Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Neamt Bicaz

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • 1

    Angajam personal pentru lucru in atelier de arta. Nu solicitam calificare sau experienta in domeniu. Activitatea se desfasoara la masa de lucru, in conditii optime de temperatura, lumina, fara zgomot. Se taie si se lipesc piese mici, pe un desen, pentru a obtine o imagine (o icoana). Exemplu: http://www.artgeorgies.ro/portofoliu-religios OFERIM: - meseria se invata la locul de munca (nu solicitam experienta), - program de lucru fix, de luni-vineri, de la ora 7.00 la ora 15.30, - conditii optime de lucru, CERINTE: - absolvent de scoala profesionala sau liceu; - experienta de lucru in firme de productie constituie un plus; - indemanare, rabdare, exactitate in lucrul de mana; - rezistenta la sarcini repetitive. NU ANGAJAM STUDENTI SAU ELEVI! Detalii despre companie puteti afla accesand pagina de web: www.artgeorgies.com Asteptam CV-ul dumneavoastra aici sau lasati-ne un mesaj pe aic cu numarul dumneavoastra de telefon si un nume, pentru a va putea contacta! Firma se afla in orasul Bicaz, cartier Marceni.

  • Angajam personal pentru lucru in atelier de arta. Nu solicitam calificare sau experienta in domeniu. Activitatea se desfasoara la masa de lucru, in conditii optime de temperatura, lumina, fara zgomot. Se taie si se lipesc piese mici, pe un desen, pentru a obtine o imagine (o icoana). Exemplu: http://www.artgeorgies.ro/portofoliu-religios OFERIM: - meseria se invata la locul de munca (nu solicitam experienta), - program de lucru fix, de luni-vineri, de la ora 7.00 la ora 15.30, - conditii optime de lucru, CERINTE: - absolvent de scoala profesionala sau liceu; - experienta de lucru in firme de productie constituie un plus; - indemanare, rabdare, exactitate in lucrul de mana; - rezistenta la sarcini repetitive. NU ANGAJAM STUDENTI SAU ELEVI! Detalii despre companie puteti afla accesand pagina de web: www.artgeorgies.com Asteptam CV-ul dumneavoastra pe aici sau lasati-ne un mesaj cu numarul dumneavoastra de telefon si un nume, pentru a va putea contacta! Firma se afla in orasul Bicaz, cartier Marceni.

  • pasionat de natura flori...arbusti...arbori fructiferi... arbori ornamentali ..flori...si cam tot ce tine de frumos si natural..serios..priceput..cu masina proprie deci ma pot deplasa pentru a avea grija de locuinta dumneavoastra permanenta...sau de casa de vacanta..sediu firma...sau pensiuni...loc bicaz jud neamt sau imprejurimi..mai multe detalii le putem discuta la telefon...sau si la fata locului..contact intre orele 09.00...19.00la telefon

  • Salveaza cautarea