Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Olt Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • București îngrijire batrani la domiciliu sectorul 5

 • 7

  SC angajează muncitori necalificați pentru concasat și sitat zgură aluminiu (cenușă aluminiu)și topitori turnători aluminiu

 • 1

  Necesar C+E pentru Iveco Trakker

 • 1

  3100 lei pe luna sau 100 pe zi pentru munca necalificata(ospatarie) cu sau fara experienta.Cazarea si masa vor fi asigurate.Telefon zerosapte35 310 420

 • Echipa tânăra dinamica și cu potențial căutam colegi 2 Finisori 2 Rigipsar 2Faianțar 2 Termoizolatori 2 Dulgheri La toate meseriile menționate mai sus este necesar cunoașterea meserii pe deplin oferim salariu atractiv între 2320 Lei și 4500 Net pe luna +Bonusuri (dacă e cazul) Preme Paste---Crăciun Lucrările se desfășoară pe Raza județului Olt cât și in împrejurimi Nu se tolerează minciuna,dezinteresul și furtul cu atât mai mult consumul de alcool in Șantierele noastre Cerem și oferim seriozitate Va așteptăm cu CV Dvs la adresa noastră de Mail sau la numărul

 • Suntem o companie in plina expansiune , cu un colectiv sudat in care fiecare persoană îsi are locul său important pentru atingerea performanțelor dorite. Angajam sudori responsabili, disciplinați, capabili de a lucra eficient in echipa. Pentru detalii cu privire la depunerea CV-ului apelați numarul de contact de luni pana vineri între orele 08-18 . Multumim.

 • Pizzeria Galaxy angajează pizzer cu sau fără experiență, fată cu sau fără experiență, livrator cu sau fără experiență(minim un an de permis)

 • Doamna 42 de ani ,serioasa si cu experienta de 15 ani in îngrijirea bătrânilor in Italia caut de munca ca ingrijitoare bătrână cu program intern si wekenduri libere .Cerința salariul lunar 3500ron.

 • 2

  angajez sofer cat. B , (decât cu domiciliul in Slatina sau in raza localități , maxim 10km) pentru transport marfa Ro-Europa necesara experienta

 • 3

  Sc.Pocaviso Prodcom partener orange, angajeaza agenti vanzari d2d in judetul Mehedinti, Gorj, Valcea, Dolj, Olt, Teleorman Job-ul consta in promovarea si vinderea serviciilor fixe orange(televiziune, voce si internet). Deplasarea se face cu masina firmei. se incheie contract in care se ofera salariu fix+ comision atractiv pt fiecare contract activat. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic.

 • 14

  Compania CRISTI MONA &ROZIKA SRL Angajează vanzatoare in domeniul fructelor si legumelor cu sau fara experiență salariul atractiv ,program lejer mai multe detalii la tel.

 • angajăm persoane dinamice pentru lucrări de construcții

 • 2

  Angajez 3 băieți pentru construcții.

 • OFER servicii de calitate și profesionalism la preturi avantajoase glet gresie parchet laminat lavabila

 • 1

  caut job la paza de noapte slatina. domiciliu stabil cazier curat permis și auto propriu. Diferite locații sau obiective. Disponibil program prelungit. Sunt la pensie.

 • Cerinte: -Absolvent de studii de licenta/master in domeniul ingineriei electrice. -Experienta in domeniul proiectrii instalatiilor electrice, iluminat public, - Capacitatea de elaborare a documentatiilor pentru toate fazele de proiectare(SF, DALI, DTAC, PT +DE), Cunostinte de legislatie si norme de proiectare, audit energetic, iluminat public, -Obligatoriu cunostinte si experienta pentru programele : AUTOCAD, INTELSOFT(devize) si Microsoft Office, Constituie un avantaj autorizare ANRE tip IIA,IIB, Auditor energetic, -Se doreste o persoana serioasa, organizata, riguroasa, responsabila, capabila sa lucreze intr o echipa dinamica si flexibila, -Perfectionarea continua si asimilarea noutăților tehnice si legislative in domeniul iluminatului public, -Respectarea termenelor, -Seriozitate, -Rezistent la stres, capabil sa se incadreze in termenele limita. RESPONSABILITATI: -Activitqti de ptoiectare si elaborare DALI, SF, urmarirea modului de implementare pana la finalizarea proiectului, - Coordonează, verifica si intocmeste documentatii referitoare la proiectele in lucru, participa la finalizarea si implementarea proiectelor, -Oferirea de informații tehnice si menținerea relatiei cu clientul pe parcursul derulării proiectului, -Gestionarea și corelarea informațiilor necesare solutionarii temei de proiectare, -Participarea la faze determinante pe santier, pentru proiectele la care a fost implicat, -Asistenta tehnica pentru obiectul contractului, găsirea soluțiilor tehnice pentru toate problemele ivite pe parcursul execuției si propunerea masurilor concrete de remediere a acestora, -Intocmirea proiectelor comform ghidurilor de finantare si toate fazele de proiectare (SF, DALI , DTAC, PT+DE), memorii tehnice, breviare de calcul, planuri, intocmeste liste de cantități, caiete de sarcini, documentatii, avize, -Sustinerea proiectelor intocmite, -Disponibilitate urmarire in santier in vederea implementarii proiectelor. BENEFICII: -Posibiltatea de a activa intr un mediu profesionost, alături de o echipa cu experienta, implicata si in plina dezvoltare, -Pachet salarial motivant, in functie de cunoștințe și experienta, cu posibilitatea de marire la scurte intervale de timp, in functie de adaptare, implicare, evolutie, -Prime de sarbatori(Paste. Craciun), -Bonusuri de performanta in functie de rezultate, -Masina de serviciu.

 • SCI ROOF SYSTEM S.R.L (partener Bilka) angajeaza reprezentant comercial (fata) la Showroom Corabia. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV la adresa de e-mail sau detalii la tel

 • 5

  Firmă construcții angajează rigipsari, zidari. Se oferă salariu atractiv, transport, cazare, diurna. Detalii la telefon

 • Sc angajeaza muncitori cu experienta pentru rigips dar si muncitori necalificati punct de lucru in bucuresti se ofera cazare plus diurna salariu atractiv mai multe detalii la tel:

 • caut persoana la domiciliu am mai lucrat în domeniul acesta

 • Salveaza cautarea