Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Mures Vidrasau

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • MDA Interiors Vidrasau angajeaza vopsitor cu sau fara experienta (inclusiv femei).Asiguram transportul si instruirea la locul de munca.Salar atractiv .Detalii la nr.de tel.0748787727 sau la hala str.Oros 1/A,Vidrasau,Jud.Mures.

  • MDA Interiors Vidrasau angajeaza muncitori calificati si necalificati (inclusiv femei) pe posturile de tamplar si montator.Asiguram transportul si instruirea la locul de munca.Salariu incepand cu 2200 lei NET.Detalii la nr.de tel.0748787727 sau la hala str.Oros 1/A,Vidrasau,Jud.Mures.

  • Depozit de mobilier situat in zona Vidrasau -Tg Mures, angajaza picker / lucrator depozit Esti serios si cauti un loc de munca unde sa fii platit corespunzator si sa fii respectat pentru munca ta? Vino in echipa noastra ! Cerem: - seriozitate - disponibilitate pentru efort fizic - abilitate de a lucra in echipa - studii medii Oferim: - Salariu 2000 lei net (bani in mana) - Tichete de masa 15 lei/ zi lucrata - Transport asigurat de la /pana la locul de munca - Controale medicale periodice gratuite - Program de lucru: de luni pana vineri 07.00 -15.30 Daca esti interesat, asteptam telefonul tau la: 0720 333 005

  • Salveaza cautarea