Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Olt Doanca

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Cautam oameni seriosi pentru a lucra in depozit la sortat mere in Irlanda (barbati, femei sau cupluri).Se lucreaza in echipa, salariul incepe de la 1750 euro si poate creste in functie de productivitate.Angajatorul ofera cazare, transport Romania-Irlanda si o masa la pranz.Nu se cere limba straina.Suna acum pentru o plecare rapida! Informatii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759850322.

  • Societate din Olanda oferă contracte de munca la abator pui. Se accepta Bărbați si femei Salarizare:1900 euro Contractul de munca se încheie,pe o perioada nedeterminata Posturi disponibile Plecare rapida Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751708901.

  • Firma Constructii.Angajam Meserias,pentru Fatade Blocuri Termosistem.Inceperea lucrului imediat. Oferim:-Salariul este intre 160 - 200 lei/zi si se negociaza in functie de experienta dvs,in prima saptamana de lucru.Plata salariului este la doua saptamani. - Contract de munca -Avem sediul in Bucuresti- Cazare pentru cei din afara localitatii - Posibilitate de avansare detalii

  • Salveaza cautarea