Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Iernut

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • ANGAJAM SOFERI CU CATEGORIA B+C PENTRU TRANSPORT DE MARFA DIN TURDA LA DEPOZITUL DIN TG.MURES ,SOFERI POT FI DIN LUDUS,IERNUT,TG.MURES,UNGHENI SI COMUNELE DE PE SOSEAUA DINTRE TG.MURES-TURDA,PRACTIC TRANSPORTA MARFA DE LA TURDA LA DEPOZITUL DIN TG.MURES 3 ZILE PE SAPTAMANA, POATE FI SI PENSIONAR.

 • Firma internationala de proiectare imobile caut secretara cu cunostiinte minime in domeniu, dar cu abilitati bune de comunicare in limba germana si comunicare mediu in limba engleza. Detinere de permis de conducere constituie un avantaj. Se ofera training in domeniu, salar atractiv, posibilitate de dezvoltare pe plan profesional. Program de lucru 5 zile/sapt. in 2 schimburi. CV urile se pot transmite pe adresa de mail noemi.kotta@gmail.com Ofer si cer multa seriozitate!!

 • Absolventa a Facultatii de Litere, Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca, cu o experienta de peste 6 ani de predare. Ofer meditatii de limba germana, nivel incepator, mediu sau intermediar, atat pentru adulti cat si pentru copii de orice varsta. Pret pe sedinta: 38 RON Ofer si cer multa seriozitate. Mai multe informatii la tel. 0740522714.

 • Partener al companiei CALIVITA INTERNAȚIONAL caut colaboratorii. Activitatea constă în crearea unei echipe de colaboratorii și consumatorii in sistem SHARE MARKETING. Gama de produse oferită cuprinde: suplimente alimentare, produse electrice de igienă și curățenie. Se oferă: program de instruire gratuită, asistență si sprijin.Detalii la adresa de email: monilabancz@gmail.com sau la nr de tel. 0771265669

 • Firma Step One Spedition SRL, angajeaza soferi transport intern cat. C+E . Beneficii: - salariu incadrare brut 4300 lei  - incarcari platite suplimentar - ore de lucru platite suplimentar - bonusuri pentru exploatarea camioanelor - training specializat pentru exploatarea camioanelor Mercedes Benz Actros Euro 6 - program de lucru in ture

 • Cautam pentru un angajator din Germania muncitori necalificati femei, barbati ,cupluri pentru ambalat si etichetat in fabrica de reviste din Halle / Germania . Se ofera contract de munca pe perioada nedeterminata , cazare gratuita si o masa pe zi. Programul de munca este de 8h/zi pe doua schimburi cu weekendul liber,orele suplimentare se platesc dublu . Plecarile se fac din toate judetele mari ale tarii , inscrierea si depunerea actelor se face cu minim o saptamana inainte de plecare . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0733017702 sau 0754565317 de luni pana vineri de la 9 la 17 .

 • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii specializati in placarea cu polistiren. Doar cu experienta in acest domeniu. Se lucreaza la inaltime pe schela Lucrarile sunt in Bucuresti Momentan. Mai multe detalii la telefon sau lasati mesaj aici/ trimite sms pe nr din anunt cu numele, varsta dvs, locatia si experienta anterioara. Salariu motivant. Oferim cazare decenta pentru provincie. Cer si ofer maxima seriozitate.

 • Salveaza cautarea