Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Sancraiu-de-mures

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • 8

    S.C. ALPHA PARTNER SECURITY S.R.L. , selectioneaza personal, cu atestat sau in curs pentru incadrarea la obiectivele pe care le avem in paza. Oferim salarizare decenta. Pentru informatii suplimentare va asteptam la sediul societatii din Sancraiu de Mures, str. Bradului nr 200. Informatii la telefon .

  • Candidatul ideal Studii medii sau superioare. Experienţă în vânzări de servicii. Cunoştinţe privind sistemele de pază şi securitate. Inteligenţă generală, memorie, atenţie distributivă şi perspicacitate. Spirit antreprenorial şi capacitate foarte bună de comunicare. Onestitate, responsabilitate, conştiinciozitate, iniţiativă şi capacitate de organizare. Orientare spre client. Cunoștințe PC : Word, Excel, Outlook. Permis de conducere categoria B. Disponibilitate la deplasări. Descrierea jobului Promovarea și vânzarea tuturor serviciilor aflate în oferta companiei: pază, protecţie şi patrulare, monitorizare şi intervenţie prin Dispecerat propriu, instalare şi mentenanţă sisteme de alarmă antiefracţie, proiectare şi instalare sisteme de incendiu. Prospectarea pieței, identificarea de clienți noi, încheierea de contracte de prestări servicii în zona alocată. Dezvoltarea si implementarea planurilor de marketing si de vânzări. Menținerea și dezvoltarea relațiilor cu clienții actuali. Crearea, menţinerea şi dezvoltarea unei imagini corespunzătoare, în acord cu politicile companiei. Oferta Pachet salarial atractiv. Mașină de serviciu. Laptop și telefon. Oportunități de dezvoltare personală.

  • Service auto angajează mecanic auto cu experienta. Program de lucru 8 ore Salar atractiv în funcție de experienta. Mai multe detalii la tel: 0743 479 444

  • Salveaza cautarea