Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Operatori utilaje

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 37

  Angajam Stivuitorist

  Firma producatoare de arcuri in domeniul mobilierului, angajam Stivuitorist Pachet Salarial Atractiv(Prime si Bonusuri) Tichete de masa in valoare de 20lei/zi Oferim transport si masa calda Firma este localizata in Baia Mare Se lucreaza in 3 schimburi Cernte: Atestat stivuitor sau experienta in munca cu stivuitorul Pentru detalii va rugam sa ne contactati la Tel:

 • 6

  Angajam Tehnicieni/Ingineri Mentenanta

  Firma producatoare de arcuri, angajam Tehnician/Inginer mentenanta Pachet salarial atractiv(Prime si Bonusuri) Tichete de masa in valoare de 20lei/zi Oferim transport si masa calda Firma este localizata in Baia Mare Se lucreaza in 3 schimburi Cerinte: Cunostinte în domeniul electronica, automatizari, electromecanic, pneumatic si hidraulic Obiectivele postului: Efectuarea lucrărilor de întretinere si reparatie cu caracter electromecanic, hidraulic si pneumatic a liniilor de fabricatie automata din sectiile de productie. Pentru detalii va rog sa sunati la nr. tel.

 • 34

  Angajam in TURDA gestionar incarcator - descarcator la fabrica de cornuri si biscuiti,SALAR 4000 LEI

  ANGAJAM IN TURDA GESTIONAR INCARCATOR - DESCARCATOR LA FABRICA DE CORNURI SI BISCUITI, -GESTIONARUL INCARCATOR - DESCARCATOR POATE SA FIE SI DIN COMUNELE APROPIATE CU MINIM 3 ANI EXPERIENTA IN PRODUCTIE, - TREBUIE SA FIE UN OM SERIOS SA CUNOASCA SA LUCREZE CU ELECTRO STIVUITORUL, -SE LIVREAZA CORNURI, BISCUITI SI MERE PENTRU SCOLII SI GRADINITE DIN 12 JUDETE, -PROGRAM DE LUCRU,IN 2 SCHIMBURI, 13,00 - 22,00 si 22,00 - 7,00 -SALAR 4.000 LEI IN MANA, CARTE DE MUNCA,PREMI IN CAZUL REALIZARI OBIECTIVELOR PROPUSE, -DACA LOCUIESTE IN AFARA ORASULUI TURDA SE DECONTEAZA MOTORINA SAU ABONAMENTUL, SE CERE MULTA SERIOZITATE, -INFORMATII LA 0751 ALEXANDRA 193833 IN TIMPUL ZILEI 8,00 - 17,00 SAU TELEFONUL AFISAT, -INFORMATII LA TELEFON SAU MESAJ.

 • Angajam sculer matriter pentru fabrica de sticla din Bucuresti

  Angajam sculer matriter pentru fabrica de sticla din Bucuresti. Program de lucru in 2 schimburi. Contract pe perioada nedeterminata. Salariu fix + beneficii ( tichete de masa, bonus de Paste,Vacanta si Craciun, asigurare medicala privata) Pentru mai multe detalii sunatii la numarul sau trimiteti cv-ul pe adresa

 • Angajam Tehnician Mecanic

  Angajam Tehnician mecanic pentru intretinerea echipamentelor din Centrul de colectare si ambalare oua. Responsabilitati: Verifica starea de functionare a utilajelor; Intretinerea si repararea utilajelor ; Asigura derularea reviziilor periodice ; Gestioneaza inregistrarile referitoare la mentenanta; Cerinte: -Studii superioare tehnice; -Cunostinte flux tehnologic ; -Cunostinte PC. Beneficii: -Abonament medical la o clinica privata; -Bonuri de masa; -Salariu atractiv in functie de experienta. Activitatea se va desfasura la ferma de gaini ouatoare situata in Localitatea Boldur, jud. Timis.

 • 11

  Angajam Ingrijitori Animale pentru fermele Smithfield Romania

  Compania Smithfield Romania (cu sediul in Timisoara) se ocupa cu cresterea si productia carnii de porc. Angajam Ingrijitori Animale pentru fermele noastre. Cerinte: - Seriozitate, responsabilitate; - Spirit de echipa; Beneficii: -Salariu atractiv, scutiri de taxe conform noii legi de impozitare aplicata industriei alimentare; -Transport asigurat din Timișoara; -Se lucreaza intr-un singur schimb; -O masa calda asigurata de companie (felul I, felul II); -Tichete de masa-30 lei; -Bonus de productie; -Bonus de biosecuritate daca sunt indeplinite conditiile de biosecuritate (nu detineti porci acasa); -Prime de Paste si de Craciun; -Pachet cu carne proaspata de porc, de Craciun; -Asigurare medicala pentru a efectua anumite investigatii la o clinica privata de sanatate; -Ore suplimentare platite conform legislatiei; -Perioade de testare (teste cu intrebari din munca efectuata; la fiecare 2 teste promovate se mareste salariul de incadrare, putand ajunge pana la 5000 RON brut; -Contractul de munca se va incheia pe o perioada nedeterminata. *Prin transmiterea CV-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiei Smithfield Romania. Informatiile din CV vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 6 luni. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield din Europa si US.

 • Strungar Mandrine - Incontro

  Responsabilitati: - sa citeasca si sa foloseasca schitele si alte documentede acest gen si sa stabileasca cum se executa munca: adica sa selecteze viteza, ustensilele si materialele, uneltele de fixat si piesele de lucru, - sa regleze dispozitivele masinii, - sa prelucreze cu masina piese de diferite forme si marimi aducandu-le la dimensiunile, acuratetea si finisajul de suprafata specificate, - sa efectueze taieturi fine, - sa intretina si sa manuiasca masinile unelte Beneficii: Salariu 5983 brut 3500 lei net Contract pe perioada nedeterminata Tichete de masa de 30 ron zi; Al 13-lea salariu; Al 14-lea salariu; Orele suplimentare din timpul saptamanii weekend sunt platite cu 200%; Orele suplimentare de weekend de noapte sunt platite cu 225%; Spor de noapte de 25%; 25 zile de concediu de odihna pe an; Transport asigurat; Polita de asigurare cu Allianz Tiriac (dupa 6 luni lucrate); Spor de vechime procentual cu perioada lucrata: a. 1 ani vechime in cadrul actualului loc de munca: 2% b. 3 ani vechime in cadrul actualului loc de munca: 5% c. 5 ani vechime in cadrul actualului loc de munca: 7% d. 8 ani vechime in cadrul actualului loc de munca: 10% Tichete cadou cu ocazia sărbătorilor de Paște.

 • 2

  S.C. Geraico Prod Com S.R.L. angajeaza - MASINIST - Cluj Napoca (jud. Cluj)

  MASINIST Suntem in cautarea unei persoane care sa ne ajute la incarcarea si descarcarea marfurilor si a ambalajului prin manipulare fizica sau cu ajutorul echipamentelor motorizate (moto si electrostivuitoare). Calificare de masinist si autorizatie ISCIR cu talon de vize anuale valabile, constituie avantaj Cunoasterea folosirii stivuitorului cu incarcare pe laterala, numit reach-truck, reprezinta un avantaj Noi oferim: o un loc de munca stabil; o pachet salarial format din salar net incepand de la 3.500 RON si tichete de masa in valoare de 35 RON zi. Programul este de marti pana sambata. Depozitul este in Apahida (NERVIA), str. Constructorilor, nr. 23, jud. Cluj. Aplica acum si te vom contacta noi!

 • Mecanic intretinere

  Profilul candidatului: Studii tehnice profil Mecanic sau curs de calificare absolvit; Experienta pe un post similar in fabrica; Disponibilitate la un program de lucru in 3 schimburi. Beneficii: Contract de Munca Nedeterminat; Salariu atractiv; Tichete de Masa - 30 lei zi lucrata; Spor de Noapte 25%; Spor de weekend 35%; Spor sarbatori legale 200%; Ore suplimentare platite 200% (cand este cazul); Bonus lunar; Prime de Sarbatori; Prima de Vacanta; Transport asigurat; Abonament Medical Privat;

 • Stivuitorist cu atestat ISCIR

  Tichete de masa 30 Lei zi; Tichete de vacanta; Bonus lunar; Spor de noapte 25%; Spor de weekend 35%; Spor ore suplimentare 200%; Spor sarbatori legale 200%; Transport asigurat.

 • Frezor Operator CNC Strungar

  Angajam Frezor Operator CNC Strungar pentru realizare piese de serie si unicat. Cerinte candidati: - Calificare FREZOR OPERATOR CNC PRELUCRATOR PRINS ASCHIERE - Experienta in executia pieselor pe masini cu comanda numerica - Cunostinte de interpretare desen tehnic, interpretare si masurat cote - Avantaj cunostinte de programarea masinilor cu comanda numerica (G-Code) Responsbailitati: - Opereaza pe masini cu comanda numerica - Asigura masina cu materiile prime pe care urmeaza sa le prelucreze - Raspunde de executia pieselor in conformitate cu desenele tehnice - Regleaza centrele de prelucrare si introduce programele corespunzatoare conform fisei de programe si a fisei tehnologice, verificandu-le in prealabil - Masoara si verifica piesele executate folosind instrumentele de masura - Realizeaza operatii de reglare, ajustare parametrii pentru masini Beneficii: - Salariu atractiv - negociat in functie de experienta - Tichete de masa 30 ron zi - Prime Paste, Craciun, evenimente pentru copiii angajatilor - Preturi preferentiale la cantina pentru angajati - Compania ofera un mediu de lucru stabil, curat - Cursuri de calificare si dezvoltare personala

 • 10

  Locuri de munca industrie

  Angajez personal calificat, hidraulică, mecanica,extruziune Al. cunoscător operare calculator Salariu motivant, cu contract de munca pe perioda nedeterminata. Vârsta 25-50 ani Doritori pot suna la ;

 • Angajam motostivuitorist!

  Egeria Tm Srl cu sediul in Timisoara, Cal. Stan Vidrighin nr 1A(fosta Buziasului) angajeaza MOTOSTIVUITORIST cu experienta si autorizatie de stivuitorist (documente ISCIR) Toate detaliile le obtineti la nr. tel.din anunt.

 • 8

  Stivuitorist

  Esti in cautarea unui nou loc de munca ? Angajam STIVUITORIST pentru o companie de Logistica, din Timisoara. Responsabilitati: - incarcare/descarcare, stivuire si destivuire marfa. Cerinte: - autorizatie ISCIR; - experienta pe stivuitor cu lame frontale si laterale; - disponibilitate de a lucra in doua schimburi; - permis categoria B - obligatoriu. Ce iti oferim noi: - program de lucru intr-un singur schimb/maxim doua schimburi; - salariu motivant; - bonuri de masa ( 20 ron/ zi lucrata); - decontare transport. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze Luni Vineri, in intervalul orar 10:00 18:00 la numarul de telefon .

 • 4

  Operator prelucrare mase plastice

  Candidatul ideal : Disponibilitate pentru program 12 24 12 48; Apt pentru efort fizic mediu; Absolvent de studii tehnice (liceu, scoala profesionala); Abilitati tehnice; Experienta in setari reglare utilaje de injective extrudare (reprezinta avantaj). Descrierea jobului : Intocmeste documentele specific de predare-primire a utilajelor la schimbul unei ture; Verifica starea de functionalitate a utilajului si echipamentelor prin metode specific; Pregateste materiile prime, aditivii si culorile; Pune materiile prime in hopperele corespunzatoare si introduce in calculator reteta produsului; Face setarile necesare la Tabloul de comanda si completeaza formularele de verificare a liniei in conformitate cu programul; Regleaza temperature, viteza si reglaje mecanice; Pregateste materialele necesare pentru pornirea si oprirea liniei; Face ajustari necesare prin inchiderea sau deschiderea suruburilor si ajusteaza dimensiunile de taiere pentru ghilotina; Alimenteaza cu role de iarba utilajul Clear Pass (care lipeste pe covorul de iarba o intaritura care ii confera sustinere) si regleaza toti parametrii: temperatura, viteza si presiune; Participa activ la schimbarea de tambur respectand ordinea operatiunilor si a instructiunilor de lucru; Verifica calitatea produselor conform fisei de produs, face testele de calitate atat in laborator cat sip e linie si inregistreaza rezultatele obtinute; Executa produsele respectand cerintele de calitate impuse; Macina deseurile; Taie presuri cu ajutorul hilotinei sau presei semiautomate; Pastreaza curatenia la locul de munca. Se ofera: Salariul BRUT initial 4900 lei (2880 lei NET) ; Tichete de masa in valoare de 23 lei zi; Spor de weekend 2%; Spor ore de noapte 25%; Bonus de prezenta 170 lei NET luna; Sporuri de vechime, bonusari de sarbatori, bonus de vacanta, bonus de performanta (al 13-lea salariu); Asigurare medicala (pentru accidente) + alte beneficii; Se asigura transport pe o ruta desemnata DOAR DIN ORAS (Oradea). Contact de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 17.00 la telefon. Doar candidatii selectati vor fi contactati.

 • 8

  Operatori mentenanta CNC in Cluj

  Dacă ești în căutarea unui loc de muncă în Cluj, vino în echipa noastră! Angajăm Operator Mentenanță CNC! Ești candidatul ideal dacă: Ai experiență de minim 2 ani în domeniu; Ai disponibilitate de a lucra în 2 schimburi. Oferim: Venit lunar 4200-4700 lei NET (format din salariu fix și tichete de masă de 35 lei zi); Plata orelor suplimentare sau de weekend cu spor de 75% (dacă este cazul); Bonus anual vechime; Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare. Publi24_

 • 8

  Angajam Operator CNC freza in Cluj

  Ești Operator CNC, ai experiență pe freză și te aflii în căutarea unui loc de muncă? Dacă răspunsul este afirmativ, suntem dornici să te cunoaștem! Ești candidatul ideal dacă: Ești o persoană serioasă și responsabilă. Ai cunoștințe de desen tehnic; Ai cunoștințe de bază de CNC; Ai experiență de minim 1 an pe freză; Ai experiență pe Siemens, Fanuc. Oferim: Venit lunar 3500-5200 lei NET, în funcție de experiență (format din salariu fix și tichete de masă de 35 lei zi); Plata orelor de weekend cu spor de 75 la sută (dacă va fi cazul); Program în 2 schimburi; Contract pe perioada nedeterminată; Primă pentru recomandarea unui coleg nou 600 lei NET. Exact Systems funcționează din 2004 și este acum unul din principalii furnizori de soluții de control calitate, suport logistică și producție pentru industria din Europa. Prin aplicarea la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform regulamentului privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare în procesul de recrutare.

 • 67

  5556 lei - angajez persoana vanzator - arad - magazin - depozit materiale electrice

  Se ofera: - 5556 lei brut in maxim 3 luni - contract de munca din prima zi cu trecerea integrala a salariului in contract - asigurare medicala privata 24 din 24 h atit la serviciu cit si in afara lui - in functie de modul in care se indeplinesc sarcinile de serviciu si de eficienta acesteia se pot acorda bonusuri lunare Cerinte: - cunoasterea produselor - capacitate de comunicare atit cu clientii cit si cu colegii - amabilitate , serviabilitate , implicare , corectitudine , punctualitate , ordonat , curat , - carnetul de conducere prezinta avantaj - calificare electrician prezinta mare avantaj Locul de munca presupune - cunoasterea produselor - receptia fizica a marfurilor - depozitarea marfurilor - intimpinarea clientilor si identificarea nevoilor clientilor - ofertare si vanzarea fizica a marfurilor catre clienti - grija fata de stocul de marfa - efectuarea si mentinerea ordinei si curatenia la locul de munca Programul de lucru L--V 8.00 -- 17.00 Informatii la tel

Salvează căutarea