Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori productie Vrancea Focsani

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajam tehnolog si sef productie moara, FNC si fabrica de ulei

  SC V&G OIL 2002 SRL angajeaza tehnolog cu experienta: moara, FNC si fabrica de ulei si sef de productie cu experienta pentru aceleasi sectoare CV la adresa de mail: Nr telefon: Adresa: Odobesti, sos Vrancei, km 6, jud. Vrancea

 • 5

  Angajam operator FNC

  Premium Porc Group, unul dintre cei mai mari producatori de porcine din Romania, angajeaza Operator FNC pentru Fabrica de Nutreturi si Combinate din locatia Gara Cotesti, jud. Vrancea. Pentru mai multe detalii, sunati la nr de telefon: .

 • 2

  Imprimator serigraf

  Compania noastră caută un Imprimator Serigraf talentat și pasionat pentru a se alătura echipei noastre din cadrul departamentului de producție decalcomanie. Dacă ai experiență în domeniu sau ești la început de drum și vrei să-ți dezvolți abilitățile, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Responsabilități principale: Realizarea imprimării serigrafice pe hartie decalcomanie conform specificațiilor tehnice; Prepararea echipamentelor și a materialelor necesare pentru procesul de imprimare; Asigurarea calității produselor finite ; Întreținerea echipamentelor și curățarea spațiului de lucru conform normelor de igienă și securitate; Colaborarea eficientă cu colegii din departamentele conexe pentru buna desfășurare a procesului de producție. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul serigrafiei sau într-un domeniu similar reprezintă un avantaj; Abilități bune de lucru în echipă și atenție la detalii; Capacitatea de a lucra eficient într-un mediu dinamic și solicitant; Flexibilitate și adaptabilitate la cerințele specifice ale fiecărui proiect; Responsabilitate și orientare către rezultate. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un mediu creativ și dinamic; Posibilitatea de a-ți dezvolta abilitățile în domeniul serigrafiei; Training și suport din partea echipei; Oportunități de avansare în cadrul companiei în funcție de performanțe; Pachet salarial motivant și beneficii suplimentare-tichete de masa,decontare transport.

 • 8

  Oferta locuri de munca

  Societate productie mobila zona Focsani - Odobesti (Vrancea) ofera urmatoarele locuri de munca: - responsabil sector montaj ambalare mobila; - operator utilaje productie mobila; - operator utilaje cu comanda numerica pentru productie mobila; - proiectant - tehnolog - normator pentru productie mobila. - electrician; - electromecanic; - fochisti cu atestat ISCIR; - motostivuitorist - manipulant depozit.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Vrancea

Localități

Focsani
Salvează căutarea