Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Angajam operator utilaj textil (masina matlasat). Experienta nu este necesara. Calificare rapida la locul de munca. Activitatea se desfasoara in Bucuresti, sector 3, aproape de statia de metrou Republica. Program L-V 7:30-16:00. Sezonier, cand sunt comenzi mari, programul se poate desfasura in 2 schimburi. Mai multe detalii la telefon. Nu raspund la mesaje.

  Repostat automat
 • Candidatul ideal Trebuie să îi placă această meserie; Trebuie să îndeplinească sarcinile primite ca și cum ar fi sarcinile pe care le are de rezolvat acasă, în propria gospodărie; Musai să aibă educația celor 7 ani de acasă ; Are cunoștințe generale despre acționarea instalațiilor mecanice și despre echipamentele automatizate. Ce face un mechanic în cadrul fabricii? Demontează/montează, repară, reglează piesele componente/de format; Realizează reviziile și reparațiile lunare conform specificațiilor tehnice, procedurilor specifice și a indicațiilor inginerului de întreținere; Beneficii Poate avea cel mai bun salariu și diferite avantaje în funcție de gradul de implicare; Descrierea companiei Elly Food Tradițional este o companie producătoare de produse lactate exclusiv din lapte de vacă Jersey. La momentul actual avem în fermă vaci de lapte (Jersey&Holstein) și vaci de carne (Angus). Ferma este localizată în localitatea Flămânzi, județul Botoșani. Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV-urile și scrisorile de recomandare pe e-mail, la adresa Persoanele selectate vor fi contactate și programate ulterior pentru interviu.

 • 1

  Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze stivuitoristi pentru depozitul din localitatea Bacu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un cv sau sa veniti la depozitul din Localitatea Bacu, judetul Giurgiu.

 • 1

  Sc. Agro Biograins, companie care se ocupa cu productia, comercializarea si stocarea de cereale ecologice angajeaza STIVUITORISTI cu experienta pe stivuitor frontal cu cupa (vola manitou) pt incarcat/descarcat cereale. Puncte de lucru: la intrarea in Pecica, si la Sagu. Responsabilitati: - Conducerea, intretinerea si supravegherea utilajelor destinate pentru transportul si manipularea cerealelor conform comenzilor primite; - Pregateste si verifica conditiilor tehnice ale utilajulului pentru o buna exploatare si functionare in vederea inceperii lucrului; - Efectueaza manevrele de incarcare/descarcare, in coditii de sigurant maxim ; - Fixeaza sau ancoreaza marfurile cu dispozitivele speciale din dotare, pentru cresterea sigurantei in timpul deplasarii; - Adapteaza viteza de manevra la restrictiile impuse de spatiu, de timp, de conditiile atmosferice, de gabaritul si tipul marfii manevrate. Cerinte: - experienta pe stivuitor frontal cu cupa (vola manitou) pt incarcat/descarcat cereale - experienta in domenul depozitarii si conditionarii cerealelor prezinta avantaj - Atestat de stivuitor avizat ISCIR obligatoriu - Capacitatea de a lucra in echipa. - seriozitate și punctualitate - program L-V 8.30-17.30 cu disponibilitate la ore suplimentare in weekend sau dupa program in perioada campaniilor de recoltare. Oferta Pachet salarial in stransa legatura cu activitatea, implicarea, experienta aratata incepand de la 2400 lei in mana Nu se asigura transport ci se deconteaza Interventii in afara programului platite dublu Concedii conform legislației in vigoare Prime de sarbatori Bonusuri de performanta

 • Daca ai mai lucrat pana acum ca stivuitorist, stii exact ceea ce e de facut: Incarci si descarci marfa din dube sau camioane. Produse de curatenie (solutii la 1 sau 5 L, la bucata sau la bax, produse din hartie, lavete, mopuri, galeti) Asezi marfa pe rafturi in depozit. Da, vei folosi electrostivuitor. Ce iti oferim: Vei lucra un singur schimb Asiguram transportul la depozitul Misavan care se afla in comuna Miroslava. Incheiem contract pe perioada nedeterminata Posibilitati de promovare (sofer sau gestionar, depinde de unele lucruri. Discutam la momentul oportun) Cine suntem noi: Avem 20 ani de experienta ca furnizor de produse de curătenie, ne-am extins pe piata produselor si solutiilor de curatenie atat in domeniul retail, insa cu preponderenta catre domeniul profesional, ajutati de forta de vanzare, flota de distributie si portofoliul de produse comercializate (produse profesionale de curătenie, produse din hârtie si menaj). Ne dorim sa devenim lideri pe piata produselor profesionale de curatenie.

 • 2

  OBIECTIVUL POSTULUI Asigura manipularea marfurilor in depozit cu ajutorul stivuitorului DETALII JOB Locatie job - Urlati transport asigurat pe rutele ( Ploiesti - V Calugareasca - Albesti - Urlati si Inotesti - Ceptura - Gornet - Iordacheanu - Plavia - Urlati ) program de lucru - 3 schimburi a 8 ore/zi de Luni pana Vineri spor pentru tura de noapte - 25% lucru sambata - ocazional - se ofera plata suplimentara contract de munca - perioada nedeterminata salariu fix - 2400 lei net tichete de masa - 15 lei / zi CERINTE - Studii medii / profesionale - Autorizatie ISCIR pentru stivuitor vizata la zi - Experienta de lucru pe stivuitor frontal si lateral - minim 1 an - Rapiditate , precizie in executie si atentie la detalii - Cunostintele de receptie a marfurilor - constituie avantaj DESCRIERE JOB Executa activitatile de manipulare a marfurilor si depozitare a acestora cu ajutorul stivuitorului, conform alocarii in sistem si indicatiilor primite Aseaza paletii cu marfa pe locatiile din depozit , pregateste si transporta paletii din locul de depozitare in zona de livrare Aseaza paletii in depozit pentru livrare dupa finalizarea procesului de productie Asigura integritatea si securitatea ambalajelor Mentine curatenia si ordinea in zona de manipulare si alimentare Isi desfasoara activitatea astfel incat sa se situeze in mod constant la nivelul de productivitate stabilit si sub nivelul stabilit privind erorile Intretine in stare buna de functionare utilajul care i-a fost incredintat

 • Cerinte Studii medii (liceu sau școala profesională); Cunoașterea liniilor de ambalare folosite la ambalarea detergenților lichizi (de preferat); Experiență în domeniul liniilor de ambalare poate constitui un avantaj; Cunoștințe de operare cu panouri de comandă electronice; Cunostințe de lăcătuș-mecanic; Experiență în domeniu minim 1 an. Responsabilitati Pregătirea și supravegherea liniilor de ambalare; Efectuarea schimbărilor necesare la componentele liniilor de ambalare (etichetare, umplere, închidere) specific fiecarui tip de produs ambalat; Supravegherea liniilor de ambalare în timpul funcționării pentru încadrarea în parametrii stabiliți; Intervenții mecanice la componentele liniilor de ambalare; Îndeplinirea altor sarcini specifice activității de producție. Beneficii: Salariu fix; Decontare transport. Alte informatii Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • ANGAJAM PERSONAL CALIFICAT SI NECALIFACT PENTRU LUCRU IN SANTIER PENTRU MONTAJ ASCENSOARE SE OFERA SALARIU +BONURI DE MASA +DECONTARE MIJLOC DE TRANSPORT PROGRAMUL DE LUCRU ESTE DE L-V 8 ore /zi REMUNERATIA SALARIALA VA FI NEGOCIATA IN FUNCTIE DE APRITUDINIILE CANDIDATULUI SEDIUL ESTE IN BUCURESTI , LUCRARILE DE ASEMENEA SUNT IN BUCURESTI , SE POT FACE DEPLASARI SI IN TARA , SE DECONTEAZA CAZARE SE ACORDA DIURNA ZILNICA PERSOANA CONTACT : GEORGIANA adresa Email :

 • 3

  Pentru execuție foraje de apa sau pompe de caldura, angajam operatori sondeze, sondori sau muncitori necalificați, din jud. Cluj.

 • 19

  HPA recruteaza Operator pe 2 schimburi Se ofera: - 2500 Net - Ore suplimentare platite 200% - Spor ore noapte - Transport asigurat Pentru mai multe informatii sunati la nr. - Thomas

 • 1

  Activitati principale: Intretinerea preventiva si corectiva a utilajelor din productie; Executa operatiuni si lucrari care vizeaza instalatiile electrice, utilajele si instalatiile tehnologice exixtente in unitate, in scopul asigurarii functionalitatii acestora in conditii optime si al prevenirii defectiunilor de natura electrica; Colaborarea cu alte echipe pentru a atinge obiectivul; Participa la punerea în func iune i la instructajul pentru echipamente nou achizi ionate în cadrul unită ii; Sprijina liderul echipei în elaborarea planurilor de acțiune și în căutarea de noi soluții; Suport pentru colegii ce desfasoare activitati de natura mecanica, pneumatica si hidraulica; Suport tehnic la schimbarea matritelor si a dispozitivelor de asamblare; Cerinte: Studii medii sau superioare in domeniul electric; Experienta minim 2 ani pe un post similar; Interpretarea schemelor electrice; Cunostinte in domeniul automatelor programabile, senzori si actionari electrice; Capacitatea excelenta de lucru in echipa, initiativa si puternice abilitati in rezolvarea problemelor; Cunostinte de baza mecanice, pneumatice si hidraulice vor fi considerate un plus; Disponibilitate pentru a lucra in 3 schimburi Cunostinte de baza operare PC.

 • Cerinte: - Experienta pe mentenanta prese, prese progresive, matritarie; - Cunostiinte de: strung manual, frezare, sudura, rectificare; Descrierea jobului Beneficii: - Contract pe perioada determinata de 6 luni cu posibiltatea de prelungire; - Transport gratuit din zona Ciresu, Autostrada- Oarja si Topoloveni, Stefanesti, Pitesti Cateasca; - Din Mioveni se deconteaza 70-80% din transport; - 3 bonusuri pe an- 800 ron brut; - 1 bonus pe luna de 200 ron brut pentru prezenta; - Tichete de masa in valoare de 20 ron/ ziua lucrata; - Se lucreaza in 3 schimburi; - Fara limita de varsta; - Ore suplimentare platite conform Codului Muncii- 175%; - Spor de noapte +25%.

 • 12

  Candidatul ideal - Absolvent școală profil electric, electromecanic sau electronic; - Cunoștințe mecanice simple, uzuale pentru înlocuirea unor dispozitive care se folosesc la instalațiile de sortare sticle, roți dințate, benzi conveioare, piese electrice, tablou releu; - Cunoștințe minime electrotehnică: Responsabilitati - Activitatea constă în proporție de 90% în intervenții/proceduri mecanice; - Supraveghere linie automată de sortat; - Intervenții mecanice/electrice la mașini de sortat, paletizat, înfoliat; - Citire scheme electrice/identificare elemente electrice scheme; - Măsurare tensiune de alimentare: a unui senzor, a unei surse de alimentare; - Ajustare parametrii folosind calculatorul de proces; Beneficii Venit lunar net 3900 lei, compus din : - Salariul net 3000 lei; - Spor foc continuu 25% - Spor ore suplimentare 75% - Spor ore noapte 25% Se mai acorda: - Tichete de masa 300 lei - Bonus de Craciun 1 salariu - Bonus de Paste 1/2 din salariu - Bonus de vacanta 1/2 din salariu Program de lucru 8 ore/zi, 3 schimburi Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon

 • Operatorul portuar COMVEX S.A. angajeaza MECANICI CANDIDATUL IDEAL Studii medii Calificare de mecanic Experienta pe un post similar minim 1 an; Permis de conducere - categoria: B poate constitui avantaj; BENEFICII Oferim salariu fix plus bonusuri Tichete de masa Alimentatie de protectie Prima de Craciun, Paste, 15 August Asigurare medicala Medlife Transport asigurat (in orasul Constanta) Descrierea companiei COMVEX S.A. a fost infiintata in anul 1991, fiind cel mai mare terminal specializat in operarea materiilor prime solide vrac din arealul Marii Negre, acoperind o suprafata de 700.386 mp in sudul Portului Constanta, Romania. Terminalul COMVEX este lider pe piata, specializat in manipularea, depozitarea si transbordarea materiilor prime solide vrac cum ar fi: minereuri de fier, carbuni, cocs, bauxita, dispunand de facilitati complete si moderne de operare situate in Portul Constanta. Terminalul de Cereale COMVEX este situat in Portul Constanța, Dana 80, pe o suprafața de aproximativ 60.000 mp. Locația ofera diferite avantaje logistice: cea mai adanca dana din Marea Neagra (19 m), vecinatatea cu terminalul de barje, pentru transport fluvial din țarile limitrofe Dunarii, acces direct și ușor la calea ferata, distanța scurta și acces direct la autostrada A2. Capacitatea de depozitare va fi de 200.000 tone (calculata pentru grau).

 • 9

  APT Prohuman angajeaza operatori productie pentru unul din cei mai mari angajatori din zona Carei. Se cere: Studii medii; Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; Atentie la detalii; Oferim: Salariu Atractiv; Tichete de masa de 20 lei/zi lucrata; Bonus de prezenta in valoare de 600 lei brut; Bonus de productivitate; Spor de noapte de 25 %; Ore suplimentare platite 200 %; Al- 13 - lea salariu; CONTRACT PE PERIOADA NEDETERMINATA; Transport asigurat din Marghita - Carei; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau la .

 • 14

  Cautam stivuitoristi pentru o fabrica din Timisoara, Calea Aradului. Cerinte: - scoala profesionala/Liceu - ISCIR Se ofera: - salariu de incadrare: 3978 - 4382 Ron ( in functie de experienta ) Beneficii: - tichete de masa de 20 ron/zi lucrata - al 13- lea salariu - transport asigurat - spor de noapte 25% - ore suplimentare platite dublu - cabinet medical in incinta companiei - 23 de zile de concediu de odihna

 • 6

  APT Timisoara angajeaza cu transport asigurat din timisoara persoane cu experienta ca tehnician mentenant. Experienta minima de 3 luni. Oferim: Salariu Atractiv- se ofera in functie de experinta pe care o aveti; Tichete de masa de 15 lei/zi; Ore suplimentare platite 200%; Al 13 - lea salariu ; Prima de Paste/Craciun; Asigurare medicala ; Transport asigurat din Timisoara si de pe rute. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati la numarul: sau lasati un mesaj si va contactam noi.

 • 7

  APT PROHUMAN angajeaza pentru clientul sau din Timisoara pe postul de operator mase plastice. OFERIM VENIT BRUT MINIM din prima lună de angajare: PENTRU CEI CU EXPERIENȚĂ AUTOMOTIVE: 3.404 RON, dacă au prezență integrală PENTRU ÎNCEPĂTORI: 3.267 RON, dacă au prezență integrală Primă lunară de performanță Spor de noapte 25% Primă de recomandare 600 RON Primă aniversară la împlinirea fiecărui an de activitate Prime ocazionale de Paște, Crăciun Tichete de masă în valoare de 20 RON pentru zilele lucrate Tichete cadou de 8 Martie Orele suplimentare plătite 200% Primă de weekend Transport gratuit pe rutele prestabilite Servicii medicale gratuite Programul de lucru este în trei schimburi

 • 6

  APT Timisoara angajeaza Stivuitorist Reach Truck, pentru mai multe depozite din zonele limitrofe ale Timisoarei. Program de lucru in 3 schimburi (06-14, 14-22, 14-22) Luni-Vineri. Oferim: -Salariu Brut pentru Stivuitorist Reach Truck incepand cu 4565 lei -Bonuri de masa -Spor de noapte -Transport asigurat din Timisoara; Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati sau sa ne lasati un nr. de contact si va sunam noi.

 • 3

  APT Prohuman angajeaza operatori productie pentru unul din cei mai mari angajatori din zona Carei. Se cere: Studii medii; Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; Atentie la detalii; Oferim: Salariu Atractiv; Tichete de masa de 20 lei/zi lucrata; Bonus de prezenta in valoare de 600 lei brut; Bonus de productivitate; Spor de noapte de 25 %; Ore suplimentare platite 200 %; Al- 13 - lea salariu; CONTRACT PE PERIOADA NEDETERMINATA; Transport asigurat; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau la .

 • Salveaza cautarea