Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Sangeorgiu-de-padure

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in UNGARIA (Budapesta si Debrecen) angajeaza fierari, dulgheri si necalificati din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, - transport gratuit. Salariul la momentul angajarii este de 1000 euro si dupa perioada de proba de 15 zile se negociaza pana la un maxim de 1400 euro functie de calficarea si interesul aratat in timpul perioadei de proba. Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans fix de 200 euro - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon 0752286622

  • 1

    Sala de jocuri situata in SG. DE PADURE angajeaza supraveghetor/operator sala jocuri Cerinte: studii medii,aspect ingrijit, cazier curat. Oferim un mod de lucru placut, salar 2000 NET, program 24/48 ORE, o echipa frumoasa,stabilitatea locului de munca, seriozitate. Cautam o persoana serioasa cu simtul RESPONSABILITATII,dornica de munca.

  • Sala de jocuri situata in SG. DE PADURE angajeaza supraveghetor/operator sala jocuri Cerinte: studii medii,aspect ingrijit, cazier curat. Oferim un mod de lucru placut, salar 2000 NET, program 24/48 ORE, o echipa frumoasa,stabilitatea locului de munca, seriozitate. Cautam o persoana serioasa cu simtul RESPONSABILITATII,dornica de munca.

  • Sofer cat b c d e caut loc de munca

  • Salveaza cautarea