Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori productie

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez tamplari mobilier PAL-MDF cu experienta relevanta pentru lucrul in atelier si montaj pe teren. Experiență de minim 2 ani; Responsabilitate, seriozitate, implicare. Atenție la detalii, concentrare pe calitate. Program de lucru Luni-Vineri 8:00-16:30 Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Oportunitate de promovare si dezvoltare profesionala functie de implicare si abilitati; Ore suplimentare platite; Prime de sărbători; Bonusuri de performanță; Salariu motivant , în functie de experienta si productivitate.

 • 6

  Se oferă angajare, salarii atractive, cazare, sporuri de performanța

 • Angajăm Operator Alimentare Bandă pentru Varroc Lighting Systems Electronics România, companie producătoare de subansamble electronice pentru industria automotive. Responsabilități: Alimentarea liniilor de productie cu materialele necesare. Cerinte: Experiență pe o poziție similară în depozit; Disponibilitatea de a lucra în 4 schimburi. Oferim: Salariu motivant - 4160 lei BRUT; Al 13-lea salariu; Bonus de performanță; Tichete de masă în valoare de 20 lei; Primă de Paște și Crăciun; 22 de zile de concediu de odihnă; Servicii medicale; Transport asigurat din Timișoara si de pe ruta: Remetea Mare- Izvin-Recaș. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: .

 • 4

  Angajam Operator SMT pentru VARROC LIGHTING SYSTEMS ELECTRONICS, companie producătoare de subansambluri electronice pentru industria automotive. Responsabilitati: Seteaza parametrii liniei de fabricatie în conformitate cu documentatia; Opereaza echipamentul în linia SMT, conform instructiunilor de utilizare Cerinte: Experienta pe o pozitie similară; Disponibilitatea de a lucra in 4 schimburi (12/24, 12/48) Beneficii: Salariul incepand de la 3680 Brut, IN FUNCTIE DE EXPERIENTA; Al 13-lea salariu; Bonus SMT; Tichete de masă în valoare de 20 lei; Primă de Paste si Craciun; 22 de zile de concediu de odihna; Servicii medicale; Transport asigurat din Timisoara si de pe ruta Remetea Mare- Izvin- Recas. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: .

 • 3

  Experienta obligatorie de 4 ani in proiectarea mobilierului la comanda

 • 2

  ARGUS S.A, fabrica de ulei din Cosntanta, angajeaza fochisti si lacatusi mecanici, preferabil cu experienta. Se ofera; mediu de lucru sigur si stabil, salariu fix, spor lucru noaptea, spor de lucru wknd si sarbatori legale, plata ore suplimentare conform legii, asigurare medicala complexa, tichete de masa, prime conform CCM, zile suplimentare de concediu de odihna in functie de vechime in munca. Pentru angajatii care locuiesc in afara orasului Constanta, se deconteaza transportul. Program de lucru: in ture, 12/24; 12/48, flux continuu. Asteptam sa te cunoastem la sediul ARGUS, str Industriala nr 1, Constanta. CV uri se pot transmite la adresa

 • ARGUS S.A, fabrica de ulei din Constanta angajeaza electricieni. Se ofera salariu in functie de experienta, spor pentru ore noapte, spor de weekend, ore suplimentare platite dublu, conf legii, asigurare medicala complexa, cota de produs 6 l ulei lunar, decont transport pentru angajatii din afara orasului Constanta, prime conform CCM. Program de lucru: 12/24; 12/48 Toate detaliile se discuta la interviu, in str Industriala nr 1, Constanta.

 • Fabrica de ulei ARGUS S.A din Constanta angajeaza fochist pentru centrala termica. Se ofera salariu fix, bonuri de masa, asigurare medicala, spor pentru lucru noaptea, in zile de weekend si sarbatori legale, decont transport pentru angajatii din afara orasului Constanta, cota de produs, 6 l ulei lunar. Se lucreaza in ture 12/24; 12/48, flux continuu. Toate aspectele se discuta la interviu la sediul Argus, strada Industriala nr 1, Constanta.

 • ARGUS S.A, fabrica de ulei din Constanta angajeaza urgent: lacatusi mecanici, fochisti, electricieni, operatori statie tratare ape uzate,operatori productie, ifronisti. Se ofera; un loc de munca sigur si stabil, salariu fix, tichete de masa, spor noapte, spor weekend si spor sarbatori legale, bonusuri in functie de performanta, asigurare medicala, decont transport pentru angajatii care locuiesc in afara orasului Constanta. Se lucreaza in ture 12/24; 12/48, flux continuu.

 • 6

  Pozitie : Operator CNC Tara: Danemarca harta_politica_Danemarca Locatie : in sudul Danemarcei Pozitii disponibile: 2 Locul de munca:Companie Privata Salariul Net :intre 2100-2500 Euro Ce ofera Angajatorul : Perioada contractului: 4 saptamani cu posibilitate de prelungire Se lucreaza 6 zile pe saptamana , Se lucreaza 37 de ore pe saptamana + ore suplimentare Asigurari sociale, Asigurari medicale, Cazare : asigurata de angajator , Costul transportului este suportat de angajator si rambursat din salariu de catre angajat, Conditii de recrutare: Cunostinte medii de limba engleza Experienta minimum 3 ani Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza completat plus autorizatia dvs Consimtamant Pornind de la definitia legala data de art. 4 alin. 11, din Regulamentul 679/2016, consimtamantul reprezinta: "orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate". Aplicand va dati consimtamantul de a va procesa datele cu caracter personal pentru obtinerea unui loc de munca.

 • Manpower angajează pentru o companie din Timișoara, zona aeroport, operatori producție (cu sau fără experiență ) și magazineri Oferta: Salariu încadrare pentru operator producție 3400 lei Brut; Salariu încadrare pentru magaziner 3850 lei Brut - Tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată; - 25% spor pentru turele de noapte; - Bonus lunar pentru performanță - Ore suplimentare plătite dublu; - Al 13-lea salariu; - Majorare salarială după evaluare Transportul este asigurat gratuit de pe raza municipiului Timișoara si din localitatile : Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Bucovat, Dumbravita, Giarmata Mare, Pischia, Fibis, Masloc, Alios

 • Manpower angajeaza OPERATORI PRODUCTIE pentru clientul sau, companie multinationala de renume din Timisoara, zona Freidorf Oferim: -salariu de incadrare: - 3330 brut ( Operatori la masini-unelte semiautomate si automate) - 3596 brut ( Operatori la masini-unelte semiautomate si automate cu experienta) - tichete 20 lei/zi lucratoare; - spor ture noapte 25%; - bonus performanta de pana la 700 de lei brut, in functie de productie si calitate; - ore suplimentare platite dublu; - al 13-lea salariu; - bonus de recomandare 1800 lei brut; - bonus de sarbatori; - program de lucru in 4 schimburi - transport gratuit din TIMIȘOARA și pe rutele: o BOCȘA-BERZOVIA-GHERTENIȘ-MĂURENI-GĂTAIA-BIRDA o CIACOVA-CEBZA-GIULVAZ-IVANDA-PECIU-PARTA o CRUCENI-FOENI-IONEL-PUSTINIȘ-OTELEC-RĂUȚI-UIVAR-CENEI-BOBDA-SÂNMIHAIUL GERMAN-UTVIN o GHERMAN-MORAVITA-DENTA-DETA-VOITEG-JEBEL-ȘAG o SÂNMARTINUL SÎRBESC-PECIU NOU-DINIAȘ-SÎNMIHAIUL Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne sunati la numarul de telefon din anunt sau la adresa Manpower Timisoara: Splaiul Nistrului, nr. 1 (parter).

 • Manpower angajează pentru o companie din Timișoara, zona aeroport, operatori producție (cu sau fără experiență ) și magazineri Oferta: Salariu încadrare pentru operator producție 3400 lei Brut; Salariu încadrare pentru magaziner 3850 lei Brut - Tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată; - 25% spor pentru turele de noapte; - Bonus lunar pentru performanță - Ore suplimentare plătite dublu; - Al 13-lea salariu; - Majorare salarială după evaluare Transportul este asigurat gratuit de pe raza municipiului Timișoara si din localitatile : Giroc, Mosnita Noua, Mosnita Veche, Bucovat, Dumbravita, Giarmata Mare, Pischia, Fibis, Masloc, Alios

 • 2

  Oferta: - Salariu încadrare 3350 lei Brut; - Tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată; - 25% spor pentru turele de noapte; - 25% spor pentru turele de weekend; - Bonus lunar pentru performanță care poate să ajungă la 37% din salariul de încadrare ( 1230 lei ); - Ore suplimentare plătite dublu; - Al 13-lea salariu; - Asigurare medicală privată plătită de către companie; - Majorare salarială după primele 3 luni de la angajare. Transportul este asigurat din Lugoj, Jabăr, Ohaba-Forgaci, Ficătar, Drăgoiești, Racovița și Buzias

 • Oferta: - Salariu încadrare 3350 lei Brut; - Tichete de masă în valoare de 20 lei/zi lucrată; - 25% spor pentru turele de noapte; - 25% spor pentru turele de weekend; - Bonus lunar pentru performanță care poate să ajungă la 37% din salariul de încadrare ( 1230 lei ); - Ore suplimentare plătite dublu; - Al 13-lea salariu; - Asigurare medicală privată plătită de către companie; - Majorare salarială după primele 3 luni de la angajare. Transportul este asigurat din Lugoj, Jabăr, Ohaba-Forgaci, Ficătar, Drăgoiești, Racovița și Buzias.

 • Manpower angajează pentru o companie din Oradea operatori asamblare cu urmatoarele responsabilitati: - Asamblează si testează produsele pe baza instructiunilor de lucru - Asistă la testarea plăcilor sau asamblarea finală a produselor Oferim : - Salariul brut lunar: 3000 Ron - Tichete de masă 20 Ron/zi lucrată, impozabile - Transportul asigurat de companie - Al 13-lea salariu - Concediu: 22 zile/an - Asigurare de sanatate privata - Abonament sala fitness - Acces la programe de training - Program de lucru 12/24 ; 12/48 Transportul este asigurat gratuit de pe raza municipiului Oradea si de pe rutele : Osorhei,Sabolciu,Sacadat,Tileag,Uileacu de Cris,Urvid,Lugas,Alesd,Tinaud,Grosi,Auseu,Gheghie,Topa de Cris,Borod,Borozel Posoloaca,Telechiu,Tetchea,Chistag,Pestere,Astileu,Butean, Ortiteag,Cacuci,Magesti,Josani,Dobricionesti,Birtin,Vadu Crisului,Suncuiusi Valani de Pomezeu,Campani de Pomozeu,Sitani,Spinus de Pomozeu,Cosdeni,Rabagani, Varaseni,Bratesti,Dusesti,Incesti,Ceica,Dragesti,Hidisel Beius,Pocola,Prisaca Petid,Chesa,Cociuba Mare,Belfir,Girisu Negru,Taut,Batar,Arpasel,Salonta,Madaras,Inand,Gepiu,Les,Nojorid Vintere,Holod,Hodis,Forosig,Carandeni,Bicacel,Lazareni,Calea Mare Marghita,Chiribis,Tria, Sacalasau,Derna,Dernisoara,Fegernic,Salard,Cauaceu,Biharia,Episcopia Varciorog,Fasca,Serghis,Copacel,tilecus,Tileagd Sanicolau Roman,Cherersig,Toboliu,Girisu de Cris,Santandrei Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • Manpower angajează pentru o companie din Oradea operatori asamblare cu urmatoarele responsabilitati: - Asamblează si testează produsele pe baza instructiunilor de lucru - Asistă la testarea plăcilor sau asamblarea finală a produselor Oferim : - Salariul brut lunar: 3000 Ron - Tichete de masă 20 Ron/zi lucrată, impozabile - Transportul asigurat de companie - Al 13-lea salariu - Concediu: 22 zile/an - Asigurare de sanatate privata - Abonament sala fitness - Acces la programe de training - Program de lucru 12/24 ; 12/48 Transportul este asigurat gratuit de pe raza municipiului Oradea si de pe rutele : Osorhei,Sabolciu,Sacadat,Tileag,Uileacu de Cris,Urvid,Lugas,Alesd,Tinaud,Grosi,Auseu,Gheghie,Topa de Cris,Borod,Borozel Posoloaca,Telechiu,Tetchea,Chistag,Pestere,Astileu,Butean, Ortiteag,Cacuci,Magesti,Josani,Dobricionesti,Birtin,Vadu Crisului,Suncuiusi Valani de Pomezeu,Campani de Pomozeu,Sitani,Spinus de Pomozeu,Cosdeni,Rabagani, Varaseni,Bratesti,Dusesti,Incesti,Ceica,Dragesti,Hidisel Beius,Pocola,Prisaca Petid,Chesa,Cociuba Mare,Belfir,Girisu Negru,Taut,Batar,Arpasel,Salonta,Madaras,Inand,Gepiu,Les,Nojorid Vintere,Holod,Hodis,Forosig,Carandeni,Bicacel,Lazareni,Calea Mare Marghita,Chiribis,Tria, Sacalasau,Derna,Dernisoara,Fegernic,Salard,Cauaceu,Biharia,Episcopia Varciorog,Fasca,Serghis,Copacel,tilecus,Tileagd Sanicolau Roman,Cherersig,Toboliu,Girisu de Cris,Santandrei Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • Manpower angajează pentru o companie din Oradea operatori asamblare cu urmatoarele responsabilitati: - Asamblează si testează produsele pe baza instructiunilor de lucru - Asistă la testarea plăcilor sau asamblarea finală a produselor Oferim : - Salariul brut lunar: 3000 Ron - Tichete de masă 20 Ron/zi lucrată, impozabile - Transportul asigurat de companie - Al 13-lea salariu - Concediu: 22 zile/an - Asigurare de sanatate privata - Abonament sala fitness - Acces la programe de training - Program de lucru 12/24 ; 12/48 Transportul este asigurat gratuit de pe raza municipiului Oradea si de pe rutele : Osorhei,Sabolciu,Sacadat,Tileag,Uileacu de Cris,Urvid,Lugas,Alesd,Tinaud,Grosi,Auseu,Gheghie,Topa de Cris,Borod,Borozel Posoloaca,Telechiu,Tetchea,Chistag,Pestere,Astileu,Butean, Ortiteag,Cacuci,Magesti,Josani,Dobricionesti,Birtin,Vadu Crisului,Suncuiusi Valani de Pomezeu,Campani de Pomozeu,Sitani,Spinus de Pomozeu,Cosdeni,Rabagani, Varaseni,Bratesti,Dusesti,Incesti,Ceica,Dragesti,Hidisel Beius,Pocola,Prisaca Petid,Chesa,Cociuba Mare,Belfir,Girisu Negru,Taut,Batar,Arpasel,Salonta,Madaras,Inand,Gepiu,Les,Nojorid Vintere,Holod,Hodis,Forosig,Carandeni,Bicacel,Lazareni,Calea Mare Marghita,Chiribis,Tria, Sacalasau,Derna,Dernisoara,Fegernic,Salard,Cauaceu,Biharia,Episcopia Varciorog,Fasca,Serghis,Copacel,tilecus,Tileagd Sanicolau Roman,Cherersig,Toboliu,Girisu de Cris,Santandrei Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • Salveaza cautarea