Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Olt Gubandru

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Plecare rapida!Companie cu sediul in Germania angajeaza personal pentru impachetat si sortat haine in depozit. Plata salariului se face saptamanal in cont bancar. - Perioada contract nedeterminata. Cazarea este oferita de angajator in locatia unde este repartizat. in case, mobilate, utilate cu strictul necesar.Se pleaca din tara numai pe baza de contract nominal, emis pentru candidat de catre compania din Germania/contractor direct al depozitelor. - Plecari imediate. - nu este obligatorie limba germana.Se accepta femei, barbati cupluri sau echipe formate, cu varste cuprinse intre 18-58 ani.Informatii la tel. 0751526977 L-S de la 9 20.

  • Cautam muncitori necalificati pentru fabrica de paste fainoase Germania. Se lucreaza 8 ore pe zi de luni pana vineri. Angajatorul asigura transportul si cazarea in conditii decente . Salariul porneste de la 1750 euro, se lucreaza in echipa, contract pe perioada nedeterminata.Plecarea se efectueaza dupa incheierea contractului.Informatii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751526977.

  • Plecare imediata! Companie din Danemarca angajeaza muncitori necalificati pentru munca la depozit de legume fructe. Se asigura: sprijin formalitati legale, de catre angajator. Se asigura un salariu de 1900 euro/luna, cazare in apartamente complet utilate, transport asigurat si o masa/zi. Se ofera contract de munca semnat cu angajatorul din Danemarca, se lucreaza 8 ore/zi, 5 zile/saptamana. Cautam candidati seriosi, responsabili de preferat cupluri sau grupuri de cate 4 -5 persoane Candidatii ideali trebuie sa fie clinic sanatosi, muncitori si sa fie dispusi sa lucreze ore suplimentare care se platesc separat. Cerinte Varsta cuprinsa intre 18 si 58 ani Conditie fizica buna Cunoasterea limbii poate constitui un avantaj, nu este cerinta obligatorie. Acceptam personal in limita locurilor disponibile!!!Informatii la tel. 0751708901.

  • Fabrica de cafea naturala si solubila cu sediul in Germania cu o gama diversificata de produse , dotata cu o tehnologie moderna, cauta pentru angajare personal calificat si necalificat pentru linia de procesare a cafelei produs finit, verificare banda control calitate, ambalare, etichetare, stivuire.si un parc auto pentru distributia produselor Se ofera contract de munca legal cu angajatorul strain, se ofera cazare decenta..Se accepta si cupluri. Avantaje: -Plecari foarte rapide -Contract individual de munca cu posibilitate de prelungire -Nu se solicita cunoasterea unei limbi straine -Transport organizat -Posibilitate de ore suplimentare -Training platit -Cazare si masa asigurate de angajator Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751526977.

  • Depozit de produse farmaceutice din Suedia oras Stockolm cauta Soferi distributie cat. B si manipulanti marfa. -incarcarea si descarcarea produselor -livrarea si predarea marfii in prezenta clientului -responsabilitate in ceea ce priveste livrarea in timp rapid a produselor -respectarea produselor interne -intretinerea masinii in conditiile impuse de firma Cerinte: -obligatoriu permis de conducere cat. B -persoana dinamica -fara antecedente din punct de vedere professional -experienta in domeniu constituie un avantaj Pentru detalii referitoare la plecare sunati de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759850322.

  • Salveaza cautarea