Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Tulcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Descriere Locuri de munca Recrutăm și selectăm personal pe postul de manipulant marfă în depozit din Olanda. Munca presupune încărcarea și descărcarea unor saci cu lapte praf și biciclete electronice, de 18-25kg. Proiectele încep din Septembrie 2021. SE CERE: vorbirea limbii engleze cazier judiciar curat experiență pe stivuitor cu încărcare frontală sau laterală permisul de conducere reprezintă un avantaj. SE OFERĂ: loc de muncă într-un colectiv plăcut cazare în case, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curentă, televiziune) 85-95/ săptămână/ persoană asigurare de sănătate 29,22/ săptămână transport gratuit de la cazare la locul de muncă identitate olandeză contract flexibil de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână (full-time) și ore suplimentare salarizare săptămânală direct în contul bancar FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE!

 • 1

  Italfin S.R.L. angajează începând cu data de 22.08.2022: Confecționer - asamblor articole din textile cu salariul de încadrare de 2550 Lei - 2 posturi; Muncitor necalificat în industria confecțiilor cu salariul de încadrare de 2550 Lei - 7 posturi; Adresa: Str. Prislav, Nr. 173, loc. Tulcea, jud. Tulcea, tel.

 • Depozit de materiale pentru constrcutii, situat in Tulcea, angajam manipulanți. Experiența in domeniul materialelor de construcție, constituie un avantaj. Relații la numărul de telefon

 • Societate comerciala angajam personal atelier tâmplărie PVC cu sau fără experienta. Program de luni pana vineri. Contract de munca pe perioada nedeterminata. Relații la telefon Pavel Aurel sau la sediul nostru de pe strada Combustibilului nr 2.

 • Salveaza cautarea