Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Operatori productie Vrancea - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajam tehnolog si sef productie moara, FNC si fabrica de ulei

  SC V&G OIL 2002 SRL angajeaza tehnolog cu experienta: moara, FNC si fabrica de ulei si sef de productie cu experienta pentru aceleasi sectoare CV la adresa de mail: Nr telefon: Adresa: Odobesti, sos Vrancei, km 6, jud. Vrancea

 • 23

  Operator industrial carton ondulat vrancart adjud

  CANDIDATUL IDEAL: - diploma de liceu sau echivalent; - abilitatea de a lucra independent, precum si ca parte a unei echipe; - capabil sa prioritizeze sarcinile multiple si sa respecte termenele limita de productie; - persoana responsabila, dinamica, organizata; BENEFICII: - salariu atractiv si negociabil; - decontarea navetei; - tichete de masa in format electronic, 20 lei/zi lucrata; - sporuri (sambata, duminica, ore suplimentare, sarbatori legale); - abonament MedLife si asigurare de viata; - prima de Paste, Craciun; - formare profesionala; - posibilitati de promovare.

 • 1

  Cititori contoare energie electrica - zona Panciu, Vrancea

  Cerinte candidat ideal: - Studii medii liceu - Abilitati de organizare si planificare a vizitelor la consumatorii alocati - Fire comunicativa, sociabila, empatica. - Permis conducere masina personala reprezinta un avantaj Descriere activitate: - Citiri contoare in zona desemnata pe teren - Sincronizare citiri realizate in terminalul de citiri PDA. Beneficii: - Mediu de lucru tanar si placut - Program de lucru flexibil - Suport permanent pentru realizarea obiectivelor propuse - Decont transport carburant ODATA CU TRIMITEREA CV-ULUI SI SAU A ALTOR ANEXE CORESPUNZATOARE PRIN INTERMEDIUL MAIL, VA EXPRIMATI ACORDUL PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN VEDEREA SELECTIEI PENTRU ACEST POST VACANT IN CADRUL COMPANIEI. Pentru a aplica va rugam atasati CV la mesaj.

 • 13

  Angajam tamplari si muncitori necalificati, sofer cat B

  Societate comerciala angajeaza pentru fabrica de prelucrarea lemnului tamplari si muncitori necalificati in special din zona Gugesti, Dumbraveni, Urechesti, Focsani si Suraia. Asiguram transport. Pentru detalii sunati la numarul de telefon sau la sediul din strada Principala 1 nr 11 localitatea Suraia judetul Vrancea.

 • 2

  Imprimator serigraf

  Compania noastră caută un Imprimator Serigraf talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre din cadrul departamentului de producție decalcomanie. Dacă ai experiență în domeniu sau ești la început de drum și vrei să-ți dezvolți abilitățile, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Responsabilități principale: Realizarea imprimării serigrafice pe hartie decalcomanie conform specificațiilor tehnice; Prepararea echipamentelor și a materialelor necesare pentru procesul de imprimare; Asigurarea calității produselor finite ; Întreținerea echipamentelor și curățarea spațiului de lucru conform normelor de igienă și securitate; Colaborarea eficientă cu colegii din departamentele conexe pentru buna desfășurare a procesului de producție. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul serigrafiei sau într-un domeniu similar reprezintă un avantaj; Abilități bune de lucru în echipă și atenție la detalii; Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu dinamic și solicitant; Flexibilitate și adaptabilitate la cerințele specifice ale fiecărui proiect; Responsabilitate și orientare către rezultate. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un mediu creativ și dinamic; Posibilitatea de a-ți dezvolta abilitățile în domeniul serigrafiei; Training și suport din partea echipei; Oportunități de avansare în cadrul companiei în funcție de performanțe; Pachet salarial motivant și beneficii suplimentare-tichete de masa,decontare transport.

 • MELISSA SRL din Pufesti, Vrancea Angajeaza Muncitori necalificati la asamblarea, montarea pieselor

  MELISSA SRL din Sat Pufesti, Jud Vrancea Angajeaza Muncitori necalificati la asamblarea, montarea pieselor

 • 7

  Angajam operator FNC

  Premium Porc Group, unul dintre cei mai mari producatori de porcine din Romania, angajeaza Operator FNC pentru Fabrica de Nutreturi si Combinate din locatia Gara Cotesti, jud. Vrancea. Pentru mai multe detalii, sunati la nr de telefon: .

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Vrancea
Salvează căutarea