Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Compania CHIȘ & CHIȘ SRL, importator piatra naturala cu aproape 30 de depozite la nivel național, angajeaza MANIPULANT DEPOZIT CU ATESTAT DE STIVUITORIST pentru depozitul din Suceava, Str. Cernauti, Nr. 120A, Corp C3 ( langa Selgros Suceava) Informatii la tel : Email:

 • 15

  Căutăm personal necalificat pentru fabrica de procesat carne. Citiți tot anunțul! Nu percepem taxe sau comisioane! Nu se cere limba! Nu se cere calificare sau experiența pe domeniu! Oferim un loc de muncă stabil și sigur. Salariile încep de la 11 euro/ ora brut și pot creste semnificativ. Se oferă echipament de lucru gratuit. Se lucrează de luni până vineri, plus 2 sâmbete pe luna. Programul este de 8 ore/ zi și se lucrează în 2 schimburi. Oferim concediu platit Cazarea este 150 euro/ persoana/ lună și se achita la salariu. Sunt camere de 2 persoane, foarte bine amenajate. Oferim asigurare medicala tuturor angajaților. Va ajutăm cu obținerea alocațiilor pentru copii. Se face test covid când ajungeți în Germania. Testul este achitat de către angajator. Organizam săptămânal transport Romania - Germania. Nu achitam și nu decontăm transportul. Se cere (obligatoriu): - cazier curat - condiție fizică bună - seriozitate și punctualitate. Pentru mai multe detalii, ne puteți suna la numărul din anunț.

 • 5

  Urgent angajam Frigotehnist in Bucuresti! Cerințe: Minim studii medii absolvite; Disponibilitate pentru program de lucru prelungit; Disponibilitate pentru program de lucru in weekend (cand situatia o impune); Atestat de Frigotehnist; Condiții: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Pachet de servicii medicale private; Program de lucru de Luni pana VIneri, de la ora 8:00 la ora 16:00; Mediu de lucru placut si colectiv unit; Responsabilități: Sarcini: Revizia periodica a instalatiilor frigorifice; Interventia prompta in situatii de urgenta; Curatarea / spalarea periodica a aparaturii; Au un mare avantaj persoanele cu experienta profesionala in domeniul Mentenantei! Publi

 • Angajez muncitor necalificat - spirit de echipa - punctualitate - dorinta de munca - stabilitatea unui loc de munca - ambalare sucuri 3L

 • Nouă, la HS Timber Productions, ne place să privim ce facem din mai multe perspective. Ceea ce ne permite să fim mereu aten i la oportunită i noi și la solu ii inovatoare pentru viitor. Ca să ne asigurăm că toate acestea vor continua, căutăm oameni care vor să înfăptuiască lucruri măre e, să se dezvolte și să-și construiască un viitor alături de noi. Ce facem? Cu mai mult de 4.000 de angaja i în Germania, Austria și România, prelucrăm lemnul la cele mai înalte standarde industriale și aprovizionăm clien i din întreaga lume. Căutăm colegi noi pentru fabrica noastră din Siret, pentru postul de: Mecanic întreținere. RESPONSABILITATI - Execută lucrări de întreținere curentă conform prescripțiilor tehnice specifice fiecărui utilaj; - Trebuie să determine cauzele defecțiunii după tipul acesteia, condițiile de apariție și evidențele de întreținere-reparații existente și să ia măsuri pentru eliminarea acestora sau pentru micșorarea frecvenței apariției aceluiași tip de defecțiuni; - Trebuie să efectueze operațiunile și activitățile de întreținere a mașinilor conform planului de întreținere din cartea tehnică a fiecărui utilaj/mașină și a programului de revizii; - Are obligația de a verifica starea tehnică generală a mașinilor și a utilajelor și de a verifica însemnările făcute în registrul mașinilor/utilajelor; - Asamblează utilajele i efectuează probele de func ionare; - Participarea la diagnosticarea defec iunilor utilajelor. CERINTE - Calificare în domeniu; - Planificarea i organizarea opera iilor i activită ilor; - Analiză i aten ie la detalii; - Capacitatea de a sesiza defectele; - Capacitate de a lucra în echipă; - Disponibilitate de a lucra în schimburi; - Corectitudine, seriozitate; - Experiența într-o poziție similară constituie avantaj; OFERTA NOASTRA - Salariu atractiv; - Primă de Crăciun; - Tichete de masă; - Asigurare privată de sănătate; - Facilită i de transport; - Condi ii de muncă la cele mai înalte standarde. Sună interesant? Atunci așteptăm candidatura dumneavoastră. Găsiți mai multe informații despre companie si posturile disponibile pe: www.career.hs.at

 • 4

  Reciclare Germania Plecare urgenta Salariul: 1000 - 1200 net Se cauta personal necalificat pentru reciclare televizoare și mașini de spălat. Dezmembrare și sortare. NU SE CERE LIMBA GERMANA SAU ENGLEZA! SALAR 1000-1200 EURO /LUNA NET - Cazare GRATUITA 2 PERSOANE IN CAMERA -Transport gratuit intre locul de munca si cazare -Asigurare medicala, -Bani pentru mancare dupa prima saptamana - Concediu de odihna platit intergral NU SE ASIGURA LENJERIE DE PAT VESELA SI INTERNET! Se pleaca grup organizat din tara . Biletul de transport se plateste la autocar. Incepere imediata!

 • 9

  SC TRUTZI SRL , punct de lucru Scheia, str. Aleea Vămii nr 26, Suceava: Angajeaza: -muncitori necalificati -manipulant marfa (depozit de elemente de fier forjat) Se asigura transport pe ruta : - Suceava-Dorohoi - Suceava-Liteni-Dolhasca - Suceava-Siret Oferim și cerem seriozitate. Bonuri masa. Oferim stabilitate. Cautam oameni serioși pentru colaborare de lungă durata!

 • 3

  Societate din Rădăuți ce activează în industria de prelucrare a lemnului angajează personal pentru posturile disponibile de Muncitori necalificați, Stivuitoriști, Operatori la mașini.

 • 3

  Angajam Instalatori Santier cu experienta de lucru in activitati de santier/constructii montaj, pentru o companie din domeniul de Energie, in Bucuresti: Cerinte: - Minim studii medii absolvite; - Certificare profesionala in meseria de Instalator; - Experienta de lucru pe parte in activitati de santier pe parte de instalatii sanitare, de minim 4-5 ani; - Disponibilitate pentru deplasari in interes de serviciu; - Permis auto, cat. B; Oferta: - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Pachet avantajos de servicii medicale private; - Oferta salariala competitiva, ce cuprinde printre altele, tichete de masa plus un sistem de bonusare in functie de performanta; Ce vei face: - Vei executa lucrari pe parte de instalatii sanitare, specifice activitatii de santier; - Vei fi responsabil de realizarea corecta a lucrarilor ce iti vor fi alocate; - Vei fi responsabil de modul in care pastrezi si depozitezi materialele necesare efectuarii lucrarilor specifice; - Vei comunica superiorului tau toate aspectele ce au legatura cu activitatea pe care o desfasori; - Vei gestiona cu atentie relatia de comunicare cu beneficiarul

 • 9

  Gi Group Romania, lider la nivel national in ceea ce priveste proiectele de relocare, angajeaza OPERATORI PRODUCTIE (MUNCITORI NECALIFICATI) in Sinnicolau Mare, judetul Timis. SE OFERA CAZARE SI 2 MESE/ZI GRATIS! Domeniul de activitate: fabrica de rezistente termice Program de lucru: 3 schimburi Experienta nu este necesara! BENEFICII: Salariu de incadrare: 2650 lei brut, plus: Tichete de masa de 20 lei/zi; Spor ore suplimentare: 200%; Spor de noapte: 30%; 2 MESE/ZI GRATIS; CAZARE GRATUITA (pentru cupluri se ofera camera de 2 persoane); Transport asigurat gratuit din localitatea de domiciliu in Sinnicolau Mare, judetul Timis. CERINTE: Minim 8 clase; Stare de sanatate buna; Disponibilitatea de a lucra în schimburi. Pentru mai multe informatii contactati-ne la numarul de telefon:

 • 5

  O diplomă de calificare,înseamnă mai multe șanse în găsirea unui loc de muncă , mai bine plătit. In colaborare cu Patronatele din Romania , organizăm cursuri de calificare,autorizate de Ministerul Muncii și Ministerul educației ,in meserii cerute pe piața muncii. in curând incepe cursul de STIVUITORISTde scurtă durată (o lună și jumătate ) , două treimi fiind practica Costul este de 1200 lei Plata in rate Sprijinim angajarea cursanților Program flexibil .. Lectori cu experiență Asigurăm baza materială și teoretică De ce să ne alegi pe noi ? Pentru că avem o experiență de 21 de ani in calificarea adulților și aproximativ 15 000 de absolvenți . In acest moment mai organizăm cursuri de SUDOR CONSTRUCTOR AGENT SECURITATE BUCATAR OSPATAR BARMAN LUCRĂTOR COMERCIAL MĂCELAR BRUTAR COFETAR PATISER FRIZERIE COAFURA MANICHIURA PEDICHIURA STILIST PROTEZIST UNGHII CROITOR CONFECȚIONER INFIRMIERA TEHNICIAN MASEUR ȘI REFLEXOTERAPIE INFORMAȚII SUPLIMENTARE LA TF INTRE 9.00 - 19.00 SCOALA DE MESERII Mulțumim !

 • 2

  Angajăm bărbat secție producție coroane artificiale. Întreținerea și supravegherea utilajelor, Manipularea și Pregătirea comenzilor. Alte sarcini. Cei interesați sunt rugați să solicite detalii la Nr. De telefon. Nu răspundem la mesaje!

 • 2

  Radburg Soft Service angajaeaza Manipulant marfuri pentru sediul din Radauti, Suceava - Contract de Munca pe perioada nedeterminata - Loc de munca stabil si salariu intodeauna la timp - Posibilitatea de evolutie profesionala si implicit crestere salariala detalii la tel:

 • 3

  Radburg Soft Service Radauti angajeaza MOTOSTIVUITORIST pentru depozit de anvelope Pentru detalii apelati:

 • SC TRUTZI SRL angajeaza pentru punctul de lucru din Suceava, str. Aleea Vamii, nr. 26: - Manipulant marfa in depozit de profile metalice si accesorii metalice. Descriere: Pregăteste comenzile pentru clienți; Participă la recepția mărfurilor prin numărarea produselor ce intră în stoc; Aranjeaza marfă în depozit manual si cu ajutorul utilajelor din dotare; Participă la verificarea mărfurilor pregătite în vederea livrării, respectă condițiile si standardele de depozitare, regulamentul intern si procedurile de lucru. Cerinte: - Studii medii; - Disponibilitate pentru efort fizic; - Responsabil , organizat ,capabil să lucreze sub presiunea termenelor; - Orientat spre respectarea procedurilor interne; Mediu de lucru intr-o echipa de profesionisti. Stabilitate. Salariu motivant. Bonuri de masa. Asteptam CV pe site sau relatii suplimentare la numarul de telefon afisat pe site.

 • 2

  certSIGN angajeaza Operatori documente in Gura Humorului. Salariul este de 1.600 lei net + tichete de masa. Proiectul are ca scop arhivarea documentelor clientului nostru, se defasoara pe o perioada determinata de 4 luni, cu data de start imediat. certSIGN este o companie romaneasca cu experienta de peste 10 ani in furnizarea de servicii de arhivare a documentelor. Cerinte: Studii medii/superioare Experien ă de lucru cu documente: clasificare, numerotare, îndosariere, etichetare etc. - reprezintă avantaj Persoană constiincioasă, riguroasă, amabilă, calmă, flexibilă, autonomă, cu foarte buna atentie la detalii Cunoștințe de utilizare calculator. Responsabilităti: Prelucrarea documentelor în vedea arhivării fizice, conform normelor legale în vigoare și procedurilor interne Activități de pregătire a documentelor Scanarea (daca este cazul) de documente de diverse dimensiuni Sortarea si indexarea documentelor in functie de criterii prestabilite.

 • SC Albertino Star angajează stivuitorist pt depozit en gross comerț. Tel .

 • 3

  Angajez muncitor montaj usi de garaj.Nu este neaparat nevoie de expierenta. Preferabil domiciliul in Falticeni. Rel. 0744514848 sau0744783669

 • 11

  Angajam personal pentru magazin de mobila in Radauti , pentru urmatoarele posturi: sofer cu permis categoria B , montator mobila , manipulator marfa depozite, salariu motivant.. Cerinte : -permis de conducere categoria B; - studii medii superioare; -seriozitate; -punctualitate. Mai multe detalii la nr de telefon .

 • AlsaRosa S.R.L. pune la dispozitie locuri de munca pentru barbati in fabrica de prelucrare carne de vita. Nu se cere experienta. Se lucreaza la impachetat, sortat, ambalat, etc. Salariu: 1350 NET. Program: 9 ore/zi, 5 zile/saptamana. Cazare asigurata. Locatie: Viena. Transport asigurat pana la destinatie. Comision din primul salariu. Fara costuri in plus, fara taxe ascunse. Pentru inscriere si alte informatii apelati la numarul de telefon afisat in anunt.

 • Salveaza cautarea