Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Prahova doar cu poze

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Descrierea companiei METATOOLS este o companie specializata in activitati de service si de comercializare, la nivel national, a sculelor, utilajelor pentru constructii, grupurilor generatoare, electro si motocompresoarelor cu aplicatii industriale etc. Firma noastra detine cel mai mare si modern showroom de scule, generatoare de curent, echipamente si utilaje pentru constructii si industrie din judetul Prahova. Detalii: www.metatools.ro Candidatul ideal -Cunostinte foarte bune despre motoarele diesel cu aplicatii industriale: generatoare de curent si sudura, motocompresoare (Ex: DEUTZ, YANMAR, KUBOTA, PERKINS, VOLVO, LOMBARDINI etc); -Dorinta de afirmare, dinamic, perseverent, onest, disponibilitate de a calatori, rezistent la stres; -Abilitati de comunicare; -Concentrare si orientare spre rezultate, flexibilitate; -Cooperare si lucru in echipa; -Posesor permis cat. B; -Cunostinte operare PC Descrierea jobului -Desfasoara activitati de intretinere, revizii si reparatii curente/capitale pentru utilaje echipate cu motoare termice, in conformitate cu documentatia tehnica aferenta; -Constata si remediaza eventualele defectiuni reclamate de beneficiar, la sediul acestuia sau la punctele sale de lucru; -Participa efectiv la punerea in functiune a echipamentelor dotate cu motor termic (utilaje pt. mica mecanizare, grupuri generatoare de curent etc.)

 • 6

  Candidatul ideal: • Calificare sudor ; • Cunostinte sudura MIG MAG; • Experienta in confectii metalice ; • Cunostinte desen tehnic; • Toate nivelurile de experienta existand si posibilitatea specializarii la locul de munca; • Disponibilitate lucru in schimburi; • Autonom, energic dornic de dezvoltare; • Angajarea se va face in urma unei probe practice care va stabili nivelul de experienta (incepator-avansat); Oferim: • contract pe perioada nedeterminata; • nu se fac deplasari, activitatea se desfasoara in interiorul fabricii; • salariu de baza (stabilit in cadrul unei probe de lucru, in functie de experienta dobandita), • tikete de masa; • decontare transport extern; • prime de sarbatori;

 • 5

  Descriere Candidatul ideal: - Studii profesionale - minim 10 clase - Conditie fizica buna, rezistenta la efort fizic sustinut - Serios, cinstit, adaptabil, rapid - Spirit de observatie, atentie la detalii, indemanare - Domiciliul stabil in Ploiesti - Constituie avantaj autorizatie electrostivuitorist Descrierea si responsabilitatile jobului sau cum va arata ziua ta obisnuita de munca: - Activitati de incarcare si descarcare marfuri in/din mijloacele de transport - Activitati specifice depozit marfa (manipulare, transport, depozitare, sortare si aranjare marfa) - Activitate pregatire comenzi - Participa la inventarierea marfurilor din depozit - Participa la curatenia din depozit si spatiile adiacente depozitului - Participa la colectarea, sortarea si depozitarea deseurilor in zonele special amenajate - Asigura integritatea tuturor bunurilor din depozit (marfa, dotari utilaje si mijloace fixe) - Informeaza superiorul ierarhic despre stadiul sarcinilor si/sau orice neregula constatata - Indeplineste orice sarcina dispusa de conducea societatii Oferta si beneficii: - Perioada de instruire la locul de munca - Autorizare interna ca manevrant transpaleta hidraulica cu actionare mecanica - Asigurare cursuri formare profesionala (stivuitorist) - Acordare bonus de performanta in functie de rezultate si implicare - Acordare spor vechime in societate (5% dupa 1 an, 10% dupa 2 ani, ., 25% dupa 20 ani) - Acordare de tichete de masa si avantaje in natura (35 ron/luna) conform reglementari interne - Acordare de cadouri in produse cu ocazia sarbatorilor (Paste, Craciun, 8 martie, 1 iunie) - Acordare de vouchere cadou cu ocazia aniversarilor (zi nastere si ani in firma) pentru achizitionare produse FIRENZE - Posibilitatea achizitionare marfa din depozit la pret special salariati - Carduri de sanatate Medlife (consultatii si analize gratuite) - Posibilitatea dezvoltarii profesionale intr-un mediu profesionist si dinamic

 • Latin Service Angajeaza Mecanic si Vulcanizator Auto Service auto multimarca autorizat RAR angajeaza personal. Se ofera salariu motivant Locatia : Ploiesti .

 • 4

  Candidatul ideal: - persoana serioasa si responsabila - disponibilitate pentru lucru in ture - capacitate de lucru in echipa - experienta in productie / logistica Responsabilitati: - aranjarea produselor pe rafturi - incarcarea / descarcarea produselor - supravegherea liniei de productie Beneficii: - Salariu 1600 lei Net - Tichete de masa 300 lei - Spor de noapte 25% - Spor ore suplimentare 75% Program: luni - vineri (3 schimburi) Transport asigurat din: Ploiesti Vest-Barcanesti- Romanesti- Puchenii Mari- Puchenii Mosneni- Poligrafu-Ciolpani- Tancabesti

 • 2

  Daca ai experienta in lucrul cu lemnul, ai taiat cu un fierastrau, ai folosit un ciocan pentru cuie, atunci trimite datele tale pe whatapp la numarul . Ai 2200 lei net garantat lunar(incluzand si tichetele de masa)+ 250 lei bonus de productivitate lunar, in functie de numarul de paleti reparati. Se lucreaza cu echipament de lucru, pe o linie semiautomata, in echipe, in doua schimburi schimbul I de la 7-15:00 si schimbul II de la 15:00-23:00 Transport asigurat din Ploiesti. Astept datele tale de contact!

 • 3

  Candidatul ideal: Autorizatie ISCIR pentru manevrarea utilajelor de tip motostivuitor/ electrostivuitor cu lame laterale si frontale Bune abilităti de comunicare si relationare. Capabil să prioritizezi si să îti organizezi munca, pentru o utilizare eficientă a timpului. Orientat către găsirea de solutii. Disponibilitatea de a lucra în schimburi si în week-end(program 12/24, 12/48) Cunostinte bune de utilizare PC sisteme logistice specifice. Responsabilitati: Executa operatiuni de incarcare-descarcare si manipulare marfuri cu ajutorul utilajelor mecanizate pentru care este autorizat. Asigura receptia fizica cantitativa si calitativa a produselor desemnate de manager respectand procedurile specifice postului si normele legale de exploatare a mijloacelor mecanizate aflate in dotare. Furnizeaza materia prima necesara departamentului productie. Beneficii: Pachet salarial motivant Tichete de masa Bonus de performanta lunar Transport asigurat din Ploiesti si cateva localitati limitrofe. Rosti Group is a global plastics injection moulding company and subcontract manufacturer to some of the world s leading manufacturers in the automotive, packaging, consumer appliances, business machines and medical sectors. Today we have production facilities in Sweden, Germany, Poland, Romania, UK, Turkey, China and Malaysia.

 • 1

  caut de munca an ploesti

 • 2

  Pentru o firma producatoare de tamplarie PVC si aluminiu, situata pe traseul Ploiesti- Bucuresti, angajam mecanic/ electrician intretinere utilaje si masini de productie. Responsabilitati: • Participa la activitatea de exploatare si intretinere a instalatiilor si echipamentelor mecanice din fabrica; • Asigura interventiile accidentale in timpul schimbului; • Participă la revizii şi lucrări de mentenanţă preventivă; • Participa activ la actiunile de dezvoltare pentru utilajele din sectia de productie(automatizari, adaptari, optimizari). Cerinte: • Studii medii ( minim profesionala- profil tehnic); • Calificare in lacatuserie generala, reparatii si intretinere, electrica sau electromecanica. • Experienta de intretinere mecanica si / sau electrica in zona de productie, utilaje - minim 3 ani • Permis cat. B ( de preferat). Beneficii: Salariu motivant corespunzator cu nivelul de calificare Bonuri de masa Decont transport Lucrul in cadrul unei companii cu potential real de dezvoltare.

 • 1

  Angajam personal calificat sau necalificat-manipulant in fluxul de productie din ferma de crestere a pastravului. Pentru personal necalificat oferim lunar remuneratie salariala de 2500 lei NET plus taxe la stat. Pentru personal calificat piscicultor cu experienta 3500 lei NET plus taxe la stat . Program de lucru saptamanal de 5 zile lucratoare. De preferinta experienta in domeniul acvaculturii sau in constructii. Asiguram cazare sau decontarea transportului in limita a 400 lei/lunar. Adresa locatiei este in orasul Busteni, judetul Prahova. Nu angajam persoane cu probleme de sanatate, consumatoare de bauturi alcoolice sau substante interzise. Va rugam sa ne transmiteti CV cu poza prin mesaj in Publi24.ro sau e-mail: Persoanele selectate pentru interviu vor fi contactati prin e-mail sau telefonic de catre reprezentantul societati.

 • 3

  DESPRE FIRMA: Firma de geam termopan din Ploiesti, cu o experienta de peste 25 de ani in productie. CERINTE: Studii medii Experienta: minim 3 ani in productie Atestat masinist pod rulant- constituie avantaj Cunostinte medii de operare PC Permis cat. B Rezistent la efort mediu Atitudine proactiva Stabilitate ATRIBUTII: Respecta normele de lucru; Utilizare masina de debitat cu comanda numerica; Operare pod rulant; Manipulare sticla debitata. OFERTA: Salariu fix 2350 lei; Progam de lucru in doa schimburi Prime bianuale Loc de munca stabil si sigur; Conditii bune de munca; Contract pe perioada nedeterminata.

 • 4

  Companie producatoare de geam termoizolant, angajeaza operatori productie la fabrica din Ploiesti. Cerinte: Experienta pe o meserie tehnica (lacatus mecanic) Seriozitate; dorinta de a invata o meserie, Atentie la detalii, indemanare, capacitatea de a intelege si executa comenzi de natura tehnica, Disponibilitate pentru lucrul in schimburi, Minim 10 clase sau profesionala, Experienta in domeniu, constituie un avantaj. Beneficii: Conditii optime de lucru, Salariu de baza, Instruire teoretica si practica la locul de munca. Un loc de munca stabil si calificare la locul de munca. *Prin aplicarea la acest post ne acordați consimțământul pentru a vă introduce CV-ul în baza noastra de date. Această informare se referă la modul în care Societatea noastră – Maxitop Media Performance – prelucrează datele dvs. cu caracter personal și la modalitățile prin care datele dvs. având caracter personal sunt protejate. Datele personale pe care le colectăm au ca scop selecția si plasarea forței de muncă. Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate și prelucrate prin intermediul personalului nostru, fără utilizarea unui proces decizional automatizat (inclusiv crearea de profiluri), care să producă efecte juridice cu privire la dvs. sau care să vă afecteze drepturile într-o măsură semnificativă, într-un mod asemănător.

 • 1

  Suntem o importanta firma din domeniul confectiilor de tamplarie termopan din Ploiesti. Dorim sa angajam un INGINER confectii metalice in urmatoarele conditii: CERINTE: - Absolvent inginerie mecanica , confectii metalice si civile sau constructii - Experienta in confectii metalice, tamplarie termopan sau constructii minim 2 ani - Desen tehnic, office- nivel avansat - Auto Cad - nivel mediu. Oferta salariala si alte beneicii se discuta la interviu.

 • SC Stratus Solutions SRL , serivice camioane multimarca, situat in orasul Boldesti-Scaeni din judetul Prahova, cautam mecanici auto cu sau fara experienta, pentru: mecanica intretinere, reparatii motoare si cutii de viteze, reparare de instalatii aer-comprimat si hidraulice, etc. Oferim salariu motivant si bonuri de masa. Pentru detalii apelati 0727 124 514.

 • Salveaza cautarea