Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Olt Gubandru

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Firma de constructii cauta muncitori care să lucreze în Finlanda.Se caută urgent muncitori pentru următoarele posturi în domeniul construcţiilor rezidenţiale şi industriale: Dulgheri Fierari Finisori Montatori gresie, faianţă, piatră naturală Execuţie structuri din gips carton Tâmplari Lăcătuşi-mecanici Sudori Se oferă: – Salariu atractiv incepand cu 2600 euro/luna/net – Bonusuri – Consiliere gratuită în vederea integrării sociale în Finlanda (rezidenţă, asigurare medicala, etc.) – Contract de munca cu firma de construcții finlandeza Cerinţe: – Seriozitate şi posibilitatea de a munci pentru o perioada lungă de timp Pentru informatii sunati de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0751708901.

  • Firma din Germania angajeaza instalatori instalații sanitare, încălzire, climatizare, gaze cu incepere imediata! Se ofera contract de muncă pe perioadă nedeterminată cu firma germană, salariu atractiv incepand cu 2400 euro, asigurări sociale, plăți suplimentare, bani de concediu și de Crăciun, haine de lucru. Cerinte Dacă aveți calificare și/sau experiență, atunci sunteți candidatul perfect. Permis auto - constituie un avantaj. Plecarea este urgenta! Informatii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759916289.

  • Depozit de materiale de constructii din Italia, cauta soferi cu experienta pentru distributie materiale de constructii.Postul necesita permis categoria B si experienta minim 2 ani, cu un salariu de 2000 de euro+ bonusuri. Masinile sunt dotate cu GPS iar dispecerul vorbeste fluent si lb. romana. Se accepta barbati cu varsta pana in 58 ani. Cazare dotata cu Wifi in conditii decente. Avantaje: -posibilitate de ore suplimentare -training platit -cazare, transport si diurna asigurate de angajator Pentru mai multe detalii ne puteti contacta de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0741731662.

  • Salveaza cautarea