liniile moderne, culorile actuale si maiestria mesterilor care le realizeaza. Dar nu este doar atat. Spre deosebire de produsele lumii moderne, tehnologizate, bazate pe consum, usile noastre ofera caldura unui produs manufacturat, unicat am putea spune, alaturi de sufletul lemnului masiv pe care artizanii nostril il pastreaza si ii dau valoare. Usile noastre dainuie si aduc in spatiile unde sunt montate o parte din spiritul muntelui Ceahlau. Ne gasiti si pe www.davide.ro Datorita volumului mare de munca, am prefera ca dialogul informativ sau solicitarile de detalii sa aiba loc telefonic - sau pe canalele de comunicare de pe site. NU RASPUNDEM LA MESAJE SCRISE din lipsa de timp.

 • 4

  Angajam manipulant marfa pentru un depozit de legume si fructe. Program 8 ore/ zi. Salariu atractiv. Cerem si oferim seriozitate. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de telefon:

 • 3

  Firma SC HERRENE ELAS SRL, din sat Almas, comuna Garcina, judet Neamt, str.principala,angajam personal in domeniul dezmembrari auto. Cautam seriozitate si daca este posibil experienta in domeniu. Nr de contact 0735610200 Herlea Ovidiu.

 • 9

  Depozit materiale de constructii, angajez manipulant. Ce vei face mai exact? -Ajuti la descarcarea marfurilor primite si asezarea lor pe raft -Servesti clientii, ajutand la incarcarea marfurilor cumparate de clienti -Ajuti la incarcarea marfurilor in masina unitatii -Debitezi(tai) cu flexul din dotare materialul fieros ce necesita a fi taiat. Abilitati necesare: -conditie fizica buna -cunostinte taiere cu flexul -munca in echipa -seriozitate, implicare, dorinta de a progresa Salariu atractiv. Depozitul este situat in Roman, la iesirea spre Dedeman. Program de luni pana vineri 8-16:30.

 • 3

  Firma cu profil reparatii scule si utilaje, situat in Roznov, jud. Neamt angajeaza: mecanic,electromecanic,tehnician reparatii, cu sau fara experienta,salarul negociabil, in functie de experienta . Program de lucru 8 ore.Relatii la tel.0730318915.

 • 2

  Cautam colaboratori cu experienta pentru participarea la un inventar marti, 20.04.2021, in cadrul unui magazin de haine si incaltaminte din Shopping City, de la Piatra Neamt. Activitatea va incepe la ora 17:45 (8h de lucru si 1h pauza). Colaborarea presupune numararea produselor din magazin folosind un scanner si rearanjarea produselor numarate si scanate, conform instructiunilor de munca. ! Avem nevoie de persoane responsabile, rapide si atente. Este nevoie de rezistenta la munca in picioare si la munca de noapte. ! Lucram cu contract de munca temporara. Plata se va face prin virament bancar dupa finalizarea activitatii.

 • Tanar 24 ani,caut loc de munca in orice domeniu ,mai multe detalii la telefon,cer si ofer seriozitate !

 • 1

  SC TGIE SRL angajeaza urgent motostivuitorist cu minim experienta (2 ani) , program 8 ore de luni pana vineri. Relatii la telefon .

 • Angajam manipulanti in domeniul sticlei pentru geam termopan. Condiții avantajoase Detalii la telefon

 • 2

  SC ANGAJEAZA MANIPULANT MARFA DEPOZIT,PROGRAM DE 8 ORE \ZI SALARIU ATRACTIV

 • 13

  Muncitor depozit cereale și furaje/ Manipulant marfă în depozit Căutăm colegi care să se alăture echipei noastre din loc Roman, Cordun sau satele învecinate deoarece activitatea se desfășoară la Hala de Producție situată în Roman! Descrierea jobului: - Activitate în depozit cereale și furaje - Condiții de lucru în hală - Înc rcă / d sc rcă m rf din utov hiculel d livr re și cont in re - Pregătește com nzil de m rfă ce urm ază a fi livrate - Să asigur int gritatea și securitatea mărfurilor - Participă la inventarierea mărfurilor din depozit - Utilizează eficient spațiul de depozitare și menține ordinea și curățenia în acesta Cerințe: - Seriozitatea este esențială! - Rezistență fizică - Dorință de muncă - Disponibilitate - Responsabilitate - Măiestrie și îndemânare - Capabil să lucreze în echipă - Respectă regulile de protecția muncii și regulamentul de ordine interioară al firmei - Prezintă avantaj: experiența în domeniu; experiența în lucrul cu mașinile și utilajele; permis de conducere categoria B Avantaje: - Contract pe perioadă nedeterminată/ se lucrează tot timpul anului - Salariu fix + bonusuri - Posibilit t d cumul cunoștinț și experi nță în dom niu - Șansa unei cariere de succes într-o companie aflată în plină ascensiune Dacă te regăsești în descrierea anterioară, nu ezita să aplici pentru această oportunitate profesională!

 • 5

  Agentia de recrutare WP XAWAX czech s.r.o Angajeaza din Romania pentru Cehia personal necalificat,barbati,cupluri,femei, pentru fabrici din Cehia. Transport din tara(Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad), Cazare si scolarizare GRATUIT, oferim avans dupa prima saptamana de lucru. Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii, Nu percepem comision,sau taxe. Detalii,inscrieri si rezervari la numarul 0742530624

 • 1

  Cerințe: - experienta in manevrarea instalatiei de muls - experienta in lucru in agricultura - mentinerea curateniei la locul de munca Condiții: -contract de munca pe perioada nedeterminata -program de lucru in intervalul 06:30-17.00 cu doua pauze incluse -transport asigurat pentru angajatii din traseele Piatra si Roman -o masa calda asigurata pe zi Responsabilități: -pregatirea instalatiei de muls si colectarea laptelui( de 2x pe zi) -mentinerea curateniei in zona cu bovine -asigurarea hranei catre animale -realizarea diferitelor activitatii de agricultura in sere de cereale Pentru a putea candida la aceasta pozitie, suna-ne la ( L-V 09-17) sau aplica la acest job si te sunam noi Compania de Recrutare ECIM Oameni Valorosi Pentru Companii de Succes

 • 4

  Angajam personal pentru lucru in atelier de arta. Nu solicitam calificare sau experienta in domeniu. Activitatea se desfasoara la masa de lucru, in conditii optime de temperatura, lumina, fara zgomot. Se taie si se lipesc piese mici, pe un desen, pentru a obtine o imagine (o icoana). Exemplu: http://www.artgeorgies.ro/portofoliu-religios OFERIM: - meseria se invata la locul de munca (nu solicitam experienta), - program de lucru fix, de luni-vineri, de la ora 7.00 la ora 15.30, - conditii optime de lucru, CERINTE: - absolvent de scoala profesionala sau liceu; - experienta de lucru in firme de productie constituie un plus; - indemanare, rabdare, exactitate in lucrul de mana; - rezistenta la sarcini repetitive. NU ANGAJAM STUDENTI SAU ELEVI! Detalii despre companie puteti afla accesand pagina de web: www.artgeorgies.com Asteptam CV-ul dumneavoastra aici sau lasati-ne un mesaj pe aic cu numarul dumneavoastra de telefon si un nume, pentru a va putea contacta! Firma se afla in orasul Bicaz, cartier Marceni.

 • 3

  angajez manipulant depozit fructe legume vârsta 18-40 de ni

 • 9

  Caut persoane pentru o fabrica din Germania. Salariul este în prima luna de 1500 de euro și apoi creste. Nu necesita limba. Cazarea este gratuita. Munca consta în a fabrica piese auto pentru mai multe detalii nu ezitați sa ne contactați

 • Avem disponibile 17 locuri de muncă la o fabrică auto in Praga . Nu se cere nici un fel de comision . Plecare miercuri 24 martie . Vârsta maximă acceptată este de 50 de ani . Sunt acceptate și cuplurile . Cazarea nu se plătește . Se lucrează în două schimbări a câte 8 ore de luni până vineri . Munca prestată este de ambalarea produselor auto . Transportul de la cazare la locul de muncă și invers este oferit de patron . Sunt acceptate persoane liniștite care într-adevăr vor să muncească . Pentru rezervări ne puteți contacta in orice zi intre orele 09:00-20:00.

 • 1

  vind plasma CNC Import Germania , masa de lucru 2,5x6 mcari tehnice , prevazuta cu 2 capete - electric si oxiacetilenica , stare tehnica si optica foarte buna,carte trehnica , computer etc PRET 11500 EURO

 • Salveaza cautarea