Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Neamt Gheraesti

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Angajam agent de securitate in Gheraesti Judetul Neamt - Paza Santier Salariu este unul motivant iar programul este flexibil. Candidatii care doresc sa se angajeze trebuie sa detina Atestat de Paza si Protectie.

  • Companie din domeniul gazelor naturale, angajeaza Asistent Manager pentru Organizare Santier din jud. Neamt Cerinte : Seriozitate, Punctualitate Cv-urile se depun la adresa de mail : ofice @ cisgaz.ro, in intervalul orar 08-16:30, de L-V;

  • Societatea ANDBAS SRL angajeaza personal calificat pentru sectia de Prefabricate: Director fabrica Prefabricate, Inginer prefabricate beton, sofer categ. C, mecanic utilaj (vola, motostivuitor), lucrator elemente prefabricate, dulgher, fier betonist. Director fabrica Prefabricate - Abilitati de coordonare si gestionare - Cunostinte de operare PC, nivel avansat Responsabilitati: - Coordoneaza, organizeaza si urmareste activitatea de productie in fabrica de prefabricate din beton. - In functie de comenzile venite de la clienti, intocmeste graficul/ planul de productie si urmareste in mod permanent respectarea planului de productie, in conformitate cu termenele stabilite. - Urmareste buna functionare a echipamentelor din fabrica. - Urmareste si verifica permanent respectarea standardelor de calitate si cerintele tehnice de executie si montaj prefabricate. - Ia masuri pentru respectarea standardelor de calitate ale produselor . - Stabileste organizarea muncii si procedurile si regulamentele in sectiile de productie pentru desfasurarea activitatii eficient si cu rezultate de calitate. - Urmareste si verifica procedurile stabilite pe linie de SSM pentru personalul din productie. Inginer prefabricate beton - Absolvent Facultate de Constructii - Prezenta agreabila, disponibilitate de lucru in conditii de stres - Persoana atenta la detalii - Capacitate de coordonare Responsabilitati: - Asigura organizarea si controlul productiei de elemente prefabricate din beton conform cu planul de productie. - Asigura controlul procesului de executie pe faze ale elementelor prefabricate. - Ia masuri pentru respectarea standardelor de calitate ale produselor . - Se ocupa de elaborarea documentelor specifice care atesta calitatea produselor, intocmeste dosare cu actele de calitate necesare. - Participa la auditarile efectuate de reprezentantii organismelor de certificare, autorizare. - Urmareste organizarea muncii, respectarea disciplinei, a procedurilor si reglementarilor in sectia de productie. - Verifica permanent respectarea si aplicarea procedurilor referitoare la SSM pentru personalul din productie. Sofer - sa posede carnet de conducere categoria C Mecanic utilaj ( vola, motostivuitor) - experienta in domeniu - cunostinte de mecanica auto Dulgher, fier betonist, turnator elemente prefabricate - experienta in domeniu - seriozitate. Pentru persoanele interesate, va rugam sa ne transmiteti CV-urile dumneavoastra la adresa de e-mail a societatii.

  • Salveaza cautarea