Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Operatori utilaje

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  Caut loc de munca ca si stivuitorist.

 • 1

  HPA recrutează pentru clientul său, producător de rasini armate cu fibra de sticla, Frezor CNC pentru atelierul de mecanica în Județul Timiș. Program : 1 schimb – 08:00 – 16:30 Cerințe: - Studii medii/ Școală profesională; - Vechime – 3 ani; - Cunoştinţе dе dеsen tеhnic. Responsabilităţi: - Executa lucrari de prelucrari mecanice prin aschiere ( frezare – aluminiu si inox); - Executa lucrari de lacatuserie; - Realizeaza alte lucrări specifice solicitate, astfel încât piesele finite să se încadreze în parametrii de calitate prevăzuţi. Beneficii: - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată direct cu fabrica de producție; - Salariu 2230 brut + primă de performanță până la 2400 brut ( plata cu tarif la oră ); - Salariul este negociabil în funcție de experiență și cunoștințe; - Tichete de masă; - Prime de sărbători; - Ore suplimentare plătite 150%; - Transport asigurat din Sânnicolau Mare și Iecea Mare; - Decontare transport pe alte rute. Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la 0722 325 231 - Oana Prisecaru.

 • 2

  HPA recruteaza pentru clientul sau Operatori CNC in Arad. Cerinte: - disponibilitate pentru a lucra in 2 schimburi; (L-V, sch 1: 7-15; sch 2: 15-23) - Minim 8 clase ; - Atentie sporita la detalii ; - Acuitate vizuala. Se ofera: - Contract pe perioada nedeterminata direct cu angajatorul; - Salariu : 3000 brut; - Tichete de masa (20 lei/ zi lucrata) conditionate de prezenta la lucru; - 180 % orele suplimentare in timpul saptamanii; - 200 % orele suplimentare in timpul weekend-ului; - prima de acomodare 400 ron Net (dupa 3 luni de acomodare) - Prima recomandare - 700 lei net; - Asigurare medicala; - Transport asigurat din Arad; - Transport asigurat pe rutele: 1. Sinmartin, Macea, Curtici, Sofronea 2. Nadlac, Pecica, Seitin, Semlac Pentru mai multe informatii, va rog sa sunati la 0722 325 231.

 • 2

  1. Paris - FRANTA! ✔ ELECTRICIAN MONTAJ INSTALATII ELECTRICE REZIDENTIALE - curenti tari si curenti slabi ✔ INSTALATOR - Instalatii termice si sanitare Cerinte: - Experienta de minim 3 ani in domeniu; - Nu se cere limba straina. Se ofera: - Salariu de inceput: 1400 euro net; - Cazare asigurata la casa; - Trasport Romania-Franta este asigurat de catre firma; - Program de lucru: luni-vineri, 9 ore/zi si 2 sambete pe luna - zi scurta; - Costurile ce implica analizele si actele de angajare sunt decontate de catre firma; - Contract pe Romania. 2. GERMANIA ✔ ELECTRICIAN ✔ INTALATOR APA/CANAL si GAZ Pentru costructie case de lemn - Germania! #Cerinte: - Experienta pe un post similar; - Limba Germana Nivel A1 A2 - obligatoriu. #Beneficii: - Contract pe Germania pe un an de zile, cu posibilitate de prelungire; - Salariu de inceput: 14 euro brut/ora plus diurna de deplasare; - Crestere salariala la 16 euro brut/ora dupa primele luni. - Se ofera cazare contra cost 150 euro/Lunar in conditii foarte bune (cazarea se afla la 10-15 minute de firma). Contact de luni-vineri, 09-17 ☎️0742.565.886 hr.office(A rond)gaminvest.ro

 • Compania Meda Prod '98 cauta Operatori igienizare pentru sectia Igienizare din cadrul fabricii sale de mezeluri! Beneficii: - Salariu motivant; - Tichete de masă pentru fiecare zi lucrată; - Program pe perioadă nedeterminată; - Lucru în schimburi, mai mult timp pentru tine; - Pauze de masă; - Stabilitatea unui loc de muncă. Meda este o firmă românească cu peste 20 de ani de activitate în industria mezelurilor. Firma este localizată în Bucuresti, sector 3, cartier 23 August. Poți să faci parte din echipa noastră, deci te așteptăm să ni te alături!

 • Smithfield Romania angajeaza Electrician/Mecanic/Electromecanic Cerinte: - Liceu profil electric/mecanic/electromecanic sau calificare de electric/mecanic/electromecanic - Disponibilitate de a lucra in schimburi; - Flexibilitate in gestionarea responsabilitatilor zilnice; - Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa. Responsabilitati: - Supravegheaza si asigura functionarea in paramentrii a instalatiilor si echipamentelor electrice/mecanice din zona de lucru alocata; - Intervine in caz de avarii electrice/mecanice, remediaza si raporteaza interventiile efectuate; - Semnaleaza orice avarie sau situatie care poate conduce la o avarie; - Efectueaza mentenanta electrica/mecanica a echipamentelor conform programului de mentenanta si/sau ordinelor de lucru; Asigura operarea echipamentelor, in caz de nevoie; Beneficii: Transport asigurat; O masa de pranz/zi, asigurata de companie; Bonusuri; Tichete de masa; Servicii sportive; Servicii medicale ; Tichete cadou de sarbatori; Pachet de carne COMTIM de Craciun; Pentu mai multe informatii CONTACTATI-NE LA NR. DE TEL 0738 823 074. *Prin transmiterea cv-ului dvs pentru aceasta pozitie sunteti de accord cu preluarea si prelucrarea informatiilor personale, ce vor fi accesate de persoanele responsabile cu procesul de recrutare in cadrul companiilor Smithfield Prod si Smithfield Romania. Informatiile din cv vor fi utilizate numai in scopul recrutarii, vor ramane confidentiale si vor fi stocate timp de 1 an. Prin transmiterea datelor dvs. personale sunteți de acord cu utilizarea acestora in scopul recrutarii in cadrul grupului Smithfield.

 • HPA recruteaza pentru clientul sau, Mecanic intretinere si reparatii in judetul Arad. Pachet salarial: - Salar brut: 3.500 lei; (posibilitatea de a ajunge la 4.000 - 4.500 lei net); Program de lucru: - 2 schimburi; - disponibilitatea de a veni la firma in cazul unei interventii; - disponibilitatea de a asigura permanenta; Cerinte: - Studii medii tehnice (in domeniul mecanic, electrotehnica, electromecanica); - Experiență în domeniul mecanic, hidraulic, penumatic și automatizări industriale – prezintă avantaj; - Cunostinte legate de partea hidraulica (partea de reparatii); - Cunostinte de sudura – nivel mediu; - Cunostinte de confectii metalice (taiat table, profile metalice, etc); - Persoană cu spirit practic, dinamic, inovativ; - Abilități de comunicare și lucru în echipă; - Serios, punctual, responsabil; - Permis conducere cat B; - Disponibilitatea de a participa la interventii; Responsabilitati: - Executia lucrarilor de intretinere si de reparatii a utilajelor de productie si a lucrarilor de lacatuserie; - Intretinerea echipamentelor si a instalatiilor (conducte); - Reglajul mecanic al utilajelor; - Menținerea în parametrii normali de funcționare a echipamentelor; - Interventii in caz de avarii mecanice, remedierea si raportarea interventililor efectuate; - Semnalizarea avariilor sau situatiilor care pot conduce la o avarie; - Participarea la revizii curente, revizii tehnice și reparații capitale; Pentru mai multe detalii sunati la 0729496686 - Alexandra

 • 1

  HPA recrutează pentru clientul său, producător de rasini armate cu fibra de sticla, Sudor MIG/MAG - TIG/WIG pentru atelierul de mecanica în Județul Timiș. Program : 1 schimb – 08:00 – 16:30 Cerințe: - Studii medii/ Școală profesională; - Vechime – 3 ani; - Cunostinte desen tehnic; - Diploma ( certificat ) de calificare profesionala in meseria de sudor constituie un avantaj. Responsabilităţi: - Pregateste suprafetele pentru sudat; - Identificare si trasabilitate; - Executa lucrari de sudura; - Confectii si reparatii de structura metalica. Beneficii: - Contract de muncă pe perioadă nedeterminată direct cu fabrica de producție; - Salariu 2230 brut + primă de performanță până la 2400 brut ( plata cu tarif la oră ); - Salariul este negociabil în funcție de experiență și cunoștințe; - Tichete de masă; - Prime de sărbători; - Ore suplimentare plătite 150% - Transport asigurat din Sânnicolau Mare și Iecea Mare. - Decontare transport pe alte rute. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la 0729.496.686 - Alexandra

 • Compania Nordic Logistic cauta sa angajeze stivuitoristi pentru depozitul din localitatea Bacu. Daca sunteti in cautarea unui loc de munca stabil, va rugam sa ne lasati un cv sau sa veniti la depozitul din Localitatea Bacu, judetul Giurgiu.

 • 3

  Candidatul ideal Cerinte: - autorizatie ISCIR - studii medii; - persoana organizata, atentie la detalii Responsabilitati: - incarca si descarca marfa, in / din camioane - ajuta la aranjarea marfii pe rafturi Oferta (bonusuri, beneficii): - posibilitate de dezvoltare profesionala - salariu fix + bonusari + tichete de masa - mediu de lucru profesionist "Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

 • Ne marim echipa si suntem in cautare de noi colegi pentru un depozit cu produse congelate . Daca ai mai lucrat pana acum intr-un depozit cu produse congelate la - 20 grade (conditie obligatorie) si esti o persoana responsabila , te asteptam in echipa noastra . Ne dorim sa ai atestatul ISCIR valabil si experienta in manevrarea stivuitorului cu lame laterale; Ca si activitate vei manevra stivuitorul pentru urcarea si coborarea paletilor si confirmarea cu scannerul; Iti vom oferi : - siguranta si stabilitatea locului de munca printr-un contract individual de munca pe perioada nedeterminata; - venit net 2700 lei; - tichete de masa; - transport asigurat; Locatie - Bolintin Deal - KM 23 Autostrada Bucuresti Pitesti - transport asigurat de la statia de metrou Pacii Program de lucru - S1: 6:00-14:30 / S2: 13:00-21:30 / S3: 21:30-6:00 Pentru programare la interviu - 0755 111 235 Cristina Iantschi

 • Gi Group angajează pentru unul dintre clienții săi, Operator CNC, în Cluj-Napoca. Pachet salarial: • Salariu de încadrare peste media pieței; • Tichete de masă; • Ore suplimentare plătite DUBLU; • Spor de noapte. Cerințe: • Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi; • Experiență pe poziție similară minim 1 an. Se oferă transport asigurat. Pentru mai multe informații în ceea ce privește rolul, vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon: 0729 005 268

 • 1

  Depozit de logistica angajează: Cerințe: - minim 8 clase; - autorizație ISCIR și carnet cat. B; - persoana serioasa și conștiincioasă; - minim experiența într-un depozit; Program: L-V 8:00 -16:30 Salar 2000 net + tichete de masa de 15 lei. Pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați!

 • 13

  Clarismart Consulting cauta in vederea angajarii persoane pentru postul de Operatori masini automate si semiautomate . Cerinte - seriozitate si responsabilitate - abilitati tehnice Descriere post - realizeaza activitati in sectie - persoana dornica sa invete. Beneficii: - salariu fix - tichete de masa - prima anuala de concediu si prime de sarbatori - bonusuri de performanta - asigurare transport - se lucreaza in 3 schimburi. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV- ul atasat sau sa apeleze nr. de telefon 0730643789/ 0723186646.

 • NE DORIM CA VIITORUL NOSTRU COLEG: • sa fie o persoana cu spirit tehnic si mecanic, atent la detalii, riguros, cu putere de munca; • sa aiba studii medii tehnice finalizate; • sa aiba experienta de minum 3-5 ani pe un post similar in cadrul unei fabrici; • experienta in lacatuserie/ prelucrare profile PVC/montare termopane – constituie avantaj. CE VEI FACE IN ECHIPA GEALAN? • Vei executa operarea, in fabrica, pe utilaje de caserat in scopul obtinerii profilelor PVC prin produsul de productie specific; • Vei executa operatiunile de aprovizionare cu materiale de ambalat si materii prime in functie de masina/linia pe care este alocat; • Vei executa operatiuni de masurare a produsului finit in functie de masina/linia pe care este alocat si completeaza fisele de activitate specific sectiei; • Vei raporta orice deviatie de la standard a consumului de materiale si semifabricate sefului de formatie in cel mai scurt timp; • Vei executa toate operatiunile specifice fazei de lucru in care este alocat. CE ITI OFERIM? • Contract de munca pentru perioada nedeterminata; • Program de 8 ore in schimburi cu pauza de masa (06.00 – 14.00, 14.00 – 22.00, 22.00 – 06.00); • Echipa de oameni primitori si dinamici cu peste 10 ani experienta; • Posibilitate de formare profesionala (calificari); • Asigurare privata de sanatate; PACHET SALARIAL - salariu: 2700 lei/net (2000 lei/net+ 35% prevederile Ordonantei de urgenta nr. 43/2019) - tichete de masa: 15 lei/zi lucrata (aprox 300 lei/net); - ore suplimentare platite - decontare transport la si de la locul de munca (Bucuresti, Bd. Iuliu Maniu nr.612-614, Sector 6); Puteti aplica direct, puteti sa ne scrieti pe , sa ne contactati la (021) 4042709 sau va asteptam direct la sediul GEALAN Romania din Bld. Iuliu Maniu 612-614 Bucuresti (Militari).

 • 1

  Quanta Resurse Umane recruteaza pentru pozitia de Vopsitor in camp electrostatic, pentru o companie din industria aluminiului. Responsabilitati: Vopsirea diverselor suprafețe, atât netede, cât și având structuri sau dimensiuni diferite; Vopsirea în mai multe straturi, aplicând mai multe tipuri de culori. Este necesara experienta in domeniu. Se lucreaza Luni – Vineri, 07:30 – 15:30. Locatia: Prelungirea Șoselei Giurgiului, Jilava. Se ofera parte fixa salariala + tichete de masa. Pentru detalii: 0733.940.132, Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti, vor fi prelucrate cu scopul de a va ajuta la identificarea unor posturi potrivite, pentru care sa aplicati. Aceasta include trimiterea CV-ului dvs catre posibilii angajatori, mentinandu-va informat cu privire la viitoare oportunitati de munca prin metodele de comunicare furnizate de catre dumneavoastra. Conform Regulamentului European 2016 /679, ati fost informat(a) ca, in orice moment, veti avea dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal daca datele sunt incomplete sau inexacte, dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal (in cazul in care respectiva restrictie este justificata din punct de vedere legal) dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor si dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de email:

 • Quanta Resurse Umane angajeaza in Bucuresti sector 4 pentru pozitia de Operator Mecanic pentru liderul national pe piata vopselelor de par. Responsabilitati: - Efectueaza operatiuni de mentenanta a utilajelor de productie; - Identifica si remediaza problemele tehnice care apar; - Se asigura ca echipamentele si utilajele sunt in stare optima de functionare. Cerinte: - Experienta de lucru pe un post similar; - Cunostinte specifice de mentenanta a masinariilor; - Spirit de observatie. Se ofera: - Salariu fix 2200 lei net; - Tichete de masa in valoare de 15 lei/zi lucrata; - Program 8 ore/zi, in 2 ture, in intervalul 06.00 – 22.00 L-V; - Se asigura echipament; - Nu se lucreaza in weekend. Pentru mai multe detalii va rog sa ma contacti la numarul: 0733.940.132 “Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti, vor fi prelucrate cu scopul de a va ajuta la identificarea unor posturi potrivite, pentru care sa aplicati. Aceasta include trimiterea CV-ului dvs catre posibilii angajatori, mentinandu-va informat cu privire la viitoare oportunitati de munca prin metodele de comunicare furnizate de catre dumneavoastra. Conform Regulamentului European 2016 /679, ati fost informat(a) ca, in orice moment, veti avea dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal daca datele sunt incomplete sau inexacte, dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal (in cazul in care respectiva restrictie este justificata din punct de vedere legal) dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor si dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment prin transmiterea unei cereri scrise pe e-mail.

 • Quanta Resurse Umane recruteaza pentru rolul de Confectioner – Asamblor tamplarie aluminiu, pentru un producator de sisteme de sticla. Cerinte: -Experienta minim 3 ani in tamplarie aluminiu; -Persoana organizata si indemnatica; -Atentie distributiva. Responsabilitati: -Identifica profilele in functie de lucrare si culoare; -Verifica calitatea profilelor inainte de taiere; -Masoara si taie profile diverse; -Noteaza si aranjeaza profilele; -Depoziteaza profilele in mod corespunzator. Beneficii: -Conditii de munca: bucatarie, vestiare, dusuri, caldura/aer conditionat; -Bonuri de masa 20lei/zi; -Bonuri de sarbatori; -Salariu net perioada de proba (3 luni): 2400 lei net; -Salariu net dupa perioada de proba: 2600 lei net; -Marire anuala intre 4-10 %; -Decontarea transportului; -Locația: Bd Theodor Pallady, Bucuresti. -Program lucru Luni – Vineri. Pentru detalii: 0733.940.132 . Datele cu caracter personal pe care ni le transmiteti, vor fi prelucrate cu scopul de a va ajuta la identificarea unor posturi potrivite, pentru care sa aplicati. Aceasta include trimiterea CV-ului dvs catre posibilii angajatori, mentinandu-va informat cu privire la viitoare oportunitati de munca prin metodele de comunicare furnizate de catre dumneavoastra. Conform Regulamentului European 2016 /679, ati fost informat(a) ca, in orice moment, veti avea dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal, dreptul de a rectifica datele dvs. cu caracter personal daca datele sunt incomplete sau inexacte, dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor cu caracter personal (in cazul in care respectiva restrictie este justificata din punct de vedere legal) dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere pentru protectia datelor si dreptul de a solicita incetarea prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment prin transmiterea unei cereri scrise la adresa de email.

 • Angajam stivuitorist depozit. Responsabilitati STIVUITORIST : - Receptioneaza, descarca, manipuleaza, depoziteaza marfuri in depozit; - Efectueaza toate operatiunile pentru livrarea marfurilor, daca este cazul; - Ajuta la transportul marfii din sectia de productie in depozitul firmei; - Executa toate operatiunile de manipulare a marfii; Cerinte: - respectarea ordinei si disciplinei din spatiul de depozitare - spirit practic, capacitate de autoorganizare si gestionare a timpului de munca - persoana disciplinata si onesta - atestat stivuitorist Relatii la nr de tel: 0746688434

 • STIVUITORIST cu experienta pe reach truck si pe stivuitor frontal de curte. 2100 lei salariu net, bonuri de masa, masa calda la pranz. Program 8.00-16.30, L-V. Detalii la sediul RADOX Bd Timisoara nr 80, sector 6. Ca localizare, societatea RADOX se afla pe Bulevardul Timisoara din sectorul 6. In fata sediului se afla statia RADOX - tramvai 8, 25, 35 si autobuz 221. Telefon 021.4440741

 • Salveaza cautarea