Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Sancraiu-de-mures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Alpha Partner Security SRL, cu sediul in Sancraiu de Mures, Str. Principala Nr. 201, angajeaza tehnician sisteme de alarma, cu experienta in domeniu de minim 3 ani. Oferim salar atractiv. Informatii la sediul societatii sau la telefon nr. 0739-283913.

  • Alpha Partner Security SRL angajeaza personal calificat pentru dispecerat propriu de monitorizare, cu sau fara atestat. Salar atractiv. Informatii la tel 0739-283913.

  • S.C. ALPHA PARTNER SECURITY S.R.L. , selectioneaza personal, cu atestat sau in curs pentru incadrarea la obiectivele pe care le avem in paza. Oferim salarizare decenta. Pentru informatii suplimentare va asteptam la sediul societatii din Sancraiu de Mures, str. Principala nr 201 sau la telefon 0739283913.

  • Societate de automatizări și instalații electrice angajează . - electrician sau ajutor de electrician - lacatus mecanic Angajam personal atat din jud Mures cat si din alte localitati ,judete Asiguram cazare in Targu Mures pentru cei din alte localitati Cunoștințe, aptitudini și abilități: Atestat ANRE – constituie un avantaj ( NU este obligatoriu) Spirit de echipă și colaborare Permisul de conducere cat B- constituie un avantaj Loialitate față de organizație Responsabilități principale: Execuție instalații electrice ,suporti metlici si trasee metalice pentru cabluri Beneficii: Asiguram cazare in Targu Mures pentru cei din alte localitati judete Pachet salarial corect în funcție de competență

  • Caut loc de munca ca femeie am 23 de ani sant o persoana serioasa si harnica caut ceva loc de munca pe perioada lunga am experinta:inpachetat produse comisionat produse si in domeniul de camerista si in curatenie mai multe detali la telefon:0742734933

  • Salveaza cautarea