Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajez operator utilaj de taiere lemn Ne dorim in echipa noastra un coleg, dornic de a invata, serios si dornic de a munci alaturi de o echipa tanara, dinamica si foarte implicata in ceea ce trebuie facut zi de zi. Experienta nu este necesara, deoarece orice lucru nou se invata, daca exista dorinta. Oferim un salariu de inceput de 2.000 de lei, cu posibilitate de crestere in functie de implicare. Va asteptam cu drag in echipa noastra!

 • 5

  Activitatea este fasonarea de otel beton , la utilaje performante. Se desfasoara in hala de productie , concediu 21 zile, program 5 zile/sapt , 8 h /zi , program 7-15.30( 1/2 h pauza de masa)

 • DESCRIERE SC TRUTZI SRL angajeaza pentru punctul de lucru din Galați, str. George Coșbuc, nr. 217, jud. Galați -Stivuitorist cu atestat ISCIR; Oferim Stabilitate. Salariu atractiv. Bonuri de masa. Asteptam CV pe site sau relatii suplimentare la numarul de telefon afisat pe site.

 • 1

  SC angajeaza technician electromecanic, electrician, lacatus mecanic. Salariu motivant. Tel. :

 • 2

  ANGAJAM OPERATORI MAȘINA DE APLICAT CANT ABS,CNC DE GĂURIT, CIRCULAR. CERINȚE -PERSOANA DINAMICA , ORGANIZATA , ATENTA LA DETALII . SE ACCEPTA ȘI PERSOANE FĂRĂ EXPERIENȚA DORNICE SA ÎNVEȚE. TRIMITEȚI CV PE EMAIL

 • 1

  CANDIDATUL IDEAL: experienta pe un post similar de minim 6 luni calificare in domeniu DESCRIEREA JOBULUI: debitare si cantuire materiale lemnoase intretinerea si mentinerea in stare buna a utilajelor din dotare respectarea instructiunilor de lucru si de protectie a muncii pentru activitatile pe care le desfasoara.

 • Angajam Mecanici utilaje Buldoexcavator / Excavator . Asteptam C.V-urile dvs. la adresa de email : Relatii la telefon intre orele 09:00 - 16:00

 • Angajam frezor si strungar utilaje clasice in Ilfov-Bucuresti. Asiguram cazare. Salariu 5000 ron. .

 • Angajam STRUNGAR full sau part time din Galati , Braila sau zone limitrofe. Salariul este atractiv, lucrarile sunt de complexitate mica si medie. Pentru relatii suplimentare sunati la: .

 • 1

  Societate comerciala angajam lucrator in hala de productie geam termopan. Cerințe: experiența in domeniu (constituie un avantaj), cunostinte elementare de calculator, seriozitate, responsabilitate, spirit de echipă, atenție la detalii. Program de lucru: de luni până vineri . Beneficii: -utilaje performante; -atmosfera plăcută in cadrul colectivului; -condiții bune de lucru. Tel email:

 • Cartare trimiteri poștale pe regiuni, județe, localități, subunitati, sectoare de distribuire. Program numai de noapte, 12-14 ore, o noapte da una nu. Salariul minim pe economie pt inceput, tichete de masa 15lei, spor pt ore de noapte si sâmbăta/duminică.

 • Angajam masinist pt utilaj manipulare cereale, tip manitou. Activitatea se desfasoara in hale acoperite, incarcare in camioane plus manipulare in interior. Experienta este necesara si demonstrabila prin proba de lucru. Salariu atractiv, transportul cu auto de la domiciliu la locul de munca. Alte relatii la tel.

 • Angajam operatori in depozit cereale. Activitatea consta in manipularea si conditionarea cerealelor cu utilaje specifice si manual, in hale moderne Se asigura salarii atractive si transport. Alte relatii la tel. .

 • Salveaza cautarea