Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Firma cu profil reparatii scule si utilaje, situat in Roznov, jud. Neamt angajeaza: mecanic,electromecanic,tehnician reparatii, cu sau fara experienta,salarul negociabil, in functie de experienta . Program de lucru 8 ore.Relatii la tel.0730318915.

 • 2

  Firma SC HERRENE ELAS SRL, din sat Almas, comuna Garcina, judet Neamt, str.principala,angajam personal in domeniul dezmembrari auto. Cautam seriozitate si daca este posibil experienta in domeniu. Nr de contact 0735610200 Herlea Ovidiu.

 • Detali in privat Firma italiana Prin toată Europa

 • 4

  Agentia de recrutare WP XAWAX czech s.r.o Angajeaza din Romania pentru Cehia personal necalificat,barbati,cupluri,femei, pentru fabrici din Cehia. Transport din tara(Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad), Cazare si scolarizare GRATUIT, oferim avans dupa prima saptamana de lucru. Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii, Nu percepem comision,sau taxe. Detalii,inscrieri si rezervari la numarul 0742530624

 • vind plasma CNC Import Germania , masa de lucru 4x2 mcari tehnice , prevazuta cu 2 capete - electric si oxiacetilenica , stare tehnica si optica foarte buna,carte trehnica , computer etc PRET 10500 EURO

 • 1

  Firma Germana GmbH din landul Niedersachsen zona Oldenburg angajeaza direct fara intermediari personal pentru urmatoarele posturi : -Transatori capete de porc la banda sau la masina pe posturi,salarii in functie de experienta avuta de la 1800-2800 euro net! -Personal B/F,Cupluri la fasonare carne/masca rezultata de la transarea de capete ,salarii in functie de experienta avuta de la 1700-2200 euro net! -Personal tanar necalificat pentru toate punctele de mai sus care vor sa lucreze si sa se califice in aceste domenii. salari pentru incepatori 1600-2000 euro net! Firma ofera cazare si transport la punctele de lucru ! Firma germana ofera seriozitate si asteapta acelasi lucru din partea dumneavostra!

 • Zona : Birmingham , Staffordshire - UK si Rotterdam , Amsterdam, Utrecht, Uden - Olanda Zona : Birmingham , Staffordshire - UK si Rotterdam , Amsterdam, Utrecht, Uden - Olanda Conditii Salarizare OLANDA: - Salarizarea incepe de la 14.38 Euro Brut/ Ora, in functie de performante, ture si departament. Salarizarea este diferita in functie de depozitul unde veti fi angajat. Pentru ture de noapte/weekend salarizarea este mai mare decat cea de zi. - Minim 40-48 ore /saptamana. Se efectueaza ore suplimentare in functie de necesitatile angajatorului, acestea sunt remunerate separat conform turelor. - Cazare asigurata - Conditii de lucru: impachetare, sortare, etichetare, verificare defecte si pregatire livrare produse (produse nealimentare/ produse alimentare/ fructe-legume / congelate). - Contract cu termen nedeterminat. - Veti lucra cu diferite produse in functie de depozit

 • 12

  Angajam tineri intr-o fabrica de chipsuri, cu delegare in Belgia. VORBITORI DE LIMBA ENGLEZA SAU FRANCEZA. Beneficii: - cazarea gratuita (conditii bune: max 2 pers/camera) - transportul local asigurate de catre angajator - CIM pe perioada nedeterminata in Romania Conditii: - experienta - transportul Romania-Belgia organizat de catre anagajat Cerem si oferim seriozitate, Relatii la tel.:

 • 9

  Angajez o persona cu permis cat b si sa stie sa foloseasca un laptop ptr depozit sameday roman,salar atractiv tel

 • Angajez manipulant depozit

 • 7

  Muncitor depozit cereale și furaje/ Manipulant marfă în depozit Căutăm 2 colegi care să se alăture echipei noastre din loc Roman, Cordun sau satele învecinate deoarece activitatea se desfășoară la Hala de Producție situată în Roman! Descrierea jobului: - Activitate în depozit cereale și furaje - Condiții de lucru în hală - Încаrcă / dеscаrcă mаrfа din аutovеhiculelе dе livrаre și contаinеre - Pregătește comеnzilе de mаrfă ce urmеază a fi livrate - Să asigurе intеgritatea și securitatea mărfurilor - Participă la inventarierea mărfurilor din depozit - Utilizează eficient spațiul de depozitare și menține ordinea și curățenia în acesta Cerințe: - Seriozitatea este esențială! - Rezistență fizică - Dorință de muncă - Disponibilitate - Responsabilitate - Măiestrie și îndemânare - Capabil să lucreze în echipă - Respectă regulile de protecția muncii și regulamentul de ordine interioară al firmei - Prezintă avantaj: experiența în domeniu; experiența în lucrul cu mașinile și utilajele; permis de conducere categoria B Avantaje: - Contract pe perioadă nedeterminată/ se lucrează tot timpul anului - Salariu fix + bonusuri - Posibilitаtеа dе а аcumulа cunoștințе și experiеnță în domеniu - Șansa unei cariere de succes într-o companie aflată în plină ascensiune Dacă te regăsești în descrierea anterioară, nu ezita să aplici pentru această oportunitate profesională!

 • Salveaza cautarea